Ayna Pozu

Ayna Pozu

Son dakika ayna pozu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ayna pozu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ayna pozu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ayna Pozu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ayna pozu gelişmeleri de dahil olmak üzere 61 ayna pozu haberi bulunmuştur. Tüm ayna pozu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasmin Erbil'in sözlerinin ardından Mehmet Ali Erbil kızı ile yüzleşti: Çok kırıldım!
Yasmin Erbil'in sözlerinin ardından Mehmet Ali Erbil kızı ile yüzleşti: Çok kırıldım! 'Ondan babalık görmedim' sözleriyle gündeme gelen Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil ile yüzleşti. Baba-kızın konuşması duygusal anlara sahne oldu.
28.01.2024 Magazin
Yasmin Erbil'den şoke eden Mehmet Ali Erbil açıklaması! 'Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak'
Yasmin Erbil'den şoke eden Mehmet Ali Erbil açıklaması! 'Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak' Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, şaşırtan açıklamalarda bulundu. Babasının kendisinden daha küçük kadınlarla birlikte olduğunu duyunca rahatsız olduğunu itiraf eden Erbil, sevgilisi Yiğit Poyraz ile ilgili itirafıyla da gündeme geldi.
21.01.2024 Magazin
Kim Kardashian'dan olay poz! 'Ben olsam benimle çıkardım'
Kim Kardashian'dan olay poz! 'Ben olsam benimle çıkardım' Kim Kardashian'ın ayna karşısında verdiği pozu paylaştı. Dünyaca ünlü 43 yaşındaki reality TV yıldızı Kim Kardashian, makyaj aynasında bir selfie çekti.
15.12.2023 Magazin
Yasmin Erbil'in paylaşımına yorum yağdı! Mehmet Ali Erbil de kayıtsız kalamadı
Yasmin Erbil'in paylaşımına yorum yağdı! Mehmet Ali Erbil de kayıtsız kalamadı Ekranların sevilen ismi Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çektiyor. Ünlü şovmen, kızının pozlarına yorum yağdırınca yine adından söz ettirdi.
14.11.2023 Magazin
Hadise'nin yeni klibi olay yaratacak! Yarı çıplak görüntülerinden bir kesit yayınladı
Hadise'nin yeni klibi olay yaratacak! Yarı çıplak görüntülerinden bir kesit yayınladı Aşkları, çıkardığı şarkıları ve sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren Hadise bu kez de cesur klibi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaşırken, ismin çorapları dikkat çekti. Daha önce Sıfır Tolerans şarkısının klibi müstehcen bulunduğu için RTÜK tarafından yasaklanan Hadise yeni klibinden bir kesit yayınladı.
27.09.2023 Magazin
Hadise’nin iddialı pozlarında dikkat çeken detay! "Sence olmuş mu?”
Hadise’nin iddialı pozlarında dikkat çeken detay! "Sence olmuş mu?” Aşkları, çıkardığı şarkıları ve sahne kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren Hadise yine cesur pozlarıyla ilgi odağı oldu. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Hadise iddialı pozlarını peş peşe paylaşırken, ismin çorapları dikkat çekti.
20.09.2023 Magazin
Hadise'den olay gönderme! 'Bizde bir kitap tekrar okunmaz'
Hadise'den olay gönderme! 'Bizde bir kitap tekrar okunmaz' Boşandıktan sonra sosyal medya paylaşımlarına hız veren Hadise'nin eski eşiyle barıştığı iddiaları zaman zaman konuşuluyor. Barışma iddialarından sıkılan şarkıcı Hadise, son verdiği konserinde iddiaları kesin bir dille yalanlayarak göndermede bulundu.
18.09.2023 Magazin
Hadise paylaştı, takipçileri anında fark etti! Ünlü şarkıcının son paylaşımı olay oldu
Hadise paylaştı, takipçileri anında fark etti! Ünlü şarkıcının son paylaşımı olay oldu Tatilde olan Hadise'nin son fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Kalp emojisi taşıyan karedeki bir detay dikkatlerden kaçmadı. Ünlü popçunun paylaşımı, sadece beş ay evli kaldığı Mehmet Dinçerler'i akıllara getirdi.
14.09.2023 Magazin
Hadise 'Sünger Bob' için kesenin ağzını açtı! Tarzıyla dikkat çekti
Hadise 'Sünger Bob' için kesenin ağzını açtı! Tarzıyla dikkat çekti Hadise hem özel hayatı hem de şarkılarıyla sık sık gündem oluyor. Geçtiğimiz haftalarda tatile çıkan Hadise, pozlarıyla gözleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Hadise şimdi ise tatilde giydiği elbisenin fiyatıyla gündeme geldi.
13.09.2023 Magazin
Hadise ayna karşısına geçti! 'Threads'in ilk Hadise'si'
Hadise ayna karşısına geçti! 'Threads'in ilk Hadise'si' Ünlü şarkıcı Hadise, tatile doymuyor. Tatillerinde verdiği pozları Instagram hesabından paylaşan Hadise, son olarak bikinisiyle ayna karşısında çektiği fotoğrafları yayınladı. Threads'de paylaştığı karesine yorum yağan şarkıcının, kilo vermesi dikkat çekti.
8.07.2023 Magazin
Hadise ayna karşısına geçti! Bikinili paylaşımı olay oldu
Hadise ayna karşısına geçti! Bikinili paylaşımı olay oldu Ünlü şarkıcı Hadise, tatile doymuyor. Tatillerinde verdiği pozları Instagram hesabından paylaşan Hadise, son olarak bikinisiyle ayna karşısında çektiği fotoğrafları yayınladı.
4.07.2023 Magazin
Yasmin Erbil'in ayna pozuna beğeni yağdı!
Yasmin Erbil'in ayna pozuna beğeni yağdı! Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, çektiği ayna pozunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü isme beğeni yağdı.
19.05.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya ile sevgilisinden ayna pozu
Nilperi Şahinkaya ile sevgilisinden ayna pozu İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında 'Deniz Yıldızı' (2009-2010) ile yaşayan Nilperi Şahinkaya, yaklaşık dört yıldır birlikte olduğu heykeltıraş sevgilisi Emre Yusufi ile çektiği ayna pozunu takipçileriyle paylaştı.
5.05.2023 Magazin
Hadise ayna pozuyla olay yarattı!
Hadise ayna pozuyla olay yarattı! Mehmet Dinçerler ile evliliğini bitirmesiyle magazin gündeminden düşmeyen Hadise, sosyal medyayı Hadise, son olarak aynada verdiği bir pozu takipçileriyle paylaştı.
19.01.2023 Magazin
Hadise'den ayna karşısında poz!
Hadise'den ayna karşısında poz! Şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile boşanmasıyla gündemdeydi. Özel hayatıyla çok konuşulan ünlü popçu, İngiltere'nin başkenti Londra'ya giderek kafa dağıtmıştı. Hadise son olarak sosyal medya hesabından aynı karşısında verdiği pozu paylaştı.
15.01.2023 Magazin
Beyazıt Öztürk: Annemi hasta yaptınız
Beyazıt Öztürk: Annemi hasta yaptınız Beyazıt Öztürk, annesinin beyin kanaması geçirdiği haberlerine yanıt vererek, kendisinin gayet sağlıklı olduğunu söyledi.
12.11.2022 Magazin
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu!
Nihat Doğan'ın eşi Arezoo Gharlar'dan karnı burnunda ayna pozu! Türkücü Nihat Doğan ile İranlı Arezoo Gharlar, geçtiğimiz ağutos ayında sessiz sedasız evlenmişti. İkili, düğüne sadece yakın çevresini davet etmişti. İlk bebeğini kucağına almak için gün sayan altı aylık hamile Arezoo Gharlar, ayna karşısında karnı burnunda fotoğrafını Instagram hesabından yayınladı.
12.11.2022 Magazin
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan ayna pozu!
Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz'dan ayna pozu! 'Ada Masalı' dizisinde tanışıp 8 aydır aşk yaşayan Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz sık sık sosyal medyadan aşk pozlarını paylaşıyor. Bodrum tatillerini sonlandıran Ayça Ayşin Turan-Alp Navruz çifti, İstanbul'a dönüş yaptı. Geçtiğimiz yıl aralık ayında aşk yaşadıklarını itiraf eden ikiliden yeni fotoğraf geldi.
8.08.2022 Magazin
Serel Yereli'nin ayna pozu olay oldu! Bikini askılarını indirdi
Serel Yereli'nin ayna pozu olay oldu! Bikini askılarını indirdi Uzun süredir İngiltere'de yaşayan Serel Yereli ailesini görmek ve tatil yapmak için soluğu İzmir'de aldı. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı ve oyuncu Serel Yereli ayna karşısında bikinisiyle poz verdi.
1.08.2022 Magazin
Sinan Akçıl: Üç yıl sonra ilk kez bekar sahne alıyorum
Sinan Akçıl: Üç yıl sonra ilk kez bekar sahne alıyorum Yazdığı şarkılar ve yaptığı bestelerle büyük bir kitleye hitap eden Sinan Akçıl önceki gün Bodrum Miya Beach de sahne aldı.
12.07.2022 Magazin
Didem Soydan'dan ayna pozu! Yeşil bikinisini giydi ve 'ikinci gün' notuyla paylaştı
Didem Soydan'dan ayna pozu! Yeşil bikinisini giydi ve 'ikinci gün' notuyla paylaştı Son dönemde oyuncu Burak Deniz ile bir dargın bir barışık ilişkisiyle gündeme gelen manken Didem Soydan, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim, son olarak ayna karşısında çektiği iddialı pozuyla adından söz ettirdi.
12.07.2022 Magazin
Demet Özdemir'den karavanda ayna pozu! Mavi büstiyeriyle...
Demet Özdemir'den karavanda ayna pozu! Mavi büstiyeriyle... Oyuncu Demet Özdemir son olarak Aşk Taktikleri filmiyle ekranlara gelmişti. Bu yaz Oğuzhan Koç ile evlenecek olan Demet Özdemir, düğün hazırlığı yapıyor. 29 yaşındaki Özdemir, paylaşımlarıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Demet Özdemir karavanda spor şıklığını konuşturdu. Göğüs dekolteli ve göbeği açık kombiniyle karavanda ayna pozu veren Demet Özdemir, sosyal medyayı salladı.
8.06.2022 Magazin
Yasemin Özilhan ayna pozuyla gündem oldu!
Yasemin Özilhan ayna pozuyla gündem oldu! Fenomen olan 'Doktorlar' dizisinde 'Ela' karakterine hayat veren Yasemin Özilhan, iş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakmıştı. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü isim, son olarak ayna pozuyla gündem oldu.
17.05.2022 Magazin
Demet Evgar'dan ayna pozu!
Demet Evgar'dan ayna pozu! Uzun yıllardır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile geçtiğimiz ay aile arasında yapılan nikâh töreniyle dünyaevine giren ve kız bebek dünyaya getirmeye hazırlanan Demet Evgar, karnı burnunda ayna pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
17.04.2022 Magazin
Başak Dizer'den karnı burnunda ayna pozu! Bebek göründü...
Başak Dizer'den karnı burnunda ayna pozu! Bebek göründü... Geçen ay bebek beklediklerini müjdeleyen stil danışmanı Başak Dizer ile oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyorlar. Başak Dizer, ayna karşısında poz verdi. 5 aylık hamile olan Dizer'in karnı burnunda paylaşımı ise sosyal medyaya damga vurdu.
23.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Ayna Pozu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ayna pozu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.