Yasmin Erbil

Yasmin Erbil

Son dakika yasmin erbil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yasmin erbil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yasmin erbil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasmin Erbil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasmin erbil gelişmeleri de dahil olmak üzere 261 yasmin erbil haberi bulunmuştur. Tüm yasmin erbil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasmin Erbil sevgilisine kavuştu! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz’la paylaşım geldi
Yasmin Erbil sevgilisine kavuştu! Survivor'dan elenen Yiğit Poyraz’la paylaşım geldi 'Survivor 2021' finalisti Yiğit Poyraz, 'All Star 2024'e geçtiğimiz haftalarda veda etmişti. Sevgilisine kavuşan Yasmin Erbil, Poyraz ile eski bir pozlarını sosyal medya sayfasından yayınladı.
19.04.2024 Magazin
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor!
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor! Mehmet Ali Erbil ile kızı Yasmin Erbil arasındaki gerginlik devam ediyor. Ünlü şovmen, Survivor All Star 2024'te 10 ödül ceza alan müstakbel damadı hakkında söylediği ‘Hırsız damat istemem’ açıklaması Yasmin Erbil’i kızdırdı.
23.03.2024 Magazin
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı!
‘Hırsız damat istemem’ demişti! Yasmin Erbil’den babasına yanıt binlerce yorum aldı! 'Survivor All Star 2024'te yarışan Yiğit Poyraz, geçtiğimiz günlerde Dominik'te gizlice bir eve girip, yanında getirdiği çuvala erzak doldurarak yarışma alanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil'in söz konusu olaya yönelik "Hırsız damat istemem" ifadesinin ardından ünlü şovmenin kızı Yasmin Erbil'den yanıt gecikmedi.
20.03.2024 Magazin
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem!
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem! 'Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek çuvala yiyecek doldurup, yarışmacı arkadaşlarının yanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Survivor Yiğit'i savunmuştu. Ünlü şovmenin Poyraz hakkında yaptığı yeni açıklamalar ise çok konuşulacak.
20.03.2024 Magazin
Yasmin Erbil ‘onur’ davasını kazandı! Arto ve Cansu Nur Çufalı tazminat ödeyecek
Yasmin Erbil ‘onur’ davasını kazandı! Arto ve Cansu Nur Çufalı tazminat ödeyecek Yasmin Erbil, eski manken Cansu Nur Çufalı ile Arto’ya açtığı davayı kazandı.
14.03.2024 Magazin
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı, hayal kırıklığı yaşadı! Sevgilisi Yasmin Erbil’i göremedi
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı, hayal kırıklığı yaşadı! Sevgilisi Yasmin Erbil’i göremedi 'Survivor All Star 2024'te ilk iletişim ödülü oyununun kazananı mavi takım oldu. Yiğit Poyraz, canlı yayında annesi ve sevgilisi Yasmin Erbil'i göremeyince modu düştü. Erbil sevgilisini beklerken uyuyakalınca, Poyraz'ın sözleri gündem oldu.
29.02.2024 Magazin
Yasmin Erbil'den babasına rest! ‘Ben diyeceğimi dedim’
Yasmin Erbil'den babasına rest! ‘Ben diyeceğimi dedim’ Mehmet Ali Erbil için “Bana babalık yapmadı” açıklamasıyla çok konuşulan Yasmin Erbil babasının genç aşkı Gülseren Ceylan ile evlenmesine de karşı çıktı. Erbil, “Evlenmesini istemiyorum.” Açıklamasını yineledi.
26.02.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözleri aileyi karıştırmıştı! Cevap gibi fotoğraf geldi
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözleri aileyi karıştırmıştı! Cevap gibi fotoğraf geldi Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil "Babamın yeni sevgilisinden çocuğu olursa Ali Sadi kendini balkondan aşağı atacağını söyledi" demişti. Mehmet Ali Erbil bu açıklamalarla gündemdeyken genç sevgilisi Gülseren Ceylan ve oğlu Ali Sadi'yi yanına alıp tatile gitti.
4.02.2024 Magazin
Yasmin Erbil'in sözlerinin ardından Mehmet Ali Erbil kızı ile yüzleşti: Çok kırıldım!
Yasmin Erbil'in sözlerinin ardından Mehmet Ali Erbil kızı ile yüzleşti: Çok kırıldım! 'Ondan babalık görmedim' sözleriyle gündeme gelen Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil ile yüzleşti. Baba-kızın konuşması duygusal anlara sahne oldu.
28.01.2024 Magazin
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözlerine Yasmin Erbil'den cevap: Ali Sadi "Kendimi balkondan atarım" dedi
Mehmet Ali Erbil'in 'Çocuk istiyorum' sözlerine Yasmin Erbil'den cevap: Ali Sadi "Kendimi balkondan atarım" dedi Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde babası Mehmet Ali Erbil hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Babasından; babalık görmediğini ve sevgi eksikliğiyle büyüdüğünü söyleyen Yasmin Erbil, yeniden bir hayli çarpıcı açıklama yaptı; "Babamın yeni sevgilisinden çocuğu olursa Ali Sadi kendini balkondan aşağı atacağını söyledi"
26.01.2024 Magazin
Yasmin Erbil'den şoke eden Mehmet Ali Erbil açıklaması! 'Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak'
Yasmin Erbil'den şoke eden Mehmet Ali Erbil açıklaması! 'Bu yara hiçbir zaman kapanmayacak' Mehmet Ali Erbil'in küçük kızı Yasmin Erbil, şaşırtan açıklamalarda bulundu. Babasının kendisinden daha küçük kadınlarla birlikte olduğunu duyunca rahatsız olduğunu itiraf eden Erbil, sevgilisi Yiğit Poyraz ile ilgili itirafıyla da gündeme geldi.
21.01.2024 Magazin
Yasmin Erbil'in paylaşımına yorum yağdı! Mehmet Ali Erbil de kayıtsız kalamadı
Yasmin Erbil'in paylaşımına yorum yağdı! Mehmet Ali Erbil de kayıtsız kalamadı Ekranların sevilen ismi Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çektiyor. Ünlü şovmen, kızının pozlarına yorum yağdırınca yine adından söz ettirdi.
14.11.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin romantik karelerine beğeni yağdı.
7.10.2023 Magazin
Tatil ona yaramadı: Yasmin Erbil aldığı kilolarla gündemde
Tatil ona yaramadı: Yasmin Erbil aldığı kilolarla gündemde Mehmet Ali Erbil ve Nergiz Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, sık sık sevgilisiyle verdiği romantik pozlarla gündemde. Ünlü isim bu kez tatilde aldığı kilolarla konuşuluyor.
31.08.2023 Magazin
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz Bodrum'dan romantik anlar! Sevgilisini ısırdı!
Yasmin Erbil ile Yiğit Poyraz Bodrum'dan romantik anlar! Sevgilisini ısırdı! Mehmet Ali Erbil’in Nergis Kumbasar’dan olan kızı Yasmin Erbil yaklaşık 1 yıldır bir dönem Survivor'da yarışan spor eğitmeni Yiğit Poyraz ile birlikte bodruma gitti. Sevgililerin romantik anları kıskandırdı.
26.08.2023 Magazin
Yasmin Erbil'den tatil pozları geldi! Sevgilisi kayıtsız kalamadı
Yasmin Erbil'den tatil pozları geldi! Sevgilisi kayıtsız kalamadı Yasmin Erbil Survivor yarışması ile tanınan sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. Çiftin romantik tatili sürerken Yasmin Erbil sere serpe uzanıp kendi verdiği pozları paylaştı. Genç oyuncunun pozlarına sevgilisi kayıtsız kalamadı.
1.08.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Yasmin Erbil Survivor yarışması ile tanınan sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. Çift tatilden romantik karesini takipçilerinin beğenisine sundu.
30.07.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz tatile çıktı! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, kısa bir süre önce Survivor yarışması ile adını duyuran Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyadan paylaştığı iddialı karelerle sık sık adından söz ettiren Erbil, şimdilerde sevgilisiyle tatile çıktı.
20.06.2023 Magazin
Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz sorusuna yanıt
Yasmin Erbil'den Yiğit Poyraz sorusuna yanıt Şovmen Mehmet Ali Erbil ve oyuncu Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil, önceki gün Akmerkez’deydi. Mağazaları dolaşıp alışveriş yapan Erbil, elinde poşetlerle objektiflere takıldı.
20.05.2023 Magazin
Yasmin Erbil'in ayna pozuna beğeni yağdı!
Yasmin Erbil'in ayna pozuna beğeni yağdı! Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, çektiği ayna pozunu takipçileriyle paylaştı. Ünlü isme beğeni yağdı.
19.05.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz sokak ortasında tartıştı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz sokak ortasında tartıştı! Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Bebek'te bir mekanda oturan çiftten Erbil, yanından erken kalkan sevgilisinden montunu almaya kalktı. Çift, o esnada minik bir tartışma yaşadı.
13.05.2023 Magazin
Yasmin Erbil sezonu açtı! Bikinili pozlarını paylaştı
Yasmin Erbil sezonu açtı! Bikinili pozlarını paylaştı Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil yaz sezonunu erken açtı. Sosyal medya hesabından yaptığı iddialı paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme gelen Erbil, son olarak bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.
27.04.2023 Magazin
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı!
Mabel Matiz, Nihat Doğan'ın çağrısını umursamadı! 'Antidepresan' parçasıyla müzik dünyasını sallayan Mabel Matiz, önceki gün Cihangir'de objektiflere yansıdı. Ünlü isme, dillerden düşmeyen şarkısını kendi has yorumuyla seslendiren meslektaşı Nihat Doğan'ın, "Millet artık bu şarkıyı benden duymak istiyor. Sevgili Matiz milletin sözlerine kulak ver. Şarkıyı da bana ver" açıklaması hatırlatıldı.
24.03.2023 Magazin
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'dan aşk paylaşımı!
Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz'dan aşk paylaşımı! Mehmet Ali Erbil'in Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, bir süredir Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. İkili İtalya'ya tatile gitti. Romantik karelerini sosyal medya hesaplarından paylaştılar.
24.03.2023 Magazin
Yasmin Erbil sarı bikinisiyle poz verdi!
Yasmin Erbil sarı bikinisiyle poz verdi! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Yasmin Erbil yaz özlemini takipçileriyle de paylaştı. Sarı bikinili hallerini paylaşan genç isim sosyal medyada beğeni topladı.
13.03.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yasmin Erbil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasmin erbil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.