Beğeni

Beğeni

Son dakika beğeni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beğeni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beğeni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beğeni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beğeni gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.821 beğeni haberi bulunmuştur. Tüm beğeni haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM'de çocuk özel oturumu! Milletvekillerin yerlerini aldılar
TBMM'de çocuk özel oturumu! Milletvekillerin yerlerini aldılar TBMM Genel Kurulu'nda milletvekillerin yerlerini çocuklar aldı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 'Çocuk Özel Oturumu' düzenlendi. Özel oturumda başkanlığa seçilen Aysima Arslan'ın konuşması büyük beğeni topladı.
22.04.2024 Gündem
TBMM'de Çocuk Özel Oturumu! Aysima Arslan'dan 23 Nisan vurgusu
TBMM'de Çocuk Özel Oturumu! Aysima Arslan'dan 23 Nisan vurgusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 'Çocuk Özel Oturumu' düzenlendi. Özel oturumda başkanlığa seçilen Aysima Arslan'ın konuşması büyük beğeni topladı.
22.04.2024 Vatan TV
Ünlü arabeskçi simsiyah evi gündem oldu! Tespih ve antika merakı dikkat çekti
Ünlü arabeskçi simsiyah evi gündem oldu! Tespih ve antika merakı dikkat çekti Kanal D’de yayınlanan “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programı bu kez ünlü arabeskçinin evini mercek altına aldı. Siyah detaylar dikkat çekerken antika ve tespih koleksiyonu beğeni toplandı.
22.04.2024 Magazin
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi
Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı! İzleyenler büyülendi Çukurova Belediyesi 23 Nisan kutlamalarına bu yıl erken başladı. Belediyenin kreşlerinde eğitim gören minik öğrenciler, düzenlenen görkemli etkinliklerle Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha ölümsüzleştirdi.
22.04.2024 Adana
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmedi
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmedi Roman müziğinin efsane ismi Kobra Murat, Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcının yaptığı paylaşım kısa sürede birçok beğeni ve yorum aldı.
18.04.2024 Magazin
Zeynep Bastık Paris'te!
Zeynep Bastık Paris'te! Ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, Fransa'nın başkenti Paris'te çekilen karelerini takipçilerinin beğenisine sundu. Bastık'ın gönderisine, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.
17.04.2024 Magazin
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı!  Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı! Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 50 yaşındaki ünlü türkücü ve sunucu, kalça estetiğinden sonraki son halini sevenlerinin beğenisine sundu.
15.04.2024 Magazin
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024 Magazin
Arzum Onan müstakbel geliniyle bir araya geldi!
Arzum Onan müstakbel geliniyle bir araya geldi! Arzum Onan bayramda oğlu Can ve sevgilisi Lal ile birlikteydi. Arzum Onan'ın oğlu Can'ın sevgilisi Lal Gümüşçüoğlu ile benzerliği dikkat çekti.
14.04.2024 Magazin
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor
İnci Taneleri Makedonya'da başlıyor Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı
Balkanlar'da İnci Taneleri rüzgarı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri’nin Kanal D ekranındaki başarısı sınırları aştı, Balkanlar’a ulaştı. Yayına başladığı günden bu yana reyting listeleri ve sosyal medyada zirvede yer alan dizi, çok yakında Makedonya’da yayına başlayacak.
12.04.2024 Magazin
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı!
Polis haftasına özel şiirli klip yapıldı! Türk Polis Teşkilatı'nın 179'uncu yıl dönümü nedeniyle kendi yazdığı şiiri seslendirdiği duygusal bir video klip yayınlayan Bolu Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından yayınlanan şiirli klibi ilgi gördü.
8.04.2024 Gündem
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu
Birce Akalay'dan sevgilisi ile ilk paylaşım: Beğeni yağmuruna tutuldu Meslektaşı Hakan Kurtaş ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Birce Akalay, aşka geldi. Sevgilisiyle çekilen bir karesini ilk kez takipçileriyle paylaşan ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
6.04.2024 Magazin
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme: Türk futboluna yakışmıyorsunuz
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye olay gönderme: Türk futboluna yakışmıyorsunuz Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor'u 1-0'la geçen ve liderliğini sürdüren Galatasaray, bugün X hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Sarı - kırmızılılar, dün akşam Fenerbahçe'nin Adana Demirspor'u 4-2 ile geçtiği maçın sabahında yaptığı paylaşımda taraftar pankartlarına yer verdi. İşte detaylar...
4.04.2024 Fenerbahçe
Yarım Elma dizisiyle ünlenen Janset Paçal'ın kilo verdi, kimse tanıyamadı
Yarım Elma dizisiyle ünlenen Janset Paçal'ın kilo verdi, kimse tanıyamadı 2002-2003 yılları arasında ekranlara gelen komedi ve dram türündeki 'Yarım Elma' dizisinin başrolü Janset Paçal, verdiği kilolarla gündem oldu. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncunun yaptığı 'öncesi sonrası' paylaşımına takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
3.04.2024 Magazin
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı
Melis Sezen makyajsız haliyle hayranlarından beğeni topladı 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde oy kullanmak için İstanbul’a gelen Melis Sezen, dün Zorlu AVM'de objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu, bir süre alışveriş yapıp, yeni sezon ürünlerini inceledi.
1.04.2024 Magazin
Wanda Nara’dan Paris Hilton'a: Beni taklit etmeyi seviyorsun aşkım
Wanda Nara’dan Paris Hilton'a: Beni taklit etmeyi seviyorsun aşkım Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara, dünyaca ünlü isim Paris Hilton'a laf attı. Paris Hilton'un paylaşımının altına yaptığı yorum binlerce beğeni aldı.
29.03.2024 Magazin
Aslı Enver eşiyle tatile çıktı! Aşk dolu kareler peş peşe geldi
Aslı Enver eşiyle tatile çıktı! Aşk dolu kareler peş peşe geldi Sosyal medya hesabından eşiyle olan aşk dolu karelerini yayınlayan Aslı Enver'e hayranlarından yorum ve beğeni yağdı.
23.03.2024 Magazin
Mesut Özil'in eski halinden eser yok, son hali şaşkına çevirdi
Mesut Özil'in eski halinden eser yok, son hali şaşkına çevirdi Futbolculuk kariyerini noktalayan Mesut Özil, bireysel antrenmanlarına devam ediyor. Uzun süredir vücut çalışmalarına devam eden eski futbolcunun eski halinden eser kalmadı. İşte Mesut Özil'in son hali...
22.03.2024 Fenerbahçe
Adana’da sonunda bu da oldu! Acılı şalgamdan dondurma ürettiler
Adana’da sonunda bu da oldu! Acılı şalgamdan dondurma ürettiler Türkiye'de şalgam denilince akla ilk gelen şehir Adana'da bir dondurmacı, acılı şalgamdan dondurma üretti.
20.03.2024 Adana
Aslı Enver kızının yüzünü gösterdi!  Elay bebek kendisine hayran bıraktı
Aslı Enver kızının yüzünü gösterdi! Elay bebek kendisine hayran bıraktı Oyuncu Aslı Enver 2022 yılında iş insanı Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturmuş, çift kısa bir süre sonra da kızları Elay'ı kucaklamıştı. Enver, aylar sonra kızının yüzünü gösterdi. Binlerce beğeni aldı.
10.03.2024 Magazin
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü!
Burak Yörük “Fecir” ile köşeyi döndü! Her çarşamba akşamı yayınlanan Kanal D’nin yeni dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, hikayesi ile olduğu kadar karakterleri ile de dikkat çekiyor. Çok zengin bir müteahhidin sosyopat oğlu Fecir Emirkıran’a hayat veren ünlü oyuncu Burak Yörük, “İlk bölümden sonra rolümle ilgili kötü yorumlar bekledim aslında ama herkes çok iyi yorumlar yaptı. Bu tip köşeli bir karakterle takdir toplayabilmek tabi ki çok gurur ve onur verici bir şey” dedi.
5.03.2024 Magazin
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Havva Öğüt damgasını vurdu. Reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri 6. Bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Havva Öğüt Elmayı Nazik Soydum şarkısı ile ekranla gelecek. Peki, Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? Elmayı Nazik Soydum şarkı sözleri….
29.02.2024 Magazin
Elmayı Nazik Soydum sözleri! Elmayı Nazik Soydum türküsü kim ait? Havva Öğüt kimdir, nereli?
Elmayı Nazik Soydum sözleri! Elmayı Nazik Soydum türküsü kim ait? Havva Öğüt kimdir, nereli? Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam 6’ncı bölümüyle ekrana geliyor. İzlenme rekorları kıran dizinin bu bölümüne Aksaray’ın ünlü ses sanatçısı Havva Öğüt konuk oluyor. İşte Elmayı Nazik Soydum sözleri ile Havva Öğüt kimdir, nereli sorusunun yanıtı…
29.02.2024 Gündem
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı?
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı? Avatar Son Hava Bükücü 2 ne zaman çıkacak, Avatar The Last Airbender 2 çıkacak mı? Avatar: The Last Airbender dizisi 22 Şubat’ta izleyiciyle buluştu. Avatar: The Last Airbender, 2010 yılında M. Night Shyamalan tarafından sinemaya uyarlanmıştı. Ancak film, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumsuz yorumlar almıştı. Film, animasyonun ruhunu yakalayamadığı, karakterlerin isimlerini ve ırklarını değiştirdiği ve hikâyeyi sığlaştırdığı için eleştirilmişti. Avatar The Last Airbender ile ilgili yorumlar gelemeye başlarken Avatar The Last Airbender 2 sezonun çıkıp çıkmayacağı, ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Peki, Avatar The Last Airbender 2. Sezon onay aldı mı?
22.02.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Beğeni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beğeni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.