Haberci

Haberci

Son dakika Haberci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Haberci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Haberci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Haberci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan haberci gelişmeleri de dahil olmak üzere 297 haberci haberi bulunmuştur. Tüm haberci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi
Dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes ile sahafın 'isim' mücadelesi İzmir'de ikinci el kitapları 'Hermes Sahaf' adını verdiği iş yerinde satan 16 yıllık sahaf Ümit Nar'ın (51) tescil talebi, dünyaca ünlü Fransız lüks moda markası Hermes’in Türkiye’deki avukatlarının ‘ticari isim ihlali itirazı’ üzerine Türk Patent Kurumu tarafından reddedildi. Ret kararı sonrası Ankara Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi'nde Hermes'e karşı dava açan Nar, "Bana bu durum komik geliyor. İzmir'de şubesi olmayan, dünya çapında çok yüksek gelir kategorisindeki bir kesime hitap eden firmayla karıştırılma ihtimalim yok denecek kadar az. Bazı iletişim, çevre danışmanlığı, arkeoloji veya tercüme firmaları da aynı isme sahip. Ayrıca bunlar tescil edilmiş. Yani ya patent kurumu ya mahkeme bu firmaları haklı bulmuş. Ben de bu hukuki sürecin sonunda haklı bulunarak markamı tescil ettireceğime inanıyorum" dedi.
6.03.2024 Gündem
Ay Taşı Özellikleri Nelerdir? Ay Taşının En Bilinen Faydaları...
Ay Taşı Özellikleri Nelerdir? Ay Taşının En Bilinen Faydaları... Ay taşı dünyanın her yerinde bulunan bir taştır. Ay taşı ay ışığına benzer bir parlaklık olan maviden beyaza renkleri nedeniyle oldukça değerlidir. Ay taşı yaygın olarak takı yapımında kullanılmaktadır.
17.01.2024 Yaşam
Fulya Öztürk, deprem bölgesinde yaşadıklarını Neler Oluyor Hayatta ’da anlattı!
Fulya Öztürk, deprem bölgesinde yaşadıklarını Neler Oluyor Hayatta ’da anlattı! Kanal D’nin hafta içi her gün canlı yayınla ekrana gelen, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı program Neler Oluyor Hayatta’nın bugün çok özel bir konuğu vardı.
18.04.2023 Televizyon
Deprem hakkında bilimsel gerçekler! İnsanlar üretebilir mi? Hayvanlar hisseder mi?
Deprem hakkında bilimsel gerçekler! İnsanlar üretebilir mi? Hayvanlar hisseder mi? Dünyanın en saygın jeoloji kurumlarından olan ABD Jeoloji Araştırmaları Kurumu (USGS), depremle ilgili en çok sorulan sorulara yanıt verdi. İnsanların müdahalesiyle deprem üretilir mi? Hayvanlar depremi hissedebilir mi? Depremin haberci havası var mı? İşte detaylar.
23.02.2023 Gündem
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne?
Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli? Burak Özçivit’in Kevin Spacey açıklaması ne? Burak Özçivit 14 yaşında bir çocuğun da aralarında olduğu birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan ABD'li oyuncu Kevin Spacey ile poz verince, Kevin Spacey hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Kevin Spacey kimdir, kaç yaşında, nereli?
13.12.2022 Magazin
“Kanal D Ana Haber” Deniz Bayramoğlu’nun sunumu ile ekrana geliyor…
“Kanal D Ana Haber” Deniz Bayramoğlu’nun sunumu ile ekrana geliyor… Deneyimli haberci Deniz Bayramoğlu’nun sunumu ile ekrana gelen Kanal D Ana Haber, dünyanın ve Türkiye’nin gündemini, son dakika gelişmelerini ekrana getirmeye devam ediyor.
28.08.2022 Televizyon
Kurban Bayramınız kutlu olsun! Anlamlı, duygusal, dualı, ayetli ve resimli en güzel Kurban Bayramı mesajları!
Kurban Bayramınız kutlu olsun! Anlamlı, duygusal, dualı, ayetli ve resimli en güzel Kurban Bayramı mesajları! Kurban Bayramınız kutlu olsun! Tüm dünyada müslümanlar Kurban Bayramı’nı karşılıyor. Milyonlar bayram namazının ardından kurban ibadetinin yerine getiriken, sevdiklerinin bayramını kutlamak, iyi bayram dileklerinde bulunmak için en güzel bayram mesajlarını araştırıyor. Birlik ve beraberliğin simgesi bayramlar küslüklerin bittiği, duaların edildiği ve iyi dileklerde bulunulan en özel anlardan. Biz de sevdiklerinize, akrabalarınıza ve yakın arkadaşlarınıza gönderebileceğiniz en güzel bayram mesajlarını sizin için derledik. İşte anlamlı, duygusal, dualı, ayetli ve resimli en güzel Kurban Bayramı mesajları!
9.07.2022 Gündem
Kurban Bayramı mesajları! En güzel Kurban Bayramı tebrikleri! İşte resimli, anlamlı, dualı ve ayetli Kurban Bayramı mesajları
Kurban Bayramı mesajları! En güzel Kurban Bayramı tebrikleri! İşte resimli, anlamlı, dualı ve ayetli Kurban Bayramı mesajları Milyonlarca müslüman Kurban Bayramı’nı karşılıyor! Sevginin, dayanışmanın, birlikteliğin simgesi bayramlar küslerin barıştığı, sevgi ve şefkatin perçinlendiği en güzel günlerdir. Bayramlaşmak, en iyi dileklerini iletmek isteyen milyonlarca müslüman Kurban Bayramı tebriklerini iletmek, bu özel günü paylaşmak istiyor. İşte en güzel resimli, anlamlı, dualı ve ayetli Kurban Bayramı mesajları…
8.07.2022 Gündem
RTÜK’ten şiddet içerikli yayınlara son uyarı!
RTÜK’ten şiddet içerikli yayınlara son uyarı! Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’ndan (RTÜK) yapılan açıklamada, "Bugüne kadar genel izleyici kategorisinde görülen ve özel bir uyarıcı akıllı işaret kullanılmayan haberlerde, son zamanlarda şiddet görüntülerinin sıklıkla yer alması, ne yazık ki ailece izlenen bültenlerde, şiddet görüntülerini içeren haberlerin ağırlık kazanması yeni bir düzenlemeyi zorunlu kılmıştır" denildi.
4.07.2022 Gündem
İletişim Başkanı Altun: Dezenformasyona karşı büyük mücadele veriyoruz
İletişim Başkanı Altun: Dezenformasyona karşı büyük mücadele veriyoruz İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Türkiye’ye karşı yürütülen dezenformasyona karşı büyük bir mücadelede veriyoruz. Türkiye markasına zarar vermek için her fırsatı değerlendiren mecra ve kesimler için de hukuki düzenlemelerimizi yapıyor, sektörün beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda mevzuat çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
14.06.2022 Gündem
Ali Kırca yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali şok etti
Ali Kırca yıllar sonra ortaya çıktı! Son hali şok etti Siyaset Meydanı ve çeşitli kanallarda yaptığı ana haber sunuculuğu ile bir dönem ekranlara damgasını vuran haberci Ali Kırca yıllar sonra ortaya çıktı. Bir döneme damga vuran Ali Kırca, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Ali Kırca'nın son hali sosyal medyayı salladı.
7.06.2022 Yaşam
Defne Samyeli muhabirlere sert çıktı! 'Ben sobelenmedim'
Defne Samyeli muhabirlere sert çıktı! 'Ben sobelenmedim' Defne Samyeli, yaz ayından beri birlikte olduğu iddia edilen iş insanı Onur Arıkan ile geçtiğimiz hafta sahne çıkışı görüntülenmişti. Günlerdir magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı, bir erkek arkadaşıyla Bebek'te objektiflere yansıdı. Samyeli, 'aşk iddialarının belgesi' olarak yayınlanan görüntülere tepki gösterdi.
4.03.2022 Magazin
Omicron belirtileri neler? Omicron semptomları diğer varyantlardan farklı mı? Omicron nasıl bulaşır?
Omicron belirtileri neler? Omicron semptomları diğer varyantlardan farklı mı? Omicron nasıl bulaşır? Omicron varyantı tüm dünyada etkili olmaya devam ediyor. Vaka sayılarının hızla artmasına sebep olan yeni varyant omicronda bilimsel araştırmalar sürüyor. Omicron varyantı tespit edilen hastalarda ortaya çıkan belirtiler ise merak konusu. Peki, Omicron belirtileri neler? Omicron semptomları diğer varyantlardan farklı mı? Omicron nasıl bulaşur? İşte Omicron varyantının semptomları...
7.01.2022 Sağlık
Omicron varyantı ile ilgili yeni belirtiler ortaya çıktı
Omicron varyantı ile ilgili yeni belirtiler ortaya çıktı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dış Kapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dermatoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Pelin Kartal, "'Omicron' varyantı görülen kişilerde diz, dirsek ve ayak bölümlerinde kaşıntı, deride kabarıklık, kırmızılık ya da morumsu isilik veya kurdeşen benzeri deri döküntüleri meydana geliyor" dedi.
7.01.2022 Sağlık
Ece Üner ile Susma 91. bölüm fragmanı yayınlandı!
Ece Üner ile Susma 91. bölüm fragmanı yayınlandı! Deneyimli haberci Ece Üner, insanların yaşamında içinden çıkamadığı, çaresiz kaldığı olaylara çözüm arayacak. Ece Üner İle Susma 91.bölüm fragmanı yayınlandı.
12.12.2021 Televizyon
Ece Üner ile Susma 86. Bölüm Fragmanı
Ece Üner ile Susma 86. Bölüm Fragmanı Deneyimli haberci Ece Üner, insanların yaşamında içinden çıkamadığı, çaresiz kaldığı olaylara çözüm arıyor.
4.12.2021 Televizyon
Yazar Ece Ergönenç yaşadığı kabusu Ece Üner ile Susma'da anlattı
Yazar Ece Ergönenç yaşadığı kabusu Ece Üner ile Susma'da anlattı Kanal D'nin, sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner'in yaptığı "Ece Üner ile Susma" ya ünlü yazar Ece Ergönenç katıldı. Saplantılı aşığı yüzünden altı yıldır korku içerisinde yaşayan iki çocuk annesi ünlü yazar yaşadıklarını programda anlattı.
1.12.2021 Televizyon
"Baş dönmesi ciddi hastalıkların habercisi olabilir"
"Baş dönmesi ciddi hastalıkların habercisi olabilir" Nöroloji Uzmanı Dr. Atilla Kara, toplumda yaygın olarak görülen baş dönmesinin ciddi hastalıkların habercisi olabileceğini söyledi.
30.11.2021 Sağlık
Ece Üner ile Susma canlı yayınında duygu dolu anlar!
Ece Üner ile Susma canlı yayınında duygu dolu anlar! Kanal D’de ekranlara gelen, sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner'in yaptığı 'Ece Üner İle Susma' programına geçtiğimiz gün Sevgi Öğüt konuk oldu. Adliye çıkışı canlı yayına gelen Öğüt’ün sözleri sonrası stüdyoda duygusal anlar yaşandı.
24.11.2021 Vatan TV
Ece Üner ile Susma canlı yayınında duygu dolu anlar!
Ece Üner ile Susma canlı yayınında duygu dolu anlar! Kanal D’de ekranlara gelen, sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner'in yaptığı 'Ece Üner İle Susma' programına geçtiğimiz gün Sevgi Öğüt konuk oldu. Adliye çıkışı canlı yayına gelen Öğüt’ün sözleri sonrası stüdyoda duygusal anlar yaşandı.
24.11.2021 Televizyon
Nurtaç Canan kendisini öldürmeye çalışan eşinin avukatıyla tartıştı!
Nurtaç Canan kendisini öldürmeye çalışan eşinin avukatıyla tartıştı! Kanal D’nin sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner'in yaptığı “Ece Üner İle Susma” programına katılan Nurtaç Canan, canlı yayında kendisini öldürmeye çalışan eşinin avukatıyla tartıştı.
23.11.2021 Televizyon
Fatma ve Abdullah Özcan çifti Ece Üner’den yardım istedi!
Fatma ve Abdullah Özcan çifti Ece Üner’den yardım istedi! Kanal D’nin, sunuculuğunu deneyimli haberci Ece Üner’in yaptığı Ece Üner ile Susma’ya Fatma ve Abdullah Özcan çifti konuk oldu. Kızları Seda ve torunlarına ulaşmaya çalışan çift Ece Üner’den yardım istedi.
10.11.2021 Televizyon
Korkunç iddiada büyük yüzleşme!
Korkunç iddiada büyük yüzleşme! Ece Üner İle Susma’da engelli çocuklarının anneleri tarafından şiddet gördüğü iddiasıyla İbrahim Çatak konuk olmuştu. İbrahim’in kızı Medine geçtiğimiz günlerde yayına bağlanarak dehşet verici açıklamalarda bulunmuştu.
9.11.2021 Televizyon
Ece Üner ile Susma 66. bölüm fragmanı
Ece Üner ile Susma 66. bölüm fragmanı Kanal D'de Ece Üner ile Susma programının 66. bölüm fragmanı yayınlandı.
6.11.2021 Televizyon
Ece Üner ile Susma 62. bölüm fragmanı yayında!
Ece Üner ile Susma 62. bölüm fragmanı yayında! Deneyimli haberci Ece Üner, insanların yaşamında içinden çıkamadığı, çaresiz kaldığı olaylara çözüm arayacak.
2.11.2021 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Haberci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki haberci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.