Habe

Habe

Son dakika habe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan habe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını habe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Habe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan habe gelişmeleri de dahil olmak üzere 34 habe haberi bulunmuştur. Tüm habe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taha Suresi okumanın fazileti nedir? Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
Taha Suresi okumanın fazileti nedir? Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri Mekke döneminde inen Taha Suresi 135 ayettir. Adını birinci ayette yer alan harflerden alan Taha Suresinde, Allah’ın peygamberler aracılığıyla insanlara gösterdiği doğru yolun temel gerçeklerine işaret ediliyor. Ramazan ayı ile birlikte pek çok kişi de Taha Suresi faziletlerini, anlamını ve okunuşunu araştırıyor. Peki, Ramazan ayında Taha Suresi okumanın faziletleri ve yararları nelerdir? İşte Taha Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri
11.05.2023 Sureler
Şems Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Şems Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Şems Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Şems Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Şems Suresi 15 âyettir. Sûre, adını birinci âyetteki “eş Şems”kelimesinden almıştır. Şems, güneş demektir. Sûrede bazı önemli kozmik varlıklara ve olaylara yemin edilerek insan tabiatına hem iyilik hem kötülük eğilimlerinin yerleştirildiği bildirilmiş; bu eğilimlerini doğru kullanmayanların akıbetine örnek olmak üzere Semûd kavminin helâk edilişi anlatılmıştır. Peki, Şems Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Şems suresi ne için okunur? Eş şems ne demek? Şems Suresinin okunuşu, anlamı ve tefsiri
1.03.2023 Ramazan
Elektrik faturalarıyla ilgili flaş gelişme! Yeni oyun ortaya çıktı, TRT payı kalktı ama...
Elektrik faturalarıyla ilgili flaş gelişme! Yeni oyun ortaya çıktı, TRT payı kalktı ama... Elektrik faturalarıyla ilgili son dakika gelişmesi. Milyonlarca aboneyi yakından ilgilendiriyor. Yeni oyun ortaya çıktı. Geçtiğimiz günlerde Meclis'ten geçen TRT payının faturalardan kaldırılmasına yönelik düzenleme sonrası harekete geçen dolandırıcılar vatandaşları arayıp alacaklı olduklarını belirterek tuzağa düşürmeye çalışıyor. Yetkililer ise böyle bir uygulamanın söz konusu olmadığını belirterek vatandaşları olası bir dolandırılma girişimine karşı uyarıyor.
26.11.2021 Ekonomi
Uçakta dehşet! Tacizciyi böyle durdurdular
Uçakta dehşet! Tacizciyi böyle durdurdular ABD'de Philadelphia'dan Miami'ye giden bir uçakta yaşananlar dünyanın gündemine oturdu. Sosyal medya bunu konuşuyor. Hem taşkınlık yaptı hem de iki kadını taciz etti. Diğer yolcuların kabusu oldu. Uçaktaki görevliler başa çıkamadı, çareyi bu yöntemde buldu.
4.08.2021 Dünya
'Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya karakolluk oldu’ iddiasına cevap
'Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya karakolluk oldu’ iddiasına cevap Cem Yılmaz, Serenay Sarıkaya ve Serenay Sarıkaya'nın annesinin karakolluk oldukları iddia edildi. Cem Yılmaz, bu iddiayı sosyal medyadan yalanladı.
20.06.2020 Magazin
Cem Davran'ın paylaşımı dikkat çekti
Cem Davran'ın paylaşımı dikkat çekti Corona virüs tedbirleri kapsamında devam eden karantina günlerinde evinden fotoğraflar paylaşan oyuncu Cem Davran, önceki gün de Instagram'da bu kareyi yayınladı.
8.04.2020 Magazin
Eda Taşpınar pişman oldu
Eda Taşpınar pişman oldu Eda taşpınar'ın sosyal medyadan yaptığı son paylaşımdan pişman olduğu ortaya çıktı!
5.02.2020 Magazin
İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden ıspanak açıklaması
İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nden ıspanak açıklaması İstanbul Tarım ve Orman Müdürlüğü, zehirlenme vakalarından sonra ıspanaklardan alınan numunelerde 620 çeşit pestisit ve herbisit (zirai mücadele ilacı) ile ilgili analiz yapıldığını, akut zehirlenmeye neden olacak herhangi bir etken maddeye rastlanmadığını bildirdi.
6.11.2019 Gündem
Çeyrek altın kaç lira?
Çeyrek altın kaç lira? Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından 261,7 lira seviyesinde dengelendi.
26.06.2019 Ekonomi
'Diriliş Ertuğrul' resmen ekrana kitledi!
'Diriliş Ertuğrul' resmen ekrana kitledi! 6 Aralık tarihinin izlenme oranları belli oldu...
7.12.2017 Televizyon
'Eşkıya'ya Ufak Tefek Cinayetler şoku!
'Eşkıya'ya Ufak Tefek Cinayetler şoku! Ufak Tefek Cinayetler, reytinglerde EDHO'nun birinciliğini elinden aldı.
6.12.2017 Televizyon
'Söz' resmen ezdi geçti!
'Söz' resmen ezdi geçti! 4 Aralık tarihinin izlenme oranları belli oldu...
5.12.2017 Televizyon
Fenerbahçe'de transfere hız verildi
Fenerbahçe'de transfere hız verildi Sarı-Lacivertli Yönetim, yeni sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
5.04.2017 Fenerbahçe
İran'dan Türkiye'ye işbirliği çağrısı
İran'dan Türkiye'ye işbirliği çağrısı İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, Suriye ile Irak'ta istikrarın tahsis edilmesi için Türkiye ile daha fazla işbirliği yapılması gerektiğini söyledi.
17.06.2021 Dünya
Kuzey Kore Güney Kore'yi yerden yere vurdu!
Kuzey Kore Güney Kore'yi yerden yere vurdu! Güney Kore'de Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin yakın arkadaşı Choi Soon-sil'in devlet işlerine müdahale ederek Park'ın resmi yazışmalarını yaptığının ortaya çıkmasının ardından Kuzey Kore, 'Gölge Başkan' skandalını kullanarak Güney Kore'yi yerden yere vurdu.
17.06.2021 Dünya
Kırklareli’de feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı
Kırklareli’de feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı Kırklareli-Tekirdağ yolunda TIR ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
9.07.2015 Yaşam
Murat Mercan görevinden ayrıldı!
Murat Mercan görevinden ayrıldı! Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Murat Mercan, görevinden ayrıldığını açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Hamas liderinin evini vurdu!
Hamas liderinin evini vurdu! İsrail ordusu, Gazze'ye saldırı başlattığı günden beri en ağır bombardımanını dün gece düzenledi. Savaş uçakları ve topçu birlikleri, Gazze'yi sabaha kadar yoğun bombardımana tuttu. Saldırıda Hamas liderinin evi de vuruldu.
29.07.2014 Dünya
CHP'de gerginlik!
CHP'de gerginlik! CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun Meclis’ teki grup toplantısının ardından kürsüden indiği sırada Samsun Asarcık ilçe Başkanı Bülent Baskın, Kılıçdaroğluna istifa ettiğini açıkladı...
29.09.2021 Gündem
Türkiye'ye dolar yağacak!
Türkiye'ye dolar yağacak! Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
5.06.2014 Ekonomi
Türkiye'nin en uzun tüneli olacak!
Türkiye'nin en uzun tüneli olacak! Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan ve "Türkiye'nin en uzun tüneli" unvanına sahip olacak Orhangazi Samanlı Tüneli'ndeki çalışmalarda sona gelindi.
29.09.2021 Gündem
'Kasetler doğruysa dindarlar zekatını vermiştir'
'Kasetler doğruysa dindarlar zekatını vermiştir' Emine Şenlikoğlu'ndan Başbakan Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydıyla ilgili çarpıcı iddia.
29.09.2021 Gündem
'Mirgün olmasa yapamazdım'
'Mirgün olmasa yapamazdım' A Haber'de İclal Aydın'un sunduğu Yaşasın Haftasonu Tuba Ünsal'ı konuk etti.
14.02.2014 Magazin
İlk aşkını anlattı
İlk aşkını anlattı "Cihangir'de karşılaştık. Yanında kocası vardı..."
10.01.2014 Magazin
Bir zam daha!
Bir zam daha! Motorinin litre fiyatına bu geceden itibaren geçerli olmak üzere litrede 9 kuruşluk zam yapıldı...
1.01.2014 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Habe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki habe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.