Güzel Ve Çirkin

Güzel Ve Çirkin

Son dakika Güzel ve Çirkin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güzel ve Çirkin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güzel ve Çirkin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güzel Ve Çirkin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güzel ve çirkin gelişmeleri de dahil olmak üzere 829 güzel ve çirkin haberi bulunmuştur. Tüm güzel ve çirkin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey!
Seslendirme Sanatçısı Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşındaydı? Optimus Prime ve Thanos'u seslendiren Ayhan Kahya hakkında her şey! "Transformers"ta "Optimus Prime"ı, "Avengers" filmlerinde "Thanos"u ve daha birçok önemli karakteri Türkçe seslendiren Ayhan Kahya'nın 57 yaşında hayatını kaybettiği öğrenildi. Peki, Ayhan Kahya kimdir, kaç yaşında ve nereli? Seslendirme sanatçısı Ayhan Kahya neden öldü?
10.10.2022 Magazin
Suyun Sesi hoş gelmedi
Suyun Sesi hoş gelmedi Oscar Ödülleri’nde 13 dalda aday ‘Suyun Sesi’, iyi oyunculuklara rağmen senaryodaki aksaklıklarla anlatmak istediği aşkın gücünü bir türlü izleyiciye hissettiremiyor. Yaratık filmleriyle masal anlatarak büyülemek isteyen yönetmen Del Toro, pek de başarılı olamıyor
15.02.2018 Magazin
Siyah Beyaz Aşk 17. yeni bölümde romantik anlar yaşanacak!
Siyah Beyaz Aşk 17. yeni bölümde romantik anlar yaşanacak! Siyah Beyaz Aşk 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'nin severek izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk'ta Aslı ile Ferhat arasında romantik anlar yaşanacak. Peki nasıl sürprizler olacak? İşte Siyah Beyaz Aşk ile ilgili detaylar...
12.02.2018 Gündem
'Star Wars'tan rekor üstüne rekor!
'Star Wars'tan rekor üstüne rekor! 'Star Wars Son Jedi', üç haftada 1 milyar dolar hasılat elde etti. 5 Ocak’ta Çin’de gösterime girecek filmin gişe başarısını katlaması bekleniyor.
2.01.2018 Kültür Sanat
Serena Williams ile Alexis Ohania evlendi!
Serena Williams ile Alexis Ohania evlendi! ABD'li tenisçi Serena Williams, sosyal haber sitesi Reddit'in kurucularından Alexis Ohanian ile dünya evine girdi.
17.11.2017 Magazin
Emma Watson'a cinsiyetsiz ödül!
Emma Watson'a cinsiyetsiz ödül! İlk cinsiyetsiz ödülü 'Güzel ve Çirkin' filmiyle 27 yaşındaki İngiliz oyuncu Emma Watson aldı.
9.05.2017 Magazin
Yağmur çilesi!
Yağmur çilesi! MTV Film ve TV Ödülleri önceki akşam Los Angeles’da düzenlenen görkemli törenle verildi. Kırmızı halı geçişinde bastıran yağmur ünlü isimlere zor anlar yaşattı
8.05.2017 Magazin
Cem Yılmaz'dan 'çapkınlık' isyanı!
Cem Yılmaz'dan 'çapkınlık' isyanı! Ünlü komedyen Cem Yılmaz, 'çapkın' olmadığını söyledi.
4.05.2017 Magazin
1 milyar dolar rekoru
1 milyar dolar rekoru Emma Watson ve Dan Stevens’ın başrollerini üstlendiği ünlü Disney uyarlaması ‘Güzel ve Çirkin’ filmi, kısa sürede 1 milyar dolarlık hasılat elde etti.
14.04.2017 Magazin
Kazancı 15 milyon dolar
Kazancı 15 milyon dolar Oscarlı La La Land’i geri çevirdiği ve Güzel ve Çirkin’deki başrolü için sadece 2 milyon dolar ücret talep ettiği için Emma Watson birçok kişi tarafından eleştirilmişti.
26.03.2017 Magazin
Güzel ve Çirkin’e ‘eşcinsel’ yasağı
Güzel ve Çirkin’e ‘eşcinsel’ yasağı Emma Watson ve Dan Stevens’ın başrollerini üstlendiği Disney uyarlaması ‘Güzel ve Çirkin’ animasyon filmi, Malezya’dan sonra Kuveyt’te de “eşcinsel hareketler içerdiği” gerekçesiyle yasaklandı.
22.03.2017 Magazin
Güzel ve Çirkin’den hasılat rekoru
Güzel ve Çirkin’den hasılat rekoru Disney’in yeni filmi ‘Güzel ve Çirkin’ (Beauty and the Beast), açılış haftasında hasılat rekoru kırdı.
20.03.2017 Magazin
Emma Watson büyüyü bozabilecek mi?
Emma Watson büyüyü bozabilecek mi? Bilindik masallardan Güzel ve Çirkin'in aynı adlı uyarlaması, oyunculukları ve atmosferiyle başarılı olmuş.
17.03.2017 Arşiv
Güzel ve Çirkin Film Fragmanı
Güzel ve Çirkin Film Fragmanı ´Güzel ve Çirkin´ filmi 17 Mart´ta vizyonda...
17.03.2017 Sinema-Dizi
95 bin TL’lik şıklık
95 bin TL’lik şıklık Beyoncé, kızıyla katıldığı Güzel ve Çirkin filminin galasına eşi ve kızıyla katıldı. Kızının giydiği kıyafetin 26 bin dolar olduğu öğrenildi
7.03.2017 Magazin
İlk defa bu kadar cesur
İlk defa bu kadar cesur Harry Potter ile ünlenen Emma Watson ilk kez üstsüz bir poz verdi. Feminist hareketi ile yaptığı işlerle de ünlenen oyuncu, “Seksi olduğumu düşünmüyorum” itirafında bulundu.
1.03.2017 Magazin
Uyumlu çift
Uyumlu çift Disney’in en ünlü animasyon filmi ‘Beauty And The Beast’in (Güzel ve Çirkin) tanıtımı önceki gün Londra’daki Spencer House’da yapıldı
24.02.2017 Magazin
Buluşmaya az kaldı
Buluşmaya az kaldı Disney’in en ünlü animasyon yapımlarından biri olan ‘Beauty and the Beast’in (Güzel ve Çirkin) 26 yıl sonra filme uyarlanmış hali, devamı gelecek bir serinin ilk filmi olarak seyirci karşısına çıkıyor.
22.02.2017 Magazin
Güzel ve Çirkin filminden yeni fragman
Güzel ve Çirkin filminden yeni fragman Güzel ve Çirkin filminden yeni fragman
31.01.2017 Sinema-Dizi
Güzel ve Çirkin’den yeni tanıtım
Güzel ve Çirkin’den yeni tanıtım ‘Harry Potter’ serisindeki ‘Hermione’ rolüyle tanınan Emma Watson ve Dan Stevens’ın başrollerini üstlendiği modern masal uyarlaması ‘Güzel ve Çirkin’den 2 yeni poster yayınlandı...
17.01.2017 Magazin
Güzel ve Çirkin’i yönetmek hayalimdi
Güzel ve Çirkin’i yönetmek hayalimdi Ankara’da ilk kez bir Broadway müzikali ‘Güzel ve Çirkin’, 26-29 Kasım akşamı Congressium’da oynayacak...
13.11.2015 Magazin
Levent Kırca 'son eşim' derdi...
Levent Kırca 'son eşim' derdi... İSTANBUL’da yaşamını yitiren ünlü tiyatro sanatçısı Levent kırca’nın 6 yıldır birlikte olduğu ve ’son eşim’ diye nitelendirdiği Aslı Çetiner, DHA’ya yaptığı açıklamada Levent kırca ile çok güzel bir 6 yıl geçirdiklerini ve kendisinin adeta bir ’hayat okulu’ olduğunu söyledi...
12.10.2015 Magazin
Levent Kırca hayatını kaybetti
Levent Kırca hayatını kaybetti Levent Kırca tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
29.09.2021 Gündem
Oyun sayesinde intihardan vazgeçenler oldu!
Oyun sayesinde intihardan vazgeçenler oldu! Dünyanın en popüler oyunu Operadaki Hayalet İstanbul’a geldi...
11.04.2015 Arşiv
Bu haliyle tanımak imkansız!
Bu haliyle tanımak imkansız! İzlenme rekoru kıran dizinin başrol oyuncularını tanıdınız mı?
12.02.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güzel Ve Çirkin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güzel ve çirkin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.