Gazete Vatan Logo
Magazin İlk defa bu kadar cesur

İlk defa bu kadar cesur

Harry Potter ile ünlenen Emma Watson ilk kez üstsüz bir poz verdi. Feminist hareketi ile yaptığı işlerle de ünlenen oyuncu, “Seksi olduğumu düşünmüyorum” itirafında bulundu.

İlk defa bu kadar cesur

Hollywood’daki feminist hareketin önemli simgelerinden biri olan oyuncu Emma Watson, tarihindeki en cesur pozları Vanity Fair dergisi için verdi. Genç oyuncu bu sıralar masal klasiği Güzel ve Çirkin’in promosyon çalışması için birçok farklı işe imza atıyor. Emma Watson, dünyaca ünlü Vanity Fair dergisinin Mart sayısı için de çarpıcı bir çekime imza attı. Sanatsal bir imajda gerçekleşen çekimlerde Watson ilk kez göğüs dekoltesi fazlasıyla olan bir üst ile poz verdi. Sadık bir feminist aktivisti olan 26 yaşındaki aktris, spot ışıklarının altında büyümeyi anlattı.

Watson, “Kişisel olarak, aslında o kadar seksi olduğumu düşünmüyorum. Ben göğüslerim ile bu noktaya gelmedim. Ayrıca seksi olan nedir ki! İnsanları şok etmek için de bu pozu vermiyorum” dedi. Ünlü aktör, Güzel ve Çirkin filminde ilk defa kendini bir kadın olarak hissetiğini sözlerine ekledi. Oscar içinse “Oscar kazanmak ya da kazanmamak pek umurumda olan bir şey değil. Oynadığım filmlerin insanların üzerindeki etkisi benim için daha önemli” dedi.

Haberin Devamı