Emma Watson Kimdir

Emma Watson Kimdir

Emma Charlotte Duerre Watson (d. 15 Nisan 1990, Paris) İngiliz oyuncu, model ve aktivist. Watson Harry Potter film serisinde canlandırdığı Hermione Granger karakteriyle tanındı. Hermione olarak kadroya dahil olduğunda dokuz yaşındaydı ve daha önce yalnızca okul gösterilerinde oynamıştı. 2001'den 2011'e kadar Daniel Radcliffe ve Rupert Grint'le beraber sekiz Harry Potter filminde rol aldı. Watson Harry Potter serisindeki çalışmalarından çok sayıda ödül ve 10.000.000 sterlinin üzerinde para kazandı. İlk mankenlik deneyimini ise 2009'da Burberry'nin Sonbahar/Kış sezonunda yaptı. 2013 yılının ekim ayında Empire dergisi tarafından dünya çapında yapılan ankette En Seksi Film Yıldızı seçildi. 2007'de, Watson iki yapımda yer alacağını duyurdu: Bale Papuçları romanının televizyon uyarlaması ve Despero adlı çizgi film. Bale Pabuçları filmi 2007 yılında gösterime girdi ve 5,2 milyon seyirci elde etti; Kate DiCamillo romanından uyarlanan Despero ise 2008'de yayınlandı ve 70 milyon dolar gişe hasılatı elde etti. 2011 yılından 2014 yılına kadar Watson zamanını hem film çalışmaları hem de eğitimine devam ederek sürdürdü, Mayıs 2014'te Brown Üniversitesi İngiliz Edebiyatı bölümününden mezun oldu. Burberry ve Lancôme şirketlerinin reklam kampanyalarına model olarak dahil oldu. Bir moda danışmanı olarak, People Tree için giyim tasarımlarında yardımcı oldu. 2017 yılında Disney'in 1991 yapımı filminin yeniden uyarlanması olan Güzel ve Çirkin'de Belle'i canlandırdı.

Emma Watson Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan emma watson kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 emma watson kimdir haberi bulunmuştur. Tüm emma watson kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Harry Potter Filmleri İzleme Sırası...harry Potter Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Büyücülük okulu ile başlayan ve gittikçe gizemli bir hal alan film serisi denilince 'Harry Potter' karşımıza çıkar. Kitaptan uyarlanan bu film serisi oldukça geniş kitlelere ulaşmış bir yapımdır.
29.01.2024 Gündem
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne?
2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? 2023 Pirelli Takvimi çekimleri tamamlandı. 2023 yılı takvimi Fotoğrafçı Emma Summerton tarafından New York ve Londra’da dünyanın en tanınmış modelleriyle çekildi. Pirelli Takvimi 1964'ten beri yayınlanıyor ve çekici fotoğraflarıyla tanınıyor. Peki, 2023 Pirelli Takvimi ne zaman yayınlanacak? 2023 Pirelli Takvimi’nin konusu ne? İşte detaylar…
21.08.2022 Magazin
Esra Bilgiç ve Reynmen birlikte mi? Sarmaş dolaş dans...
Esra Bilgiç ve Reynmen birlikte mi? Sarmaş dolaş dans... 'Atatürk' dizisine dahil olduğu konuşulan Esra Bilgiç özel hayatıyla da gündeme geliyor. Dizide Madam Corinne rolüne hayat verecek olan güzel oyuncunun Reynmen ile yakınlaştığı iddia edildi.
5.07.2022 Magazin
Harry Potter dizisi ne zaman yayınlanacak? Harry Potter dizisinin oyuncuları kim, hangi kanalda başlayacak?
Harry Potter dizisi ne zaman yayınlanacak? Harry Potter dizisinin oyuncuları kim, hangi kanalda başlayacak? Harry Potter dizisi ne zaman başlayacak, oyuncuları kim? Harry Potter dizisinin ön gösterimi yayınlandı. Büyücülük Dünyası’nın film kolunu başlatan “Harry Potter ve Felsefe Taşı” Kasım 2001’de vizyona girdi ve özel yapım serinin 20. yıldönümünü anacak.
29.12.2021 Televizyon
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi
2022 Pirelli takvimi yayında! 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte Bryan Adams'ın 2022 Pirelli takvimi Pirelli, aralarında Iggy Pop, Cher, Grimes ve Jennifer Hudson'ın da bulunduğu müzik endüstrisinin en büyük isimlerinden bazılarının yer aldığı 2022 takvimi "On the Road"u tanıttı. Şarkıcı Bryan Adams'ın fotoğraflarını çektiği 2022 Pirelli takvimi bu yıl ilginç öğeler taşıyor. Geçen yıl koronavirüs nedeniyle duraklatılan Pirelli Takvimi’nin bu sayısı, Kanadalı şarkıcı-fotoğrafçı Bryan Adams tarafından çekildi ve "müzik dünyasının en büyük yeteneklerine" ithaf edildi. Peki, 2022 Pirelli takviminde kimler var? İşte nefes kesen Pirelli Takvimi’nden kareler…
30.11.2021 Kültür Sanat
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var
Toplu cinsel ilişki, saadet zinciri, tarikat dünya bunu konuşuyor! Aralarında ünlü isimlerde var ABD kamuoyu aylardır Nxivm isimli topluluğu tartışıyor. Kişisel gelişim seminerleri kisvesinde bir saadet zinciri olan Nxivm'un kurucusunun da onlarca kadının cinsel ilişki kölesi olarak kullanıldığı bir tarikatın lideri olduğu ortaya çıktı. Biz de gerçek olamayacak kadar tüyler ürpertici bu hikayeyi tüm detaylarıyla masaya yatırdık.
12.09.2021 Gündem
Annenin şok eden oyunu! Çıplak görüntülerini yaydı...
Annenin şok eden oyunu! Çıplak görüntülerini yaydı... ABD'de bir kadın, kızının amigo takımına girebilmesi için son günlerin tartışmalı deepfake teknolojisini kullandı. Raffaela Spone isimli anne, amigo takımının seçmeleri için kızının rakiplerinin sahte görüntülerini yaydığını itiraf edince tutuklandı.
18.03.2021 Dünya
Emma Watson oyunculuğu mu bırakıyor?
Emma Watson oyunculuğu mu bırakıyor? İngiliz oyuncu Emma Watson ile ilgili son dönemde çıkan ‘Oyunculuğu bırakıyor’ iddiaları, geçtiğimiz günlerde Twitter’ı salladı.
28.02.2021 Magazin
Harry Potter ve Melez Prens fragmanı!
Harry Potter ve Melez Prens fragmanı! Başrollerinde, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson'ın olduğu "Harry Potter ve Melez Prens" filmi pazartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D'de!
28.01.2021 Televizyon
Kendisine tecavüz eden kocasını öldürmüştü! Kurtuldu
Kendisine tecavüz eden kocasını öldürmüştü! Kurtuldu Kendisine tecavüz eden kocasını öldüren Sudanlı kadın idam cezasından kurtuldu.
27.06.2018 Dünya
Evli çiftlerin arasını bozuyor!
Evli çiftlerin arasını bozuyor! İngiltere'deki bir araştırma; kadın ve erkeklerin, eşlerinin sosyal medyada takip etmesinden en çok rahatsızlık duydukları ünlüleri belirledi.
27.02.2018 Magazin
Taciz karşıtı kampanyaya  1 milyon sterlin bağışladı
Taciz karşıtı kampanyaya 1 milyon sterlin bağışladı Harry Potter filmiyle ünlenen İngiliz aktris Emma Watson, iş yerinde cinsel tacize uğrayan kadınlarla dayanışmak için başlatılan yeni bir kampanyaya 1 milyon sterlin (yaklaşık 5,2 milyon Türk Lirası) bağışladı
18.02.2018 Dünya
Emma Watson'dan teşekkür!
Emma Watson'dan teşekkür! İngiliz aktris Emma Watson, Altın Küre Ödül Töreni'nin ardından twitter hesabı üzerinden siyah giyen davetlilerle çektirdiği fotoğrafı paylaştı.
10.01.2018 Magazin
En çok kadın oyuncular kazandırdı!
En çok kadın oyuncular kazandırdı! Kuzey Amerika'da 37 yıl sonra ilk kez kadın karakterlerin başrolde yer aldığı 3 yapım, yapımcılarına en çok kazandıran filmler oldu.
2.01.2018 Kültür Sanat
Koyunlar Obama’yı tanıdı
Koyunlar Obama’yı tanıdı Cambridge Üniversitesi’ne bağlı Fizyoloji, Gelişim ve Nörobilim Fakültesi’nde yapılan bir deney, koyunların ileri derece yüz tanıma kabiliyeti olduğu görüldü.
8.11.2017 Dünya
Coca Cola'nın CEO'su Muhtar Kent kızını evlendirdi
Coca Cola'nın CEO'su Muhtar Kent kızını evlendirdi Coca Cola'nın CEO’su Muhtar Kent; Angelina Jolie, Jessica Alba ve Emma Watson gibi ünlülere tasarladığı mücevherleri satan kızı Selin Kent’i, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gerçekleşen görkemli bir düğünle New York’un önemli yatırım yönetmeni ve ekonomi stratejisti Berke Nayman ile evlendirdi.
16.09.2017 Magazin
Instagram’dan bilgileri  çalındı
Instagram’dan bilgileri çalındı Instagram siber saldırı sonucunda bazı bilgilerin hackerların eline geçtiğini açıkladı ve kullanıcılarını uyardı. Selana Gomez, Lady Gaga, Taylor Swift’in bilgileri çalındı.
2.09.2017 Magazin
Yılın ‘muhteşem’i Miley Cyrus
Yılın ‘muhteşem’i Miley Cyrus 13-19 yaş arası gençlerin oylarıyla belirlenen Teen Choice Ödülleri’nin ‘Ultimate Award’ (muhteşemlik ödülü) bu sene Miley Cyrus’a gitti. Cyrus, ödül gecesine katılmaktan son anda vazgeçti
14.08.2017 Magazin
Emma Watson kendini kitap dağıtma işine adadı
Emma Watson kendini kitap dağıtma işine adadı Londra metro istasyonlarında kitap bırakma eylemini gerçekleştiren Emma Watson, bu kez Paris sokaklarına kitap bıraktı.
22.06.2017 Magazin
Emma Watson'a cinsiyetsiz ödül!
Emma Watson'a cinsiyetsiz ödül! İlk cinsiyetsiz ödülü 'Güzel ve Çirkin' filmiyle 27 yaşındaki İngiliz oyuncu Emma Watson aldı.
9.05.2017 Magazin
Yağmur çilesi!
Yağmur çilesi! MTV Film ve TV Ödülleri önceki akşam Los Angeles’da düzenlenen görkemli törenle verildi. Kırmızı halı geçişinde bastıran yağmur ünlü isimlere zor anlar yaşattı
8.05.2017 Magazin
Sienna Miller'ın müstehcen fotoğraflarını yayınladılar!
Sienna Miller'ın müstehcen fotoğraflarını yayınladılar! İngiliz aktris Sienna Miller, hacker kurbanı olan ünlüler kervanına katıldı. Sienna Miller'ın, müstehcen fotoğrafları çeşitli sitelerde yayınlandı.
8.05.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Emma Watson Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki emma watson kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.