Günlük Dizi

Günlük Dizi

Son dakika günlük dizi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan günlük dizi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını günlük dizi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Günlük Dizi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan günlük dizi gelişmeleri de dahil olmak üzere 824 günlük dizi haberi bulunmuştur. Tüm günlük dizi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elçin Zehra İrem ve Berk Bakioğlu’ndan Hicran üzerine samimi açıklamalar!
Elçin Zehra İrem ve Berk Bakioğlu’ndan Hicran üzerine samimi açıklamalar! Kanal D’nin, hafta içi her gün ekrana gelecek olan, yapımını Filmevi Yapım, yapımcılığını ise Dilek Yorulmaz ve Erol Demir’in üstlendiği, yeni günlük dizisi Hicran ekrana gelmek için gün sayıyor. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği dizi, 07 Kasım Pazartesi ilk bölümü ile ekrana geliyor.  
2.11.2022 Televizyon
Kanal D’nin yeni günlük dizisi Aşk ve Umut başlıyor!
Kanal D’nin yeni günlük dizisi Aşk ve Umut başlıyor! Kanal D’nin, yapımını Focus Film’in üstlendiği, hafta içi her gün ekrana gelecek olan yeni günlük dizisi Aşk ve Umut’un yayın tarihi belli oldu.
20.09.2022 Televizyon
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç...
Kanal D'den yeni sezona görkemli başlangıç... Türkiye’nin kanalı Kanal D, dün akşam muhteşem bir organizasyonla yeni yayın dönemine "merhaba" dedi... Medya dünyasından çok sayıda ünlü isim geceye katıldı... Açılış konuşmasını "Demirören Medya TV Grup Başkanı" Murat Yancı'nın yaptığı gece sahne performanslarıyla devam etti.
9.09.2022 Televizyon
Survivor Panorama neden yok, yayından kaldırıldı mı? Survivor Panorama saat kaçta? 7 Mart 2022 Pazartesi TV8 yayın akışı
Survivor Panorama neden yok, yayından kaldırıldı mı? Survivor Panorama saat kaçta? 7 Mart 2022 Pazartesi TV8 yayın akışı Survivor Panaroma programı hafta içi her gün yayınlanıyor. TV8 yayın akışında programın yer almaması, izleyicilerin arama motorlarına yönelerek, Survivor All Star tekrarının ardından yayınlanması beklenen Survivor Panorama neden yok, yayından kaldırıldı mı? sorularına yanıt aranmasına neden oldu. Peki, Survivor Panorama saat kaçta? İşte, TV8 yayın akışı ve Survivor Panorama
7.03.2022 Televizyon
Kuruluş Osman'a üç bomba transfer!
Kuruluş Osman'a üç bomba transfer! ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman iki sezon boyunca çarşamba akşamlarına damgasını vurmuştu. Önümüzdeki günlerde sete çıkacak olan dizinin yeni oyuncularının kim olduğu ortaya çıktı.
29.08.2021 Magazin
'Kırık Hayatlar' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri...
'Kırık Hayatlar' başlıyor! İşte çok konuşulacak karakterleri... Kanal D’nin yeni günlük dizisi Kırık Hayatlar bugün ilk bölümüyle ekrana geliyor.
23.08.2021 Televizyon
Kırık Hayatlar Kanal D'de başlıyor!
Kırık Hayatlar Kanal D'de başlıyor! Başrollerini Meltem Akçöl ile Erdem Yılmaz’ın paylaştığı, yapımını Nöbetçi Yapım ve AF Yapım’ın, yapımcılığını Berna Akpınar ile Metin Namlısesli’nin üstlendiği yeni günlük dizi Kırık Hayatlar'ın ilk tanıtımı yayınlandı.
12.08.2021 Televizyon
Ekranların yeni ikilisi
Ekranların yeni ikilisi TV8'e transfer olan günlük dizi 'Adını Sen Koy' pazartesi itibariyle izleyiciyle buluşmaya başladı.
7.11.2018 Televizyon
Acun'dan flaş karar! Final yapan diziyi transfer etti
Acun'dan flaş karar! Final yapan diziyi transfer etti Star TV ekranlarında final yapan dizi, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8'e transfer oldu.
22.10.2018 Televizyon
Ünlü olmak için müzik yapmıyorum
Ünlü olmak için müzik yapmıyorum Elif isimli günlük dizi filmin sevilen oyuncusu Yıldız Asyalı, kendi imzasını taşıyan “Benim Hikayem” isimli şarkısını seslendirdi.
7.05.2018 Magazin
Aşk konusunda kendimi erteledim
Aşk konusunda kendimi erteledim Beni Bırakma dizinin Tarık’ı Emrah Akduman, kısa sürede izleyicinin beğenisini kazandı. Yakışıklı oyuncu gerçek hayatta da aşkı erteliyor.
4.05.2018 Arşiv
ATV'den dört yeni dizi müjdesi!
ATV'den dört yeni dizi müjdesi! 2018'e girmeye hazırlandığımız şu günlerde atv'den 4 yeni müjdesi birden geldi...
25.12.2017 Televizyon
'Hıçkırık' ne zaman başlıyor?
'Hıçkırık' ne zaman başlıyor? Mesut Yar, Hıçkırık dizisinin yayın tarihini köşesinde açıkladı.
22.12.2017 Televizyon
27 kilo verdi, setlere döndü!
27 kilo verdi, setlere döndü! Anne olmasıyla birlikte 80 kilolara çıkan Yıldız Asyalı, bir aşkını kucağına alırken, diğer aşkı oyunculuk için kısa sürede 27 kilo verdi.
7.12.2017 Magazin
FOX TV'de yaprak dökümü sürüyor!
FOX TV'de yaprak dökümü sürüyor! Peş peşe yayından kalkan dizilere bir yenisi daha eklendi.
27.11.2017 Televizyon
Güzel değilim ama çok farklıyım
Güzel değilim ama çok farklıyım Günlük dizi Komşular’la ekrana geri dönen Sema Şimşek, “Kendimi beğenmem ama ezmem de. Çünkü güzel olduğumu düşünmesem de farklıyım” diyor.
18.11.2017 Arşiv
Yıldız Asyalı bomba gibi dönüyor...
Yıldız Asyalı bomba gibi dönüyor... Kanal 7’de yayınlanan Elif dizisi, yenilenen oyuncu kadrosuyla geçtiğimiz ay dördüncü sezona merhaba dedi. Kadroya katılan yeni transferlerden birisi de Yıldız Asyalı oldu.
12.10.2017 Magazin
Mesut Yar açıkladı: Kanal D'nin yeni dizisi...
Mesut Yar açıkladı: Kanal D'nin yeni dizisi... Kanal D'den bomba bir hamle geldi. Mesut Yar, yeni dizinin detaylarını açıkladı.
2.10.2017 Televizyon
'Başrole alışmam uzun sürmedi'
'Başrole alışmam uzun sürmedi' Miss Turkey üçüncüsü Hazal Subaşı günlük dizi Adını Sen Koy’da oyunculuğa adım attı. ‹lk dizisinde başrolü üstlenen Subaşı, “Başrol ciddi bir iş ama çabuk alıştım, mutluyum” diyor.
1.09.2017 Arşiv
Kanal D'den bomba hamle! Her gün...
Kanal D'den bomba hamle! Her gün... Kanal D'den yeni sezon öncesi bomba bir hamle geldi.
30.08.2017 Televizyon
Star TV yayın akışında bugün neler var? – 21 Haziran Çarşamba
Star TV yayın akışında bugün neler var? – 21 Haziran Çarşamba Star TV’nin 21 Haziran Çarşamba günkü yayın akışı erken saatlerde Güzel Köylü dizisinin eski bölümlerinden biri ile başlıyor ve haber programı ile de devam ediyor. Akşam kuşağında ise Kara Sevda dizisinin final bölümü ekranlarda olacak. Uzun bir süre sonra final yapan dizide her şey açığa kavuşacak.
29.09.2021 Gündem
'Beni Affet' dizisinden iki ayrılık birden!
'Beni Affet' dizisinden iki ayrılık birden! Ekran yolculuğunda 6 sezonu geride bırakan günlük dizi 'Beni Affet'te iki ayrılık birden yaşandı.
19.06.2017 Televizyon
Deli Divane 163. bölümde Ragini gerçekleri açıklayacak mı?
Deli Divane 163. bölümde Ragini gerçekleri açıklayacak mı? Deli Divane bugün yine heyecanlı olaylarıyla ekrana gelecek. Deli Divane'nin yeni bölümünde Ragini Sadhana için kurulan tuzağı öğreniyor. Sadhana'yı kurtarmak isteyen Ragini gerçeklerini açıklayacağını söylüyor. Deli Divane bugün...
29.09.2021 Gündem
Bundan sonra komedide oynamak istiyorum
Bundan sonra komedide oynamak istiyorum Oyuncu Gülşah Çomoğlu, "Hayat kadınlarının yaşamı ekranda yanlış gösteriliyor. Pavyonda çalışan kadını dışarıda gördüğümde eşofmanlı sıradan bir kadındı. Herkesin kafasında canlanan 'Ben hayat kadınıyım' diye bağıran bir tarzı yoktu. Bu algıyı düzeltmek isterim" diyor.
2.01.2017 Arşiv
Yalancı Bahar'ın 151. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yalancı Bahar'ın 151. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Merakla takip edilen Hint dizisi Yalancı Bahar 149. bölümüyle Cumartesi akşamları ekrana geldi. Her bölümü ayrı bir heyecan yaşatan Yalancı Bahar'da Madhubala Raju'nun evine dönüyor. Madhubala yeni planların peşinde... Hepsi Yalancı Bahar'ın yeni bölümünde olacak.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Günlük Dizi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki günlük dizi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.