Gümrük Ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli

Son dakika Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gümrük ve ticaret bakanı nurettin canikli gelişmeleri de dahil olmak üzere 136 gümrük ve ticaret bakanı nurettin canikli haberi bulunmuştur. Tüm gümrük ve ticaret bakanı nurettin canikli haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da kaçak et pazarlığı!
İstanbul'da kaçak et pazarlığı! İstanbul Bayrampaşa Mega Center’da el altından ‘ucuza, kaçak ithal et’ satışı yapıldığı iddia edildi.
28.02.2016 Yaşam
Kıl payı kayıplara yeni aday formülü
Kıl payı kayıplara yeni aday formülü AK Parti, tek başına iktidar olmasını sağlayacak sayı olan 276 sandalyeyi kazanabilmek için, kıl payı vekil çıkaramadığı illerdeki adaylarını tamamen yeniledi. Buralara ya ‘ağır abiler’ ya da o ilde tanınan isimler aday yapıldı
29.09.2021 Gündem
Emekli maaşlarına zam geliyor
Emekli maaşlarına zam geliyor Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, seçim öncesinde emekli maaşlarında düzenleme yapılacağını açıkladı...
13.09.2015 Ekonomi
11 bakanın görevi sona erdi
11 bakanın görevi sona erdi Bazı isimler milletvekili olmadıkları için Geçici Bakanlar Kurulu'nda yer almazken, Ayşenur İslam, Volkan Bozkır, Sebahattin Öztürk'ün yerine de yeni üyeler getirildi. Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı Geçici Bakanlar Kurulu'nda, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok İçişleri Bakanlığına getirildi. Kabinenin açıklandığı dakikalarda ise haber kanallarında isimleri yorumlayan gazeteciler, en sürpriz ismin Selami Altınok olduğu görüşünde birleşti.
29.09.2021 Gündem
AK Parti'den kabine dışı kalan isimler
AK Parti'den kabine dışı kalan isimler 11 bakanın görevi sona erdi
29.09.2021 Gündem
Kritik görüşmenin saati belli oldu
Kritik görüşmenin saati belli oldu Cumhurbaşkanı tarafından anayasanın 114. maddesi gereği Geçici Hükümeti kurması için Başbakan olarak atanan Ahmet Davutoğlu, kabine listesini 17:45'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayına sunacak. Yeni kabinenin saat 18.00'den sonra açıklanması bekleniyor. Mevcut hükümette yer alan Bülent Arınç ve Ali Babacan'ın da aralarında bulunduğu 10 bakan ise yeni kabinede, milletvekili olmadıkları için yer alamayacak.
29.09.2021 Gündem
Ağabeylere erken seçim fırsatı
Ağabeylere erken seçim fırsatı AK Parti’de üst üste üç dönemden fazla milletvekili seçilememe kuralı nedeniyle 7 Haziran’da aday olamayan 70 isim ile, 7 Haziran’da hakkı dolan 26 milletvekili erken seçimde aday olabilecek...
29.09.2021 Gündem
Başbakan talimat verdi!
Başbakan talimat verdi! Genel Başkan Davutoğlu üç dönem kuralını esnetecek şekilde tüzük değişikliği talimatı verdi.
29.09.2021 Gündem
Sarraf raporu hazırlanmış mı?
Sarraf raporu hazırlanmış mı? CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Rıza Sarraf ile bağlantılı şirketler hakkındaki inceleme raporu hazırlandığı iddialarını Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli’ye sordu...
29.09.2021 Gündem
Ballara ilişkin reklamlara Bakanlık tedbiri!
Ballara ilişkin reklamlara Bakanlık tedbiri! Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli, televizyon reklamları aracılığıyla satılan ballara ilişkin, "Bakanlık olarak 24 saat izliyor ve en ufak bir yayında idari durdurma tedbirini uyguluyoruz" dedi.
21.07.2015 Ekonomi
Bakan'dan koalisyon açıklaması
Bakan'dan koalisyon açıklaması Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, koalisyon görüşmelerine ilişkin, "Uzlaşmaya evet, belli bir noktaya kadar evet ama onun ötesinde çok farklı uzlaşma noktasına tanınmaz hale getirecek bir durum söz konusu ise buna kimse müsaade edemez, etmemelidir" dedi.
29.09.2021 Gündem
Korkutan rakamı bakan açıkladı!
Korkutan rakamı bakan açıkladı! Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, piyasa gözetimi ve denetimi kapsamında bu yılın ilk yarısında bin 457 firmanın 1 milyon 882 bin 918 ürünün denetlendiğini, 7 bin 270 üründe sağlığa zararlı madde tespit edildiğini bildirdi.
29.09.2021 Gündem
‘At pazarlığı gibi bir pazarlık içinde olmayız’
‘At pazarlığı gibi bir pazarlık içinde olmayız’ Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş “Şu bakanlık şu partiye, bu bakanlık bu partiye, şu genel müdürlük bu partiye, bu genel müdürlük bu partiye’ şeklinde, bir at pazarlığı şeklinde bir koalisyon pazarlığının içerisinde asla olmayız” dedi...
29.09.2021 Gündem
Bakan'dan flaş açıklama
Bakan'dan flaş açıklama Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, elektronik ticarette kapsamlı düzenlemeleri içeren "Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkında Yönetmelik Taslağı"nın tamamlandığını ve yayımlanmak üzere Başbakanlığa gönderildiğini bildirdi.
25.06.2015 Ekonomi
Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu
Liderlerin oy kullanacağı yerler belli oldu Türk halkının sandık başına gideceği 7 Haziran 2015 Milletvekili Genel Seçiminde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da, Başbakan Ahmet Davutoğlu Konya'da, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara'da, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da İstanbul'da oy kullanacak...
29.09.2021 Gündem
İran'dan Ziraat'e flaş teklif!
İran'dan Ziraat'e flaş teklif! Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, İran’ın Ziraat Bankası için talepte bulunduğunu söyledi.
5.06.2015 Ekonomi
‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’
‘Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak’ Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Giresun’da seçim çalışmalarını sürdürürken, 7 Haziran genel seçimi için birilerinin “proje” peşinde olduğunu söyledi...
29.09.2021 Gündem
Kredi çekeceklere müjde!
Kredi çekeceklere müjde! Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli, "Altı ay sonra yürürlüğe girecek yeni Tüketici Kredisi Sözleşmeleri Yönetmeliği ile tüketici daha fazla korunacak. Tüketici kredisi sözleşmelerinde tüketicinin, vadesi gelmemiş bir veya birden çok taksit ödemesinde bulunabileceği veya kredi borcunun tamamını ya da bir kısmını erken ödeyebileceği düzenlenmiştir. İlk defa tüketiciler için peşin faizden indirim hakkı getiriliyor" dedi.
31.05.2015 Ekonomi
Davutoğlu'ndan 3 gol, 1 asist
Davutoğlu'ndan 3 gol, 1 asist Başbakan Ahmet Davutoğlu, forma giydiği maçta üç gol atarken bir de asist yaparak organizasyonun yıldızı oldu.
22.05.2015 Trabzonspor
AVM'lere gelir kriteri uygulaması geliyor
AVM'lere gelir kriteri uygulaması geliyor Sektörün geleceğini belirlerken önemli unsurları göz önüne alarak karar verecek olan Bakanlık, alışveriş merkezleri (AVM) için de 'gelir durumu' kriteri getirdi...
14.05.2015 Ekonomi
Patates fiyatlarında şaşırtan hareketlenme
Patates fiyatlarında şaşırtan hareketlenme Markette kilosu 5 liraya kadar yükselen patatesin fiyatı, Adana ve İzmir Ödemiş’ten alınan yeni mahsullerle düşmeye başladı. Patatesin kilosu halde 1,60-2,10 TL aralığına indi.
11.05.2015 Ekonomi
Bakan iki firmayı açıkladı... Patates zammından 'stok' çıktı
Bakan iki firmayı açıkladı... Patates zammından 'stok' çıktı Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli, patates fiyatındaki artış ile ilgili, "312 bin tonluk bir stok olduğu gözüküyor. Stok yaparak fiyatlar özellikle yükseltilmeye çalışıldığı şeklinde bir sonuç ortaya çıkarsa bununla ilgili çok ciddi müeyyide söz konusu" dedi.
11.05.2015 Ekonomi
312 bin ton patatesi stoklayıp saklamışlar!
312 bin ton patatesi stoklayıp saklamışlar! Gümrük ve Ticaret Bakanlığı müfettişleri hal kayıt sistemini inceleyerek fiyatı olağan dışı artan patateste 312 bin tonluk stok belirledi. Sadece 2 firmanın patates stoğu 70 bin ton gözüküyor.
10.05.2015 Ekonomi
Patates fırsatçısına çifte ceza!
Patates fırsatçısına çifte ceza! Sadece iki firmanın 70 bin ton patates stoğu tespit edilmesi üzerine başlatılan inceleme, spekülatörleri köşeye sıkıştırdı.
10.05.2015 Ekonomi
Kevgire dönmedik mağduriyeti önledik
Kevgire dönmedik mağduriyeti önledik Gümrük Bakanı Canikli, döviz getirenlerle ilgili düzenlemedeki değişikliği şu sözlerle açıkladı: Bankacılık sistemi çalışmayan Irak gibi Suriye gibi ülkelerle yapılan ticarette engeli kaldırdık...
2.05.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gümrük Ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gümrük ve ticaret bakanı nurettin canikli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.