Gülsuyu

Gülsuyu

Son dakika gülsuyu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gülsuyu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gülsuyu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gülsuyu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gülsuyu gelişmeleri de dahil olmak üzere 261 gülsuyu haberi bulunmuştur. Tüm gülsuyu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan AK Partili'ye geçmiş olsun telefonu
Erdoğan'dan saldırıya uğrayan AK Partili'ye geçmiş olsun telefonu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Maltepe’de tanıtım broşürü dağıtırken saldırıya uğrayan 72 yaşındaki Ramazan Şahin'i telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şahin'in tedavisi için kendi doktorlarını görevlendirdi.
26.03.2024 Gündem
'Mahzen'den Temel Ünlü çıktı! Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu
'Mahzen'den Temel Ünlü çıktı! Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olmuştu İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen 'Mahzen-15' operasyonuna ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Geçen yıl Kadıköy’de bisikletli Doğanay Güzelgün’e çarparak ölümüne neden olan Temel Ünlü'nün de operasyonda çökertilen 'Çetinler' grubunun üyesi olduğu öğrenildi. Şüphelilerin Relax, Zümrüt, Arap, Esenkent, Happy, Hayalet gibi isimler kullandıkları belirlendi.
21.03.2024 Gündem
Cipin üzerine kaya düştü ölümden 40 saniye farkla kurtuldu!
Cipin üzerine kaya düştü ölümden 40 saniye farkla kurtuldu!  Artvin’in Murgul ilçesinde yamaçta meydana gelen heyelan nedeniyle kopan kaya, AK Parti İlçe Başkanı Recep Levent Gülsuyu’nun park halindeki cipinin üzerine düştü. Aracından indikten duyduğu gürültüyle olayı fark eden Gülsuyu, “Bir evrak alıp aracıma dönecektim. 40 saniye ile ölümden döndük” dedi.
18.12.2023 Gündem
Bakan Kurum: Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ni 8 Mayıs’ta hizmete açacağız
Bakan Kurum: Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ni 8 Mayıs’ta hizmete açacağız Seçim çalışmaları kapsamında Maltepe’de bir dizi programa katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “İstanbul’da fethin 570’inci yıldönümünde milletimize söz vermiştik. Kardeşlerimizin yürüme mesafesinde ulaşacağı, İstanbul’un en değerli, kıymetli alanını millet bahçesi yapacağız ve milletimize armağan edeceğiz demiştik. Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ni de 8 Mayıs itibariyle İstanbul’a, İstanbullu kardeşlerimizin hizmetine açacağız. Fethin sembolü 145 bin 300 ağaç olan muhteşem bir projeyi İstanbul’a armağan edeceğiz” dedi. 
3.05.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler
Prof. Dr. Şükrü Ersoy depreme karşı bölge bölge uyardı! İşte İstanbul'da en riskli ilçeler Kahramanmaraşlı depremlerden sonra İstanbul'un ilçelerinin depreme ne kadar hazırlıklı ve dayanıklı olduğu tartışılıyor. AFAD tarafından yayınlanan 'kırmızı eylem' planıyla birlikte İstanbul'da meydana gelebilecek olası deprem öncesinde 'En riskli ilçeler' ve 'En riskli mahalleler' belli oldu. CNN Türk Deprem Danışmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, konuyla ilgili çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
14.03.2023 Gündem
Rap sanatçısı Maestro son yolculuğuna uğurlandı!
Rap sanatçısı Maestro son yolculuğuna uğurlandı! Rap dünyasında 'Maestro' olarak bilinen ve kalp rahatsızlığından dolayı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden rap sanatçısı Berk Karadaş, Maltepe’de düzenlenen cenazenin ardından toprağa verildi. Cenazede Karadaş’ın tabutuna Beşiktaş forması ve atkısı koyuldu.
17.02.2023 Magazin
Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı! Tavşantepe Sabiha Gökçen metro kaç dk? Pendik Sabiha Gökçen metrosu!
Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı! Tavşantepe Sabiha Gökçen metro kaç dk? Pendik Sabiha Gökçen metrosu! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı gerçekleşen olan Pendik (Tavşantepe) - Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı, günlük 1 milyon 200 bin yolcu kapasitesi ile dün hizmete başladı. Yeni açılan metro hattı sayesinde Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı arası seyahat süresi 50 dakika oldu. İşte Sabiha Gökçen metro durakları-güzergahı…
3.10.2022 Yaşam
Litresi 3.500 TL'den satılıyor! Yüzde 100 arttı
Litresi 3.500 TL'den satılıyor! Yüzde 100 arttı Pandemi ile birlikte talep arttı. Litresi 3.500 TL'den satılıyor. Türkiye’nin endemik bitki varlığı bakımından en zengin illeri arasında yer alan Aydın’da kendiliğinden yetişen kekik pandemi ile birlikte kıymete bindi. Aydın’ın Köşk ilçesine bağlı Başçayır Mahallesi’nde dede mesleği kekik yağcılığı yapan Bekir Özkul, pandemiden sonra üretim kapasitesini yüzde 100 arttırdıklarını ve ürettikleri kekik yağının litresini 3 bin 500 TL’ye suyunu ise 35 TL’ye sattıklarını ve siparişlere yetişemediklerini belirtti.
3.08.2022 Ekonomi
D-100 Karayolu Maltepe mevkiinde cip takla attı: 1 yaralı
D-100 Karayolu Maltepe mevkiinde cip takla attı: 1 yaralı  D-100 Karayolu Maltepe mevkii Ankara istikametinde sürücüsünün makas atarak ilerlediği otomobile çarpmamak için manevra yapan diğer otomobil sürücüsü aynı yönde seyir halindeki cipe çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan cip takla attı. Takla atan cipin sürücüsü hafif şekilde yaralandı.
21.11.2021 Yaşam
İBB'den 'Park Et Devam Et' uygulaması! İstanbul trafiğini rahatlatacak!
İBB'den 'Park Et Devam Et' uygulaması! İstanbul trafiğini rahatlatacak! İBB iştiraklerinden İSPARK ve Metro İstanbul, şehrin trafiğini rahatlatacak iş birliğine imza attı. İSPARK’ın metro ve tramvaya yakın 16 noktada yer alan “Park Et Devam Et” otoparklarını kullanan İstanbullular; Metro İstanbul’da iki ücretsiz metro veya tramvay yolculuğu hakkı kazanacak. 10 Eylül’de başlayacak uygulama yıl sonuna kadar devam edecek.
9.09.2021 Gündem
Bebeğini rehin aldı, evi ateşe verdi!
Bebeğini rehin aldı, evi ateşe verdi! İstanbul Maltepe'de 5 aylık bebeğini rehin alan baba evi ateşe verdi.
25.08.2021 Gündem
İstanbul'da terör operasyonu: çok sayıda gözaltı...
İstanbul'da terör operasyonu: çok sayıda gözaltı... İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri terör örgütü TKP/ML'ye yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
19.05.2021 Gündem
İftar menüsü | 3. gün Ramazan iftar menüsü 2021 yemek listesi: İftar menüsü önerileri, bugün ne pişirsem?
İftar menüsü | 3. gün Ramazan iftar menüsü 2021 yemek listesi: İftar menüsü önerileri, bugün ne pişirsem? Ramazan iftar menüsü hazırlıkları evlerde devam ediyor. İftar menüsü için önerilen yemekler inceleniyor. Ramazan ayının 3. günü sizler için lebeniye çorbası, tas kebabı, zeytinyağlı antep usulu kuru biber ve patlıcan dolması, şehriyeli pirinç pilavı, gavurdağı salatası ve güllaç tarifini paylaştık. İftar menüsü 2021 3. gün yemek listesi…
15.04.2021 Ramazan
İlk iftar yemeği menüsü! İftarda ne yapsam? Bugün iftara ne pişirsem? 13 Nisan pratik iftar menüsü
İlk iftar yemeği menüsü! İftarda ne yapsam? Bugün iftara ne pişirsem? 13 Nisan pratik iftar menüsü Ramazan ayının ilk iftar menüsü için hazırlıklar başladı. 1. gün iftar menüsü için leziz tarifler, iftar menüsü önerileri merak ediliyor. Bugün lebeniye çorbası, tas kebabı, zeytinyağlı antep usulu kuru biber ve patlıcan dolması, şehriyeli pirinç pilavı, gavurdağı salatası ve güllaç tarifi yapılışlarını sizin için derledik. Peki, lebeniye çorbası, tas kebabı, zeytinyağlı kuru patlıcan dolması, şehriyeli pirinç pilavı, gavurdağı salatası ve güllaç tarifi nasıl yapılır? Bugün iftara ne pişirsem, akşama ne yapsam, bugün ne yesek diyorsanız Bu tariflere mutlaka göz atın. İşte iftar menüsü önerileri ve yapılışları...
15.04.2021 Ramazan
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Meteoroloji'den art arda uyarılar...
İstanbul'da beklenen kar yağışı başladı! Meteoroloji'den art arda uyarılar... Meteoroloji peş peşe uyarılarda bulunmuştu. "İstanbul'da kar ne zaman başlayacak?" sorusu yanıtını buldu. Sabah saatlerinde İstanbul’un farklı ilçelerinde kar yağışı başladı. Büyükçekmece, Silivri, Sarıyer ve Beylikdüzü’nde rüzgarın da etkisi ile kar yağışı şiddetlenerek etkisini sürdürüyor. Meteoroloji ise İstanbul'daki kar yağışıyla ilgili tahmin değiştirdi. Peki kar yağışı ne zamana kadar devam edecek? İşte tüm detaylar...
27.01.2021 Gündem
Aylin Sözer son yolculuğuna uğurlandı! 'İyilik meleğimiz seni unutmayacağız'
Aylin Sözer son yolculuğuna uğurlandı! 'İyilik meleğimiz seni unutmayacağız' İstanbul Maltepe'deki evinde öldürülen İstanbul Aydın Üniversitesi (İAÜ) Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Aylin Sözer'in (48) cenazesi toprağa verildi.
31.12.2020 Gündem
Fuat Ocak kimdir? Twitter’da gündem olan Gökçen Ocak olayı nedir?
Fuat Ocak kimdir? Twitter’da gündem olan Gökçen Ocak olayı nedir? Gökçen Ocak olayı sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girince, hakkında yapılan araştırmalar da arttı. Gökçen Ocak'ın Sosyal medya üzerinden yayınladığı video kısa sürede gündem oldu. Yayınladığı videoda Kayınvalidesinin yakın zamanda silahla vurulduğunu ve ölümden döndüğünü ifade eden Gökçen Ocak eşinin amcası tarafından defalarca tacize uğradığını, tehdit edildiğini anlattı. Eşinin amcası Fuat Ocak'ın kendisine yaptığı hareketleri de paylaşan Gökçen Ocak'ın bu paylaşımları sonrası 'Fuat Ocak Tutuklansın' etiketi binlerce mesaj aldı.
7.09.2020 Gündem
Amcadan taciz ve tehdit! 'Cinsel organını göstererek...'
Amcadan taciz ve tehdit! 'Cinsel organını göstererek...' Sosyal medyada Gökçen Ocak'ın paylaştığı video en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Kayınvalidesinin yakın zamanda silahla vurulduğunu ve ölümden döndüğünü ifade eden talihsiz kadın eşinin amcası tarafından defalarca tacize uğradığını, tehdit edildiğini anlattı. Eşinin amcası Fuat Ocak'ın kendisine yaptığı hareketleri de paylaşan Gökçen Ocak'ın bu paylaşımları sonrası 'Fuat Ocak Tutuklansın' etiketi binlerce mesaj aldı.
7.09.2020 Gündem
Maltepe D-100 Karayolu'nda kaza: 1'i ağır 2 yaralı
Maltepe D-100 Karayolu'nda kaza: 1'i ağır 2 yaralı İstanbul Maltepe D-100 Karayolu'nda otomobil seyir halindeki tıra arkadan çarptı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
28.08.2020 Gündem
'Evde izlem' ekiplerinden memnun vatandaş memnun
'Evde izlem' ekiplerinden memnun vatandaş memnun Diş hekimleri ve yardımcı sağlık personellerinden oluşan ‘evde izlem’ ekipleri 50 yaş üstü ek hastalığı veya birden fazla hastalık durumu olan korona virüs hastalarını düzenli bir şekilde ziyaret ederek ateş, nabız oranını ölçüyor. Genel sağlık durumları belirlenen hastalar, değerlendirme sonucuna göre hastaneye sevk ediliyor.
13.08.2020 Sağlık
Test sonucu pozitif çıktı kayıplara karıştı! 'Sizi zengin edeceğim' diyerek...
Test sonucu pozitif çıktı kayıplara karıştı! 'Sizi zengin edeceğim' diyerek... İstanbul'da gece bekçiliği yapan O.G. “Bitcoin alacağım, sizi zengin edeceğim” ve “Annemin ameliyat masrafları” diyerek 6 mesai arkadaşından borç para istedi. Meslektaşlarından toplamda 346 bin 500 TL borç para alan O.G. meslekten istifa ederek kayıplara karıştı. Dolandırıldığını anlayan gece kartalları ise O.G.’den şikâyetçi oldu.
20.05.2020 Gündem
Şoför can, vatandaşlar canlı yayın derdinde
Şoför can, vatandaşlar canlı yayın derdinde Maltepe’de seyir halinde olan beton mikseri, virajı alamayınca devrildi. Yan yatan beton mikserinde sıkışan sürücü, itfaiyenin müdahalesiyle kurtarıldı. Sıkışan sürücü canının derdindeyken, vatandaşların kurtarma anlarını cep telefonlarından canlı yayın ile yayınlamaları pes dedirtti.
23.03.2020 Yaşam
Ünlü iş adamı Refik Malkoç gözaltına alındı!
Ünlü iş adamı Refik Malkoç gözaltına alındı! Borcunu ödemediği için hakkında yakalama kararı çıkarılan ünlü iş adamı Refik Malkoç, polis kontrolü sırasında yakalanarak gözaltına alındı.
6.12.2019 Gündem
İstanbul’da lüks otomobille terör estiren maganda şarkıcı çıktı
İstanbul’da lüks otomobille terör estiren maganda şarkıcı çıktı İstanbul’un çeşitli noktalarında lüks otomobille cadde ve sokaklarda “drift” diye tabir edilen yanlama hareketi yaparak trafikte terör estiren 2 maganda, sivil trafik polisi tarafından yakalandı. Ehliyetlerine el konularak 10 bin 20 lira idari para cezası kesilen ve birinin aracı trafikten men edilen magandalar, 2 yıla kadar hapisle yargılanacak. Ayrıca magandalardan birinin şarkıcı olduğu, çıkarttığı single parçanın kısa sürede 1 milyon defa izlendiği öğrenildi. Şarkının klibinde ise trafikte daha önceden suç işleyen ve birkaç ay hapis yattıktan sonra tahliye edilen Harun T. ile yaklaşık 8 ay önce Kağıthane-Bomonti Tünelini trafiğe kapatmasından dolayı yargılanan Ünal T. olduğu öğrenildi.
4.07.2019 Gündem
TKDK’dan 25 alanda yüzde 65 hibe desteği
TKDK’dan 25 alanda yüzde 65 hibe desteği Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) IPARD II 6. Başvuru Çağrısında yer alan Zanaatkarlık ve Katma Değerli Ürünler tedbiri kapsamında 25 farklı el sanatları alanında yüzde 65 hibe desteği veriyor.
29.05.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gülsuyu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gülsuyu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.