Güdük Necmi

Güdük Necmi

Son dakika Güdük Necmi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Güdük Necmi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Güdük Necmi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Güdük Necmi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan güdük necmi gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 güdük necmi haberi bulunmuştur. Tüm güdük necmi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hababam Sınıfı oyuncusu Necati Demirel hayatını kaybetti!
Hababam Sınıfı oyuncusu Necati Demirel hayatını kaybetti! Türk sinemasının unutulmaz filmi Hababam Sınıfı'nda rol alan Necati Demirel, hayata veda etti.
11.04.2023 Magazin
'Mahmut Hoca' ile 'Güdük Necmi' heykellerine tepki!
'Mahmut Hoca' ile 'Güdük Necmi' heykellerine tepki! teve2’de sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı Öztürk ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla ekrana gelen 'teve2 Magazin Masası' programına, merhum sanatçılar Münir Özkul ve Halit Akçatepe’nin kızları bağlandı.
9.12.2021 Magazin
Hababam Sınıfı’nın Kıvırcık Ömer'i ortaya çıktı!
Hababam Sınıfı’nın Kıvırcık Ömer'i ortaya çıktı! “Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor” filminin “Kıvırcık Ömer’i Talip Güran, Halit Akçatepe’nin ölümüne çok üzüldüğünü ifade etti.
4.04.2017 Magazin
Büyük ustaya veda
Büyük ustaya veda Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Halit Akçatepe için dün Caddebostan Kültür Merkezi’nde (CMK) tören düzenlendi. Akçatepe’nin kızı Ebru Akçatepe, “İyi bir insan, iyi bir sanatçı, iyi bir baba. Bir evlat olarak diyorum ki; bu miras da bize yeter” dedi
2.04.2017 Magazin
İşte Halit Akçatepe’nin son fotoğrafı!
İşte Halit Akçatepe’nin son fotoğrafı! İstanbul'da kalp krizi nedeniyle önceki gün hayatını kaybeden Türk sinemasının 'Güdük Necmi'si Halit Akçatepe'nin son fotoğrafı ortaya çıktı.
2.04.2017 Magazin
F.Bahçe ve G.Saray'dan Halit Akçatepe mesajı
F.Bahçe ve G.Saray'dan Halit Akçatepe mesajı Türk sineması ve tiyatrosunun unutulmaz oyuncularından Halit Akçatepe, 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Akçatepe'nin ölümünün ardından F.Bahçe ve G.Saray kulüpleri başsağlığı mesajı yayınladı.
31.03.2017 Galatasaray
'Halit Akçatepe 1,5 yıldır kimseyi kabul etmiyordu'
'Halit Akçatepe 1,5 yıldır kimseyi kabul etmiyordu' Atilla Dorsay, Halit Akçatepe'nin son 1-1,5 yıldır kimseyi kabul etmediğini söyledi.
31.03.2017 Magazin
Halit Akçatepe'nin ölümü yasa boğdu!
Halit Akçatepe'nin ölümü yasa boğdu! Usta oyuncu Halit Akçatepe'nin vefatının ardından sanat dünyasından peş peşe açıklamalar geliyor.
31.03.2017 Magazin
Halit Akçatepe kimdir? (Halit Akçatepe'nin ölüm nedeni nedir?)
Halit Akçatepe kimdir? (Halit Akçatepe'nin ölüm nedeni nedir?) Türk sinemasının unutulmaz ismi Halit Akçatepe hayatını kaybetti. 79 yaşında hayata gözlerini yuman usta oyuncu, Hababam Sınıfı serisindeki Güdük Necmi karakterine hayat vermişti. Akçatepe İstanbul'da bir süredir tedavi görüyordu. Halit Akçatepe'nin ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı.
29.09.2021 Gündem
Halit Akçatepe hayatını kaybetti! Ölüm nedeni belli oldu
Halit Akçatepe hayatını kaybetti! Ölüm nedeni belli oldu Usta oyuncu Halit Akçatepe 14.40'ta hayatını kaybetti. Halit Akçapetenin ölüm nedeni ile ilgili hastaneden açıklama geldi. 2014 yılında henüz felç geçirmeden önce bir söyleşide "Benim ne kadar sevildiğimi cenazemde görürsünüz" demişti.
29.09.2021 Gündem
Güdük Necmi'nin yardımcı oyuncu itirazı
Güdük Necmi'nin yardımcı oyuncu itirazı İSTANBUL Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi nde geçen yıl dava açan Halit Akçatepe, yapımcı Arzu Film'den 60 bin liralık telif hakkı istedi...
26.04.2016 Magazin
Halit Akçatepe'nin son durumu
Halit Akçatepe'nin son durumu Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Halit Akçatepe, 7 aydır gördüğü fizyoterapi ve rehabilitasyon sonrası iyileşerek yürümeye ve konuşmaya başladı...
22.06.2015 Magazin
'Ne kadar sevildiğimi cenazemde görürsünüz!'
'Ne kadar sevildiğimi cenazemde görürsünüz!' Felç geçiren Halit Akçatepe, hastaneye kaldırılmadan önce verdiği son röportajında hayatına dair ilginç ayrıntıları anlattı.
26.12.2014 Magazin
Halit Akçatepe kimdir?
Halit Akçatepe kimdir? 1 Ocak 1938 yılında Ünye'de dünyaya gelen ve Türk Sineması'nda birçok yapımda rol almış oyunculardan büyük ustat Halit Akçatepe hakkında bu sabah kötü haber geldi. Yapılan açıklamaya göre tedavi gördügü hastanede felç geçirdiği belirtildi. Halit Akçatepe hayatı ve kişiliği hakkında herşey sizler için derledik...
23.12.2014 Magazin
Güdük Necmi felç oldu
Güdük Necmi felç oldu Halit Akçatepe'nin doktoru ünlü oyuncunun son durumunu açıkladı
22.12.2014 Magazin
Güdük Necmi felç oldu!
Güdük Necmi felç oldu! Güdük Necmi felç oldu!
21.01.2022 Magazin
Güdük Necmi'ye büyük vefasızlık!
Güdük Necmi'ye büyük vefasızlık! Bugün Türk sinemasının 100. yılı. Ancak Hababam Sınıfı'ndaki 'Güdük Necmi' karakteriyle akıllara kazınan Halit Akçatepe, hiçbir etkinliğe davet edilmemesine isyan etti.
14.11.2014 Magazin
Hababam Sınıfı müze oldu
Hababam Sınıfı müze oldu Adile Sultan Kasrı'nda, Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri "Hababam Sınıfı"nın çekildiği sınıf müze haline getirildi.
24.04.2014 Kültür Sanat
Hababam coşkusu
Hababam coşkusu Türk sinemasının başyapıtlarından Hababam Sınıfı'nın oyuncuları, sarı lacivertli kulübün davetlisi olarak Fenerbahçe-Kayseri Erciyesspor mücadelesini izledi.
17.03.2014 Futbol
Hababam setinde neler oldu?
Hababam setinde neler oldu? Yeşilçam'ın unutulmazları arasındaki Hababam Sınıfı filminin perde arkası...
10.07.2013 Televizyon
‘Baba kız gibi olmuştuk’
‘Baba kız gibi olmuştuk’ Halit Akçatepe’den boşanan Rezzan Akçatepe VATAN ’a konuştu!
19.09.2009 Magazin
Erkekler eteği sevdi
Erkekler eteği sevdi Fransız erkekleri geçen hafta çok yabancı olduğumuz bir konuda ayaklandı: Etek!.. Evet yanlış duymadınız...
1.08.2008 Arşiv
Hababam Sınıfı sınıfı geçti
Hababam Sınıfı sınıfı geçti Hababam Sınıfı'nın yeni versiyonu gerek oyuncuları, gerekse senaryosuyla eskileri aratmıyor. Serinin 7'nci filmi eleştirmenlerden de izleyicilerden de tam not aldı
16.01.2004 Magazin
Hababam efsanesi yeniden aramızda!
Hababam efsanesi yeniden aramızda! Unutulmaz Hababam Sınıfı serisi, 23 yıl sonra çekilen yedinci film 'Merhaba Hababam Sınıfı' ile tekrar beyazperdede
15.01.2004 Magazin
Hababam'ın 22 yıl aradan sonra dönüşü
Hababam'ın 22 yıl aradan sonra dönüşü En son 1981 'de çekilen Hababam Sınıfı'nın yeni versiyonunun afişi yarından itibaren sinemaları süsleyecek. Film Türkiye ile İsviçre Almanya, Belçika ve Fransa'da 15 Ocak'ta vizyona girecek
24.12.2003 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Güdük Necmi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki güdük necmi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.