Gazete Vatan Logo
Futbol Hababam coşkusu

Hababam coşkusu

Türk sinemasının başyapıtlarından Hababam Sınıfı'nın oyuncuları, sarı lacivertli kulübün davetlisi olarak Fenerbahçe-Kayseri Erciyesspor mücadelesini izledi.

Hababam coşkusu

Sarı lacivertli taraftarların tribün organizasyonlarına konu ettiği, maçlarda stat hoparlörlerinden müziği çalınan Hababam Sınıfı'nın aktörleri, karşılaşma öncesi Fenerbahçe Kulübü'nün Todori Tesisleri'nde yemekte bir araya geldi.

Aralarında "Güdük Necmi" lakaplı Halit Akçatepe, "Hayta İsmail" lakaplı Ahmet Arıman ve "Bacaksız" lakaplı Tuncay Akça'nın da yer aldığı oyuncu grubu, karşılaşma için tribündeki yerlerini almadan önce saha kenarında taraftarları selamladı. Bu sırada stat hoparlörlerinden filmin unutulmaz müziği çalındı ve skor ekranında da filmin görüntüleri yer aldı.

Oyuncu grubu sahaya sarı ve lacivert renklerden oluşan karton şapkalarla çıkarken, tribünlerdeki taraftarlar da dağıtılan bu şapkaları taktı.

Türk Telekom kale arkası tribüne "Hababam güm güm güm" yazılı pankart asılırken, tribünler de bu tezahüratla tempo tuttu.