Hababam Sınıfı

Hababam Sınıfı

Son dakika hababam sınıfı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hababam sınıfı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hababam sınıfı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hababam Sınıfı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hababam sınıfı gelişmeleri de dahil olmak üzere 356 hababam sınıfı haberi bulunmuştur. Tüm hababam sınıfı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tosun Paşa filminin çekimlerinde deveden düşerek ölmüştü! Akil Öztuna'nın kızı da kendisi kadar ünlüymüş!
Tosun Paşa filminin çekimlerinde deveden düşerek ölmüştü! Akil Öztuna'nın kızı da kendisi kadar ünlüymüş! Hababam Sınıfı serisinde gözleri iyi görmeyen felsefe hocası karakteriyle hafızalarda iz bırakmıştı Akil Öztuna. Tosun Paşa filminin çekimleri sırasında deveden düşerek hastaneye kaldırılan usta oyuncu Öztuna geçirdiği iç kanama sebebiyle hayatını kaybetmişti. Yeşilçam oyuncusu Akil Öztuna'nın kızının da kendisi kadar ünlü olduğu ortaya çıktı.
3.09.2023 Magazin
Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak!
Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak! Türkiye’nin kanalı Kanal D, sevilen yapımları ile Kurban Bayramı’nda da izleyicinin tercihi olacak. Seyirciler Kurban Bayramı’nda müzik, eğlence ve sinema keyfini Kanal D’de yaşayacak.
23.06.2023 Televizyon
Hababam Sınıfı oyuncusu Necati Demirel hayatını kaybetti!
Hababam Sınıfı oyuncusu Necati Demirel hayatını kaybetti! Türk sinemasının unutulmaz filmi Hababam Sınıfı'nda rol alan Necati Demirel, hayata veda etti.
11.04.2023 Magazin
Hababam Sınıfı'nın yıldızı yıllar sonra ortaya çıktı!
Hababam Sınıfı'nın yıldızı yıllar sonra ortaya çıktı! Hababam Sınıfı'nda oynadığı Sevda karakteriyle hafızalara kazınan Sevda Aktolga yıllar sonra ortaya çıktı. Büyük bir sinema projesiyle kamera karşısına geçmeye hazırlanan ve Çağan Irmak'ın projesinde rol alacak olan Sevda Aktolga değişimiyle de şaşırttı.
20.01.2023 Televizyon
Rıfat Ilgaz'ın oğlu Aydın Ilgaz yaşamını yitirdi
Rıfat Ilgaz'ın oğlu Aydın Ilgaz yaşamını yitirdi Türk Edebiyatı'nın önemli yazarlarından Rıfat Ilgaz'ın oğlu, Çınar Yayınevi'nin kurucusu Aydın Ilgaz, 82 yaşında hayata veda etti.
19.12.2022 Magazin
Ünlü ailede şok eden dava! Annesinin kafasını kapıya vurdu
Ünlü ailede şok eden dava! Annesinin kafasını kapıya vurdu ‘Bizimkiler’ dizisinin senarist ve yapımcısı merhum Umur Bugay’ın 75 yaşındaki eşi Ayşe Bugay, oğlu Ömer Bugay’ın şiddetine maruz kaldığını öne sürerek mahkemeden uzaklaştırma kararı aldırdı.
16.09.2022 Gündem
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal’ın vefatının 22. Yılında anılıyor! İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri! Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal vefatının 22. yılında yad ediliyor! 26 yıllık oyunculuk kariyerinde 82 filmde rol alarak sinemanın unutulmaz isimleri arasında yer alan Kemal Sunal ölüm yıldönümünde anılıyor. Peki, Kemal Sunal kimdir? Kemal Sunal kaç yaşında vefat etti? Kemal Sunal neden öldü? Kemal Sunal’ın kaç filmi var? İşte Kemal Sunal’ın hayatı ve filmleri!
3.07.2022 Kültür Sanat
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar!
23 Mayıs ne günü, tarihte bugün ne oldu? 23 Mayıs dünya ne günü, doğan ve ölen ünlüler kim, Türkiye’de ve dünyada olan olaylar! 23 Mayıs bugün yaşanan olaylar, doğumlar ölümler merak ediliyor. Biz de bugün meydana gelen olayları sırasıyla derledik. Peki, 23 Mayıs ne günü, kim doğdu, kim öldü, hangi olaylar oldu? İşte, 23 Mayıs yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
23.05.2022 Gündem
Cem Yılmaz acı haberi duyurdu! Kemal Kenan Ergen hayatını kaybetti
Cem Yılmaz acı haberi duyurdu! Kemal Kenan Ergen hayatını kaybetti Kemal Kenan Ergen 55 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının ölüm haberini Cem Yılmaz sosyal medya hesabından duyurdu. Ergen'in 'Her Şey Çok Güzel Olacak', 'Kahpe Bizans', 'Hababam Sınıfı Merhaba' ve 'Ömerçip' gibi filmlerde imzası bulunuyordu.
14.05.2022 Magazin
Koronavirüs salgınında flaş gelişme! Tek tek açıklayıp dünyaya duyurdular
Koronavirüs salgınında flaş gelişme! Tek tek açıklayıp dünyaya duyurdular Koronavirüs ile ilgili son dakika gelişmesi! Dünyaya duyurdular, tamamen değişti. İngiltere Sağlık Enstitüleri (NHS), resmi Kovid-19 semptomları listesine 9 yeni madde daha ekledi. Bilim insanları bu durumun, insanların işyerlerinde ve okullarında Kovid-19 'lu kişiyi daha kolay tanımasına yardımcı olacağını açıkladı. İşte NHS'nin resmi olarak kabul ettiği 12 semptom...
4.04.2022 Gündem
Tosun Paşa, Hababam Sınıfı, Kapıcılar Kralı...  Türk sinemasının arşivdeki defterler açıldı! Sahne sahne sansür çıktı
Tosun Paşa, Hababam Sınıfı, Kapıcılar Kralı... Türk sinemasının arşivdeki defterler açıldı! Sahne sahne sansür çıktı Kapıcılar Kralı, Köşeyi Dönen Adam, Adı Vasfiye, Sürü, Mavi Boncuk... Kültür ve Turizm Bakanlığı, 1932 ile 1988 yılları arasındaki Film Denetleme Kurulları’nın aldığı sansür kararlarını kitaplaştırdı. Depolarda kilit altındaki 500 bin sayfadan oluşan 96 defter, 26 bin 273 sansür kararı incelenerek hazırlanan ‘Türkiye’de Sinema Sansürünün Tarihi’nde 500 filme ait tartışmalar var. ‘Acı Ekmek’ filmi için İçişleri Bakanlığı’na başrol oyuncusu Bülent Ersoy’un “kadın mı erkek mi?” olduğu da sorulmuş.
4.04.2022 Gündem
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri
Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte hayatı ve filmleri Ertunç Şenkay öldü mü? Yeşilçam döneminin önde gelen görüntü yönetmenlerinden Ertunç Şenkay vefat etti. Ertunç Şenkay neden öldü? Ertunç Senkay kimdir, nereli, kaç yaşında öldü?
27.01.2022 Magazin
'Mahmut Hoca' ile 'Güdük Necmi' heykellerine tepki!
'Mahmut Hoca' ile 'Güdük Necmi' heykellerine tepki! teve2’de sunuculuğunu Esin Övet, Ebru Şancı Öztürk ve Timuçin Güner’in yaptığı, hafta içi her gün saat 11.00’de canlı yayınla ekrana gelen 'teve2 Magazin Masası' programına, merhum sanatçılar Münir Özkul ve Halit Akçatepe’nin kızları bağlandı.
9.12.2021 Magazin
Usta oyuncu Gönül Orbey vefat etti!
Usta oyuncu Gönül Orbey vefat etti! "Hababam Sınıfı'nın müfettişi" olarak tanıdığımız ve 2012 yılında hayatını kaybeden Devlet Tiyatrosu Sanatçısı ve rejisör Ergin Orbey'in kendisi gibi oyuncu olan eşi Gönül Orbey, yaşamını yitirdi.
1.11.2021 Magazin
Ali İnce hayatını kaybetti
Ali İnce hayatını kaybetti Çöpçüler Kralı filmi ile hafızalarda yer edinen Yeşilçam oyuncusu Ali İnce, 62 yaşında hayatını kaybetti. İnce'nin cenazesi, yakınları ve sevenleri tarafından Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi.
18.08.2021 Magazin
Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar’a ne oldu, kaç yaşında, evli mi? Hülya Duyar’ın oyunculuk kariyeri ve biyografisi
Hülya Duyar kimdir? Hülya Duyar’a ne oldu, kaç yaşında, evli mi? Hülya Duyar’ın oyunculuk kariyeri ve biyografisi Cem Yılmaz’la reklam filmi çekerken fenalaşan Hülya Duyar’ın neden rahatsız olduğu ortaya çıktı. Reklam çekimi sonrası çıktığı tatilde de baygınlık geçiren oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildi. Hülya Duyar kimdir, kaç yaşında, evli mi?
3.08.2021 Gündem
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar…
Kemal Sunal ölümünün 21. Yılında anılıyor! Usta sanatçı Kemal Sunal’ın hayatına dair detaylar… Türk sinemasının usta ismi Kemal Sunal’ın bugün aramızdan ayrılışının 21. Yılı. Usta sanatçı Kemal Sunal 3 Temmuz 2000 yılında aramızdan ayrıldı. Filmleriyle kuşakları etkileyen Kemal Sunal’ın hayatına dair merak edilenler…
3.07.2021 Gündem
Zeki Alasya, vefat yıl  dönümünde anılıyor
Zeki Alasya, vefat yıl dönümünde anılıyor Yaşamı boyunca birçok tiyatro, sinema filmi ve dizide rol alan, Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncularından Zeki Alasya, vefatının 6. yılında anılıyor.
7.05.2021 Kültür Sanat
Fazıl Ender Uzun kimdir? Hababam Sınıfı oyuncusu Fazıl Ender Uzun neden öldü?
Fazıl Ender Uzun kimdir? Hababam Sınıfı oyuncusu Fazıl Ender Uzun neden öldü? Hababam Sınıfı serisinde de rol alan usta oyuncu Fazıl Ender Uzun yaşamını yitirdi. Bir hafta önce kemik tümörü teşhisi konulan 69 yaşındaki Fazıl Ender Uzun hayatını kaybetti. Fazıl Ender Uzun kimdir?
29.03.2021 Gündem
Hayatını kaybeden usta oyuncu Fazıl Ender Uzun son yolculuğuna uğurlandı
Hayatını kaybeden usta oyuncu Fazıl Ender Uzun son yolculuğuna uğurlandı Hababam Sınıfı serisinde de rol alan oyuncu Fazıl Ender Uzun, Küçükçekmece, Sefaköy Merkez Camii'nde düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2021 Magazin
Atlas Sineması ve Türkiye'nin ilk sinema müzesi açıldı! Gezdiğinizde gördüklerinize şaşıracaksınız…
Atlas Sineması ve Türkiye'nin ilk sinema müzesi açıldı! Gezdiğinizde gördüklerinize şaşıracaksınız… Türkiye'nin ilk sinema müzesi ve yaklaşık iki yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından tarihi Atlas Sineması kapılarını açtı. Müze geçmişten bugüne Türk sinema tarihine ışık tutuyor. Özel koleksiyonlara da yer verilen müzede, dünya sinemasına ilişkin bilgi ve belgelerin yanı sıra Türk sinemasından başyapıtlar da sinemaseverler için sergileniyor. Bir anda kendinizi sinemanın efsanesi Hababam Sınıfı'nın bir sahnesinde ya da başka bir filmdeki kemik kırma sahnelerinde kırılan pırasayı, yağmur sesi için çıtır çıtır kızaran tavuk izlerken bulabilirsiniz. Dünyada bir sinema müzesinde ilk kez kullanılan dijital hafıza havuzu uygulamasıyla 8 bin 406 film ile oyuncu, yönetmen, senarist ve yapımcıdan oluşan 31 bin 106 kişiye ait bilgileri bulabilirsiniz. Usta oyuncu Serdar Gökhan ile birlikte bilgi havuzunu inceledik, Bakan Ersoy ile Süt Kardeşler filminin Gulyabani karakteri önünde fotoğraf çektirdik.
28.02.2021 Kültür Sanat
Sinemanın Mahmut Hoca'sı Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor!  Münir Özkul kimdir?
Sinemanın Mahmut Hoca'sı Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor! Münir Özkul kimdir? Tiyatronun Kavuklu'su, sinemanın Mahmut Hoca'sı: Münir Özkul vefatının 3. yılında anılıyor. Onlarca tiyatro oyununda ve çok sayıda filmde rol alan usta sanatçı, kariyeri boyunca Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü de dahil çok sayıda önemli ödüle layık görüldü. Peki, Münir Özkul kimdir? İşte Münir Özkul filmleri ve hayatı hakkında merak edilenler...
5.01.2021 Gündem
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede?
Koronavirüse yaklanan Şener Şen’in sağlık durumu nasıl? Şener Şen hangi hastanede? Yeşilçam’ın efsane oyuncusu Şener Şen koronavirüse yakalandı. Türkiye’nin en sevilen isimlerinden biri olan Şener Şen’in koronavirüse yakalanması milyonlarca kişiyi üzdü. Hababam Sınıfı, Çiçek Abbas, Eşkıya, Davaro, Arabesk gibi birçok başarılı filmde rol alan Şener Şen’in sağlık durumu sevenleri tarafından sık sık sorgulanıyor. Arama motorlarına yönelen vatandaşlar Şener Şen’in sağlık durumu nasıl, son durumu ne, gibi sorulara yanıt arıyor.
11.11.2020 Gündem
Şener Şen hastaneye kaldırıldı
Şener Şen hastaneye kaldırıldı Yeni tip korona virüs (Covid-19) testi pozitif çıkan Şener Şen'in 3 gün hastanede gözlem altında kalacağı öğrenildi. 78 yaşındaki Şener Şen'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
11.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hababam Sınıfı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hababam sınıfı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.