Gss Yapılandırma Tarih

Gss Yapılandırma Tarih

Son dakika GSS yapılandırma tarih haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GSS yapılandırma tarih ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GSS yapılandırma tarih haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gss Yapılandırma Tarih

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gss yapılandırma tarih gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 gss yapılandırma tarih haberi bulunmuştur. Tüm gss yapılandırma tarih haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borcu olanlara güzel haber! Sadece yüzde 10'unu ödeyin, son hafta...
Borcu olanlara güzel haber! Sadece yüzde 10'unu ödeyin, son hafta... Borcu olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Büyük fırsat! Başvuranlar sadece sadece yüzde 10'unu ödüyor. Son haftaya girildi. Vergi ve diğer bazı borçlar yapılandırılıyor. Yapılandırma imkanından yararlananlar faizlerin büyük kısmını ödemiyor. Yapılandırılan borçlar peşin veya taksitler halinde ödenebiliyor ve peşin ödemelerde hesaplanan Yİ-ÜFE tutarından yüzde 90, idari para cezalarının aslından yüzde 25 indirim yapılıyor.
24.08.2021 Ekonomi
Borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Hemen e-Devlet'ten...
Borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Hemen e-Devlet'ten... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Borç yapılandırması ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Başvuru için son tarih 31 Ağustos olarak belirlendi. Borcunu yapılandırmak isteyenler bu tarihe kadar e-Devlet üzerinden müracaatta bulunabilecekler. Milyonlarca vatandaşı ve işvereni ilgilendiren 7326 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasında son başvuru tarihi 31 Ağustos. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı İsmail Yılmaz, prim, vergi borçları, matrah ve vergi artırımı, pişmanlıkla beyan, MTV, öğrenim ve katkı kredileri, trafik para cezaları konusunda kaçırılmaması gereken fırsatlara dikkat çekti.
4.08.2021 Ekonomi
SGK borcu olanları ilgilendiriyor! Yapılandırma...
SGK borcu olanları ilgilendiriyor! Yapılandırma... Yapılandırma ile ilgili flaş açıklama! Bakan Selçuk duyurdu. SGK yüz binlerce kişinin borcunu yapılandırdı. Vatandaşlar yoğun talep gösterdi. 1 milyon 770 kişinin 90 milyar lirayı aşan borcu yapılandırıldı.
3.02.2021 Ekonomi
Emeklilik ve borç için son fırsat!  Milyonları ilgilendiriyor...
Emeklilik ve borç için son fırsat! Milyonları ilgilendiriyor... Milyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendiriyor. Bugün son gün. Devlet tarafından sağlanan haktan faydalanmak isteyenlerin başvurularını mesai bitimine kadar yapması gerekiyor.
1.02.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor! Yarın son gün, başvurular internetten...
Faizler siliniyor! Yarın son gün, başvurular internetten... Borcu olan milyonları ilgilendiriyor. Yarın son gün. Başvuranlar yararlanabiliyor. Faizlerin yüzde 90'ı siliniyor. 18 ay vade imkanı da sunuluyor. Vatandaşların merakla beklediği vergi yapılandırması başvuru sürecinde sona gelindi. Fakat birçok kişi yapılandırma sürecinin ne zaman biteceğini bilmiyor Vatandaşlar tarafından vergi yapılandırma başvurusu ne zaman bitiyor sorusuna cevap aranıyor. Vergi borcu yapılandırma başvurusu için son gün 1 Şubat 2021 olarak belirlendi. Peki, vergi borcu yapılandırma nasıl yapılır? Vergi yapılandırma tekrar uzatılacak mı? İşte vergi yapılandırma başvurusu 2021 ile ilgili son dakika gelişmeleri...
31.01.2021 Ekonomi
Borcu olana iyi haber! Faizler siliniyor, yüzde 90 indirim yapılıyor, son gün...
Borcu olana iyi haber! Faizler siliniyor, yüzde 90 indirim yapılıyor, son gün... Borcu olan vatandaşla uzun süredir bekliyordu. Sevindiren haber geldi. Yüzde 90 indirim yapılıyor. Faizler siliniyor. Borç yapılandırması başladı. Şimdi birçok kişi hangi borçların yapılandırma kapsamına girip girmeyeceğini merak ediyor. SGK prim borçlarından KYK borçlarına kadar devlete olan borçlar yapılandırılabilecek. Borç yapılandırması yapılırken bazı borçlarda indirim yapılırken bazı borçların ise faizleri tamamen silinecek. Yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşların şubat ayına kadar ilk taksit ödemesini yapması gerekiyor. Borç yapılandırması ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde...
19.11.2020 Ekonomi
Borçlar yapılandırıyor! TBMM'ye sunuldu
Borçlar yapılandırıyor! TBMM'ye sunuldu AK Parti'nin ekonomi ve enerjiye ilişkin düzenlemeler içeren 'Elektrik Piyasası Kanunu ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi', TBMM'ye sunuldu.
11.12.2022 Ekonomi
SGK borçları ile ilgili flaş gelişme! Büyük kolaylıkta son fırsat! Tarih verildi
SGK borçları ile ilgili flaş gelişme! Büyük kolaylıkta son fırsat! Tarih verildi SGK borçlarıyla ilgili son dakika açıklaması! Borçlar siliniyor. SGK borçlarıyla ilgili son fırsat. SGK borçlarına ait ilk taksiti süresinde ödeyemeyenler ile genel sağlık sigortası borçları nedeniyle yapılandırmaya başvuramayanlar bu hususlarda bir kolaylık olup olmadığını merak ediyor. SGK mevzuatında alternatif kolaylıklar yer almaktadır. Taksitle ödeme seçeneğini seçmesine rağmen ilk taksit ödemesini 30 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştiremeyenler, SGK’ya başvurup talepte bulunmaları hâlinde borcun tamamının geç ödeme zammıyla birlikte peşin olarak 31/12/2021 tarihine kadar ödenmesi mümkün bulunmaktadır. Bu bağlamda vatandaşların yapılandırma haklarının kaybolmaması için iş yerinin tescilli bulunduğu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüklerine/Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüklerine başvurarak taksitli ödeme yapılandırmasının peşin ödemeyle ifa etmek istediklerine dair bir an evvel yapmaları lehlerine olacaktır.
11.12.2021 Çalışma Hayatı
Yapılandırma ödemesi nasıl yapılır? Borç yapılandırmada son ödeme tarihi ne zaman?
Yapılandırma ödemesi nasıl yapılır? Borç yapılandırmada son ödeme tarihi ne zaman? Yapılandırma Kanunu kapsamında, 1 milyonun üzerinde vatandaşın borçları yapılandırılmıştı. Borç yapılandırmada ilk taksit ödemeleri için verilen süre doluyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borçların ilk taksit ödemesinde son gün hatırlatması yaptı. Avantajların kaybedilmemesi ve yapılandırmanın bozulmaması için ilk iki taksitin süresinde ödenmesi gerekiyor. Peki, Yapılandırma ödemesi nasıl yapılır? Borç yapılandırmada son ödeme tarihi ne zaman? İşte yapılandırma son ödeme tarihi…
29.11.2021 Ekonomi
Faiz, zam ve cezalar siliniyor! e-Devlet'ten kontrol edin, o tarihe kadar...
Faiz, zam ve cezalar siliniyor! e-Devlet'ten kontrol edin, o tarihe kadar... Borcu olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Fırsat hala devam ediyor. Detayları e-Devlet üzerinden öğrenmek mümkün. Sosyal güvenlik Kurumu (SGK) tarafından otomatik olarak yapıldı. Faizler, zam ve cezalar silindi. Yapılandırmadan yararlanmayan vatandaşlar için fırsat hala devam ediyor. Borçlar küçük taksitler halinde ödeniyor. Otomatik olarak yapıldı. 30 Nisan'a kadar ödeme işlemine başlayanlar faiz ödemelerinden kurtulacak. Genel sağlık sigortası (GSS) prim borcundan kurtulma fırsatı devam ediyor. Mart sonuna kadar gelir testine girerek ödeme gücü olmadığını belgeleyenlerin ise borcu tümüyle silinecek. Ödeme gücü olanlar ise anaparayı nisan sonuna kadar ödediklerinde gecikme faizi ve cezalarından kurtulacaklar.
11.02.2021 Ekonomi
Prim borcu olan Bağkur'lular sağlık yardımı alabilir mi?
Prim borcu olan Bağkur'lular sağlık yardımı alabilir mi? Sosyal Güvenlik uzmanlarına sıklıkla yöneltilen soruların başında SGK'ya prim borcu olanların sağlık hizmetlerinden nasıl yararlanacağı konusu geliyor. Prim borcu olan 4/b yani BAĞ-KUR sigortalıları, sağlık hizmetlerinden yararlanıp yararlanamayacağını araştırıyor. Peki, Prim borcu olan Bağkur'lular sağlık yardımı alabilir mi? Borcu olan Bağkur'lular sağlık hizmetlerinden yararlanabilir mi? İşte merak edilen o sorunun cevabı...
8.02.2021 Çalışma Hayatı
Vergi yapılandırma ne zaman? SGK ve KYK yapılandırma nasıl olacak?
Vergi yapılandırma ne zaman? SGK ve KYK yapılandırma nasıl olacak? Koronavirüsün etkilerini azaltmak için hükümet tarihin en kapsamlı vergi yapılandırmasını başlattı. Vergi affı olarak da nitelendirilen vergi yapılandırmada Gelir Vergisi, Kurumlar Vergisi, KDV, Motorlu Taşıtlar Vergisi, Özel Tüketim Vergisi, tüm idari para cezaları ve KYK borçları da yapılandırma kapsamında olacak. Milyonlarca kişi yapılandırma başvurularının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, Vergi yapılandırma ne zaman? SGK ve KYK yapılandırma nasıl olacak? Yapılandırma Resmi Gazete'de yayınlandı mı? İşte vergi yapılandırma ile ilgili tüm detaylar...
30.10.2020 Ekonomi
Borcu olan 8 milyon kişi için geri sayım başladı! 31 Aralık son gün...
Borcu olan 8 milyon kişi için geri sayım başladı! 31 Aralık son gün... Milyonlarca kişi için geri sayım başladı. GSS prim borçlarında son gün 31 Aralık. Borcu olanlar bu tarihe kadar hastanede muayene olabilecek. Yeni yıl ile birlikte yeni süreç başlayacak. Muayene olamayacaklar. peki ne olacak? GSS prim borcu olan ne yapmalı?
4.11.2019 Ekonomi
Yeniden yapılandırma için son şans!
Yeniden yapılandırma için son şans! Kamuya yönelik borçların yeniden yapılandırılmasına yönelik düzenleme kapsamında ödemelerini zamanında yapmayarak haklarını kaybedenler, yarın gün sonuna kadar bu borçlarını ödemeleri halinde yapılandırmadan yararlanmaya devam edebilecek.
27.02.2019 Ekonomi
GSS borcu olanlar 28 Şubat'a kadar ödeme yaparsa faizler silinecek!
GSS borcu olanlar 28 Şubat'a kadar ödeme yaparsa faizler silinecek! Türkiye genelinde 2 milyondan fazla kişiyi kapsayan prim borcu yapılandırmasında son 4 güne girildi. Ödemeler internet üzerinden de yapılacak. SGK Başkanı Mehmet Selim Bağlı, Genel Sağlık Sigortası borcu olanlar 28 Şubat'a kadar ödeme yaparsa gecikme faizleri silinecek" dedi.
25.02.2019 Ekonomi
Son gün pazartesi! Borcunuzu sildirmeyi unutmayın...
Son gün pazartesi! Borcunuzu sildirmeyi unutmayın... Çalışmadığı için prim borcu çıkartılanlarla okulunu bitiren gençler için biriken borçlardan kurtulma fırsatında pazartesi son gün. Borçlar silinecek, primleriniz ise güncellenecek.
31.03.2018 Ekonomi
Milyonlarca kişiye müjde! Hepsi bugün başladı
Milyonlarca kişiye müjde! Hepsi bugün başladı 1 Nisan 2017 itibarıyla birçok düzenleme hayata geçti. Trafik sigortasında tavan fiyat uygulaması, GSS borçlarının silinmesi, BES ve teşvik desteği bugün itibarıyla yürürlüğe girdi. İşte milyonları bekleyen o düzenlemeler
1.04.2017 Ekonomi
4.2 milyon kişiyi sevindirecek! Borçlar düşüyor...
4.2 milyon kişiyi sevindirecek! Borçlar düşüyor... Genel sağlık sigortalı (GSS) olan 4.2 milyon kişiye müjdeli haber geldi. SGK uzmanı Oğuz Aslım'ın yaptığı açıklamaya göre; GSS primleri düşüyor. GSS borcunuzun olup olmadığını e-devlet'ten görebilirsiniz...
29.09.2021 Gündem
SGK’ya idari para cezası borcu olanlar için yeni düzenleme
SGK’ya idari para cezası borcu olanlar için yeni düzenleme SGK Gaziantep İl Müdürü Mehmet Uzun, 6736 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Hakkında Kanunun 19/8/2016 tarihli ve 29806 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe girdiğini belirterek, 1 Eylül 2016 tarihinden itibaren SGK alacaklarının yapılandırma başvurularının başlandığını söyledi...
18.10.2016 Ekonomi
SGK borcu olanlara önemli uyarı
SGK borcu olanlara önemli uyarı Milliyet yazarı Cem Kılıç, bugün köşesinde SGK'ya borcu olan vatandaşlara önemli uyarılarda bulundu.
11.09.2016 Ekonomi
Milyarlarca liralık borç silinecek!
Milyarlarca liralık borç silinecek! 2012’den itibaren herkes için zorunlu olan Genel Sağlık Sigortası’nda gençlerin milyarlarca liralık borcunu silen düzenleme yakında Meclis’e gelecek. Düzenlemeye göre yeni mezunların GSS primini 2 yıl devlet karşılayacak
29.01.2016 Ekonomi
Son başvuru tarihi 2 Kasım
Son başvuru tarihi 2 Kasım Genel Sağlık Sigortası'nda borç ödeme için son başvurular 2 Kasım tarihinde mesai bitimine kadar yapılacak
29.09.2021 Gündem
10 milyarlık borç kapıda
10 milyarlık borç kapıda Emeklilik yaşı bekleyenden, üniversiteli gence 7 milyon kişiye devlete borçlu...
6.09.2015 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gss Yapılandırma Tarih ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gss yapılandırma tarih haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.