Gss Yapılandırma

Gss Yapılandırma

Son dakika GSS yapılandırma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan GSS yapılandırma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını GSS yapılandırma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gss Yapılandırma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gss yapılandırma gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 gss yapılandırma haberi bulunmuştur. Tüm gss yapılandırma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Borçların tamamı siliniyor! Anapara da faizler de... Süre daralıyor, başvurular...
Borçların tamamı siliniyor! Anapara da faizler de... Süre daralıyor, başvurular... Borcu olanlar dikkat! Süre daralıyor. Başvuru yapanların borcu siliniyor. Borçlarından kurtulmak isteyenler için son gün 30 Kasım. Vergi ve prim borçlarına ilişkin yapılandırma kanununda başvuru süresi geçen hafta sona erdi ancak genel sağlık sigortası (GSS) prim borçlarında yapılandırma hakkı devam ediyor. GSS prim borcu olanlar daha önce hiç gelir testine girmemişler ise 30 Kasım’a kadar gelir testi yaptırabilecekler. Test sonucu ödeme gücü olmadığı tespit edilenlerin borcu silinecek.
5.10.2021 Ekonomi
Borcu olanlara güzel haber! Sadece yüzde 10'unu ödeyin, son hafta...
Borcu olanlara güzel haber! Sadece yüzde 10'unu ödeyin, son hafta... Borcu olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Büyük fırsat! Başvuranlar sadece sadece yüzde 10'unu ödüyor. Son haftaya girildi. Vergi ve diğer bazı borçlar yapılandırılıyor. Yapılandırma imkanından yararlananlar faizlerin büyük kısmını ödemiyor. Yapılandırılan borçlar peşin veya taksitler halinde ödenebiliyor ve peşin ödemelerde hesaplanan Yİ-ÜFE tutarından yüzde 90, idari para cezalarının aslından yüzde 25 indirim yapılıyor.
24.08.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor! Borcu olanlar yararlanıyor, e-Devlet üzerinden...
Faizler siliniyor! Borcu olanlar yararlanıyor, e-Devlet üzerinden... Borcu olan yüz binlere güzel haber. Faizler siliniyor. Başvuru şartı bulunmuyor. e-Devlet üzerinden kontrol etmek mümkün. Fırsat devam ediyor. Ödeme kolaylığı sağlanıyor. 7326 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasında prim, vergi borçları, matrah ve vergi artırımı, pişmanlıkla beyan, MTV, öğrenim ve katkı kredileri, trafik para cezaları konusunda kaçırılmayacak fırsatlar yer alıyor. Bu fırsatlardan biri de Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), tarafından açıklandı. Genel Sağlık Sigortası (GSS)borçlarının yapılandırılması için başvuru şartı aranmadığı belirtildi. GSS borçlarının otomatik olarak yapılandırıldığı açıklandı.
10.08.2021 Ekonomi
Borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Hemen e-Devlet'ten...
Borcu olan milyonları ilgilendiriyor! Hemen e-Devlet'ten... Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Borç yapılandırması ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Başvuru için son tarih 31 Ağustos olarak belirlendi. Borcunu yapılandırmak isteyenler bu tarihe kadar e-Devlet üzerinden müracaatta bulunabilecekler. Milyonlarca vatandaşı ve işvereni ilgilendiren 7326 sayılı bazı alacakların yeniden yapılandırılmasında son başvuru tarihi 31 Ağustos. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı İsmail Yılmaz, prim, vergi borçları, matrah ve vergi artırımı, pişmanlıkla beyan, MTV, öğrenim ve katkı kredileri, trafik para cezaları konusunda kaçırılmaması gereken fırsatlara dikkat çekti.
4.08.2021 Ekonomi
SGK tarafından yapılıyor! Vatandaş ödemiyor, son gün...
SGK tarafından yapılıyor! Vatandaş ödemiyor, son gün... Yüz binlerce kişi için geçerli. Borçlardan tamamen kurtulmak mümkün. Son 3 hafta! Borcu olanlar yapılandırma fırsatından yararlanarak borç faizlerinin büyük kısmından kurtuldu. Yapılandırma sona erdi. Fakat o borçlar ile ilgili fırsat devam ediyor. Mart ayı sonuna kadar yapılabilecek. Borçlar tamamen siliniyor. e-Devlet üzerinden hemen kontrol edebilirsiniz. Faizler ile beraber anaparanın da silinmesi mümkün. Sosyal güvenlik Kurumu (SGK) tarafından otomatik olarak yapıldı. 30 Nisan'a kadar ödeme işlemine başlayanlar faiz ödemelerinden büyük ölçüde kurtulacak. Ödeme gücü olmayanlar ise mart sonuna kadar gelir testi yaptırarak prim borcundan tümüyle kurtulabilecekler.
9.03.2021 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Anapara da faizler de...  e-Devlet'ten yapılıyor
Borçlar siliniyor! Anapara da faizler de... e-Devlet'ten yapılıyor Yüz binleri ilgilendiriyor. Borçlar tamamen siliniyor. e-Devlet üzerinden hemen kontrol edebilirsiniz. Faizler ile beraber anaparanın da silinmesi mümkün. Fırsat hala devam ediyor. Sosyal güvenlik Kurumu (SGK) tarafından otomatik olarak yapıldı. 30 Nisan'a kadar ödeme işlemine başlayanlar faiz ödemelerinden kurtulacak. Ödeme gücü olmayanlar ise mart sonuna kadar gelir testi yaptırarak prim borcundan tümüyle kurtulabilecekler.
24.02.2021 Ekonomi
Faiz, zam ve cezalar siliniyor! e-Devlet'ten kontrol edin, o tarihe kadar...
Faiz, zam ve cezalar siliniyor! e-Devlet'ten kontrol edin, o tarihe kadar... Borcu olan yüz binlerce kişiyi ilgilendiriyor. Fırsat hala devam ediyor. Detayları e-Devlet üzerinden öğrenmek mümkün. Sosyal güvenlik Kurumu (SGK) tarafından otomatik olarak yapıldı. Faizler, zam ve cezalar silindi. Yapılandırmadan yararlanmayan vatandaşlar için fırsat hala devam ediyor. Borçlar küçük taksitler halinde ödeniyor. Otomatik olarak yapıldı. 30 Nisan'a kadar ödeme işlemine başlayanlar faiz ödemelerinden kurtulacak. Genel sağlık sigortası (GSS) prim borcundan kurtulma fırsatı devam ediyor. Mart sonuna kadar gelir testine girerek ödeme gücü olmadığını belgeleyenlerin ise borcu tümüyle silinecek. Ödeme gücü olanlar ise anaparayı nisan sonuna kadar ödediklerinde gecikme faizi ve cezalarından kurtulacaklar.
11.02.2021 Ekonomi
SGK borcu olanları ilgilendiriyor! Yapılandırma...
SGK borcu olanları ilgilendiriyor! Yapılandırma... Yapılandırma ile ilgili flaş açıklama! Bakan Selçuk duyurdu. SGK yüz binlerce kişinin borcunu yapılandırdı. Vatandaşlar yoğun talep gösterdi. 1 milyon 770 kişinin 90 milyar lirayı aşan borcu yapılandırıldı.
3.02.2021 Ekonomi
Emeklilik ve borç için son fırsat!  Milyonları ilgilendiriyor...
Emeklilik ve borç için son fırsat! Milyonları ilgilendiriyor... Milyonlarca vatandaşı çok yakından ilgilendiriyor. Bugün son gün. Devlet tarafından sağlanan haktan faydalanmak isteyenlerin başvurularını mesai bitimine kadar yapması gerekiyor.
1.02.2021 Ekonomi
Faizler siliniyor! Yarın son gün, başvurular internetten...
Faizler siliniyor! Yarın son gün, başvurular internetten... Borcu olan milyonları ilgilendiriyor. Yarın son gün. Başvuranlar yararlanabiliyor. Faizlerin yüzde 90'ı siliniyor. 18 ay vade imkanı da sunuluyor. Vatandaşların merakla beklediği vergi yapılandırması başvuru sürecinde sona gelindi. Fakat birçok kişi yapılandırma sürecinin ne zaman biteceğini bilmiyor Vatandaşlar tarafından vergi yapılandırma başvurusu ne zaman bitiyor sorusuna cevap aranıyor. Vergi borcu yapılandırma başvurusu için son gün 1 Şubat 2021 olarak belirlendi. Peki, vergi borcu yapılandırma nasıl yapılır? Vergi yapılandırma tekrar uzatılacak mı? İşte vergi yapılandırma başvurusu 2021 ile ilgili son dakika gelişmeleri...
31.01.2021 Ekonomi
Borcu olana iyi haber! Faizler siliniyor, yüzde 90 indirim yapılıyor, son gün...
Borcu olana iyi haber! Faizler siliniyor, yüzde 90 indirim yapılıyor, son gün... Borcu olan vatandaşla uzun süredir bekliyordu. Sevindiren haber geldi. Yüzde 90 indirim yapılıyor. Faizler siliniyor. Borç yapılandırması başladı. Şimdi birçok kişi hangi borçların yapılandırma kapsamına girip girmeyeceğini merak ediyor. SGK prim borçlarından KYK borçlarına kadar devlete olan borçlar yapılandırılabilecek. Borç yapılandırması yapılırken bazı borçlarda indirim yapılırken bazı borçların ise faizleri tamamen silinecek. Yapılandırmadan yararlanmak isteyen vatandaşların şubat ayına kadar ilk taksit ödemesini yapması gerekiyor. Borç yapılandırması ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde...
19.11.2020 Ekonomi
Borcu olanlara iyi haber! Faizler siliniyor
Borcu olanlara iyi haber! Faizler siliniyor Borcu olan yüz binlerce kişi yakından takip ediyor. Faizler siliniyor. Anapara ödemesi yapanlardan faiz alınmayacak. 30 Nisan tarihine kadar süreniz var. Genel Sağlık Sigortası (GSS) ve Bağ-Kur'lu olup prim borcu bulunanlar için büyük fırsat. Borcunu tek seferde ödeyenler sadece anapara ödemesi yapacak. Zorunlu genel sağlık sigortası (GSS) kapsamında olanlara, yapılandırma kanunu kapsamında prim borcundan kurtulma fırsatı tanınacak. Prim borcunun anaparasını nisan ayına kadar ödeyenlerin, gecikme faizi ve gecikme cezaları silinecek. 2016 yılından beri GSS prim borcu birikmiş bir kişi, 3 bin 600 TL tutarındaki anaparayı ödediğinde, 1600 TL tutarındaki gecikme faizinden kurtulacak. GSS prim borcu bulunanlar nisan ayından sonra sağlık hizmeti alamayacaklar.
27.10.2020 Ekonomi
Yeniden yapılandırma için son şans!
Yeniden yapılandırma için son şans! Kamuya yönelik borçların yeniden yapılandırılmasına yönelik düzenleme kapsamında ödemelerini zamanında yapmayarak haklarını kaybedenler, yarın gün sonuna kadar bu borçlarını ödemeleri halinde yapılandırmadan yararlanmaya devam edebilecek.
27.02.2019 Ekonomi
Borcunu ödeyen emekli olabiliyor! Son gün yarın...
Borcunu ödeyen emekli olabiliyor! Son gün yarın... SGK prim borçlarını yapılandırma süresi yarın doluyor. Yapılandırma özel sektörde faaliyet gösteren 45 bine yakın işletmeyi ve bu işletmelerde çalışan yaklaşık 2 milyon kişiyi ilgilendiriyor. Eksik primleri olduğu için emekli olamayanlar da yapılandırmadan yararlanarak emekli olabilecekler.
27.02.2019 Emekli
Bakan müjdeyi verdi: Süre uzadı
Bakan müjdeyi verdi: Süre uzadı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "GSS VE SGK Prim borçlarını yapılandıranların son ödeme tarihi 28 Şubat'a uzatıldı" dedi.
4.01.2019 Ekonomi
Borçlar siliniyor! Milyonlarca kişiyi kapsıyor, borç affı ile ilgili detaylar belli oldu
Borçlar siliniyor! Milyonlarca kişiyi kapsıyor, borç affı ile ilgili detaylar belli oldu Borcu olan kişilere sevindiren haber geldi. Meclis’e cuma günü sunulan 80 maddelik torba yasa tasarısı, genel sağlık sigortası (GSS) borcu olanlara af niteliğinde avantajlar sağlıyor. Buna göre belirlenen tarihten önceki prim borçları ve gecikme cezaları tamamen silinecek. Peki düzenleme kimleri kapsıyor? İşte borç affı ile ilgili merak edilen detaylar...
1.12.2023 Ekonomi
Borçlar tamamen siliniyor! Tarih belli oldu, yıl sonuna kadar bedava olacak
Borçlar tamamen siliniyor! Tarih belli oldu, yıl sonuna kadar bedava olacak Borcu olan kişilere sevindiren haber geldi. Meclis’e cuma günü sunulan 80 maddelik torba yasa tasarısı, genel sağlık sigortası (GSS) borcu olanlara af niteliğinde avantajlar sağlıyor. Buna göre belirlenen tarihten önceki prim borçları ve gecikme cezaları tamamen silinecek. Peki düzenleme kimleri kapsıyor?
28.11.2023 Ekonomi
Borcu olanlar için son şans! Süre daralıyor, e-Devlet’ten kontrol edin
Borcu olanlar için son şans! Süre daralıyor, e-Devlet’ten kontrol edin Borcu olanları yakından ilgilendiriyor. Yapılandırmada sona geliniyor. Pek çok kişi borcu olduğunun farkında değil. Sigortalı işte çalışmayanlar, sigortasız çalışanlar, 18 yaşından sonra eğitime devam etmeyenler, 20 yaşında liseyi bitirip de üniversiteye devam etmeyenler, üniversite mezunu olup da çalışmayanlar GSS kapsamına giriyor.
16.08.2023 Ekonomi
Borcu olan milyonları kapsıyor! Ceza ve gecikme zammı uygulanmayacak, başvuruya gerek yok
Borcu olan milyonları kapsıyor! Ceza ve gecikme zammı uygulanmayacak, başvuruya gerek yok Genel sağlık sigortası prim borçlarına, borç yapılandırması kapsamında af geldi. Aralık 2022 öncesine ait GSS prim borcu olanlar, 31 Ağustos tarihine kadar prim borçlarının asıllarını ödemeleri halinde gecikme cezası ve gecikme zammı ödemeyecekler. SGK bu alımlardan vazgeçecek. Sağlık prim borçları nasıl yapılandırılacak, kimler yapılandırabilir? İşte detaylar...
11.05.2023 Ekonomi
Emekli olacaklara GSS prim borcu uyarısı! Hemen SGK’ya dilekçe yazın
Emekli olacaklara GSS prim borcu uyarısı! Hemen SGK’ya dilekçe yazın EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. İlk emekli maaşını alanların yanı sıra hala ilk maaşını almak için gün sayanlar bulunuyor. EYT’de dikkat çeken GSS prim borcu uyarısı geldi. Borç ödenmeden emekli olunamıyor. Prim borcu, yapılandırma kanunu kapsamında hemen ödenmesi gerekiyor. EYT’lilerin SGK’ya bir dilekçe yazarak emekli olduğunu gerekçesi belirtmesi gerekiyor. İşte detaylar...
26.04.2023 Emekli
Borcu olana iyi haber! Gecikme faizi ve cezalar otomatik olarak siliniyor
Borcu olana iyi haber! Gecikme faizi ve cezalar otomatik olarak siliniyor Vergi Affı düzenlemesine ilişkin düzenleme Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildikten sonra Resmi Gazete'de yayımlanarak resmen yasalaştı. Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı borç yapılandırması olarak tanımlanan paket ile ilgili detaylar merak ediliyor. GSS prim borçları için ödemeler 31 Ağustos’a kadar yapılacak. Anapara, anlaşmalı bankalara ödendiği takdirde, gecikme faizi ve cezası alınmayacak. Ödeme gücü olmayanlar ise gelir testine tabi tutulacak ve tüm borçları silinebilecek.
27.03.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gss Yapılandırma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gss yapılandırma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.