Gözaltın

Gözaltın

Son dakika gözaltın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gözaltın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gözaltın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gözaltın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gözaltın gelişmeleri de dahil olmak üzere 75 gözaltın haberi bulunmuştur. Tüm gözaltın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Diyarbakır'da 'tefecilik' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Diyarbakır'da 'tefecilik' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Diyarbakır'da tefecilik yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda, 10 kişi gözaltına alındı.
11.01.2024 Gündem
Dolandırıcı ve ilaç kaçakçılarına operasyon: 12 gözaltı kararı
Dolandırıcı ve ilaç kaçakçılarına operasyon: 12 gözaltı kararı Adana'da nitelikli dolandırıcılık suçuna karışan ve uyuşturucu içerikli ilaçların yasa dışı ticaretini yaptığı öne sürülen 12 kişinin yakalanması için şafak vakti operasyon düzenlendi.
6.06.2023 Gündem
İki aile arasında bıçaklı, silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı
İki aile arasında bıçaklı, silahlı kavga: 1 ölü 1 yaralı Elazığ'da iki aile arasında bıçak ve silahların kullanıldığı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
21.08.2022 Yaşam
Arnavutköy'de faciadan dönüldü! Çok sayıda yaralı var
Arnavutköy'de faciadan dönüldü! Çok sayıda yaralı var Arnavutköy'de hareket halindeki tırdan düşen demirler, durakta yolcu almak için yanaşa otobüse saplandı. Kazada 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.
12.08.2022 Gündem
Hastane hastane gezip hastalıklı kan vermiş! Şeker Dede yakalandı
Hastane hastane gezip hastalıklı kan vermiş! Şeker Dede yakalandı Ankara merkezli 3 ilde yapılan operasyonda engeli bulunmayan kişilere para karşılığında sahte rapor çıkartan çeteye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 10 bin lira karşılığında sahte rapor çıkartan 21 kişi gözaltına alındı.
20.05.2022 Yaşam
Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi
Irak'ın kuzeyinde PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyindeki sığınakta, terör örgütü PKK'ya ait çok sayıda silah ele geçirildiğini duyurdu.
25.05.2022 Dünya
ABD'li FETÖ şüphelisi, örgüt üyelerinin ailelerine 200 bin dolar dağıtmış
ABD'li FETÖ şüphelisi, örgüt üyelerinin ailelerine 200 bin dolar dağıtmış Mersin merkezli 3 ilde polisin düzenlediği operasyonda, cezaevindeki FETÖ/PDY üyeleri ile ailelerine yardım ettikleri tespit edilen biri ABD'li, 12 şüpheli gözaltına alındı. ABD uyruklu şüphelinin, ailelere toplam 200 bin dolar dağıttığı belirlendi.
31.03.2022 Gündem
Turunç toplayan 3 kadın, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti
Turunç toplayan 3 kadın, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti Adana'da refüjdeki ağaçlardan turunç topladığı iddia edilen 3 kadın, kontrolden çıkan bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti.
29.03.2022 Yaşam
İstanbul'da PYD/YPG operasyonu: 17 gözaltı
İstanbul'da PYD/YPG operasyonu: 17 gözaltı İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, PYD/YPG Silahlı Terör Örgütü'ne yönelik İstanbul'da 5 ilçede eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 17 şüpheli gözaltın alındı.
18.03.2022 Gündem
Ankara merkezli 45 ilde 114 mahrem imama gözaltı kararı
Ankara merkezli 45 ilde 114 mahrem imama gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Jandarma Genel Komutanlığı mahrem yapılanmasında 99 'mahrem imam', örgütün, mülki idareye sızan mensuplarından sorumlu 15 'mahrem imam' olmak üzere toplam 114 şüpheli hakkında Ankara merkezli 45 ilde gözaltı kararı verildi.
18.02.2022 Gündem
'VIP Hizmet' formülüyle göçmen kaçakçılığı! İstanbul Havalimanı'nda...
'VIP Hizmet' formülüyle göçmen kaçakçılığı! İstanbul Havalimanı'nda... 'VIP Hizmet' formülüyle bazı göçmenleri Avrupa ülkelerine kaçıran şebekenin ameliyat kamuflajı İstanbul Havalimanı pasaport polisine takıldı. Türkiye'ye giriş izni olmayan kaçak göçmenleri yasa dışı yollarla yurda sokup buradan Avrupa'ya ameliyat oldu bahanesiyle yüzleri sarılı bir şeklide sahte pasaportlara kaçıran insan kaçakçılarını polisin dikkati sayesinde yakalandı.
5.05.2021 Gündem
Kızını aşağı sarkıttı! 'Onun kanı akarsa büyü bozulacak'
Kızını aşağı sarkıttı! 'Onun kanı akarsa büyü bozulacak' Adana’da kendisine büyü yapıldığını öne süren Mustafa A. (51), tek katlı evinin damına çıkıp, 4 yaşındaki kızı Ela’yı sarkıtarak aşağı atacağını söyleyip, “Onun kanı akarsa büyü bozulacak” diye bağırdı. “Babacığım, ne olur beni atma” diye ağlayan minik Ela, dama çıkan dedesi tarafından kurtarıldı. Mustafa A. ise polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilip gözaltına alındı.
14.04.2021 Gündem
Myanmar ordusu, yönetime el koydu: Myanmar lideri Suu Çii ve Devlet Başkanı gözaltında
Myanmar ordusu, yönetime el koydu: Myanmar lideri Suu Çii ve Devlet Başkanı gözaltında Myanmar'da iktidar partisi Ulusal Demokrasi Birliği (NLD) Partisi Sözcüsü Myo Nyunt, Devlet Konseyi Başkanı ve Dışişleri Bakanı Aung San Suu Çii ile partinin diğer yöneticilerinin gözaltına alınmasının ardından ordu, ülke yönetimine el koyduğunu bildirdi.
1.02.2021 Dünya
Hayali şeyh iş adamlarını 17 milyon lira dolandırdı
Hayali şeyh iş adamlarını 17 milyon lira dolandırdı Elazığ'da, kendisini, Mısır'da yaşadığını iddia ettiği hayali şeyh ‘Muhammed Mustafa'nın 'yeryüzündeki' temsilcisi olarak tanıtan Oğuzhan Karahanlı, kardeşiyle birlikte iş insanı Zülküf Altıntaş'tan 13 milyon, 6 iş insanından da 4 milyon olmak üzere toplam 17 milyon lira dolandırdı. İki kardeş ile kendilerine yardım eden baba ve abla hakkında, 30 yıldan 60 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.
4.07.2020 Yaşam
Adana'da FETÖ operasyonu! Gözaltılar var
Adana'da FETÖ operasyonu! Gözaltılar var Adana'da terör örgütü FETÖ'nün finans ayağına yönelik gerçekleştiren operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.
17.06.2020 Gündem
Kan donduran olayın ayrıntıları ortaya çıktı
Kan donduran olayın ayrıntıları ortaya çıktı Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde, Kamil Arıkan'ı (36) boğazından bıçaklayarak öldüren, Vahit Barış'ı (27) ise göğsünden bıçaklayan Murat A. (24) ifadesinde 2 kişinin kendisine uyuşturucu kullandırdıktan sonra tecavüz ettiklerini, cep telefonuna kaydettikleri görüntü ile kendisini tehdit ettiklerini iddia etti.
9.03.2020 Yaşam
Bayrağa ‘asılmış adam’ figürü çizen 6 kişi gözaltına alındı
Bayrağa ‘asılmış adam’ figürü çizen 6 kişi gözaltına alındı İstanbul Beyoğlu’nda, ünlü Sanatçı Devrim Erbil’in bir reklam panosunda bulunan eserinde yer alan ay yıldız üzerine boya ile iple asılmış bir insan silüeti çizen 6 şüpheli şahıs yakalanıp gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında, “Türk Bayrağını Alenen Aşağılamak” suçlamasıyla işlem yapıldı.
20.02.2020 Gündem
İran ile İngiltere arasında restleşme!
İran ile İngiltere arasında restleşme! İngiltere'den yapılan açıklamaya göre İngiltere İran'ın Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığına çağırdı.
13.01.2020 Gündem
Bakanlık açıkladı: Bin 668 terörist öldürüldü
Bakanlık açıkladı: Bin 668 terörist öldürüldü Son dakika gelen bilgilere göre; İçişleri Bakanlığınca 2019'da düzenlenen operasyonlarda, 134'ü sözde üst düzey olmak üzere toplam bin 668 terörist etkisiz hale getirildi.
31.12.2019 Gündem
Kardeşini kıskançlık yüzünden öldürmüş
Kardeşini kıskançlık yüzünden öldürmüş Tokat'ta tartıştığı annesi Fatma Atılır'ı (45) boğazından bıçaklayıp yaralayan, tıp okuyan kardeşi Sefa'yı ise (20) kalbinden bıçaklayarak öldürdüren üniversite öğrencisi Hasan ifadesinde "Pişmanım" dedi.
21.01.2019 Yaşam
Gri listede yer alan terörist Veli Taşkıran öldürüldü!
Gri listede yer alan terörist Veli Taşkıran öldürüldü! Diyarbakır'ın Hani ilçesinde polis memuru Nazım Tuncer'in şehit olduğu ve bir polis memurunun yaralandığı saldırıya ilişkin aranan "gri kategori"deki PKK'lı teröristin cesedi, toprağa gömülü bulundu.
26.12.2018 Gündem
Kayseri Adliyesi'ne operasyon: Zabıt katipleri gözaltında
Kayseri Adliyesi'ne operasyon: Zabıt katipleri gözaltında Kayseri Adliyesi'ne düzenlenen FETÖ operasyonunda aralarında zabıt katiplerinin de bulunduğu 17 kişi gözaltına alındı..
18.12.2018 Gündem
Bıçak çeken oğlunu 2 kurşunla öldürdü
Bıçak çeken oğlunu 2 kurşunla öldürdü Samsun'un Havza ilçesinde kavga ettiği sırada bıçak çektiği babası Yaşar Erenler (52) tarafından tabancayla vurulan Emre Erenler (25) hayatını kaybetti.
31.10.2018 Yaşam
Kaldırım taşıyla hastanelik etti serbest kaldı
Kaldırım taşıyla hastanelik etti serbest kaldı İZMİR’de bir kafede otururken Okan Ş.’nin kaldırım taşlı saldırısına uğrayan Tuğçe Koçaş (26) başından yaralandı. Koçaş hastanede ameliyata alınırken, gözaltın alınan Okan Ş. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Genç kızın babası Suat Koçaş, saldırganın serbest bırakılmasına tepki gösterdi.
10.08.2018 Yaşam
Adnan Oktar'ın 'kedicikler'i otobüslerle cezaevine nakledildi
Adnan Oktar'ın 'kedicikler'i otobüslerle cezaevine nakledildi Adnan Oktar grubuna yönelik soruşturma kapsamında aralarında Adnan Oktar'ın da bulunduğu 96 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında yer alana kadınlar İstanbul Adalet Sarayı'ndan otobüslerle çıkarıldı. Kadınlar, Bakırköy Cezaevi'ne getirildi
19.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gözaltın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gözaltın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.