Göz Ameliyatı

Göz Ameliyatı

Son dakika göz ameliyatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan göz ameliyatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını göz ameliyatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Göz Ameliyatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan göz ameliyatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 512 göz ameliyatı haberi bulunmuştur. Tüm göz ameliyatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay
İsrail rehine yakınlarıyla dalga geçti! Skandal olay İsrailli vekil Keti Shitrit, rehine yakınlarıyla adeta dalga geçen bir paylaşımda bulundu. Keti'nin sözleri kısa sürede tepki çekerden İsrail medyasında da eleştirilerin odağı haline geldi.
8.01.2024 Gündem
Depremde bacaklarını kaybetti, dalıştan vazgeçmedi: 'Daha nitelikli bir protez istiyorum'
Depremde bacaklarını kaybetti, dalıştan vazgeçmedi: 'Daha nitelikli bir protez istiyorum' Kahramanmaraş merkezli depremde iki bacağını da kaybeden Abdurrahman Aydın (18), depremden önce başladığı tüplü dalıştan vazgeçmedi. Depremde annesi Betül Günyaşar'ı da (40) kaybeden Aydın, fırsat buldukça dalış yapmaya devam ederek, yaşadığı travmayı atlatmaya çalışıyor. Aydın, hedefinin daha nitelikli protez bacaklara sahip olduktan sonra hayallerinin peşinden gitmek olduğunu söyledi.
9.06.2023 Yaşam
'Sahte göz ameliyatı' ile büyük vurgun! SGK'yı böyle soydular
'Sahte göz ameliyatı' ile büyük vurgun! SGK'yı böyle soydular İstanbul'da bazı göz hastanelerinin önünde ücretsiz göz tansiyonu ölçme bahanesiyle insanların kimlik bilgilerini alan daha sonra bu bilgilerle kişileri ameliyat olmuş gibi gösterip SGK'dan 63 milyon lira aldığı belirlenen aralarında doktorların da bulunduğu 28 kişi gözaltına alındı.
9.06.2023 Yaşam
Belirti göstermiyor, sinsice ilerliyor! Kör eden tehlike: Glokom
Belirti göstermiyor, sinsice ilerliyor! Kör eden tehlike: Glokom Gözlerde sinsice ilerleyen ve genellikle belirti dahi vermeyerek göz sinirinde tahribata sebep olan göz tansiyonu hastalığı (glokom) nedeniyle her yıl dünya genelinde 6.4 milyon insan görmesini yitiriyor. Göz tansiyonu ile glokomun birbirine karıştırıldığının altını çizen Prof. Dr. Nur Acar Göçgil, “Göz tansiyonu ile göz tansiyon hastalığı (glokom) birbirinden ayırt edilmelidir. Her göz tansiyonu yüksek olan hasta glokom mudur? Değildir. Hastalar göz doktoruna başvurmadığı sürece glokom olduklarından habersizdir. Glokom önlem alınmadığı taktirde geri dönülemez görme kayıplarına yol açabilmektedir” şeklinde konuştu.
2.02.2023 Sağlık
Göz ameliyatında devrim! Sadece Türkiye'de kullanılıyor, hastalar her şeyi önceden görüyor
Göz ameliyatında devrim! Sadece Türkiye'de kullanılıyor, hastalar her şeyi önceden görüyor Teknoloji her alanda olduğu gibi tıp alanında da hızla ilerlerken Türk mühendisler, eşi benzeri olmayan bir işe imza attı. Göz ameliyatı olmak isteyen hastalar artık girecekleri operasyonları VR gözlüklerle deneyimleyebilecek. Dr. Sultan Kaya Ünsal, konuyla ilgili detayları anlattı.
20.11.2022 Sağlık
Göz lazer ameliyatı hangi göz problemlerinde uygulanabilir?
Göz lazer ameliyatı hangi göz problemlerinde uygulanabilir? Göz Hastalıkları ve Cerrahisi Prof. Dr. Orkun Müftüoğlu, göz lazer ameliyatı nedir, hangi durumlarda uygulanır, türleri nelerdir sizler için anlattı.
29.03.2022 Sağlık
4 penaltı, 5 gol, 90+9, Gomis değil Avrupa Omar'ı konuşuyor! '11 göz ameliyatı sonrası...'
4 penaltı, 5 gol, 90+9, Gomis değil Avrupa Omar'ı konuşuyor! '11 göz ameliyatı sonrası...' Dün akşam 5 golün atıldığı gerilimi yüksek maç sonrası Gomis'i, verilen penaltıları, saha içinde ve dışında olan tartışmaları es geçen Avrupa basını Omar Elabdellaoui'yi manşetlerine taşıdı.
22.02.2022 Galatasaray
FETÖ'nün kritik ismi Yusuf Bekmezci öldü
FETÖ'nün kritik ismi Yusuf Bekmezci öldü İzmir'de yakalanan ve FETÖ içinde 'kadim abi, irşatçı' olarak nitelendirilen, Fetullah Gülen ile bizzat bağlı olan örgütün ilk mütevelli heyetinde yer aldığı öne sürülen Yusuf Bekmezci (82) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
20.02.2022 Gündem
Retina yırtıklarına dikkat; görme kaybına neden olabilir
Retina yırtıklarına dikkat; görme kaybına neden olabilir Çeşitli belirtilerle ortaya çıkan retina yırtıkları hakkında açıklamalarda bulunan Op. Dr. Ercan Sağlam, “Işık çakması, sinek uçuşması, karaltı ya da ani görme kayıplarına kadar çeşitli belirtiler gösteren retina yırtıkları tedavi edilmediğinde görme azalmasına neden olabilir. Tedavinin gecikmesine bağlı olarak tam görme kaybı da yaşanabilir” dedi.
23.09.2021 Sağlık
Oruç sebebiyle göz damlası kullanımı ihmal edilmemeli
Oruç sebebiyle göz damlası kullanımı ihmal edilmemeli Göz Doktoru Dr. Öğr. Üyesi Cafer Tanrıverdi, “Oruç sebebiyle hekime danışmadan göz damlanızı kullanmayı kesmeyin. Özellikle glokom hastalığı ve göz ameliyatı olan kişiler damla kullanmayı ihmal etmemeli. Göz damlası ihtiyacı varken kullanmamak ciddi sonuçlar oluşturabilir.” ifadelerini kullandı.
24.04.2021 Sağlık
Sosyal medya ve özçekim estetik kaygıyı artırıyor!
Sosyal medya ve özçekim estetik kaygıyı artırıyor! Son yıllarda sosyal medya kullanımı ve özçekim paylaşımları nedeniyle estetik operasyonlar artış gösteriyor. Estetik operasyonlara insanların ilgisini çekmek için sosyal medyaya konulan 'öncesi-sonrası' fotoğraflarının gerçeği yansıtmadığını dile getiren Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Murat Emiroğlu, estetik merkezlerinin paylaşımlarının gençleri etkilediğini söylüyor. Gençlerin görünür olmak ve beğenilme isteği nedeniyle kolayca manipüle oluduklarını söyleyen Prof. Dr. Emiroğlu, "Sosyal medya, özellikle ergen ve gençlerde estetik yaptırma isteme yaşını aşağıya çekti. Eskiden 25 yaşın altında çok hastamız olmazdı şimdi ise 15 yaşında başvuran hastalar oluyor" diyor.
11.04.2021 Sağlık
Gözlüksüz yaşam akıllı mercek tedavisi ile mümkün!
Gözlüksüz yaşam akıllı mercek tedavisi ile mümkün! Genelde yaş ile birlikte gelişen katarakt, şeker hastalığı, darbe, ilaç kullanımı gibi durumlarda ortaya çıkabildiği gibi yeni doğan bebeklerde de görülebiliyor. Göz merceğinin saydamlığının yitirmesi sonucu görme bulanıklığı ile başlayan belirtiler yaşam kalitesini ciddi oranda etkiliyor. Göz Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Muhsin Eraslan, katarakt ameliyatı ve trifokal akıllı mercek tedavisi hakkında bilgi verdi.
16.02.2021 Sağlık
Turgut Özal'ın doktoru Cengiz Aslan son yolculuğuna upurlandı
Turgut Özal'ın doktoru Cengiz Aslan son yolculuğuna upurlandı Merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın özel doktoru ve Türkiye'nin ilk beyin cerrahlarından Cengiz Aslan, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 72 yaşında hayatını kaybetti. Gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlanan Aslan’ın cenazesi 2008 yılında hayatını kaybeden oğlu Alp Aslan’ın yanına defnedildi.
1.02.2021 Gündem
Göz doktoruna 'hatalı estetik' iddiası! '15 yaş gençleşirsin dedi, beni bu hale getirdi'
Göz doktoruna 'hatalı estetik' iddiası! '15 yaş gençleşirsin dedi, beni bu hale getirdi' Gözlük numarasını değiştirmek amacıyla muayene olmaya gittiği özel hastanede, doktorun önerisiyle estetik ameliyatı olduğunu söyleyen ve bu nedenle yüzünün tanınmaz hale geldiğini iddia eden şarkıcı Hacı Kalan, doktordan şikayetçi oldu. Yabancı uyruklu doktorun kendisine 3 ameliyat daha yaptığını öne süren Kalan, ameliyat sonrası yüz ifadesinin tamamen değiştiğini, sahneye çıkıp şarkı söyleyemediğini ve görme oranının da yüzde 50'ye düştüğünü belirterek, avukatı aracılılığı ile doktor M.R.H hakkında suç duyurusunda bulundu.
7.09.2020 Gündem
Danla Bilic, erkek takipçisinden gelen küfürlü mesajı ifşa etti
Danla Bilic, erkek takipçisinden gelen küfürlü mesajı ifşa etti Yaptırdığı estetiklerle gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Danla Bilic, dün akşam son yaptırdığı estetik operasyonunu anlattıktan sonra erkek takipçisinden gelen küfürlü mesajlara dayanamayarak ifşa etti.
23.12.2019 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafçısı paylaştı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafçısı paylaştı İstanbul'da Gülseren Özdemir Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun açılışını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, arabasını durduran vatandaşlarla sohbet etti.
5.11.2018 Gündem
3 yaşındaki Kübra'nın ameliyat sonrası dünyası karardı
3 yaşındaki Kübra'nın ameliyat sonrası dünyası karardı HATAY'da geçtiğimiz mayıs ayında özel bir hastanede göz merceği operasyonu geçiren 3 yaşındaki Saadet Kübra İkiz, ameliyat sonrası enfeksiyon oluşuması nedeniyle sağ gözünü kaybetti. Ailesinin suçladığı operasyonu gerçekleştiren doktor O.O. ise gereken her şeyi yaptığı için müsterih olduğunu söyledi.
29.07.2018 Yaşam
FETÖ/PDY'nin ilaççısı tutuklandı
FETÖ/PDY'nin ilaççısı tutuklandı Kayseri'de FETÖ/PDY örgütünün ilaççısı emekli işçi Abdurrahman Selçuk (60), çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
30.01.2018 Gündem
Buse Narcı: Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum
Buse Narcı: Yalnızken bile jartiyerli yatıyorum Buse Narcı 25 yaşında. Onu Özcan Deniz'in sevgilisi olarak tanıdık ama beş yıllık birliktelikleri geçtiğimiz yıl bitti. Güzel ve seksi bir kadın. “Gözlerinin rengini ameliyatla maviye çevirdi” haberleriyle gündeme bomba gibi düştü. Ama kendisi, “Diş çektirmekten bile korkarım, ameliyat olmadım” diyor.
9.10.2017 Magazin
Basit bir operasyon için gitti, bypass ameliyatı oldu
Basit bir operasyon için gitti, bypass ameliyatı oldu Gırgır mizah dergisinin karikatüristlerinden, aynı zamanda başarılı bir ressam olan halen üniversitelerde ders veren Ergün Gündüz, basit bir göz ameliyatı için gittiği hastanede Koroner Bypass ameliyatı geçirdi
30.11.2016 Magazin
100 bin turist saç ektirmeye geliyor
100 bin turist saç ektirmeye geliyor TÜRKİYE Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Başkanı Emin Çakmak, yılda ortalama 100 bin yabancı turistin saç ektirmek için Türkiye’ye geldiğini, bunun yüzde 67’sinin Birleşik Arap Emirlikleri’nden olduğunu söyledi...
9.06.2016 Ekonomi
Yılda 100 bin turist saç ektirmek için Türkiye'ye geliyor
Yılda 100 bin turist saç ektirmek için Türkiye'ye geliyor Türkiye Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Başkanı Emin Çakmak, yılda ortalama 100 bin yabancı turistin saç ektirmek için Türkiye'ye geldiğini, bunun yüzde 67'sinin Birleşik Arap Emirlikleri'nden olduğunu söyledi.
9.06.2016 Ekonomi
Belirtileri göz ardı etmeyin!
Belirtileri göz ardı etmeyin! Sıklıkla yaşlılarda rastlanan katarakt hastalığı daha erken yaşlarda hatta bebeklerde bile görülebiliyor...
9.02.2016 Sağlık
PresbyMAX ile yaşınızı ele vermeyin
PresbyMAX ile yaşınızı ele vermeyin PresbyMAX lazer tedavisi ile gözlüklere “Elveda” demek mümkün. Yöntemi, Veni Vidi Göz Sağlığı Grubu doktorlarından Op. Dr. Özer Kavalcıoğlu’na sorduk
24.01.2016 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Göz Ameliyatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki göz ameliyatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.