Görüntülenme

Görüntülenme

Son dakika görüntülenme haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görüntülenme ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görüntülenme haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görüntülenme

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görüntülenme gelişmeleri de dahil olmak üzere 86 görüntülenme haberi bulunmuştur. Tüm görüntülenme haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aşık çocuk beni gizlice izliyor videosu nedir? Kübra Nisa Roblox Brookhaven hikayesi ile ne anlatıyor?
Aşık çocuk beni gizlice izliyor videosu nedir? Kübra Nisa Roblox Brookhaven hikayesi ile ne anlatıyor? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sosyal medyada dolaşıma giren, 'Aşık Çocuk Beni Gizlice İzliyor' başlıklı skandal video hakkında hukuki süreç başlatıldığını duyurdu. Söz konusu gelişmenin ardından Aşık çocuk beni gizlice izliyor videosu nedir? Sorularına yanıt aranmaya başlandı.
16.08.2023 Gündem
Zaha'nın paylaşımı Fenerbahçelileri çileden çıkardı
Zaha'nın paylaşımı Fenerbahçelileri çileden çıkardı Fenerbahçe, Lazio, Crystal Palace ve bazı Suudi Arabistan takımlarından teklif alan Zaha'nın henüz karar vermemesi Sarı Lacivertli cephede öfkeye yol açtı.
20.07.2023 Fenerbahçe
Arda Güler, Real Madrid'in rekorlarını alt üst etti! Sosyal medya gündem oldu
Arda Güler, Real Madrid'in rekorlarını alt üst etti! Sosyal medya gündem oldu Real Madrid'in tüm dünyaya Arda Güler'in transferini duyurduğu sosyal medya hesapları 1 milyona yakın takipçi kazanımı, yaklaşık 500 milyon görüntülenmeyle rekor kırdı. Kulüp bu paylaşımlar neticesinde ilk 2 günde Instagram'da 742 bin 645, Twiter'da 177 bin 432, Facebook'ta 18 bin 920 yeni takipçi kazandı.
10.07.2023 İspanya
Koray Avcı: Anneme her hafta hediye alıp süpriz yapıyorum
Koray Avcı: Anneme her hafta hediye alıp süpriz yapıyorum Şehir hayatından sıkılıp doğaya kaçan ünlüler kervanına katılan Koray Avcı, alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Elindeki hediye çantası dikkat çeken ünlü şarkıcı, Anneler Günü hakkında konuştu.
14.05.2023 Magazin
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı
Ofiste uyuyan Twitter yöneticisi kovuldu! Viral fotoğraf kurtaramadı Hafta sonu ofisteki yer yatağında uyurken çekilmiş fotoğrafı sosyal medyayı sallayan Twitter yöneticisi, haftalar sonra işten çıkarıldığını bilgisayar sistemlerine erişiminin engellendiğini görünce anladı. Twitter kullancıları ise Elon Musk'ın 'dalkavuğu' olmakla suçladıkları Esther Crawford'a öfke kustu.
28.02.2023 Dünya
Antakya'daki büyük yıkım dron ile görüntülendi
Antakya'daki büyük yıkım dron ile görüntülendi Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden Hatay’ın merkez ilçesi Antakya, dron kamerası ile havadan görüntülendi.
15.02.2023 Gündem
Hilal Altınbilek yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!
Hilal Altınbilek yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülendi! Oyuncu Hilal Altınbilek, geçtiğimiz ağustos ayında yazar Metin Hara ile bir yıllık ilişkisini sessiz sedasız noktalamıştı. Sürpriz ayrılıktan sonra yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan ünlü isim, geçtiğimiz ay yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Gazetecileri görünce kameralardan kaçan ikili, geçtiğimiz akşam Etiler'de ortaya çıktı. Aşıklar, bu sefer kaçmadı.
14.01.2023 Galeri
Nergis Kumbasar gizemli arkadaşıyla görüntülenince şaşkına döndü!
Nergis Kumbasar gizemli arkadaşıyla görüntülenince şaşkına döndü! Nergis Kumbasar, 1989-1996 yılları arasında şovmen Mehmet Ali Erbil ile evli kalmış, bu birliktelikten Yasmin Erbil adında kızı dünyaya gelmişti. Ünlü oyuncu, önceki gece gizemli arkadaşıyla görüntülenince şaşkına döndü. Görüntü vermek istemeyen ikilinin, 15 dakika boyunca 'Hesabı kim ödeyecek?' diye esprili bir tartışma yaşaması da dikkat çekti.
30.10.2022 Magazin
Ozan Güven gazetecilere tepki gösterdi: Kamerayı indir, adam gibi konuşalım!
Ozan Güven gazetecilere tepki gösterdi: Kamerayı indir, adam gibi konuşalım! Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla davası devam eden ve oyunculuğa ara veren Ozan Güven, uzun zaman sonra Bodrum'da objektiflere yansıdı. Daha önce birçok kez basın mensuplarıyla sorun yaşayan Güven, kendisini görüntüleyen gazetecilere çıkışarak, "Kamerayı indir, adam gibi konuşalım!" ifadelerini kullandı.
19.07.2022 Magazin
WhatsApp'tan yeni özellik! Değişiyor, son görülme özelliği...
WhatsApp'tan yeni özellik! Değişiyor, son görülme özelliği... Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, uzun süredir test ettiği “Topluluklar” altyapısını resmi olarak tanıttı. Şirket ayrıca son görülme özelliğini seçenekli hale getiriyor. İşte yeni gelen özellikler...
19.04.2022 Bilim ve Teknoloji
Derslerini ilişki sitelerine yüklüyor! Öğretmenin kazandığı para şok etti...
Derslerini ilişki sitelerine yüklüyor! Öğretmenin kazandığı para şok etti... Tayvan'da matematik öğretmenliği yapan Chang Hsu, cinsel ilişki sitelerinde ders videolarını yayınlıyor. Yılda 1000 öğrenciye ders veren matematik öğretmeni yılda yaklaşık 2,6 milyon TL kazandı. Chang, “Bu günün geleceğini biliyordum. Özel yerlerde özel şeyler yaparsanız ilgi çekersiniz” dedi.
6.11.2021 Dünya
‘Zekanın gücü’ öğretilmiş çaresizlikten umuda yelken açtılar...
‘Zekanın gücü’ öğretilmiş çaresizlikten umuda yelken açtılar... Ardahan Bilim ve Sanat Okulu'nda öğrenim gören öğrenciler, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Zeka Gücü Projesi kapsamında teknoloji eğitimi aldılar. Öğretilmiş çaresizlikten bir umuda yelken açtılar. Bu sayede hayallerini gerçekleştiren gençler, "Ardahan'ın makus talihini değiştireceğiz" diyor.
30.10.2021 Eğitim
Nebahat Çehre’nin ‘bikini’ endişesi! ‘Söylersem yakalanırım’
Nebahat Çehre’nin ‘bikini’ endişesi! ‘Söylersem yakalanırım’ Tatil alışverişinde görüntülenen oyuncu Nebahat Çahre, bikinili görüntülenme endişesiyle gideceği adresi açıklamadı.
4.07.2021 Magazin
Bitcoin sert düştü! İşte son durum...
Bitcoin sert düştü! İşte son durum... Kurumsal alımların yanında, birçok sektörde ücretlendirmede kripto para kabul eden şirket sayısının da giderek artmasıyla, 61,683.86 dolarlık yeni zirveyi gören Bitcoin, piyasalara gelen genel satış dalgasıyla sert düşerek 54,000 dolar düzeyine indi.
16.03.2021 Ekonomi
Bakan Soylu duyurdu, protokol imzalandı! 81 ilde...
Bakan Soylu duyurdu, protokol imzalandı! 81 ilde... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Türkiye'nin 81 vilayetinde afet risklerini belirliyoruz. Afet risklerini azaltma programlarını belirliyoruz, il risk azaltma planı hepimizin yol haritası olacak" dedi.
12.03.2021 Gündem
Yılmaz Erdoğan ve Didem Soydan'dan romantik klip!
Yılmaz Erdoğan ve Didem Soydan'dan romantik klip! Usta oyuncu Yılmaz Erdoğan, yeni şiiri 'Keşke Gelsen'i çektiği kliple sevenleriyle buluşturdu.
3.03.2021 Magazin
Justin Bieber Journals albümü yeniden yayında! İşte konser saati ve yayın linki!
Justin Bieber Journals albümü yeniden yayında! İşte konser saati ve yayın linki! Dünyanın en ünlü popstarlarından Justin Bieber, hayranlarının da favorisi olan Journals albümünü seslendirdiği konseri 15 Şubat akşamı yeniden yayınlanacak. Peki, Justin Bieber Journals konseri tekrarı saat kaçta başlıyor? İşte Justin Bieber konseri saati ve yayın linki!
15.02.2021 Gündem
Farah Zeynep Abdullah-Reynmen aşkı belgelendi
Farah Zeynep Abdullah-Reynmen aşkı belgelendi Oyuncu Farah Zeynep Abdullah (30) ile 'Reynmen' lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş (24), geçtiğimiz haftalarda birlikte görüntülenmişti. İkili, dün de Levent’te bir mekanda baş başa yemek yerken objektiflere yakalandı.
10.07.2020 Magazin
Türkiye'nin Otomobili'den yeni paylaşım!
Türkiye'nin Otomobili'den yeni paylaşım! Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesabından "Her adım bir sonrakinin başlangıcı olmaya ve heyecanımızı tazelemeye devam ediyor. #YeniLigeYolculuk'un bir sonraki adımı hazır" ifadeleriyle bir paylaşım yapıldı.
9.07.2020 Gündem
TOGG'dan Türkiye'nin Otomobili'ne ilişkin yeni paylaşım
TOGG'dan Türkiye'nin Otomobili'ne ilişkin yeni paylaşım Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu'nun (TOGG) sosyal medya hesabından "Her adım bir sonrakinin başlangıcı olmaya ve heyecanımızı tazelemeye devam ediyor. #YeniLigeYolculuk'un bir sonraki adımı hazır" ifadeleriyle bir paylaşım yapıldı.
9.07.2020 Gündem
Türk bilim insanından 6 buluş!
Türk bilim insanından 6 buluş! İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Yetik, göz hastalıkları alanında geliştirdiği fikir ve ürünler sayesinde uluslararası alanda 6 patente imza attı.
7.06.2020 Sağlık
YKS'ye girecek adaylar için üniversite tanıtımları dijital ortamlara taşındı
YKS'ye girecek adaylar için üniversite tanıtımları dijital ortamlara taşındı Üniversiteler, 27-28 Haziran'daki Yükseköğretim Kurumları Sınavına girecek öğrenciler için bölüm, fakülte ve meslek seçimlerine ilişkin tanıtımlarını internet aracılığıyla ve sosyal medyadan yapmaya başladı.
3.06.2020 Eğitim
Tomografi Nedir? İlaçlı Tomografi neden ve nasıl çekilir?
Tomografi Nedir? İlaçlı Tomografi neden ve nasıl çekilir? Birçok hastalığın teşhisinde yararlanılan radyoloji alanının incelemeleri, radyologlar yani radyoloji uzmanları aracılığıyla gerçekleştirilir. Peki Tomografi Nedir? İlaçlı Tomografi neden ve nasıl çekilir? İşte detaylar...
16.02.2022 Yaşam
Barış Erdoğan kimdir, ne iş yapıyor?
Barış Erdoğan kimdir, ne iş yapıyor? Acun, Exatlon Challenge yarışmasıyla gündeme bomba gibi düştü. Excatlon Türkiye yarışmacılarının açıklanmasından sonra, yarışmacıların kim olduğu araştırılmaya başlandı. Merak edilen yarışmacılardan biri de Barış Erdoğan. Barış Erdoğan kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor?
15.11.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Görüntülenme ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görüntülenme haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.