Görev Yeri Değişikliği

Görev Yeri Değişikliği

Son dakika görev yeri değişikliği haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görev yeri değişikliği ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görev yeri değişikliği haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görev Yeri Değişikliği

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görev yeri değişikliği gelişmeleri de dahil olmak üzere 312 görev yeri değişikliği haberi bulunmuştur. Tüm görev yeri değişikliği haberleri aşağıda listelenmiştir.
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlatarak belinden ve sırtından yaralanmasına neden oldu. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
28.11.2023 Gündem
Tayin olan öğretmenlerin çocuklarının okul nakil işlemleri nasıl olacak? Nakillerde kontenjan şartı kalktı mı? MEB’ten yeni düzenleme!
Tayin olan öğretmenlerin çocuklarının okul nakil işlemleri nasıl olacak? Nakillerde kontenjan şartı kalktı mı? MEB’ten yeni düzenleme! MEB duyurdu! Öğretmen çocuklarına kontenjan sınırı kalktı. Kontenjan şartı olmadan nakil imkânı getirildi. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, öğretmen çocuklarının lise nakillerinde kontenjan şartını kaldırdıklarını duyurdu. Peki, Tayin olan öğretmenlerin çocuklarının okul nakil işlemleri nasıl olacak? Nakillerde kontenjan şartı kalktı mı? İşte MEB’in Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği’nde yaptığı değişiklik…
22.11.2022 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! MEB duyurdu, resmen değişti, ağustos ayı içerisinde...
Milli Eğitim Bakanlığı'ndan son dakika kararı! MEB duyurdu, resmen değişti, ağustos ayı içerisinde... MEB resmen duyurdu. Tamamen değişiyor. Bugünden itibaren başlıyor. Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Değişiklik kararının detayları belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı eğitim müfettişleri yönetmeliği değişti. Milli eğitim müfettişlerini ilgilendiren birçok konu yeniden düzenlendi. Yapılan değişiklikle birlikte eğitim müfettişleri başkanlıklarınca 81 ilde yürütülen eğitim, öğretim ve yönetim hizmetlerinin plan ve program hedeflerine, kalite standartları ile performans kriterlerine uygun yürütülüp yürütülmediği, öğrencilerin öğretim programlarında öngörülen kazanımlara ulaşma durumları sistematik olarak izlenecek ve dönemsel olarak değerlendirilecek. Her yıl ağustos ayı içerisinde illerin izleme ve değerlendirme raporu hazırlanarak il millî eğitim müdürlüğüne bildirilecek. İşte Milli Eğitim Bakanlığı yönetmelik değişikliği kararının detayları...
1.03.2022 Eğitim
Bakan Selçuk: Kadına yönelik şiddete karşı birlikte hareket etmeliyiz
Bakan Selçuk: Kadına yönelik şiddete karşı birlikte hareket etmeliyiz Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Kadına yönelik şiddet tek başına bir kamu kurumunun önleyebileceği bir konu değil. Şiddete karşı birlikte hareket etmeliyiz" dedi.
4.02.2021 Gündem
Biri emniyet müdür yardımcısı diğeri komiser! Çiftlik evinde skandal parti
Biri emniyet müdür yardımcısı diğeri komiser! Çiftlik evinde skandal parti Ankara’da, corona virüs salgınına karşı sosyal mesafeye dikkat edilmesi gerekirken, emniyet müdür yardımcısı ile komiserin kiraladığı çiftlik evinde parti düzenlendiği ortaya çıktı. Partinin görüntülerine DHA ulaşırken, olay sonrası emniyet müdür yardımcısı ile komiserin görev yerinin değiştirildiği öğrenildi.
12.05.2020 Gündem
Şehit Altuğ Verdi soruşturmasında 6 kişi daha gözaltına alındı
Şehit Altuğ Verdi soruşturmasında 6 kişi daha gözaltına alındı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca Eski Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'yi şehit eden polis memurunun Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) içerisinde bağlı olduğu hücre yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında, yeni bilgiler ışığında 7 şüphelinin daha yakalanmasına yönelik gözaltı kararı alındı.
20.02.2020 Gündem
İstanbul merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu!
İstanbul merkezli 7 ilde FETÖ operasyonu! İstanbul merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre yapılanması içerisinde yer aldığı belirlenen çoğu polis 27 kişinin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlatıldı.
13.02.2020 Gündem
Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edilmesiyle ilgili 27 gözaltı kararı
Rize Emniyet Müdürü Altuğ Verdi'nin şehit edilmesiyle ilgili 27 gözaltı kararı İstanbul merkezli 7 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre yapılanması içerisinde yer aldığı belirlenen çoğu polis 27 kişinin yakalanması için eş zamanlı operasyon başlatıldı.
13.02.2020 Gündem
Bakan Koca'dan 'tayin' açıklaması
Bakan Koca'dan 'tayin' açıklaması Sağlık Bakanı Koca, kurum içi naklen tayin ile yer değişikliği yapılan personelin eşine kıdem şartı aranmaksızın tayin olanağı getirildiğini bildirdi.
16.01.2020 Gündem
‘Şiddetçi eşle aynı ilçede görev olmaz’
‘Şiddetçi eşle aynı ilçede görev olmaz’ Eşinden şiddet gören öğretmenin başka ilçeye atanma talebi kabul edilmedi. Mahkemeler de görev yerini değiştirmedi. AYM “kişinin maddi ve manevi varlığını koruma hakkı ihlali” ve 10 bin TL tazminata hükmetti.
11.09.2019 Gündem
Milyonlarca anneyi ilgilendiren karar
Milyonlarca anneyi ilgilendiren karar İşverenin kreş açma yükümlülüğünü yerine getirmemesinin işçi tarafından haklı fesih sebebi olduğuna hükmeden Yargıtay, çalışan anneleri ilgilendiren önemli bir kara imza attı. Bundan böyle, çalıştığı iş yerinde kreş olmadığı için istifa eden kadın personel kıdem ve ihbar tazminatı alabilecek.
23.06.2019 Çalışan Hakları
Lastik-İş Genel Başkanı Karacan'ın öldürülmesine ilişkin Emniyet'ten açıklama
Lastik-İş Genel Başkanı Karacan'ın öldürülmesine ilişkin Emniyet'ten açıklama Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nden, DİSK'e bağlı Lastik-İş'in Genel Başkanı Abdullah Karacan'ın, Arifiye ilçesindeki lastik fabrikasında uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmesine ilişkin açıklama yapıldı.
13.11.2018 Gündem
Evrakta sahtecilik iddiası: 23 doktor gözaltında
Evrakta sahtecilik iddiası: 23 doktor gözaltında Kırıkkale’de evrakta sahtecilik iddiasıyla 23 doktor gözaltına alındı.
13.09.2018 Gündem
HSK'dan yeni kararname: 356 hakim ve savcının yeri değişti
HSK'dan yeni kararname: 356 hakim ve savcının yeri değişti Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) 1. Dairesi, 326'sı adli 30'u idari yargı olmak üzere 356 hakim ve savcıya kapsayan yeni bir kararname hazırladı.
20.03.2018 Gündem
Mobbing mağduru yüzde 46 arttı!
Mobbing mağduru yüzde 46 arttı! Mobbing ile Mücadele Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Vedat Bulut, Türkiye’de 2011 ile 2016 yıllarında 38 bin 262 kişinin mobbinge uğradığını, mobbinge uğrayanların yüzde 81’inin özel sektör çalışanları olduğunu söyledi.
31.08.2017 Yaşam
HSYK'dan yeni kararname
HSYK'dan yeni kararname HSYK'nın yayınladığı yeni kararname ile 31 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. İşte görev yerleri değişen hakim ve savcıların tam listesi...
29.09.2021 Gündem
Memurlar dikkat! Düşük not alan yandı
Memurlar dikkat! Düşük not alan yandı Hükümet memurlar için karne sistemini başlatıyor. Performansı yüksek olan memurlara ek ücret ödenecek
27.02.2017 Ekonomi
Kaymakam ve vali yardımcıları kararnamesi yayımlandı
Kaymakam ve vali yardımcıları kararnamesi yayımlandı İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesindeki görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak atandı. Ayrıca 30 kaymakam ve vali yardımcısı bakanlık merkez birimlerinde görevlendirildi
29.09.2021 Gündem
Memura not sistemi değişiyor
Memura not sistemi değişiyor Devlete sızan FETÖ’cüler memuriyetten atılırken, FETÖ’cü ‘abilier’ vasıtasıyla memurların yükselme ve yer değiştirme kararlarını verme dönemi de yeni not sistemiyle bitti. Memurun terfi ve yer değiştirmesi artık amirinin, yakın çalışma arkadaşının ve hizmet alan vatandaşın verdiği puan ile yapılacak.
3.10.2016 Ekonomi
Karargahta bulunan belgede dikkat çeken detay!
Karargahta bulunan belgede dikkat çeken detay! Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) içeresinde cemaate yakın generallerin, 15 Temmuz darbe girişiminden önce Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’a, “sadece Paralel Devlet Yapılanması konusunun ele alınacağı olağanüstü bir YAŞ toplantısı” yapılmasını teklif ettikleri ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
Yeni DEİK yeni yönetim!
Yeni DEİK yeni yönetim! Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve bağlı faaliyet gösteren iş konseylerinin çalışma usul ve esasları belirlendi. İlk yönetim kurulu da oluşturuldu.
20.09.2014 Ekonomi
Bursa’da 176 polisin görev yeri değiştirildi
Bursa’da 176 polisin görev yeri değiştirildi Bursa’da, 17 Aralık’taki yolsuzluk operasyonu sonrası İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki görev değişiklikleri devam ediyor. Çeşitli şubelerde görev yapan 176 polisin daha görev yerleri değiştirildi
29.09.2021 Gündem
220 polisin görev yeri değiştirildi
220 polisin görev yeri değiştirildi Bursa'da da 13 ilçe emniyet müdürlüğünde görevli 220 polisin daha görev yerleri değiştirildi.
29.09.2021 Gündem
Öğrenciler ödevini yapmayınca...
Öğrenciler ödevini yapmayınca... ANTALYA’da öğrencilerine fiziki şiddet uyguladığı iddia edilen ilkokul öğretmeni Fikriye U. hakkında, ’basit yaralama ve hakaret’ suçlamasıyla 2 yıldan 5 yıla kadar hapis cezası istendi.
19.05.2014 Yaşam
3 gün kala 110 polis gitti!
3 gün kala 110 polis gitti! Emniyet Genel Müdürlüğü'nün Terfi ve Atama Şurası'na 3 gün kala, Ankara Emniyeti'nde çoğu amir ve başkomiser olan 110 polis başka birimlerde görevlendirildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Görev Yeri Değişikliği ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görev yeri değişikliği haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.