Görev Yeri

Görev Yeri

Son dakika görev yeri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan görev yeri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını görev yeri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Görev Yeri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan görev yeri gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.198 görev yeri haberi bulunmuştur. Tüm görev yeri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar?
Recep Yazıcıoğlu’nun oğlu (Mehmet Kemal Yazıcıoğlu) kimdir, Tokat Belediye başkanı hangi partiden, kim oldu, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? "Efsane Vali" merhum Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Tokat seçimlerinde önde gidiyor. Milliyetçi Hareket Partisi'nden seçime giren Yazıcıoğlu resmi olmayan rakamlara göre oyların yüzde 52'sini alan Yazıcıoğlu'nun seçim zaferi, kentte büyük bir coşkunun yaşanmasına neden oldu. Peki, Mehmet Kemal Yazıcıoğlu kimdir? Efsane Vali Recep Yazıcıoğlu'nun oğlu nereli, ne iş yapıyor, kaç yaşında?
1.04.2024 Gündem
Kolay EYT vaadiyle dolandırdı! SGK uzmanı tutuklandı
Kolay EYT vaadiyle dolandırdı! SGK uzmanı tutuklandı Denizli’nin Buldan ilçesinde, EYT işlemlerinde kolaylık sağlama vaadiyle mağdurlardan para aldığı iddia edilen SGK uzmanı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
18.01.2024 Gündem
510 hakim ve savcının görev yeri değişti
510 hakim ve savcının görev yeri değişti Cumhurbaşkanlığı ve Hakimler ve Savcılar Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı.
25.12.2023 Ekonomi
HSK mazeret kararnamesi 2023 | Hakim ve savcı atamaları tam liste Aralık 2023 nasıl sorgulanır, hakim savcı atamaları nasıl yapılır?
HSK mazeret kararnamesi 2023 | Hakim ve savcı atamaları tam liste Aralık 2023 nasıl sorgulanır, hakim savcı atamaları nasıl yapılır? HSK kararnamesi yayımlandı. Hakimler ve Savcılar Kurulu Kararnamesi tamamlandı. Kararname ile 506 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Hakim savcı atamaları Aralık 2023 listesi ise sorgulanmaya başlandı. Peki, Yeni hakım savcı atamaları listesine göre hangi savcı ve hakim nereye atandı? İşte HSK kararnamesi 2023 listesi…
22.12.2023 Gündem
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı
Savcı odasındaki avukat pozlarına çifte soruşturma açıldı Avukatın bir savcının makamından “Ben asla kaybetmem. Ya kazanırım ya da öğrenirim” mesajıyla paylaştığı fotoğraflar yargıyı karıştırdı. Hem savcı hem de avukat hakkında soruşturma başlatıldı. Ayrıca savcının görev yeri de değiştirildi.
15.12.2023 Gündem
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023 Gündem
6 yaşındaki çocuğu havaya kaldırıp fırlatmıştı! Müdür yardımcısının görev yeri değişti
6 yaşındaki çocuğu havaya kaldırıp fırlatmıştı! Müdür yardımcısının görev yeri değişti Muğla'nın Milas ilçesinde müdür yardımcısı Mehmet Serkan G.'nin ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırarak sınıfa fırlattığı görüntüler sonrası müfettiş görevlendirildi. Öğretmenin görev yeri değiştirilirken, mağdur çocuğun annesi S.Ö.S., olayın sonuna kadar takipçi olacaklarını söyledi.
1.12.2023 Gündem
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı
6 yaşındaki öğrenci okulda dehşeti yaşadı! Müdür yardımcısı havaya kaldırıp fırlattı Muğla'nın Milas ilçesindeki Sakarya İlkokulu Müdür Yardımcısı Mehmet Serkan G., koridordaki ilkokul birinci sınıf öğrencisi E.S.'yi (6) koltuk altından tutup, havaya kaldırdıktan sonra sınıfa fırlatarak belinden ve sırtından yaralanmasına neden oldu. E.S.'nin ailesinin şikayeti üzerine Mehmet Serkan G., hakkında başlatılan adli soruşturma sürerken, yaşanan o anların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
28.11.2023 Gündem
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı"
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı" Çocukluğunda ailesindeki kayıplarla sarsıldı. Gençliği Çanakkale’den Trablusgarp’a, Doğu Cephesi’nden Kurtuluş Savaşı’na, cephelerde geçti. 39 yaşında Meclis Başkanı, 42 yaşında Cumhurbaşkanı oldu. “Uçurum kenarında yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı.
29.10.2023 Gündem
DGY 112. atama sonuçları > DHY kura sonuçlarına nereden bakılır, 112. Dönem Devlet Hizmet Hükümlülüğü kura sonuçları nasıl sorgulanır? DHY kura sonuçları 2023
DGY 112. atama sonuçları > DHY kura sonuçlarına nereden bakılır, 112. Dönem Devlet Hizmet Hükümlülüğü kura sonuçları nasıl sorgulanır? DHY kura sonuçları 2023 DHY atama kura tarihi ve saati 2023 ile ilgili aramalar yoğun bir şekilde devam ediyor. Tıp fakültelerinden yeni mezun olan doktorlar ve uzmanlık eğitimini tamamlayan uzmanlar, Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) için kura saati için araştırma yapıyor. Sağlık Bakanlığı 112. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) Kurası için tercih başvuruları 11 Eylül tarihinde sona erdi. Sağlık Bakanlığı 112. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kurası noter huzurunda bugün yapılacak. Peki, DHY kurası saat kaçta, 112. DHY kurası ne zaman? İşte DHY 112. dönem isim listesi ve DHY kura saati…
13.09.2023 Personel Alımı
DHY kurası canlı yayın linki! Sağlık Bakanlığı 112. Dönem DHY kurası canlı yayın nasıl izlenir, DHY kura sonuçları açıklandı mı? İşte Youtube DHY kura çekimi canlı izle linki
DHY kurası canlı yayın linki! Sağlık Bakanlığı 112. Dönem DHY kurası canlı yayın nasıl izlenir, DHY kura sonuçları açıklandı mı? İşte Youtube DHY kura çekimi canlı izle linki DHY kurası için yapılan aramalar devam ediyor. Tıp fakültelerinden yeni mezun olan doktorlar ve uzmanlık eğitimini tamamlayanlar, DHY kura saatini beklemeye başlarken, DHY kurası canlı yayın linki ile DHY kura sonuçları için aramalarını da yoğunlaştırdı. Tercih başvuruları 11 Eylül’de sona erdi, şimdi gözler DHY kura çekimine çevrildi. Peki, 112. Dönem DHY kurası canlı yayın nasıl izlenir? İşte DHY kurası canlı yayın linki…
13.09.2023 Personel Alımı
Mobbing yapan başhekim için emsal ceza! Yönetici olamayacak
Mobbing yapan başhekim için emsal ceza! Yönetici olamayacak Kumluca Devlet Hastanesi’nde iki hemşireye görev yeri terk cezası olarak A-4 kâğıdına 500 kere, “Ben salağım servisimden başka servise gittim” yazdıran Başhekim Uzman Doktor Ayşegül Alkan hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Soruşturma sonucunda Alkan’a, ‘Amirine veya mahiyetindekilere karşı küçük düşürücü davranışta bulunmak’ fiilinden 60 ihtar puan ceza verildi ve görev yeri değiştirildi. Bu ceza puanına göre Alkan, meslek hayatı boyunca bir daha yöneticilik yapamayacak.
24.08.2023 Yaşam
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu
Türkiye'nin ilk kadın amirali Gökçen Fırat'ın yeni görevi belli oldu Yüksek Askeri Şura kararıyla Tuğamiral rütbesine terfi ettirilerek Türk Deniz Kuvvetleri tarihinin ilk kadın amirali olan Gökçen Fırat'ın görev yeri 11 Ağustos 2023 Cuma tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararıyla belli oldu. Fırat, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Savunma Planlama ve Proje Yönetimi Başkanı görevine atandı.
11.08.2023 Gündem
HSK atama kararları Resmi Gazete’de
HSK atama kararları Resmi Gazete’de Hakimler ve Savcılar Kurulu’nun (HSK) adli ve idari yargıdaki atama kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
29.07.2023 Gündem
Hakim Savcı kura sonuçları 2023 Resmi Gazete’de yayınlandı mı? Hakim ve Savcı kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, nereden öğrenilir? 2023 Hakim Savcı kura sonuçları 2023 sorgulama
Hakim Savcı kura sonuçları 2023 Resmi Gazete’de yayınlandı mı? Hakim ve Savcı kura sonuçları isim listesi nasıl sorgulanır, nereden öğrenilir? 2023 Hakim Savcı kura sonuçları 2023 sorgulama Hakim ve savcı kura sonuçları için yapılan aramalar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adli Yargı Hakim ve Cumhuriyet Savcıları ile İdari Yargı Hakimleri kura töreninde yaptığı konuşmanın ardından isim listesi netleşmeye başladı. Kura töreninin ardından da hakim ve savcı kura sonuçlarının nereden sorgulanacağı, isim listesinin nasıl sorgulandığı araştırılmaya başlandı. Peki, 2023 hakim ve savcı kura sonuçları nereden sorgulanır? Hakim Savcı kura sonuçları 2023 Resmi Gazete’de yayınlandı mı? İşte Adalet Bakanlığı HSK Hakim ve Savcı kura sonuçları isim listesi sorgulama sürecine dair merak edilenler…
26.07.2023 Çalışma Hayatı
Ölü bulunan 'Maserati'li polisin yaralama davasında yeni gelişme
Ölü bulunan 'Maserati'li polisin yaralama davasında yeni gelişme Türkiye'nin konuştuğu olayda yeni gelişme yaşandı. İzmir - İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve olaydan 81 gün sonra kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül (39) hakkında 'alenen hakaret' ve 'kasten yaralama' suçundan 6 yıl 10 aya kadar hapis istemiyle Soma 2'nci Asliye Ceza Mahkemesi'nde açılan dava görülmeye başladı. Hakim, Üçgül'ün hayatını kaybetmesini gerekçe gösterip, davanın düşürülmesine karar verdi.
18.07.2023 Gündem
(HSK atama listesi) HSK yaz kararnamesi 2023 Resmi Gazete'de yayınlandı! HKS kararname 2023 listesi sorgulama
(HSK atama listesi) HSK yaz kararnamesi 2023 Resmi Gazete'de yayınlandı! HKS kararname 2023 listesi sorgulama Hakimler ve Savcılar Kurulu, 2023 yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımladı. Kararnameye göre, 3 bin 36'sı adli, 387'si idari yargı olmak üzere toplam 3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Adli Yargı Kararnamesi, İdari Yargı Kararnamesi, Yeniden İnceleme Taleplerinin Gönderilmesi Yöntemi listeleri HSK'nın internet sitesinden görüntülenebilecek. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun 2023 Yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi ülkemize ve yargı teşkilatımıza hayırlı olsun" açıklamasını yaptı. İşte Hakimler Kararnamesi listesi…
18.07.2023 Gündem
3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değişti
3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değişti Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi'nin 3 bin 423 hakim ve savcıyı kapsayan Adli ve Yargı Kararnamesi yayımlandı. Aralarında 20 ilin Cumhuriyet başsavcısının da yer aldığı 3 bin 36 adli ve 387 idari hakim ve savcının görev yerleri değişti.
18.07.2023 Gündem
3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi
3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi Hakimler ve Savcılar Kurulu, 2023 yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi'ni yayımladı. Kararnameye göre, 3 bin 36'sı adli, 387'si idari yargı olmak üzere toplam 3 bin 423 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi.
17.07.2023 Gündem
15 Temmuz şehidinin annesi: Oğlumu babasız büyütmüştüm
15 Temmuz şehidinin annesi: Oğlumu babasız büyütmüştüm Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz günü darbe girişimi esnasında, İstanbul'da görevli arkadaşlarına yardım için gittiği Çengelköy Sabancı Polis Merkezi Amirliğinde meydana gelen çatışmada şehit düşen polis memuru Fatih Dalgıç’ın Eskişehir’deki annesi oğlunun fotoğrafı ve odasıyla her gün hasret gideriyor.
15.07.2023 Gündem
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum
Maserati'li polis kamyonette ölü bulundu: Eşi konuştu: Acımı bile yaşayamıyorum Eşine ait Maserati otomobildeyken trafikte tartıştığı avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan ve dün kamyonetinde ölü bulunan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) eşi Özlem Üçgül (36), "Bu adamı, el birliği ile intihara sürükleyen hesabını verecek. Acımı bile yaşayamıyorum. Hala asılsız haberler" dedi. Otopsisi tamamlanan Üçgül'ün ise bitişik atış sonucu öldüğü belirlendi. Otopsi raporu ile Üçgül'in intihar ihtimalinin güçlendiği bildirildi.
12.07.2023 Gündem
Maseratili polis memuru otomobilinde ölü bulundu
Maseratili polis memuru otomobilinde ölü bulundu İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül (39), otomobilin içerisinde ölü bulundu. Üçgül'ün tabancayla başına ateş ederek yaşamına son verdiği üzerinde durulduğu ifade edildi.
11.07.2023 Gündem
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok
Maseratili polisin avukatı: Herhangi bir suç kaydı, kesinleşmiş bir hapis cezası yok İzmir- İstanbul Otoyolu'nda eşine ait Maserati otomobille giderken trafikte tartıştığı Avukat Fatih Uzun'un bacağını kırmakla suçlanan polis memuru Hüseyin Tayfun Üçgül'ün (39) avukatı Mehmet Yiğit Manav, müvekkili hakkında göçmen kaçakçılığı ile ilgili soruşturma yürütüldüğü iddiasının gerçek dışı olduğunu belirterek, "Adli sicil ve arşiv kaydında herhangi bir suç kaydı ve kesinleşmiş bir hapis cezası bulunmuyor" dedi.
29.06.2023 Gündem
Park halindeki otomobil hareket edip direğe çarparak yandı
Park halindeki otomobil hareket edip direğe çarparak yandı Samsun'da park halindeki bir otomobil rampa aşağı hareket ederek beton elektrik direğine çarpması sonucu alev alarak yandı.
29.05.2023 Yaşam
Sağlıkçı ailenin yeni yaşam hayali yarım kaldı: 4 ölü, 1 yaralı
Sağlıkçı ailenin yeni yaşam hayali yarım kaldı: 4 ölü, 1 yaralı Muğla'da aynı hastanede görev yaptığı karısını, yeni görev yeri olan Manisa'ya götürmek üzere yola çıkan sağlıkçının otomobili, kontrolden çıkan tırın altında ezildi. Sağlıkçı anne - baba ve iki kızlarının hayatını kaybettiği kazanın ardından, kendilerine yeni bir yaşam kurmayı planlayan ailenin hayalleri yarım kaldı.
24.05.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Görev Yeri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki görev yeri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.