Gökçe Bahadır Sevgili

Gökçe Bahadır Sevgili

Son dakika Gökçe Bahadır sevgili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökçe Bahadır sevgili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökçe Bahadır sevgili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökçe Bahadır Sevgili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökçe bahadır sevgili gelişmeleri de dahil olmak üzere 18 gökçe bahadır sevgili haberi bulunmuştur. Tüm gökçe bahadır sevgili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökçe Bahadır'a Yunan sevgili
Gökçe Bahadır'a Yunan sevgili Oyuncu Gökçe Bahadır, yeni aşkı Ege’de buldu. Gökçe Bahadır, bir süredir Göcek’te tanıştığı Yunan işletmeci Yiannis Magkos ile görüşüyor
14.08.2018 Magazin
Dizi aşkı gerçek olunca Gökçe Bahadır ayrıldı!
Dizi aşkı gerçek olunca Gökçe Bahadır ayrıldı! Gökçe Bahadır ve sevgilisi Efe Duru ani bir kararla yolları ayırdı. Bahadır'ın rol arkadaşı Mert Fırat ile aşk yaşadığı yönündeki dedikodular, ikilinin ayrılık nedeni olarak gösterildi.
14.12.2017 Magazin
Gökçe Bahadır ve Efe Duru denizde kavga etti!
Gökçe Bahadır ve Efe Duru denizde kavga etti! Gökçe Bahadır ile sevgilisi Efe Duru sörf yapmak için Muğla-Akyaka’ya gitti. Ünlü çift plajda kavga etti.
29.06.2017 Magazin
Gökçe Bahadır açıkladı! Hamile mi?
Gökçe Bahadır açıkladı! Hamile mi? Güzel oyuncu Gökçe Bahadır, hakkında çıkan hamilelik dedikodularına cevap verdi.
11.06.2017 Magazin
Gökçe Bahadır hamile mi?
Gökçe Bahadır hamile mi? Gökçe Bahadır, geride bıraktığımız cuma günü kısa süre önce barıştığı sevgilisi Efe Duru ile birlikte kadın doğum bölümüne girerken görüntülendi.
11.05.2017 Magazin
Gökçe Bahadır-Efe Duru çiftinden kötü haber!
Gökçe Bahadır-Efe Duru çiftinden kötü haber! Gökçe Bahadır ile sevgilisi işadamı Efe Duru'nun evliliğe giden ilişkisine nazar değdi.
3.04.2017 Magazin
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış
Haluk Levent paylaştı! Ünlü isimlerden deprem bölgelerine bağış Türkiye'nin Doğu, Güneydoğu, Akdeniz, İç Anadolu ve Karadeniz bölgeleri, 6 Şubat'ta iki büyük depremle sallandı. Sanat dünyasının ünlü isimleri depremzedeler için seferber olmuşken, AHBAP Derneği ile deprem bölgesine yardım götüren Haluk Levent; birbirinden ünlü isimlerden gelen bağışları tek tek paylaşmaya devam etti.
10.02.2023 Magazin
Gökçe Bahadır’ın ilk dalış deneyimi
Gökçe Bahadır’ın ilk dalış deneyimi Gökçe Bahadır, haftasonu Şahika Ercümen ile ilk dalış deneyimini yaşadı. Ne var ki Bahadır'ın suyun altında çekilen fotoğrafındaki bacaklarının görüntüsü, sosyal medyada tartışma konusu oldu...
10.09.2019 Magazin
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Rol arkadaşının eski aşkıyla aşk mı yaşıyor
Rol arkadaşının eski aşkıyla aşk mı yaşıyor Bade İşçil'in "Ufak Tefek Cinayetler” dizisindeki rol arkadaşı Gökçe Bahadır'ın ayrıldığı sevgilisi Efe Duru ile yakınlaştığı iddia edildi. İşçil iddialara yanıt verdi.
17.02.2019 Magazin
Ufak Tefek Cinayetler karıştı!
Ufak Tefek Cinayetler karıştı! Ufak Tefek Cinayetler dizisinin ekrana gelen son bölümünün ardından 36. yeni bölümden ilk fragman yayınlandı.
3.10.2018 Televizyon
Gerçekte aşk yaşasalardı...
Gerçekte aşk yaşasalardı... Dizilerde aşklarıyla göz dolduran çiftler ‘Gerçek hayatta sevgili olabilir miydi?’ sorusuna astrolojiden yola çıkarak bir cevap aradık. Tuğçe Işınsu ise bu çiftlerin doğum haritalarına bakarak uyumlarını değerlendirdi
4.02.2017 Arşiv
Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölümde şoke eden fragman!
Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölümde şoke eden fragman! Aşk Laftan Anlamaz ekranlara gelen son bölümde Hayat Murat'ı kıskandırmak için çeşitli hamleler yapıyor. Eğlenceli bir o kadar romantik olan dizi Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde Murat nasıl bir oyun oynayacak? İşte Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanında Hayat şaşkına dönüyor!
Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanında Hayat şaşkına dönüyor! Aşk Laftan Anlamaz geçtiğimiz bölümlerde Murat'ın Hayat'ı kıskanması eğlenceli sahnelere sebep oluyordu. Geçtiğimiz akşam yayınlanan Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümünde yine romantik anlar yaşandı. Yayınlanan 12. yeni bölüm fragmanında Murat'ın taktik savaşına girmesi dikkat çekiyor. İşte Aşk Laftan Anlamaz 12. yeni bölüm fragmanı...
29.09.2021 Gündem
Gökçe'ye ev almışım, yuh!
Gökçe'ye ev almışım, yuh! Ali Sunal... Çok konuşuldu Gökçe Bahadır’la ayrılığı. Şahane bir düğün, çarşaf çarşaf fotoğraflar..
28.03.2012 Magazin
Babasına hayran, oğluna aşık oldu
Babasına hayran, oğluna aşık oldu Enerjisi çok yüksek, kıpır kıpır bir oyuncu Gökçe Bahadır. Yaprak Dökümü dizisindeki Leyla karakteriyle izleyenleri gözyaşına boğuyor ama günlük yaşamında mizah yeteneği sayesinde çevresine neşe saçıyor. Şu sıralar oyunculuğunun yanı sıra Ali Sunal’la olan birlikteliğiyle konuşuluyor. Genç oyuncu, Kemal Sunal hayranlığına değinmeden edemiyor: “Ali’yi tanıdıktan sonra ’Keşke Kemal Sunal’la sohbet edebilseydim’ dedim.”
8.02.2008 Arşiv
Dizilerde  neler olacak?
Dizilerde neler olacak? Eylül ayıyla birlikte diziler için de yaz tatili sona eriyor. İşte hafızasının tazelenmesini isteyenlere "Nerede kalmıştık?" rehberi
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gökçe Bahadır Sevgili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökçe bahadır sevgili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.