Ufak Tefek Cinayetler

Ufak Tefek Cinayetler

Son dakika Ufak Tefek Cinayetler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ufak Tefek Cinayetler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ufak Tefek Cinayetler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ufak Tefek Cinayetler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ufak tefek cinayetler gelişmeleri de dahil olmak üzere 269 ufak tefek cinayetler haberi bulunmuştur. Tüm ufak tefek cinayetler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yalı Çapkını Nazan kimdir? Tarık'ın annesi Nazan'ı kim oynuyor? Bilge Can Göker kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Yalı Çapkını Nazan kimdir? Tarık'ın annesi Nazan'ı kim oynuyor? Bilge Can Göker kimdir, hangi dizilerde oynadı? Yalı Çapkını Nazan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cuma akşamları ekrana gelen Yalı Çapkını dizisine Nazan karakteriyle dahil olan oyuncu Bilge Can Göker'dir. Saffet ve Tarık'ın annesini oynayacak Bilge Can Göker kimdir? Bilge Can Göker hangi dizilerde oynadı?
19.05.2023 Televizyon
Survivor yarışmacısı Cansu Tuman göz kamaştırdı!
Survivor yarışmacısı Cansu Tuman göz kamaştırdı! Survivor 2023 kadrosunda yer alan Cansu Tuman güzelliğiyle gündem oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan programa katılan Tuman’ın paylaşımlarına yorum yapanlar arasında eski Survivor yarışmacılarından Adem Kılıççı da yer aldı.
15.01.2023 Magazin
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden
Bade İşçil: 2022 küçük bir nazar boncuğu taktı gitmeden Son olarak 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, 2023 yılına girmeye saatler kala sağ ayağının sargılı halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Ünlü oyuncu, takipçilerine durumunu açıkladı.
1.01.2023 Magazin
Aslıhan Gürbüz'den aşk dolu kutlama: Berbat bir senenin tek güzel şeyi sendin
Aslıhan Gürbüz'den aşk dolu kutlama: Berbat bir senenin tek güzel şeyi sendin Aslıhan Gürbüz, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi İsmail Hacıoğlu'nun doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Gürbüz, yazdığı notla dikkat çekti.
2.12.2022 Magazin
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir?
Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? Başarılı yapımlarla adını duyuran ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, uzun süredir birliktelik yaşadığı kendisi gibi oyuncu olan Duygu Sarışın ile dünya evine giriyor. Peki, Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın evleniyor mu? Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın ne zaman evlenecek? Çağatay Ulusoy’un sevgilisi Duygu Sarışın kimdir? İşte detaylar…
1.11.2022 Magazin
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk!
Bade İşçil: İyi eş olamadık ama iyi arkadaş olduk! Son olarak dijital platformda yayınlanan 'Aslında Özgürsün' dizisinde rol alan Bade İşçil, önceki gün Baltalimanı’nda görüntülendi. Dinlendiğini söyleyen güzel oyuncu, "Oğlunuz Azur’dan sonra özel hayatınızı geri plana mı attınız?" sorusuna yanıt verirken, 2013-2016 yılları arasında evli kaldığı Malkoç Süalp hakkında da konuştu.
25.10.2022 Magazin
Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında? O Kız Sitare Sezin Akbaşoğulları filmleri ve TV dizileri!
Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında? O Kız Sitare Sezin Akbaşoğulları filmleri ve TV dizileri! Kanal D'nin yeni dizisi O Kız’da Sitare karakterine hayat veren Sezin Akbaşoğulları hakkında yapılan aramalar arttı. İzmir Atatürk Lisesi'ni bitirdikten sonra, 2003 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.09.2022 Televizyon
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kare!
Aslıhan Gürbüz ve İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kare! 'Ufak Tefek Cinayetler'deki Merve karakteriyle hafızalara kazınan Aslıhan Gürbüz, gönlünü kendisi gibi oyuncu İsmail Hacıoğlu'na kaptırmıştı. Aşkları Çeşme'de belgelenen Aslıhan Gürbüz-İsmail Hacıoğlu çiftinden yeni kareler geldi. İkilinin yorumları herkesin dikkatini çekti.
13.09.2022 Magazin
Üç Kuruş dizisine bomba transfer!
Üç Kuruş dizisine bomba transfer! Üç Kuruş dizisinin son bölümünde Zafer Algöz diziye veda ederken, sürpriz bir isim oyuncu kadrosuna dahil oldu.
20.01.2022 Magazin
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı?
Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? Gökçe Bahadır koronavirüse mi yakalandı? Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Evinde karantinada olan Bahadır'ın sağlık durumunun şimdilik iyi olduğu bildirildi. Peki, Gökçe Bahadır’ın sağlık durumu nasıl? İşte Gökçe Bahadır’ın son durumu!
8.12.2021 Gündem
Üç Kuruş 'Neşe' Aylin Engör kimdir, kaç yaşında, nereli?
Üç Kuruş 'Neşe' Aylin Engör kimdir, kaç yaşında, nereli? Üç Kuruş dizisi konusu kadar oyuncularıyla dikkat çekiyor. Dizide Neşe karakterine yer veren oyuncu Aylin Engör sosyal medyada merak edildi. Peki, Aylin Engör kimdir, kaç yaşında ve nereli? Aylin Engör hangi dizide oynadı?
1.11.2021 Gündem
Gökçe Bahadır ilk kez konuştu! Aşk iddialarını doğruladı!
Gökçe Bahadır ilk kez konuştu! Aşk iddialarını doğruladı! Gökçe Bahadır, Emir Ersoy hakkında ilk kez konuştu. Önceki akşam Etiler'de objektiflere takılan Gökçe Bahadır aşkı doğruladı.
22.08.2021 Magazin
Evlilik sorularına cevap vermedi
Evlilik sorularına cevap vermedi Uzun yıllardır kendisi gibi oyuncu Çağatay Ulusoy ile aşk yaşayan Duygu Sarışın, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
29.07.2021 Magazin
Ufak Tefek Cinayetler dizisine 'tablo' cezası!
Ufak Tefek Cinayetler dizisine 'tablo' cezası! Ressam Aylin Zaptçıoğlu, “Ufak Tefek Cinayetler” isimli dizinin birçok bölümünde 4 tablosunun izinsiz yayınlandığı iddiasıyla yapımcı Ay Sanat Prodüksiyon şirketine dava açtı.
3.03.2021 Magazin
Bade İşçil:Ruj taşımıyorum
Bade İşçil:Ruj taşımıyorum En son 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde rol alan oyuncu Bade İşçil, Hello dergisine pandemi döneminde değişen tarzını anlattı.
11.12.2020 Magazin
Aslıhan Gürbüz taciz mesajını ifşa etti!
Aslıhan Gürbüz taciz mesajını ifşa etti! Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakteri ile tanınan Aslıhan Gürbüz, bir erkek takipçisinden gelen taciz mesajını ifşa etti. Gürbüz çirkin mesajın ardından gelen diğer mesajı da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
4.10.2020 Magazin
"Ruhumdaki küçük kız seni seviyorum"
"Ruhumdaki küçük kız seni seviyorum" Ekranlardan uzak kalan oyuncu Aslıhan Gürbüz, dün 37 yaşına girdi. Arkadaşlarıyla Hindistan'a tatile giden güzel oyuncu, paylaştığı kareye "Ruhumdaki o küçük kız seni çok ama çok seviyorum" diye yazdı.
17.02.2020 Magazin
Tülin Yazkan kimdir? Nerelidir? Tülin Yazkan kaç yaşında?
Tülin Yazkan kimdir? Nerelidir? Tülin Yazkan kaç yaşında? Engin Akyürek ve Sefirin Kızı dizisinden rol arkadaşı Tülin Yazkan hakkında aşk iddiası ortaya atıldı. Bu iddianın ardından en çok aranan isimlerden biri haline gelen Tülin Yazkan kimdir? Nerelidir? Tülin Özkan kaç yaşında? İşte detaylar…
9.02.2020 Gündem
Aslıhan Gürbüz neden setlere ara verdi? Aslıhan Gürbüz kimdir? Nerelidir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında?
Aslıhan Gürbüz neden setlere ara verdi? Aslıhan Gürbüz kimdir? Nerelidir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında? Aslıhan Gürbüz’ün setlere ara verme nedeni ortaya çıktı. Olayın ardından en çok araştırılan isimlerden birisi olan Aslıhan Gürbüz İstanbul’dan taşındı ve kendisine yeni bir hayat kurdu. Peki Aslıhan Gürbüz kimdir? Nerelidir? Aslıhan Gürbüz kaç yaşında? İşte detaylar…
23.01.2020 Gündem
Sefirin kızı Menekşe kimdir? Tülin Yazkan kimdir?
Sefirin kızı Menekşe kimdir? Tülin Yazkan kimdir? Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Sefirin Kızı izleyiciden tam not aldı. Başrollerini Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in paylaştığı dizinin oyuncuları, nerede çekildiği, konusu ve efsanesi ayrıntılı bir şekilde araştırılıyor. Peki, Sefirin kızı Menekşe kimdir? Tülin Yazkan kimdir?
21.12.2019 Gündem
Taciz mesajları atan takipçisini ifşa etti
Taciz mesajları atan takipçisini ifşa etti Ufak tefek Cinayetler dizisinde Merve karakteriyle hafızlara kazınan oyuncu Aslıhan Gürbüz de sosyal medyada tacize uğrayan isimler arasına girdi. Gürbüz, kendisine taciz mesajları atan kişiyi ifşa etti.
13.11.2019 Magazin
Gökçe Bahadır'ın konser ücreti dudak uçuklattı!
Gökçe Bahadır'ın konser ücreti dudak uçuklattı! İlk konserini geçtiğimiz hafta veren Gökçe Bahadır’ın bir gecelik sahne ücreti belli oldu.
21.03.2019 Magazin
Rol arkadaşının eski aşkıyla aşk mı yaşıyor
Rol arkadaşının eski aşkıyla aşk mı yaşıyor Bade İşçil'in "Ufak Tefek Cinayetler” dizisindeki rol arkadaşı Gökçe Bahadır'ın ayrıldığı sevgilisi Efe Duru ile yakınlaştığı iddia edildi. İşçil iddialara yanıt verdi.
17.02.2019 Magazin
Bade İşçil: Fakire tipim müsait değil
Bade İşçil: Fakire tipim müsait değil En son 'Ufak Tefek Cinayetler'de oynayan Bade İşçil önceki gün Nişantaşı'nda objektife takıldı
7.02.2019 Magazin
Bir Aşk İki Hayat’ın fragmanı yayınlandı
Bir Aşk İki Hayat’ın fragmanı yayınlandı Engin Akyürek ve Bergüzar Korel’i bir araya getiren, Ay Yapım ve Medyapım’ın yeni filmi ‘Bir Aşk İki Hayat’ın fragmanı yayınlandı.
1.01.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Ufak Tefek Cinayetler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ufak tefek cinayetler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.