Gökçe Bahadır İnstagram

Gökçe Bahadır İnstagram

Son dakika Gökçe Bahadır instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gökçe Bahadır instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gökçe Bahadır instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gökçe Bahadır İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gökçe bahadır instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 26 gökçe bahadır instagram haberi bulunmuştur. Tüm gökçe bahadır instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koronavirüse yakalanan Gökçe Bahadır'ın sağlık durumu...
Koronavirüse yakalanan Gökçe Bahadır'ın sağlık durumu... Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakterine hayat veren Gökçe Bahadır'ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Bahadır, sosyal medya hesabından bir fotoğrafını paylaşarak, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
15.12.2021 Magazin
Şoke eden karar! Ayrıldılar...
Şoke eden karar! Ayrıldılar... Gökçe Bahadır ile iş adamı Efe Duru'dan ayrılık haberi geldi.
13.12.2017 Magazin
Gökçe Bahadır'ın başına gelenler!
Gökçe Bahadır'ın başına gelenler! 'Broadway'den İstanbul'a Müzikaller' projesine hazırlanan Gökçe Bahadır, önceki gün ekip arkadaşlarıyla buluştu.
18.09.2017 Magazin
Gökçe Bahadır ve Efe Duru denizde kavga etti!
Gökçe Bahadır ve Efe Duru denizde kavga etti! Gökçe Bahadır ile sevgilisi Efe Duru sörf yapmak için Muğla-Akyaka’ya gitti. Ünlü çift plajda kavga etti.
29.06.2017 Magazin
Gökçe Bahadır hamile mi?
Gökçe Bahadır hamile mi? Gökçe Bahadır, geride bıraktığımız cuma günü kısa süre önce barıştığı sevgilisi Efe Duru ile birlikte kadın doğum bölümüne girerken görüntülendi.
11.05.2017 Magazin
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz
Yağmur Ün anne oldu! İşte bebeğiyle ilk poz Alemin Kıralı dizisinde Ahsen karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Yağmur Ün kısa süre önce gözlerden uzak bir şekilde evlenmişti. Doktor Doğaç Ergezen ile evli olan Ün'ün hamile olduğu o dönem iddia edilmişti. Geçtiğimiz günlerde karnı burnunda poz veren güzel oyuncu anne oldu. Yağmur Ün bebeğiyle ilk pozlarını da paylaştı.
19.12.2022 Magazin
Gökçe Bahadır'ın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı!
Gökçe Bahadır'ın yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı! Geçtiğimiz şubat ayında şarkıcı Emir Ersoy ile nikah masasına oturan Gökçe Bahadır'ın, Alaçatı'da sahibi olduğu evi satarak, Bodrum'da başka bir ev aldığı ortaya çıktı. Yeni evinin değeri dudak uçuklatan oyuncunun, İstanbul'da olmalarının gerekmediği zamanlarda eşiyle birlikte Bodrum'daki evlerinde yaşayacakları öğrenildi.
14.11.2022 Magazin
Survivor birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı ismi açıkladı...
Survivor birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı ismi açıkladı... Survivor All Star 2022 birleşme partisinde büyük sürpriz! Acun Ilıcalı, katıldığı bir televizyon programında Survivor birleşme partisinde konser verecek ismi açıkladı. Ilıcalı, ünlü şarkıcı Edis'in konser vereceğini duyurdu. Survivor All Star 2022 birleşme partisiyle ilgili detaylar...
26.02.2022 Magazin
Gökçe Bahadır aradığı aşkı buldu! İşte yeni sevgilisi...
Gökçe Bahadır aradığı aşkı buldu! İşte yeni sevgilisi... Bir süredir yalnız olan başarılı oyuncu Gökçe Bahadır, gönlünü müzisyen Emir Ersoy'a kaptırdı. Ersoy'un "Sezenli Şarkılar" projesinde "Hepsi Senin Mi?" parçasında birlikte yer alan çiftin arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü. İkili beraberliklerini gözlerden uzak tutuyor.
21.08.2021 Magazin
Gökçe Bahadır doğum günü hediyesi olarak bağış istedi
Gökçe Bahadır doğum günü hediyesi olarak bağış istedi Gökçe Bahadır, doğum gününde hediye yerine Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağış istedi.
7.11.2020 Magazin
Anne olmak için gün sayıyor
Anne olmak için gün sayıyor Gökçe Bahadır, Leyla Lydia Tuğutlu ve Begüm Akkaya doğumuna sayılı günler kalan Cansu Tosun'u ziyaret etti.
15.06.2020 Magazin
Gökçe Bahadır'dan bikinili paylaşım
Gökçe Bahadır'dan bikinili paylaşım Ekranlara ara vererek şarkıcılığa merak saran Gökçe Bahadır, sosyal medya hesabından tatil fotoğrafını paylaşarak, "Gün batımının hastasıyım." yazdı.
4.07.2019 Magazin
Demet Akalın fena bozuldu
Demet Akalın fena bozuldu Samsun Demir, kısa süre önce albüm çıkaran Gökçe Bahadır’ın konser videosunu paylaşınca kıyamet koptu
20.03.2019 Magazin
Rol arkadaşının eski aşkıyla aşk mı yaşıyor
Rol arkadaşının eski aşkıyla aşk mı yaşıyor Bade İşçil'in "Ufak Tefek Cinayetler” dizisindeki rol arkadaşı Gökçe Bahadır'ın ayrıldığı sevgilisi Efe Duru ile yakınlaştığı iddia edildi. İşçil iddialara yanıt verdi.
17.02.2019 Magazin
Gökçe Bahadır müjdeyi verdi
Gökçe Bahadır müjdeyi verdi Oyuncu Gökçe Bahadır, müziğe el attı! Oynadığı dizi ve filmlerde sık sık şarkı söyleyen Gökçe Bahadır haberi sosyal medyadan duyurdu.
11.12.2018 Magazin
Mert Fırat ile İdil Fırat evlendi
Mert Fırat ile İdil Fırat evlendi İdil Fırat, oyuncu Mert Fırat ile bu akşam Çeşme Alaçatı'da yapılan düğünle dünyaevine girdi.
9.09.2018 Magazin
Mert Fırat ile İdil Fırat baş başa görüntülendi
Mert Fırat ile İdil Fırat baş başa görüntülendi Oyuncu Mert Fırat ile sosyetik güzel İdil Fırat önceki gün Yeniköy'deki Gazebo Restaurant'ta görüntülendi.
7.05.2018 Magazin
Hanginiz daha kötü?
Hanginiz daha kötü? Bade İşçil, ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisindeki rol arkadaşları Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz ve Tülin Özen ile fotoğrafını Instagram’dan paylaştı.
26.12.2017 Magazin
Aşk iddialarına çok sert yanıt!
Aşk iddialarına çok sert yanıt! Gökçe Bahadır ile Efe Duru ayrılığının ardında rol arkadaşı Mert Fırat’la yakınlaşması olduğu iddia edildi.
14.12.2017 Magazin
Ufak tefek kıskançlık ayırdı
Ufak tefek kıskançlık ayırdı ‘UFAK Tefek Cinayetler’ dizisinin oyuncusu Gökçe Bahadır ile 1 yıldır birlikte olduğu turizmci Efe Duru ayrıldı
13.12.2017 Magazin
Gökçe Bahadır-Efe Duru çiftinden kötü haber!
Gökçe Bahadır-Efe Duru çiftinden kötü haber! Gökçe Bahadır ile sevgilisi işadamı Efe Duru'nun evliliğe giden ilişkisine nazar değdi.
3.04.2017 Magazin
Gökçe Bahadır öpmeye doyamadı!
Gökçe Bahadır öpmeye doyamadı! 'Adı Efsane' dizisinde rol alan Gökçe Bahadır, sevgilisi Efe Duru'yu öpmeye doyamadı.
20.02.2017 Magazin
Yüzüğü kafaları karıştırdı
Yüzüğü kafaları karıştırdı Güzel oyuncu Gökçe Bahadır, önceki gün uyurken çekilen fotoğrafını Instagram'da paylaştı.
30.06.2015 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gökçe Bahadır İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gökçe bahadır instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.