Efe Duru

Efe Duru

Son dakika efe duru haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan efe duru ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını efe duru haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Efe Duru

haberleri sayfasında son dakika yaşanan efe duru gelişmeleri de dahil olmak üzere 50 efe duru haberi bulunmuştur. Tüm efe duru haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rol arkadaşının eski aşkıyla aşk mı yaşıyor
Rol arkadaşının eski aşkıyla aşk mı yaşıyor Bade İşçil'in "Ufak Tefek Cinayetler” dizisindeki rol arkadaşı Gökçe Bahadır'ın ayrıldığı sevgilisi Efe Duru ile yakınlaştığı iddia edildi. İşçil iddialara yanıt verdi.
17.02.2019 Magazin
Gökçe Bahadır'a Yunan sevgili
Gökçe Bahadır'a Yunan sevgili Oyuncu Gökçe Bahadır, yeni aşkı Ege’de buldu. Gökçe Bahadır, bir süredir Göcek’te tanıştığı Yunan işletmeci Yiannis Magkos ile görüşüyor
14.08.2018 Magazin
Sadece arkadaşız
Sadece arkadaşız Oyuncu arkadaşlar Demet Özdemir ve Fatma Toptaş, önceki akşam Torun Center Artı Sahne’de galası yapılan ‘Leenane’in Güzellik Kraliçesi’ adlı oyunu izledi.
10.04.2018 Magazin
Gökçe’yle İlişkim yok
Gökçe’yle İlişkim yok ‘Ufak Tefek Cinayetler’ dizisinin başrol oyuncusu Mert Fırat önceki gece Karaköy Mitte çıkışı görüntülendi.
16.12.2017 Magazin
Aşk iddialarına çok sert yanıt!
Aşk iddialarına çok sert yanıt! Gökçe Bahadır ile Efe Duru ayrılığının ardında rol arkadaşı Mert Fırat’la yakınlaşması olduğu iddia edildi.
14.12.2017 Magazin
Dizi aşkı gerçek olunca Gökçe Bahadır ayrıldı!
Dizi aşkı gerçek olunca Gökçe Bahadır ayrıldı! Gökçe Bahadır ve sevgilisi Efe Duru ani bir kararla yolları ayırdı. Bahadır'ın rol arkadaşı Mert Fırat ile aşk yaşadığı yönündeki dedikodular, ikilinin ayrılık nedeni olarak gösterildi.
14.12.2017 Magazin
Ufak tefek kıskançlık ayırdı
Ufak tefek kıskançlık ayırdı ‘UFAK Tefek Cinayetler’ dizisinin oyuncusu Gökçe Bahadır ile 1 yıldır birlikte olduğu turizmci Efe Duru ayrıldı
13.12.2017 Magazin
Şoke eden karar! Ayrıldılar...
Şoke eden karar! Ayrıldılar... Gökçe Bahadır ile iş adamı Efe Duru'dan ayrılık haberi geldi.
13.12.2017 Magazin
Yalın’dan sonbahar romantizmi
Yalın’dan sonbahar romantizmi Türk pop müziğinin başarılı ismi Yalın, önceki akşam Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.
27.09.2017 Magazin
Teklif gelirse bilmem
Teklif gelirse bilmem Gökçe Bahadır sevgilisi Efe Duru’dan evlilik teklifi beklediğini ima etti.
3.08.2017 Magazin
Gökçe Bahadır ve Efe Duru denizde kavga etti!
Gökçe Bahadır ve Efe Duru denizde kavga etti! Gökçe Bahadır ile sevgilisi Efe Duru sörf yapmak için Muğla-Akyaka’ya gitti. Ünlü çift plajda kavga etti.
29.06.2017 Magazin
Sörf sonrası tartışma
Sörf sonrası tartışma Gökçe Bahadır, sevgilisi Efe Duru ile tatil sezonunu Marmaris Akyaka’da açtı.
28.06.2017 Magazin
Efsane’den ayrıldım
Efsane’den ayrıldım Gökçe Bahadır, sevgilisi Efe Duru ile önceki akşam Nişantaşı’ndaydı.
16.06.2017 Magazin
Gökçe Bahadır açıkladı! Hamile mi?
Gökçe Bahadır açıkladı! Hamile mi? Güzel oyuncu Gökçe Bahadır, hakkında çıkan hamilelik dedikodularına cevap verdi.
11.06.2017 Magazin
Çevirme aşıkları
Çevirme aşıkları Gökçe Bahadır sevgilisi Efe Duru ile eğlence çıkışı trafik çevirmesine takıldı. Muhabirlerin evlilik sorularını “Çok güzel gidiyor ama henüz aileler tanışmadı” diye yanıtladı
21.05.2017 Magazin
Gökçe Bahadır hamile mi?
Gökçe Bahadır hamile mi? Gökçe Bahadır, geride bıraktığımız cuma günü kısa süre önce barıştığı sevgilisi Efe Duru ile birlikte kadın doğum bölümüne girerken görüntülendi.
11.05.2017 Magazin
Ayrılık yok AŞK var
Ayrılık yok AŞK var Geçen ay kısa süren bir ayrılık yaşayan Gökçe Bahadır ile Efe Duru önceki gün Bebek’te objektiflere takıldı.
2.05.2017 Magazin
Gökçe Bahadır'dan ateşli sahneler yüzünden ayrılmıştı, şimdi de...
Gökçe Bahadır'dan ateşli sahneler yüzünden ayrılmıştı, şimdi de... Güzel oyuncu Gökçe Bahadır ile sevgilisi Efe Duru 3 Nisan'da Bahadır'ın müstehcen sahneleri yüzünden ayrılmıştı. Ancak ayrılık uzun sürmedi...
8.04.2017 Magazin
Barıştılar
Barıştılar Oyuncu Gökçe Bahadır ile turizmci sevgilisi Efe Duru’nun ayrılığı kısa sürdü.
7.04.2017 Magazin
Ateşli sahneleri, Gökçe Bahadır'ın ilişkisini bitirdi
Ateşli sahneleri, Gökçe Bahadır'ın ilişkisini bitirdi Turizmci Efe Duru ile Gökçe Bahadır'ın evlilik yolunda ilerleyen ilişkilerinin bitmesine ünlü oyuncunun 'Aşk Uykusu' filmindeki ateşli sahnelerin neden olduğu ortaya çıktı.
5.04.2017 Magazin
Gökçe Bahadır-Efe Duru çiftinden kötü haber!
Gökçe Bahadır-Efe Duru çiftinden kötü haber! Gökçe Bahadır ile sevgilisi işadamı Efe Duru'nun evliliğe giden ilişkisine nazar değdi.
3.04.2017 Magazin
İhanet sorusu zorladı
İhanet sorusu zorladı Gökçe Bahadır, sevgilisi Efe Duru ile önceki gün Arnavuktöy’deydi.
9.03.2017 Magazin
Gökçe Bahadır-Efe Duru çiftinin sinema keyfi!
Gökçe Bahadır-Efe Duru çiftinin sinema keyfi! Oyuncu Gökçe Bahadır, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Efe Duru ile birlikte Kanyon'da objektiflere takıldı.
9.03.2017 Magazin
Evlilik teklifi gelmedi
Evlilik teklifi gelmedi Nişantaşı’nda bir pastanede objektiflere yansıyan Gökçe Bahadır, spor şıklığı ile dikkat çekti.
28.02.2017 Magazin
Gökçe Bahadır öpmeye doyamadı!
Gökçe Bahadır öpmeye doyamadı! 'Adı Efsane' dizisinde rol alan Gökçe Bahadır, sevgilisi Efe Duru'yu öpmeye doyamadı.
20.02.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Efe Duru ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki efe duru haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.