Gmail

Gmail

Son dakika Gmail haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gmail ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gmail haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gmail

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gmail gelişmeleri de dahil olmak üzere 367 gmail haberi bulunmuştur. Tüm gmail haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gmail kapanıyor mu? 1 Ağustos’ta Gmail kapanacak mı?
Gmail kapanıyor mu? 1 Ağustos’ta Gmail kapanacak mı? Google'ın Gmail hizmetinin birkaç ay içerisinde kapanacağı iddiası sosyal medyada gündem oldu. Peki Gmail kapanacak mı? X'te dolaşan bir görsele ve görselde yazılan notta Gmail'in kapatılacağı yazısı, kullanıcıları meraklandırdı.
23.02.2024 Gündem
WhatsApp üzerinden dolandırıcılık alarmı! Sakın inanmayın
WhatsApp üzerinden dolandırıcılık alarmı! Sakın inanmayın Son günlerde Whatsapp üzerinden beğeni yaparak günlük 1500 TL’ye kadar para kazanabileceğiniz yönünde mesaj aldıysanız, her an dolandırılabilirsiniz.
23.09.2023 Gündem
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor Google, belirli verilerle haber yazabilen yapay zeka aracını test ediyor.
20.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor!
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor! Google, belirli verilerle haber yazabilen yapay zeka aracını test ediyor.
20.07.2023 Bilim ve Teknoloji
E-postalarınızı artık yapay zeka yazabilecek
E-postalarınızı artık yapay zeka yazabilecek Google, e-postalarınızı ve mesajlarınızı otomatikleştirmeyi vaat eden Help Me Write isimli yeni yapay zeka özelliklerini tanıttı. Peki bu uygulama neleri değiştirecek ve ne zaman kullanılacak? İşte detaylar.
11.05.2023 Bilim ve Teknoloji
EGM'den Bakan Soylu ve EUROPOL ismi ile gönderilen mailler hakkında uyarı
EGM'den Bakan Soylu ve EUROPOL ismi ile gönderilen mailler hakkında uyarı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), EUROPOL'den ya da İçişleri Bakanlığından gönderildiği izlenimi veren, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da ismi kullanılan ve dolandırıcılık niyeti ile atılan mailler hakkında uyarıda bulundu.
24.11.2022 Gündem
EGM'den dolandırıcılık uyarısı
EGM'den dolandırıcılık uyarısı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), son dönemde dolandırıcılık ve zararlı yazılım amacıyla vatandaşların mail adreslerine gönderilen e-postalara karşı uyarıda bulundu.
24.11.2022 Gündem
Youtube kanalı nasıl açılır? Sıfırdan Youtube kanal açma İşlemleri...
Youtube kanalı nasıl açılır? Sıfırdan Youtube kanal açma İşlemleri... Youtube dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından bir tanesidir. Aynı zamanda dünya üzerinde birçok kişi Youtube kanalı açarak bu kanala videolar yüklemektedirler. Youtube kanalı açmak son derecede kolay bir işlemdir. Youtube kanalı açarak Youtube videoları yükleyebilir ve yüklemiş olduğunuz bu videolardan para kazanmaya başlayabilirsiniz. Bunun için Youtube kanalını doğru bir şekilde açmanız ve düzenli olarak video yüklemeniz son derecede önemlidir. Sıfırdan Youtube kanalı açmak için gereken birçok şey bulunmaktadır. Youtube kanalı açmak tamamen ücretsiz olup herhangi bir şekilde ücret ödemeniz gerekmemektedir.
16.02.2022 Gündem
Facebook çöktü mü, neden açılmıyor? Facebook’a erişim sorunu…
Facebook çöktü mü, neden açılmıyor? Facebook’a erişim sorunu… Facebook çöktü mü, neden açılmıyor? Downdetector’un haberine göre, küresel olarak dünyada Facebook’a giriş sorunu yaşanıyor. Bununla birlikte son olarak Google'ın elektronik posta platformu Gmail'e de erişim sorunu yaşanıyor. İşte Facebook erişim sorunu…
12.10.2021 Gündem
Google’dan flaş karar! Telefonlardan silinecek! Son tarih 27 Eylül!
Google’dan flaş karar! Telefonlardan silinecek! Son tarih 27 Eylül! Milyonları ilgilendiriyor! Google'dan önemli karar! Kritik gün 27 Eylül… Milyonların en çok kullandığı uygulamalar arasında yer alan YouTube, Google Maps ve Gmail gibi uygulamalar artık kullanılamayacak. Farkında olmadan telefonunuzda artık bu uygulamaları kullanamayabilirsiniz.
12.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor
Google'dan flaş karar! Desteğini sonlandırıyor Google, Android Gingerbread olarak bilinen 2.3.7 versiyonun desteğini sonlandırıyor. Kullanıcılar, Google ve bağlantılı hesaplarına giremeyecekler. İşte desteğin sonlanacağı tarih ve telefon modelleri...
2.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Google'ın eski sürüm telefonlarla ilgili kararı! Giriş yapılamayacak!
Google'ın eski sürüm telefonlarla ilgili kararı! Giriş yapılamayacak! Google'dan önemli karar! Android telefonu olanları ilgilendiriyor. Google, Android 2.3.7 ve eski sürüm olan telefonlar üzerinden Gmail uygulama konusunda desteğini çekiyor.
1.08.2021 Bilim ve Teknoloji
Türk kadın futboluna ABD'den destek
Türk kadın futboluna ABD'den destek Türkiye'de kadın futbolunu geliştirmek için 14 yaşındaki Ela Demiral ile 17 yaşındaki Olivia Rose Auffarth kolları sıvadı. "Geleceğe Gol" projesi ile desteğe ihtiyacı olan kadın futbolculara ulaşmayı hedefleyen Demiral ve Auffarth, küçük sayılacak yaşlarına rağmen büyük bir adım atarak kadın futbolunun gelişmesi için ellerinden geleni yapmaya karar verip harekete geçti.
12.05.2021 Futbol
O cumhuriyet savcısı ile ilgili flaş gelişme! Gizli telefon kullanmış
O cumhuriyet savcısı ile ilgili flaş gelişme! Gizli telefon kullanmış Samsun'da açtığı sahte hesap üzerinden sosyal medyada AK Parti'li üst düzey isimleri hedef alan paylaşımlarda bulunduğu gerekçesiyle Hakimler ve Savcılar Kurulu'nca meslekten ihraç edilen Cumhuriyet Savcısı Özcan Muhammed Gündüz'le ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Gündüz'ün paylaşımlarını gizli cep telefonu üzerinden yaptığı belirlendi. Gündüz'ün hesap hakkında araştırma yapıldığını fark etmesi üzerine hattı kapatıp yeni hat aldığı ortaya çıktı.
3.05.2021 Gündem
Çevrimiçi kazanım izleme sınavı! Uzaktan eğitimin kayıpları tespit edilecek!
Çevrimiçi kazanım izleme sınavı! Uzaktan eğitimin kayıpları tespit edilecek! Uzaktan eğitim dönemindeki öğrenme kayıplarını tespit etmek" amacıyla 4-5-6-7-8-9-10 ve 11. sınıflar için çevrim içi kazanım izleme sınavı yapılacak. Peki, Çevrimiçi kazanım izleme sınavı nasıl yapılacak? İşte çevrimiçi kazanım izleme sınavı detayları...
3.04.2021 Eğitim
Android telefonda bazı uygulamalar neden açılmıyor? MSA nedir? Android uygulamaları çöküyor mu?
Android telefonda bazı uygulamalar neden açılmıyor? MSA nedir? Android uygulamaları çöküyor mu? Android telefonda bazı uygulamaların açılmaması kullanıcıları zor durumda bırakıyor. Android uygulamalarıyla ilgili yaşanan sorun nedeniyle kullanıcılar 'MSA nedir? Android telefonlar çöküyor mu? Android uygulama durduruldu hatası ne?" sorularını sıklıkla araştırıyor. Android tabanlı telefona sahip milyonlarca kullanıcı bazı uygulamaların hiç açılmadığı, bazıların da açıldıktan sonra kapandığından şikayet ediyor. Peki, Android telefonda bazı uygulamalar neden açılmıyor? MSA nedir? Android uygulamaları çöküyor mu? Android uygulama durduruldu hatası çözümü ne? Android sistem webview devre dışı ne demek? İşte android kullanıcılarının sorununun adım adım çözümü
24.03.2021 Gündem
Sahte araba bayisi kurdular! Açıklama geldi
Sahte araba bayisi kurdular! Açıklama geldi Türkiye’de uzun yıllardır faaliyet gösteren ve birçok kişi tarafından tercih edilen Renault’un sahte bayileri ortaya çıktı. Renault konuyla ilgili kamuoyunu bilgilendirirken müşterilerinin de sadece kendi sitelerindeki bayilerle iletişim kurması konusunda uyarıda bulundu.
11.03.2021 Gündem
Berk Oktay'ın görüntülerini ifşalamıştı! Merve Şarapçıoğlu'nun cezası...
Berk Oktay'ın görüntülerini ifşalamıştı! Merve Şarapçıoğlu'nun cezası... Oyuncu Berk Oktay'ın sosyal medyada uygunsuz görüntülerini yayınladığı iddiasıyla yargılanan eski eşi Merve Şarapçıoğlu hakkındaki dava karara bağlandı. Merve Şarapçıoğlu, "Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek" suçundan 2 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.
22.12.2020 Magazin
Gmail çöktü mü? Gmail neden açılmıyor ve mail gönderilmiyor? Gmail bir şeyler ters gitti, uyarısında bulunuyor!
Gmail çöktü mü? Gmail neden açılmıyor ve mail gönderilmiyor? Gmail bir şeyler ters gitti, uyarısında bulunuyor! Gmail çöktü mü? Youtube başta olmak Google hizmetlerinde saat 14:52 civarından beri erişim sorunu yaşanıyor. Peki, Gmail neden açılmıyor ve mail gönderilmiyor?
14.12.2020 Gündem
Mail adresine yüzlerce ifşa mesajı yağdı!
Mail adresine yüzlerce ifşa mesajı yağdı! Twitter’da başlayan ifşa akımı, çok sayıda yazarla ilgili cinsel saldırı iddialarıyla devam ediyor. Yazar Hasan Ali Toptaş’la ilgili ilk tweeti atan Leyla ve ona ilk desteği veren Amy Marie Spangler, bir mail adresi açarak kadınlara, başlarına gelen ama anlatamadıkları olayları paylaşma çağrısı yaptı. Adrese iki günde, farklı mesleklerden onlarca isimle ilgili korkunç cinsel şiddet hikâyeleriyle dolu yüzlerce mail geldi.
11.12.2020 Yaşam
"Google'dan arıyoruz" yalanıyla dolandırıyorlar
"Google'dan arıyoruz" yalanıyla dolandırıyorlar Google’ın ücretsiz verdiği, firma ve şirketleri haritalarda görünmesine yönelik hizmet için para talep eden dolandırıcılar, vatandaşları mağdur ediyor.
4.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Google'dan flaş Türkiye açıklaması
Google'dan flaş Türkiye açıklaması Dünyanın önde gelen teknoloji üreticilerinden Google'ın Türkiye'de yeni bir şirket açtığı yönünde çıkan haberler üzerine Google'dan önemli bir açıklama geldi.
19.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Bankada hesabı olan, kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Artık yasak...
Bankada hesabı olan, kredi kartı kullanan herkesi ilgilendiriyor! Artık yasak... Bankacılıkta yeni bir dönem başlıyor. 1 Temmuz'dan itibaren banka ekstresi ve hesap özeti gibi hassas bilgiler, çoğu yabancı olan şirketlerin mail hizmeti ile gönderilmeyecek. Bankalar bu bilgileri mobil bankacılık ve internet bankacılığı ile müşterilerine gönderecek.
26.06.2020 Ekonomi
Yeni dönem başlıyor! Hassas banka bilgileri yabancıya gitmeyecek
Yeni dönem başlıyor! Hassas banka bilgileri yabancıya gitmeyecek 1 Temmuz’da bankacılıkta yeni bir dönem başlıyor. Banka ekstresi ve hesap özeti gibi hassas bilgiler, çoğu yabancı olan şirketlerin mail hizmeti yerine mobil bankacılık ve internet bankacılığı ile yollanacak.
22.06.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Gmail ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gmail haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.