Glock

Glock

Son dakika Glock haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Glock ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Glock haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Glock

haberleri sayfasında son dakika yaşanan glock gelişmeleri de dahil olmak üzere 417 glock haberi bulunmuştur. Tüm glock haberleri aşağıda listelenmiştir.
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'ya tepki: Sözleri yok hükmündedir
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Netanyahu'ya tepki: Sözleri yok hükmündedir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, 'Sivillere karşı hiçbir ayrım gözetmeksizin tarihin en vahşi saldırganlığına imza atan İsrail Başbakanı Netanyahu’nun Sn Cumhurbaşkanımızı hedef alan sözleri yok hükmündedir.' dedi.
28.12.2023 Gündem
Ünlü silah üreticisi Gaston ‘Glock’ yaşama veda etti
Ünlü silah üreticisi Gaston ‘Glock’ yaşama veda etti Ünlü Glock tabancaların üreticisi Avusturyalı Gaston Glock, dün 94 yaşında yaşama veda etti.
28.12.2023 Dünya
İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar! Silahların Türkiye'ye nasıl sokulduğu ortaya çıktı
İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar! Silahların Türkiye'ye nasıl sokulduğu ortaya çıktı 1 Ekim'de İçişleri Bakanlığı’na bombalı saldırı girişiminde yeni detaylar ortaya çıktı. Teröristlerden birinin kimliği Hasan Oğuz olarak belirlendi. Kimliği belirlenemeyen ikinci teröristin ise yabancı uyruklu olduğu sanılıyor. Teröristlerin kullandığı roketatar ve patlayıcının Suriye üzerinden yasadışı yollardan Türkiye’ye sokulduğu anlaşıldı.
3.10.2023 Gündem
İçişleri'nden saldırı girişimi açıklaması: Teröristlerden biri PKK üyesi
İçişleri'nden saldırı girişimi açıklaması: Teröristlerden biri PKK üyesi İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili son dakika açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Teröristlerden birinin kimliği belirlenmiş; BTÖ (PKK) üyesi olduğu tespit edilmiştir" denildi.İçişleri Bakanlığı'ndan Ankara'daki saldırı girişimiyle ilgili son dakika açıklama geldi. Yapılan açıklamada, "Teröristlerden birinin kimliği belirlenmiş; BTÖ (PKK) üyesi olduğu tespit edilmiştir" denildi.
1.10.2023 Gündem
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı
İstanbul'da lüks sitedeki kafeye silahlı saldırı! 6 İsveçli gözaltına alındı İstanbul Sarıyer'de site içerisindeki kafeye motosikletli iki kişi tarafından ateş açıldı. Açılan ateşe silahlı karşılık veren İsveç uyruklu 6 kişi ile kaçtıkları aracın şoförü gözaltına alındı. İsveç uyruklu şüphelilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramada 2 adet ruhsatsız tabanca, çok sayıda mermi, havalı tüfek ve tabancalar ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildiği öğrenildi.
15.09.2023 Yaşam
Orman yolunda Kalaşnikoflu saldırı! Detaylar ortaya çıktı
Orman yolunda Kalaşnikoflu saldırı! Detaylar ortaya çıktı Eğlenmek için bir araya geldiklerini söyleyen grup, beyaz renkli bir Audi’den Kalaşnikof’la tarandı. Saldırıda Abdülmelik Ateş ve Şakir Zana vücutlarına isabet eden çok sayıda kurşunla hayatını kaybederken Burak E. de hafif yaralandı.
8.08.2023 Yaşam
Yeni Altay tankı TSK'ya teslim edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimizi tam bağımsız savunma sanayii olarak belirledik
Yeni Altay tankı TSK'ya teslim edildi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hedefimizi tam bağımsız savunma sanayii olarak belirledik Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya'nın Arifiye ilçesinde, Yeni Altay Tankının testleri için TSK'ya Teslimi Töreni'nde açıklamalarda bulundu. "Hedefimizi tam bağımsız savunma sanayii olarak belirledik" diyen Erdoğan, konuşmasında "Diğer savunma projeleri gibi pek çok zorlukla karşılaştık. Projemiz engellenmeye çalışıldı. Maruz kaldığımız onca saldırıya rağmen pes etmedik. Daha iyisini için canla başla çalıştık. Yerli ve milli alt sistemler tasarladılar. Birçok yeni sistemi tankımıza entegre ettiler. Ortaya yeni Altay çıktı. Ordumuz tarafında testleri tamamlandıktan hemen sonra seri üretime başlayacağız." ifadelerini kullandı.
23.04.2023 Gündem
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı!
Amanoslar'da Eren Abluka operasyonu başladı! Osmaniye, Gaziantep ve Kilis’te ‘Eren Abluka Sonbahar-Kış-8-Amanoslar Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik Operasyonu’ başlatıldı.
4.11.2022 Gündem
Yıllar sonra katilin 'vicdanı' el vermedi! Arzu öğretmeni kızlarının gözü önünde öldürmüştü
Yıllar sonra katilin 'vicdanı' el vermedi! Arzu öğretmeni kızlarının gözü önünde öldürmüştü Fatih'te 18 yıl önce iki çocuğunun gözü önünde tabancayla vurularak öldürülen Müzik Öğretmeni Arzu Nihal Çelik cinayeti aydınlandı. Samsun'da polise giden Erkan C.(52) yıllar önce işlediği cinayeti vicdan azabı çektiğini söyleyerek itiraf etti. Şüpheli, olayı talihsiz kadının kocasının azmettirmesiyle işlediğini söyledi. Eşini öldürttüğü iddia edilen Şerafettin Ç.'nin 2019 yılında öldüğü tespit edildi. Yetkililer olayla ilgili bir kişinin daha arandığını söyledi.
1.10.2022 Gündem
İçişleri: Van'da teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildi
İçişleri: Van'da teröristlere ait silah ve mühimmat ele geçirildi İçişleri Bakanlığı, Van'da jandarma ekiplerinin operasyonunda teröristlere ait silah, mühimmat ve yaşam malzemelerinin ele geçirildiğini duyurdu.
9.07.2022 Gündem
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor
'Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz'ün yazarı kocasını öldürmekle suçlanıyor Film gibi olay. "Kocanızı Nasıl Öldürürsünüz" makalesinin yazarı 25 yıllık eşini öldürmekle suçlanıyor. Yazıyı kaleme alan kişi olan Nancy Brophy 'nin "Bir romantik gerilim yazarı olarak zamanımın büyük bir çoğunluğunu cinayetler ve polislerin bu cinayetler üzerindeki çalışma metotları hakkında düşünerek geçiriyorum" diyor ve çeşitli Cinayet metotlarının artılarını ve eksilerini değerlendiriyordu: Silahlar çok ses çıkarırdı. Zehrin işe yaramama ihtimali vardı. Bir kiralık katil ise kendisini azmettiren kişiyi polise ispiyonlayabilirdi." ifadeleri ise büyük dikkat çekiyor.
23.05.2022 Dünya
Gri kategorideki terörist etkisiz hale getirildi!
Gri kategorideki terörist etkisiz hale getirildi! Bitlis Valiliği, Tatvan ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda etkisiz hale getirilen 3 teröristten birinin gri kategoride arananlar listesinde olduğunu duyurdu.
3.06.2021 Gündem
Otomobilde başından vurulmuş halde bulundu!
Otomobilde başından vurulmuş halde bulundu! İstanbul Ümraniye'de özel tıp merkezi önüne bırakılan otomobilin yolcu koltuğunda Mertcan Uyanık başından vurulmuş halde bulundu. Tıp merkezi çalışanları tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan Uyanık'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
2.06.2021 Gündem
Türk tabancası SAR 9'a ödül
Türk tabancası SAR 9'a ödül Sarsılmaz tarafından Türk güvenlik kuvvetleri ve askerlerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen SAR 9 tabancasının yeni versiyonları, ABD'nin Tactical Retailer dergisinin tabanca kategorisinde "Okurların Seçimi Altın Ödülü"ne layık görüldü.
12.02.2021 Ekonomi
Biden ne zaman göreve başlıyor? ABD yeni başkanı ne zaman göreve başlayacak?
Biden ne zaman göreve başlıyor? ABD yeni başkanı ne zaman göreve başlayacak? Amerika’da 3 Kasım’da 59. Başkanlık seçimlerini 306 delegeyle Joe Biden kazanmış, ABD Başkanı Donald Trump ise 232 delegede kalmıştı. ABD’de başkanlık görevine gelecek Joe Biden’ın, ilk gününde Trump’ın politikalarını tersine çevirecek önemli kararnameleri imzalayacağı belirtildi. Peki, Biden ne zaman göreve başlayacak?
18.01.2021 Dünya
ABD'de yemin töreni öncesi silah ve yüzlerce mermiyle yakalandı
ABD'de yemin töreni öncesi silah ve yüzlerce mermiyle yakalandı ABD'de seçilmiş Başkan Joe Biden'ın yemin töreni öncesi güvenlik önlemleri arttırılırken, sahte akreditasyon kartı ve dolu silahı bulunan bir şüpheli Kongre binasının etrafında gözaltına alındı.
16.01.2021 Dünya
Van'da etkisiz hale getirilen 3 terörist, birçok eylemin faili çıktı
Van'da etkisiz hale getirilen 3 terörist, birçok eylemin faili çıktı İçişleri Bakanlığı, Van'ın Gürpınar kırsalında etkisiz hale getirilen 3 teröristin, 2015-2018 yılları arasında gerçekleştirilen birçok kanlı eylemin faili olduğunu ve gri listede arandıklarını açıkladı.
2.07.2020 Gündem
FBI duyurdu: Terör şüphesi...
FBI duyurdu: Terör şüphesi... ABD’nin Florida eyaletindeki Donanma Hava İstasyonu Pensacola'da cuma günü meydana gelen saldırının "terör eylemi varsayımı" ile soruşturulduğu bildirildi.
8.12.2019 Dünya
Esenyurt'ta operasyon: 10 gözaltı
Esenyurt'ta operasyon: 10 gözaltı Esenyurt’ta düzenlenen operasyonda sanal ortamda kurdukları ‘Eskort sitesi’ ile para karşılığı fuhuş yaptırdıkları ve uyuşturucu madde bulundurdukları öne sürülen 1’i yabancı uyruklu kadın, 10 şüpheli gözaltına alındı.
28.10.2019 Yaşam
Kudbedin Kaya davasında flaş gelişme
Kudbedin Kaya davasında flaş gelişme Bakırköy'de 2 yıl önce bir restorantta Avukat Kudbedin Kaya'nın (55) öldürülmesine ilişkin, aralarında Ergenekon Davası'nın gizli tanığı firari sanık İranlı Naji Sharifi Zindashti'nin de bulunduğu 11 sanığın yargılanmasına başlandı.
24.10.2019 Gündem
Mardin'de 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi
Mardin'de 3 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi Mardin'in Derik ilçe kırsalında güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonda PKK'lı 3 terörist, etkisiz hale getirildi. Operasyon kapsamında 12 kişi de gözaltına alındı.
22.10.2019 Gündem
10 ilde "Hayalet silah" şebekesine operasyon: 4'ü polis 75 gözaltı
10 ilde "Hayalet silah" şebekesine operasyon: 4'ü polis 75 gözaltı İatanbul merkezli 10 ilde silah üretimi ve ticareti yaptığı belirlenen 4'ü polis 75 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 53 tabanca, 520 gram metamfetamin, 5 bin 100 değişik çaplarda mermi ile 50 şarjör ele geçirildi.
22.10.2019 Gündem
Ahmet Türk’ün yeğeninin evinden cephanelik çıktı
Ahmet Türk’ün yeğeninin evinden cephanelik çıktı Mardin’de Derik ilçesine bağlı Atlı köyünde düzenlenen operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirilirken, HDP'li eski Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk’ün yeğeninin evinde çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi.
30.09.2019 Siyaset
6 aylık hamile ünlü oyuncu kabusu yaşadı! 'Yerde tekmeledi...'
6 aylık hamile ünlü oyuncu kabusu yaşadı! 'Yerde tekmeledi...' Manken ve oyuncu Ceren Kaplakarslan (30) ile annesi Nuray Deveci Yeşiltepe, genç mankenin sevgilisi, iş insanı Temel K. tarafından dövüldü. Sevgilisinin tekmeleyip tabancanın kabzasıyla yüzüne vurduğu 6 aylık hamile Kaplakarslan ve annesi, hastanede tedaviye alındı. Olayın ardından teslim olan Temel K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
11.09.2019 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş Cumhurbaşkanı Erdoğan Ordu'da halka hitap etti. Gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Duyduğuma göre maalesef paçasını terör örgütlerine kaptırdığı için davasına aykırı düşen birisi utanmadan sıkılmadan benim dostum olduğunu söyleyerek oy devşirmeye çalışıyormuş." diye konuştu.
3.03.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Glock ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki glock haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.