Gizli Anlaşma

Gizli Anlaşma

Son dakika gizli anlaşma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizli anlaşma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizli anlaşma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizli Anlaşma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizli anlaşma gelişmeleri de dahil olmak üzere 793 gizli anlaşma haberi bulunmuştur. Tüm gizli anlaşma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sykes Pıcot Antlaşması Özeti Ve Önemi... Sykes Pıcot Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
Sykes Pıcot Antlaşması Özeti Ve Önemi... Sykes Pıcot Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Yeni bir anlaşma olarak öne çıkan Sykes Pıcot Antlaşması, aynı zamanda Osmanlı imparator lehine yapılan bir antlaşmadır. Bu bağlamda Osmanlı Devleti'nin orta doğudaki topraklarının paylaşılması konusunda gerçekleştirilmiş olan bir antlaşmadır. Britanya İmparatorluğu ve Fransa arasında gerçekleşen bu gizli antlaşmaya, daha sonra Rusya İmparatorluğu da girmiştir.
15.09.2023 Eğitim
Yunanistan'da Türkiye paniği! En kötü senaryoyu yazdılar: Doğu Akdeniz ve Oniki Ada...
Yunanistan'da Türkiye paniği! En kötü senaryoyu yazdılar: Doğu Akdeniz ve Oniki Ada... Ege'de, Doğu Akdeniz'de ve Kıbrıs'ta sürekli kriz çıkaran ve Türkiye karşıtı ittifaklar oluşturmaya çalışan Yunanistan'da basın gergin bir yaz yaşanabileceği iddiasını dile getirdi ve 'en kötü senaryoyu açıkladı.
30.05.2022 Dünya
Çin Pasifik'te tarihi adım! Gizli anlaşma sızdı: ABD ve müttefikleri diken üstünde...
Çin Pasifik'te tarihi adım! Gizli anlaşma sızdı: ABD ve müttefikleri diken üstünde... Pasifik'te tansiyonu yükselten Tayvan geriliminden sonra Pekin yönetiminin liderlik ettiği 10 ülke bugün buluştu, zirveye çağrılmayan ülkeyi tahmin etmek hiç zor olmadı. ABD ve müttefiklerinin tüyleri diken diken, gizli anlaşmanın taslağını ele geçiren AFP altı ya da yedi sıfırlı dolar teklifleri olduğunu bildiriyor.
30.05.2022 Dünya
NATO’da veto hakkı olan ülkeler hangileri? Türkiye izin vermezse Finlandiya ve İsveç üye olabilir mi?
NATO’da veto hakkı olan ülkeler hangileri? Türkiye izin vermezse Finlandiya ve İsveç üye olabilir mi? NATO'ya üye olmak için Finlandiya ve İsveç’in başvuru yapmasının ardından sürece karşı olduğunu açıklayan Türkiye’den veto geldi. İki ülkenin üyeliği için çekincesi olan Türkiye, ilk aşamada görüşmenin başlatılmasını engelledi. NATO kaynakları, Türkiye’nin karşı çıkması üzerine Konsey’in görüşmeleri başlatma kararı alamadığını söyledi. Peki, NATO’da veto hakkı olan ülkeler hangileri? Nato kurucu üyeleri kimler? Nato üyelik süreci nasıl işliyor? Türkiye izin vermezse Finlandiya ve İsveç üye olabilir mi? İşte merak edilenler…
19.05.2022 Dünya
Kulisleri sallayan yeni ittifak iddiası! Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Davutoğlu...
Kulisleri sallayan yeni ittifak iddiası! Kılıçdaroğlu, Akşener, Babacan, Davutoğlu... Siyaset kulislerine bomba gibi düştü. Millet İttifakında adaylık krizi yaşanıyor. Bunun yanında alınan duyumlara göre partiler arasında yeni ittifaklar gündeme geliyor. Ankara kulislerinde Millet İttifakının dağıtılarak yeni bir ittifak kurulacağı iddia ediliyor.
18.01.2022 Siyaset
BMW ve Volkswagen'e büyük ceza kesildi
BMW ve Volkswagen'e büyük ceza kesildi Avrupa Birliği Komisyonu, VW Grubu’na 502 milyon 362 bin avro, BMW’ya ise 372 milyon 827 bin avro para cezası verildi.
8.07.2021 Gündem
Sosyal medyada 'kiralık' diploma!
Sosyal medyada 'kiralık' diploma! Sosyal medya üzerinden farklı meslek sahibi çok sayıda insan diplomalarını kiraya veriyor. Bu durum üniversiteye gidenlerin diplomasını kiralayanlara yararken, vatandaşın can ve mal güvenliği de tehlikeye atılıyor.
5.11.2019 Gündem
'ABD tarihindeki en kötü aldatmaca'
'ABD tarihindeki en kötü aldatmaca' ABD Başkanı Donald Trump, 2016'daki başkanlık seçim kampanyasına yönelik yürütülen Rusya soruşturmasını, "ABD tarihindeki en kötü aldatmaca" olarak nitelendirdi.
26.10.2019 Dünya
Son dakika! ABD Başkanı Donald Trump, 'Vatana İhanet'ten tutuklama istedi
Son dakika! ABD Başkanı Donald Trump, 'Vatana İhanet'ten tutuklama istedi Ukrayna skandalıyla hakkında azil işlemi başlatılan ABD Başkanı, Temsilciler Meclisi İstihbarat Komitesi'nin Demokrat Partili Başkanı Adam Schiff'in tutuklanması çağrısında bulundu.
30.09.2019 Dünya
Donald Trump'ın başı büyük belada!
Donald Trump'ın başı büyük belada! ABD Başkanı Donald Trump'ın Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy ile telefon görüşmesinde başkanlık yarışındaki olası rakibi Demokrat Partili Joe Biden hakkında araştırma istemesi ABD'de bir kez daha azil sürecini gündeme getirdi. Ancak Trump'ın başkanlığı boyunca Demokratların sık sık gündeme getirdiği azil süreci, yani ABD Başkanının görevden alınması uzun bir yol.
26.09.2019 Dünya
Çok konuşulmuştu: Kapattı ve istifa etti
Çok konuşulmuştu: Kapattı ve istifa etti ABD'de Özel Yetkili Savcı Robert Mueller, Rusya soruşturması dosyasını resmen kapattığını ve Adalet Bakanlığındaki görevinden istifa ettiğini açıkladı.
29.05.2019 Dünya
Trump'ı toplantıdan kaldırtan iddia!
Trump'ı toplantıdan kaldırtan iddia! ABD Başkanı Donald Trump, kendisine "Rusya soruşturmasının üstünü örtüyor." suçlamasını yönelten Temsilciler Meclisi'nin Demokrat Başkanı Nancy Pelosi'ye sert tepki gösterdi.
22.05.2019 Dünya
ABD Başkanı Trump'ın oğlu ifadeye çağırıldı
ABD Başkanı Trump'ın oğlu ifadeye çağırıldı ABD Senatosu İstihbarat Komitesi, Başkan Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr. için Rusya soruşturmasıyla bağlantılı olarak resmi ifade çağrısında bulundu.
9.05.2019 Dünya
Tayvan Çin ile gizli iş birliğini "vatana ihanet" sayacak
Tayvan Çin ile gizli iş birliğini "vatana ihanet" sayacak Ceza Kanunu'nda "vatana ihanet" suçunu tanımlayan maddeye "Çin, Hong Kong ve Makao ile gizli iş birliği" ibaresi de eklendi.
8.05.2019 Dünya
Trump'ı rahatlatan rapor! Tespit edilemedi...
Trump'ı rahatlatan rapor! Tespit edilemedi... ABD Adalet Bakanı William Barr, Kongre üyelerine Rusya soruşturması raporuna ilişkin gönderdiği mektubunda, ABD Başkanı Donald Trump veya başkanlık seçimleri kampanyasında görevli herhangi bir kimsenin seçimle ilgili olarak Rusya ile iş birliği yaptığının tespit edilmediğini bildirdi.
25.03.2019 Dünya
Ve tamamlandı! Gizli anlaşma var mı?
Ve tamamlandı! Gizli anlaşma var mı? ABD'de 2 yıldır devam eden Rusya soruşturmasını tamamlayan Özel Yetkili Savcı Robert Mueller, dosyasını Adalet Bakanı William Barr'a teslim etti. Beyaz Saray Sözcüsü Sarah Sanders, 'Bundan sonraki adım Bakan Barr'a kalmış durumda' açıklamasında bulundu.
23.03.2019 Dünya
Trump'ın eski kampanya direktörü Manafort'a 47 ay hapis cezası
Trump'ın eski kampanya direktörü Manafort'a 47 ay hapis cezası ABD Başkanı Donald Trump'ın eski kampanya direktörü Paul Manafort, banka hesaplarında ve vergide usülsüzlük yapmaktan 47 ay hapis cezasına çarptırıldı.
8.03.2019 Dünya
Putin'in kimliği ortaya çıktı
Putin'in kimliği ortaya çıktı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Doğu Almanya'da KGB ajanı olarak görev yaptığı sırada kendisine verildiği belirtilen Doğu Almanya Devlet Güvenlik Bakanlığı (Stasi) kimlik kartı ortaya çıktı.
12.12.2018 Dünya
Trump'tan Rusya soruşturmasına "cadı avı" benzetmesi
Trump'tan Rusya soruşturmasına "cadı avı" benzetmesi ABD Başkanı Donald Trump, Özel Yetkili Savcı Robert Mueller'ın yürüttüğü Rusya soruşturmasını "cadı avına" benzeterek, "Bu, ülke için tamamen haksız ve kötü olduğu gibi hukuka da aykırı." değerlendirmesinde bulundu.
16.09.2018 Dünya
Gizli anlaşma ortaya çıktı! Herkesi takip etmiş
Gizli anlaşma ortaya çıktı! Herkesi takip etmiş Google ile Mastercard'ın yaptığı ve kamuoyuna duyurulmayan gizli bir anlaşma ortaya çıktı. Buna göre Google, internetten yapılanların yanı sıra mağazalardan fiziki olarak yapılan alışverişleri de adım adım izleyebiliyor.
4.09.2018 Dünya
ABD Başkanı Donald Trump asıl şimdi yandı!
ABD Başkanı Donald Trump asıl şimdi yandı! FBI ile anlaşan Trump’ın eski avukatı Cohen, 8 suçlamayı kabul etti. Eski kampanya direktörü Manafort da suçlu bulundu. ABD basınında Trump’ın başkanlıktan azledilmesi tartışılıyor.
23.08.2018 Dünya
Trump karşıtı mesajları ortaya çıkan eski ajan FBI'dan kovuldu
Trump karşıtı mesajları ortaya çıkan eski ajan FBI'dan kovuldu Rusya'nın ABD'deki başkanlık seçimlerine müdahale ettiği iddiasına ilişkin soruşturmadan el çektirilen ve ABD Başkanı Donald Trump aleyhinde mesajları ortaya çıkan ajan Peter Strzok'un FBI'daki görevine son verildi.
13.08.2018 Dünya
Gizli anlaşma ortaya çıktı! Rusya ile ABD...
Gizli anlaşma ortaya çıktı! Rusya ile ABD... ABD basını, Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de pazartesi günü buluşacak ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Suriye konusundaki yapması beklenen anlaşmayı yazdı. Söz konusu anlaşmaya göre, Rusya, Suriye'deki İran kuvvetlerinin çekilmesi karşılığında ABD'den kendi kuvvetlerini çekme sözü alacak.
14.07.2018 Dünya
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, Esenyurt'ta  konuştu
CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı İnce, Esenyurt'ta konuştu CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Benim rakibim bir beyaz Türk. İşi düzgün, cukka sağlam, sarayda yaşayan bir beyaz Türk. Karşısında da bu milletin zencisi var. Zencisi benim, beyaz Türk'ü o. Bana 'gariban' diyor. Doğru. Ben garibanların adayıyım doğru." dedi.
10.06.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Gizli Anlaşma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizli anlaşma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.