Gizem Katmer

Gizem Katmer

Son dakika gizem katmer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gizem katmer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gizem katmer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gizem Katmer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gizem katmer gelişmeleri de dahil olmak üzere 13 gizem katmer haberi bulunmuştur. Tüm gizem katmer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Masumlar Apartmanı’nın Neriman'ı Gizem Katmer evlendi! Düğününden ilk kareler...
Masumlar Apartmanı’nın Neriman'ı Gizem Katmer evlendi! Düğününden ilk kareler... 'Masumlar Apartmanı' adlı dizide 'Neriman' karakteriyle milyonlar tarafından tanınan Gizem Katmer, geçtiğimiz mayıs ayında sanat yönetmeni sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile nişanlanmıştı. Dün de Katmer-Aydoğdu çifti nikah masasına oturdu. Gizem Katmer ve Güçlü Aydoğdu, bugün düzenlenen törenle mutluluklarını aileleri ve arkadaşlarıyla paylaştı. İşte nikahtan kareler...
21.06.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer son paylaşımıyla dikkat çekti!
Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer son paylaşımıyla dikkat çekti! Gizem Katmer, Masumlar Apartmanı dizisindeki 'Neriman' rolüyle oyunculuk alanında adını duyurmayı başardı. Katmer, şimdilerde Instagram paylaşımlarıyla tüm dikkatleri üzerinde topluyor.
9.06.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer nişanlandı!
Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer nişanlandı! Masumlar Apartmanı dizisinde Neriman karakterine hayat veren oyuncu Gizem Katmer, sanat yönetmeni sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı attı. . Gizem Katmer, nişandan kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.
10.05.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer: Neriman karakteri hayatımda dönüm noktası oldu
Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer: Neriman karakteri hayatımda dönüm noktası oldu Masumlar Apartmanı dizisinin genç oyuncusu Gizem Katmer, katıldığı YouTube kanalında diziye seçilme sürecinden ve en zorlandığı sahneden bahsetti. Katmer, gerçek hayattaki Neriman, Gülben ve Han hakkında samimi itiraflarda bulundu.
10.04.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer sevgilisini paylaştı!
Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer sevgilisini paylaştı! Masumlar Apartmanı'nda 'Neriman' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gizem Katmer, sevgilisiyle pozunu Instagram hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.
4.03.2022 Magazin
Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer'in Altın Kelebek stiline yorum yağdı!
Masumlar Apartmanı'nın Neriman'ı Gizem Katmer'in Altın Kelebek stiline yorum yağdı! TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda hayat verdiği 'Neriman' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gizem Katmer, 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde tercih ettiği siyah dekolteli kıyafetiyle yorum yağmuruna tutuldu.
9.12.2021 Magazin
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı
Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyiciyi ekranlara bağlamayı başaran Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Masumlar Apartmanı'nın yeni bölümünde Safiye'nin sevgilisi Naci ortaya çıkıyor. Herkes Safiye’nin aşka düşman olduğunu düşünürken, Naci’nin gelişi onun tüm duygularını alt üst edecek. Peki, Masumlar Apartmanı 11. bölümde neler olacak? Safiye eski sevgilisi Naci'ye karşı koyabilecek mi? Masumlar Apartmanı Safiye'nin sevgilisi kim? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı ve detayları...
24.11.2020 Gündem
Masumlar Apartmanı 5. bölümde ne olacak? Safiye'nin hayal kırıklığı ne?
Masumlar Apartmanı 5. bölümde ne olacak? Safiye'nin hayal kırıklığı ne? Ekranların yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen dizisi Masumlar Apartmanı yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Bir önceki bölümde Han ve İnci'nin gizlice evlendi. İnci'nin dededi ve Han'ın ailesi evliliği öğrenecek mi? Safiye yıllar sonra babası ile yüzleşecek. Peki, Masumlar Apartmanı 5. bölümde ne olacak? Safiye'nin hayal kırıklığı ne? Masumlar Apartmanı konusu ne, oyuncuları kim? İşte Masumlar Apartmanı ile ilgili merak edilenler...
13.10.2020 Gündem
Masumlar Apartmanı yeni bölümü ne zaman? Masumlar Apartmanı oyuncuları kim?
Masumlar Apartmanı yeni bölümü ne zaman? Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? Masumlar Apartmanı yayınlandığı ilk günden bu yana ekranlara gelen bölümleri ve oyuncu performanslarıyla izleyiciden tam puan almayı başardı. İlginç konusu ve usta oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Masumlar Apartmanı yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hikayelerinden esinlenerek kaleme aldığı Madalyonun İçi romanından televizyona uyarlanan Masumlar Apartmanı tuhaf takıntılara sahip bir ailenin hayat içindeki mücadelesini konu alıyor. Peki, Masumlar Apartmanı konusu ne? Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? Masumlar Apartmanı yazarı kim? Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? Masumlar Apartmanı yeni bölümü ne zaman? İşte Masumlar Apartmanı ile ilgili merak edilenler...
7.10.2020 Gündem
Masumlar Apartmanı tekrarı hangi gün? Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı ve 3. Bölüm izleme linki…
Masumlar Apartmanı tekrarı hangi gün? Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı ve 3. Bölüm izleme linki… Masumlar Apartmanı 3. Bölümünü geride bırakırken 3 bölümdür reytingleri alt üst ediyor. TRT 1 ekranlarında Salı günleri gelen dizinin tekrarları da yoğun ilgi görüyor. Başrolünde Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola ve Merve Dizdar'ın yer aldığı Masumlar Apartmanı, gerçek hikayesi ve oyuncu performansları ile izleyicilerden tam not aldı. Peki, Masumlar Apartmanı tekrar hangi gün?
3.10.2020 Gündem
Masumlar Apartmanı konusu ne? Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman?
Masumlar Apartmanı konusu ne? Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? Masumlar Apartmanı yeni bölüm ne zaman? Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi romanından televizyona uyarlanan ve gerçek bir hayat hikayesini konu alan olan Masumlar Apartmanı yayınlandığı ilk günden itibaren izleyiciyi ekranları başında tutmayı başardı. Tuhaf takıntılara sahip bir ailenin hayat içindeki mücadelesini konu alan dizinin başrollerinde ise Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu yer alıyor. Peki, Masumlar Apartmanı konusu ne? Masumlar Apartmanı oyuncuları kim? Masumlar Apartmanı nerede çekiliyor? Masumlar Apartmanı yeni bölüm hangi gün? İşte Masumlar Apartmanı oyuncuları...
4.10.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gizem Katmer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gizem katmer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.