Neriman

Neriman

Son dakika neriman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan neriman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını neriman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Neriman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan neriman gelişmeleri de dahil olmak üzere 911 neriman haberi bulunmuştur. Tüm neriman haberleri aşağıda listelenmiştir.
Katliam gibi kazada bilirkişi raporu ortaya çıktı!
Katliam gibi kazada bilirkişi raporu ortaya çıktı! Trabzon'da bir evin duvarına çarpıp, devrilen yolcu midibüsündeki 1'i çocuk 6 kişinin hayatını kaybettiği, 37 kişinin yaralandığı kazaya ilişkin hazırlanan bilirkişi raporu, ihmaller zincirini ortaya çıkardı. Raporda; yaralı sürücünün, kazadan saatler önce ilk kez teslim aldığı aracın frenlerinin sertleştiğini ilgililere bildirmesine rağmen yola devam ettiği, kronik fren arızasının giderilmediği, kapasitesi üzerinde ayakta yolcu alınan ve arka fren mekanizmasında yağ kaçağı tespit edilen midibüsün rutin bakımların usulüne uygun yapılmadığı belirlendi. Kaza anına dair araç içi görüntüler ortaya çıkarken; belediye bünyesindeki ilgili şirket 'asli', tahliye edilen sürücü 'tali' kusurlu bulundu.
7.02.2024 Gündem
Kartal'da satırlı komşu dehşeti: 'Öldüreceğim seni' diyor, artık hareket etmeye korkuyorum evde
Kartal'da satırlı komşu dehşeti: 'Öldüreceğim seni' diyor, artık hareket etmeye korkuyorum evde Kartal'da İlginç Cihan Biricik, eline aldığı satırla komşusu Nermin Gümrükçü'nün kapısına dayandı. Kapıyı açan Gümrükçü'nün üzerine Yürüyen Biricik, kapatılan kapıyı satırla vurarak açmaya çalıştı. Gözaltına alınan İlginç Cihan Biricik'in akli dengesinin yerinde olmadığı ortaya çıktı. Biricik'in daha önce de annesini yaraladığı ve bir süre Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Neriman Gümrükçü " Gürültüler olduğu zaman şahıs rahatsız oluyormuş. Ama bir apartmanda yaşıyoruz yani. İnsanın olduğu yerde gürültüde olur. Her şey olur. Artık hareket etmeye korkuyordum evimde" dedi.
25.01.2024 Gündem
Komşular arasındaki kavga görenleri hayrete düşürdü
Komşular arasındaki kavga görenleri hayrete düşürdü Sivas’ta bir apartmanda komşular arasında yaşanan gerginlik pes dedirtti. Apartmanda yaşanan tartışma anları güvenlik kameralarına yansıdı.
21.12.2023 Gündem
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar
Erdoğan Demirören anısına yarıştılar Bu yıl 5’incisi düzenlenen Erdoğan Demirören Golf Cup final mücadelelerinin ardından sona erdi.
13.11.2023 Diğer Sporlar
Av yasağı kalktı tezgahlar balıkla doldu taştı! Kilo fiyatları belli oldu
Av yasağı kalktı tezgahlar balıkla doldu taştı! Kilo fiyatları belli oldu Av sezonunun başlamasıyla denize açılan balıkçılar dün ağlarını hamsiyle doldurdu. Palamut ise çok ender görüldü. 15 kiloluk kasası mezatta 2 bin 500 liradan alıcı bulan hamsinin kilosu tezgahlara ise 150 liradan giriş yaptı.
2.09.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz girişiminin canlandırılması için çalışmalarımız sürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Karadeniz girişiminin canlandırılması için çalışmalarımız sürüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, tahıl koridorunun yeniden canlandırılması için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Bu süreçte Karadeniz'de gerilimi artıracak adımlardan uzak durulmasını isteyen Erdoğan, Türkiye'nin Kırım dahil Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne desteğini yineledi.
23.08.2023 Gündem
Yaz Şarkısı dizisi final mi yapıyor? Yaz Şarkısı bitiyor mu, neden final yapıyor, Yaz Şarkısı’nın 8. Bölümü son mu?
Yaz Şarkısı dizisi final mi yapıyor? Yaz Şarkısı bitiyor mu, neden final yapıyor, Yaz Şarkısı’nın 8. Bölümü son mu? Yaz Şarkısı final mi yapacak? 'Yaz Şarkısı' dizisinin final yapacağının iddia edilmesinin ardından dizinin hayranları Yaz Şarkısı dizisi final mi yapıyor? Sorusuna yanıt arıyor. Peki, Yaz Şarkısı bitiyor mu, neden final yapıyor?
14.08.2023 Televizyon
Dünyanın gözü Türkiye-Ukrayna zirvesinde! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor
Dünyanın gözü Türkiye-Ukrayna zirvesinde! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski görüşmelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şüphesiz Ukrayna NATO'ya üyeliği hak ediyor. Her zaman ısrarla savunduğum bir hususu tekrar vurgulamak istiyorum. Adil bir barışın kaybedeni olmaz. Taraflar arasındaki anlayış farklılıklarına rağmen barış arayışlarına bir an evvel geri dönülmesi en samimi arzumuzdur. Ukrayna'nın yeniden ayağa kaldırılmasında her türlü desteği vereceğiz" dedi.
7.07.2023 Gündem
Çorum’da KKKA’dan ölüm
Çorum’da KKKA’dan ölüm Çorum’da Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) şüphesiyle tedavi altına alınan Çorum Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür’ün eşi Neriman Gür hayatını kaybetti.
8.06.2023 Yaşam
Yatırım yapmak isteyenler için fiyat, olay, tarih vurgusu! 'Para kazanıp satın'
Yatırım yapmak isteyenler için fiyat, olay, tarih vurgusu! 'Para kazanıp satın' Bilinçli yatırım yapmak paranın kontrolü açısından büyük önem taşıyor. Birikimlerini değerlendirmek, yatırım yapmak isteyenler ya da 'bir şeyin borcuna gireyim' düşüncesi ile arayış içinde olan kişilerin kafasında çokça soru işaretleri bulunuyor. İşte yatırımların hangi yönde yapılması gerektiği ile ilgili merak edilen sorular ve yanıtları...
27.04.2023 Ekonomi
Ağır hasarlı evine girdi, eşyaların çalındığını fark etti! 'Çirkin insanlarla karşılaşmak umutlarımızı söndürüyor'
Ağır hasarlı evine girdi, eşyaların çalındığını fark etti! 'Çirkin insanlarla karşılaşmak umutlarımızı söndürüyor' Hatay'daki depremde ağır hasar alan evinden eşyaları çalınan sınıf öğretmeni Mesut Ağlamış (40), "Madem böyle bir enkazın içinden eşya çalmayı başarabiliyorsunuz, keşke enkazda kalan canlarımızı da kurtarmak için çabalasaydınız. Lütfen eşyalarımı getirin" dedi.
17.04.2023 Yaşam
Özge Borak'ın en acı günü! Babaannesini toprağa verdi
Özge Borak'ın en acı günü! Babaannesini toprağa verdi Özge Borak'ın babaannesi Neriman Borak hayatını kaybetmişti. Ünlü isim, son olarak bugün toprağa verilecek olan babaannesiyle ilgili yaptığı duygusal bir paylaşımla dikkat çekti.
8.03.2023 Magazin
Özge Borak'ın babaannesi hayatını kaybetti!
Özge Borak'ın babaannesi hayatını kaybetti! Birçok başarılı yapımda rol alan oyuncu Özge Borak, geçtiğimiz hafta babaannesinin yoğun bakımda olduğunu ve entübe edildiğini duyurmuştu. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda babaannesini kaybettiklerini duyurdu.
6.03.2023 Magazin
Adıyaman’daki depremde cam binanın camı bile kırılmadı! Sırrını mimarlar açıkladı
Adıyaman’daki depremde cam binanın camı bile kırılmadı! Sırrını mimarlar açıkladı Adıyaman’da tuzla buz olan bir otel ve belediyenin yakınındaki cam giydirmeli, şehrin ilk akıllı binası Kommagene Kültür Merkezi’nin camları bile kırılmadı. Cam bina iki büyük depreme nasıl dayandığını mimar ve denetmenler cevapladı.
13.02.2023 Gündem
Apartmanda falçata ve sopalı kavgada, misafirliğe gelenler yaralandı
Apartmanda falçata ve sopalı kavgada, misafirliğe gelenler yaralandı İzmir Torbalı'da bir apartmanda komşular arasında çıkan falçata ve sopalı kavgada, misafirliğe gelen bir kadının yüzü kanlar içerisinde kaldı. 1'i ağır 3 kişinin yaralandığı kavga anı cep telefonu kameralarına yansıdı.
22.01.2023 Yaşam
Dışişleri Bakanlığı'ndan Kırım Tatarları hakkında açıklama
Dışişleri Bakanlığı'ndan Kırım Tatarları hakkında açıklama Dışişleri Bakanlığınca, mahkum edilen Kırım Tatarları hakkında açıklama yapılarak olayın endişeyle karşılandığı bildirildi.
11.01.2023 Gündem
Metrobüs durağında korkunç olay! Sevgilisini vurdu, intihar etti
Metrobüs durağında korkunç olay! Sevgilisini vurdu, intihar etti Beylikdüzü metrobüs durağında bir adam sevgilisi olduğu iddia edilen kadını vurup daha sonra kendi kafasına sıktı. Olay da iki kişi de hayatını kaybetti. Şahsın kadını vurma anı kameraya yansıdı.
3.11.2022 Yaşam
Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi!
Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? İşte ünlü oyuncunun Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki yeni hali ve biyografisi! Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer’in Atlas Karan Tumluer olduktan sonraki fotoğrafları gündem oldu. 2017'de cinsiyet değiştiren, İlişki Durumu Karışık dizisindeki rolüyle tanınan Aybike Esin Tumluer, adını Atlas Karan Tumluer olarak değiştirmişti. Ünlü oyuncunun son hali sosyal medyada konuşuluyor. Peki, Cinsiyet değiştiren Aybike Esin Tumluer kimdir? Atlas Karan Tumluer kimdir? Aybike Esin Tumluer’in çocuğu var mı? İşte Aybike Esin Tumluer’in yeni hali ve oynadığı diziler!
16.10.2022 Ünlüler Dünyası
Dışişleri Bakanlığı: Kırım Tatar soydaşlarımız hakkında verilen mahkumiyet siyasidir
Dışişleri Bakanlığı: Kırım Tatar soydaşlarımız hakkında verilen mahkumiyet siyasidir Dışişleri Bakanlığı, Kırım Tatar Milli Meclisi Başkan Yardımcısı Neriman Celal ile Asan Ahmetov ve Aziz Ahmetov hakkında mahkumiyet kararı verilmesini kınadı.
21.09.2022 Siyaset
Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında? O Kız Sitare Sezin Akbaşoğulları filmleri ve TV dizileri!
Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında? O Kız Sitare Sezin Akbaşoğulları filmleri ve TV dizileri! Kanal D'nin yeni dizisi O Kız’da Sitare karakterine hayat veren Sezin Akbaşoğulları hakkında yapılan aramalar arttı. İzmir Atatürk Lisesi'ni bitirdikten sonra, 2003 yılında Ankara Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan Sezin Akbaşoğulları kimdir, nereli, kaç yaşında?
21.09.2022 Televizyon
Yatalak annesini yastıkla boğarak öldürdü! 'Onu huzura erdirdim'
Yatalak annesini yastıkla boğarak öldürdü! 'Onu huzura erdirdim' Adana’da, evde ölü bulunan yatağa bağımlı Alzheimer hastası Neriman Güngör’ün (80), bileklerini keserek intihara kalkışan oğlu Şeref Güngör (58) tarafından yastıkla boğulduğu ortaya çıktı. Tedavisi sonrası gözaltına alınan Güngör'ün, ifadesinde “Annem dayanılmaz çileler çekiyordu. Onu huzura erdirdim” dediği öğrenildi.
17.08.2022 Yaşam
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi!
İşte İsveç ve Finlandiya'dan istenen isimlerin listesi! Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaştan sonra İsveç ve Finlandiya'dan NATO hanlesi gelmişti. NATO’ya girmek isteyen Finlandiya’dan 6’sı PKK, 4’ü FETÖ olmak üzere toplam 12 kişinin, İsveç’ten ise 26’sı PKK, FETÖ, DHKP- C, TİKKO üyesi 33 kişinin iadesini istedik, ancak bugüne kadar sonuç alamadık. Türkiye’nin bu 2 ülkeden iadesini talep ettiği isimlerin listesine ulaşıldı. İşte fotoğraflarıyla o liste...
27.06.2022 Gündem
96. Gazi Koşusu ikramiyesi ne kadar? Gazi Koşusu birincisi ne kadar ödül alacak?
96. Gazi Koşusu ikramiyesi ne kadar? Gazi Koşusu birincisi ne kadar ödül alacak? At yarışlarında 96. Gazi Koşusu yapılacak. Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen yarışların 96’ıncısı Veliefendi Hipodrumu’nda yapılacak. Yarış meraklıları büyük derbi olarak nitelendiren Gazi Koşusu’nun büyük ödülünü merak ediyor. Peki, 96. Gazi Koşusu ikramiyesi ne kadar? Gazi Koşusu birincisi ne kadar ödül alacak? İşte 96. Gazi Koşusu ödül miktarı…
26.06.2022 Diğer Sporlar
Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar!
Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar! 96. Gazi Koşusu için nefesler tutuldu! Mustafa Kemal Atatürk adına düzenlenen Gazi Koşusu bugün Veliefendi Hipodromu'nda koşulacak. Bu yılki Gazi Koşusu’nda 19'u erkek, 3'ü dişi 22 safkan Türk at sporu tarihine geçmek için piste çıkacak. Bu yılın ikramiyesi 2.5 milyon TL olarak belirlendi. Peki, Gazi koşusu ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 2022 Gazi Koşusu jokeyleri ve koşacak atlar!
26.06.2022 Diğer Sporlar
Gazi Koşusu 2022 ne zaman, saat kaçta? 96. Gazi koşusunda koşacak atlar ve jokeyleri!
Gazi Koşusu 2022 ne zaman, saat kaçta? 96. Gazi koşusunda koşacak atlar ve jokeyleri! 1927 yılından beri Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına kesintisiz olarak düzenlenen Gazi Koşusu ile ilgili aramalar artış gösterdi. Gazi koşusunun bu yıl 96’ncısı düzenlenecek. Peki 2022 Gazi Koşusu ne zaman, saat kaçta? 96. Gazi koşusu 2022 koşacak atlar ve jokeyleri…
23.06.2022 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Neriman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki neriman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.