Gişe

Gişe

Son dakika gişe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gişe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gişe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gişe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gişe gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.778 gişe haberi bulunmuştur. Tüm gişe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı
Karnavala 1.5 milyondan fazla ziyaretçi katıldı! Ekonomiye büyük katkı sağladı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına dahil edilen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, 13 Nisan’dan bu yana düzenlenen çok sayıda eğlenceli ve kültürel etkinliğin ardından sona erdi
22.04.2024 Adana
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir
Galatasaray'ın kasası dolup taştı! Tam 2 milyar 827 milyon TL gelir Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, projelerinde de hedefe ulaştı. Sarı-kırmızılı kulüp, 2 milyar 827 milyon TL'lik geliri kasasına koydu.
18.04.2024 Galatasaray
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
Galatasaray'dan rekor gelir! Dev kar açıklandı...
Galatasaray'dan rekor gelir! Dev kar açıklandı... Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray, sportif başarısını mali anlamda da gösterdi ve kasasını doldurdu. Sarı kırmızılılar 608 milyon TL kâr elde ederken, bu rakamın oluşmasında taraftarın katkısı büyük oldu.
11.04.2024 Galatasaray
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Enis Arıkan: Kostümü giydiğimde nefes alamıyordum
Enis Arıkan: Kostümü giydiğimde nefes alamıyordum Sanat camiasının sevilen simalarından Şebnem Bozoklu ve Enis Arıkan, "Balina" adlı tiyatro oyunu ile sahnede buluştu. Özel hayatlarında da çok iyi arkadaş olan iki isim, kapalı gişe oynayan oyunun zorluklarına ve kendi yaşamlarına dair samimi açıklamalarda bulundu.
13.03.2024 Magazin
Şahan Gökbakar’a gişe şoku! En kötü açılış yapan ikinci filmi oldu
Şahan Gökbakar’a gişe şoku! En kötü açılış yapan ikinci filmi oldu  “Recep İvedik” serisiyle gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar, son filmi “Erdal ile Ece”de hüsran yaşadı.
27.02.2024 Magazin
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Yüzüklerin Efendisi Filmleri İzleme Sırası… Yüzüklerin Efendisi Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? En başarılı film serileri denildiğinde çoğu kişinin aklına Yüzüklerin Efendisi gelir. Oyunu, dizisi, kitabı ve filmi olan bu yapım muhteşem sahneleri ile akıllara kazınmıştır. Filmin elde ettiği başarı dünya çapında oldukça önemli bir konumda yer alıyor. Özellikle gişe hasılatı yönünden tatmin edici sonuçlar ortaya koymuştur. 2001 yılında vizyondaki yerini alan Yüzüklerin Efendisi, seri şekilde devam etmiştir. 
5.02.2024 Gündem
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
Star Wars Filmleri İzleme Sırası...star Wars Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Star Wars, paralel kurgu ile yazılmış bir senaryoya sahip olduğu için çekildiği yıllara göre değil hikayeye göre izlenmesi gereken bir seridir. Bu nedenle çekilen ilk film Star Wars: Yeni Bir Umut olsa da, bu film hikayenin akışına göre dördüncü sıradadır. Bilimkurgu türüne yeni bir soluk getiren ve sadece Amerika'da değil dünya genelinde milyonlarca hayranı olan Star Wars serisini anlamak isteyenler, bu sıraya göre seriyi izlemelidir. ,
4.02.2024 Gündem
Otoyollarda yeni dönem başlıyor! Gişelerin tamamı yeni sisteme geçiyor
Otoyollarda yeni dönem başlıyor! Gişelerin tamamı yeni sisteme geçiyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakanlığa bağlı Karayolları Genel Müdürlüğü’nün işlettiği otoyollardaki toplam 106 adet gişede 20'sinin Serbest Geçiş Sistemine dönüştürüldüğünü, kalan 86 noktada daha ‘Serbest Geçiş Sistemi’nin devreye alınarak vatandaşların hızlı ve güvenli geçişini sağlayacaklarını bildirdi.
4.02.2024 Gündem
İstanbul trafiğini rahatlatacak adım! Gişeler kalkıyor, SGS geliyor
İstanbul trafiğini rahatlatacak adım! Gişeler kalkıyor, SGS geliyor İstanbul'da trafik sorunu her geçen gün büyüyor. Vatandaşlar günün her saati trafik olmasından dolayı şikayetçi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı şehir içi gişelerin kaldırılmasıyla ilgili bir sistem üzerinde çalışıyor. Buna göre Serbest Geçiş Sistemi (SGS) devreye alınacak. SGS ile geçişler nasıl olacak? İşte detaylar...
1.02.2024 Gündem
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için flaş taraftar kararı
Fenerbahçe - Galatasaray derbisi için flaş taraftar kararı Fenerbahçe ile Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında karşı karşıya gelecek. Kadıköy'de oynanacak maç öncesi sarı - kırmızılı taraftarların Ülker Stadyumu'nda yer alıp almayacağı merak ediliyordu. İstanbul Valiliği'nden konuyla ilgili resmi açıklama geldi.
21.12.2023 Fenerbahçe
Seçil Erzan gizli fona parayı nasıl aktardı? Görüntüler ortaya çıktı, Denizbank'tan yeni açıklama
Seçil Erzan gizli fona parayı nasıl aktardı? Görüntüler ortaya çıktı, Denizbank'tan yeni açıklama Denizbank, Seçil Erzan'ın fon dolandırıcılığıyla ilgili ortaya çıkan bazı görüntülerin tamamını paylaşarak, "Saadet zincirine bankada teslim edildiği iddia edilen bir kısım paralar, iddianın aksine banka kayıtlarından nakit ödeme yoluyla çıkarılarak "sistem" olarak adlandırılan organizasyona teslim edilmektedir" denildi. Denizbank'tan yapılan açıklamada, "İlgili kamera kayıtları, Bankamıza yatırılan bir paraya değil aksine bir hesap sahibinin, hesabından nakit çekme işlemine aittir" denildi.
2.12.2023 Gündem
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? Son maçlar öncesi A Grubu'nda işler karıştı
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde nasıl tur atlar? Son maçlar öncesi A Grubu'nda işler karıştı UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Manchester United ile 3-3 berabere kalan Galatasaray, büyük fırsat teperken son maçlar öncesi grupta işler iyice kızıştı. Grubun diğer maçında Kopenhag, Bayern Münih ile berabere kalarak temsilcimiz Galatasaray ile puanını eşitlerken tur atlayacak takım son maçta belli olacak.
30.11.2023 Galatasaray
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama
DenizBank'tan fon vurgunuyla ilgili açıklama Denizbank tarafından aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Muslera gibi ünlü futbolcuların da bulunduğu dolandırılcılık olayıyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Denizbank'tan yapılan açıklamada, 18 mağdurun yer aldığı milyonlarca dolarlık dolandırıcılık olayıyla ilgili, "Bankamız, konudan 2022 yılı haziran ayından itibaren Levent Büyükdere Caddesi Şubemizde müdür olarak görev yapan Seçil Erzan'ın iki günlük mazeret izni nedeniyle görevinin başında olmadığı 7 Nisan 2023 tarihinde, müşterimiz de olan bir şikâyetçinin şubeye gelmesi ile ilk kez haberdar olmuştur" denildi. 
28.11.2023 Gündem
Edis’e gişe şoku!
Edis’e gişe şoku! Edis’in başrolünde oynadığı ‘Alya’ filmi bir hafta vizyonda kaldı ve sadece bin 855 kişi tarafından izlendi. Film, pandemi nedeniyle çekimleri bittikten üç sene sonra vizyona girdi.
28.11.2023 Magazin
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu
Bitcoin Safiye hakkında flaş karar! 52 gün sonra tahliye oldu Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından 40 kişiyi yaklaşık 30 milyon TL dolandırdığı iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldıktan sonra 135 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada çevresinde 'Bitcoin Safiye' olarak tanınan Safiye Gökçe Yüce'ye (43) verilen toplam 81 yıl hapis ve 394 bin 300 TL para cezasını istinaf mahkemesi bozup, 52 gün sonra tahliyesine karar verdi. İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 13'üncü Ceza Dairesi, bu kararına gerekçe olarak; şüpheyi ortadan kaldıracak ve cezalandırılması yönünde tam bir vicdani kanaat oluşturacak kesin, somut ve inandırıcı delilin bulunmadığını gösterip, dosyayı yerel mahkemeye iade etti.
27.11.2023 Gündem
Taylor Swift artık resmen milyarder!
Taylor Swift artık resmen milyarder! 12 Grammy ödülü sahibi Taylor Swift, Eras turnesinden elde ettiği gelirle milyarderler kulübüne dahil oldu. Sadece yaptığı müzikle bu statüye yükselen ünlü ismin dahil olduğu milyarder müzisyenler listesinde Beyonce, Jay Z ve Rihanna gibi isimler yer alıyor.
28.10.2023 Magazin
Galatasaray taraftarından dünyaya Kudüs mesajı! Açılan pankart ses getirdi
Galatasaray taraftarından dünyaya Kudüs mesajı! Açılan pankart ses getirdi Galatasaray Bayern Münih maçında açılan Kudüs pankardı dünyaya mesajı verdi. Şampiyonlar Ligi A Grubu üçüncü maçında Bayern Münih'i ağırlayan Galatasaray'ın taraftar grubu UltraAslan'ın açtığı pankart tüm dünyada ses getirdi.
24.10.2023 Futbol
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak
Kaş Tiyatro Günleri 20 – 24 Ekim tarihleri arasında yapılacak Kaş Tiyatro Günleri, bu yıl 20 – 24 Ekim tarihleri arasında dört farklı mekânda, yedi ayrı gösteri ile seyirciyle buluşuyor.
9.10.2023 Kültür Sanat
Galatasaray - Molde
Galatasaray - Molde Norveç'te son nefeste 3-2 kazanan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Elemeleri play-off turu rövanşında, Aslantepe'de Molde'yi konuk ederken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Tek Maç, Süper Oran ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli’de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den herkese, tüm üyelere 20 TL hediye!
29.08.2023 İddaa
Temmuz ayının en fazla seyirciye ulaşan kanalı KANAL D!
Temmuz ayının en fazla seyirciye ulaşan kanalı KANAL D! Kanal D, Kantar Medya’nın verilerine göre temmuz ayında Total, AB ve 20+ABC1 gruplarında tüm günde en fazla izleyiciye erişen televizyon kanalı oldu. Bu başarının yanı sıra Kanal D, off prime time zaman diliminde de Total, AB ve 20+ABC1 gruplarının en çok tercih edilen kanalı oldu.
3.08.2023 Televizyon
Otoban gişelerinde bariyere çarpan araç alev topuna döndü!
Otoban gişelerinde bariyere çarpan araç alev topuna döndü! Mersin'in Anamur ilçesinden yüklenen muzlarla Hatay'ın İskenderun ilçesine gelen kamyonet, otoban gişelerinde bariyere çarparak alev aldı. Kamyonet itfaiyenin müdahalesine rağmen kullanılamaz hale gelirken, yaralanan şoför hastaneye kaldırıldı.
2.08.2023 Yaşam
Sümeyye Aydoğan’dan 'Barbie' pozları!
Sümeyye Aydoğan’dan 'Barbie' pozları! Gişe rekorları kıran ve özellikle sosyal medyada büyük ses getiren Barbie filminin ardından dünyada Barbie trendi başladı. Bu akıma Dönence’nin başrol oyuncusu Sümeyye Aydoğan da dahil oldu.
28.07.2023 Magazin
Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel'in Barbie tarzı gündem oldu!
Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel'in Barbie tarzı gündem oldu! Uzunca bir süredir vizyona girmesi beklenen Barbie filmi dün izleyici ile buluştu. Dünyada Barbie çılgınlığı başlamışken Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel de bu çılgınlığa tarzlarıyla dahil oldu. Anne kızın pozları gündem oldu.
23.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gişe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gişe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.