Giovanni Guidetti

Giovanni Guidetti

Son dakika Giovanni Guidetti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Giovanni Guidetti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Giovanni Guidetti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Giovanni Guidetti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan giovanni guidetti gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 giovanni guidetti haberi bulunmuştur. Tüm giovanni guidetti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Giovanni Guidetti'den Türkiye göndermesi: İlk defa, altın madalya kazanmayı isteyen ve bu hırsa sahip bir takıma liderlik edeceğim
Giovanni Guidetti'den Türkiye göndermesi: İlk defa, altın madalya kazanmayı isteyen ve bu hırsa sahip bir takıma liderlik edeceğim Vakıfbank'ın ve Sırbistan Kadın Milli Voleybol Takımı başantrenörü Giovanni Guidetti, Türkiye hakkında dikkat çeken sözler kullandı. Öte yandan Guidetti, 2024 Paris'teki hedeflerini açıkladı.
2.10.2023 Voleybol
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu
Vakıfbank CEV Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu İtalya'nın Torino kentinde düzenlenen CEV Şampiyonlar Ligi Süper Finali'nde Eczacıbaşı Dynavit'i 3-1 mağlup eden VakıfBank, 6'ncı şampiyonluğuna ulaştı.
20.05.2023 Voleybol
Emine Erdoğan 'Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödül Töreni'ne katıldı
Emine Erdoğan 'Kırmızı Yelek Uluslararası Gönüllülük Ödül Töreni'ne katıldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan "Gönüllülük, insanın insana olan inancını pekiştirir. Ülkemiz, insani yardım alanında, dünyanın en cömert ülkesi olma onurunu göğsünde taşıyor. Başta Kızılay olmak üzere, tüm kurumlarımız, dünyanın tüm kıtalarında, Türk halkının yüce gönlünün, engin merhametinin ve samimi sevgisinin elçileridir" dedi.
3.12.2022 Siyaset
TVF, Guidetti ile yollarını ayırdı
TVF, Guidetti ile yollarını ayırdı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF), A Milli Takım Voleybol Takımı Başantrenörü Giovanni Guidetti ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.
18.11.2022 Voleybol
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası!
Giovanni Guidetti ile ilgili 'sözleşmesi feshedilecek' iddiası! A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank başantrenörü Giovanni Guidetti ile ilgili İtalyanlar'dan sürpriz ayrılık iddiası geldi. Haberde ayrıca Guidetti'nin yeni adresine de yer verildi.
18.11.2022 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Guidetti'ye 'Turkuaz kart'
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan, Guidetti'ye 'Turkuaz kart' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Giovanni Guidetti'ye 'Turkuaz kart' verdi.
21.07.2022 Gündem
Türkiye 0-3 İtalya! Filenin Sultanları final şansını kaybetti
Türkiye 0-3 İtalya! Filenin Sultanları final şansını kaybetti A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Milletler Ligi yarı finalinde karşılaştığı İtalya'ya 3-0 mağlup oldu ve finale çıkma şansını kaybetti.
16.07.2022 Voleybol
VakıfBank ASPTT Mulhouse'u yenip namağlup çeyrek finale çıktı!
VakıfBank ASPTT Mulhouse'u yenip namağlup çeyrek finale çıktı! VakıfBank, lider olarak çeyrek finale yükselmeyi garantilediği CEV Şampiyonlar Ligi’nde son grup maçına çıktı. B Grubu’ndaki 6. maçında Fransız ekibi ASPTT Mulhouse’u ağırlayan sarı-siyahlılar karşılaşmayı 3-0 kazanarak namağlup şekilde çeyrek final biletini aldı.
15.02.2022 Voleybol
Filenin Sultanları, Avrupa üçüncüsü oldu!
Filenin Sultanları, Avrupa üçüncüsü oldu! Filenin Sultanları, 2021 CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası üçüncülük maçında Hollanda'yı 3-0 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu
10.11.2021 Voleybol
Elazığ depreminde son durum!
Elazığ depreminde son durum! Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre, Elazığ'ın Sivrice ilçesi cuma günü 6,8 büyüklüğünde deprem ile sallandı. Deprem yerin 6,75 kilometre derinliğinde saat 20.55'te meydana geldi. Depremde 39 kişi hayatını kaybederken, 1.607 kişinin depremden sonra hastanelere başvurduğu aktarıldı.
27.01.2020 Gündem
Elazığ depremi ile ilgili son durum!
Elazığ depremi ile ilgili son durum! Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından arama ve kurtarma çalışmaları aralıksız sürüyor. İşte deprem bölgesinden son gelişmeler...
26.01.2020 Gündem
Filenin Sultanları tarih yazdı
Filenin Sultanları tarih yazdı A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Elemeleri finalinde Almanya'yı 3-0 yenerek, olimpiyatlara katılma hakkı elde etti.
10.11.2021 Voleybol
Türkiye - Almanya final maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta?
Türkiye - Almanya final maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta? 2020 CEV Tokyo Olimpiyatları Elemeleri yarı final mücadelesinde Polonya'yı 3-2 mağlup eden Filenin Sultanları, finale yükseldi. Filenin Sultanları'nın rakibi ise Hollanda’yı 3-0 deviren Almanya. Polonya karşısında muhteşem bir zafer elde eden Sultanlar'ın sıradaki hedefi ise Almanya... Peki, Türkiye - Almanya finali ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
10.11.2021 Voleybol
A Milli Voleybol takımımız 2. Kez olimpiyatta yer alabilecek mi? Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
A Milli Voleybol takımımız 2. Kez olimpiyatta yer alabilecek mi? Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Soruları maça saatler kala yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. A Milli Voleybol Takımımız, tarihinde ikinci kez Olimpiyat Oyunları'nda yer alabilmek için Avrupa Kıta Elemelerinde olacak. Peki, Almanya- Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.
7.01.2020 Gündem
Giovanni Guidetti: "Dünya Şampiyonası'na hazırız"
Giovanni Guidetti: "Dünya Şampiyonası'na hazırız" Japonya'da 29 Eylül-20 Ekim tarihlerinde düzenlenecek FIVB Dünya Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın antrenörü Giovanni Guidetti, ay-yıldızlıların organizasyona hazır olduğunu söyledi.
10.11.2021 Voleybol
"Çıtayı çok yükselttik"
"Çıtayı çok yükselttik" Milletler Ligi’nde gümüş madalya kazanan Filenin Sultanları’nın ‘En İyi Pasörü’ ödüllü genç oyuncusu Cansu Özbay, VATAN’a konuştu:
10.11.2021 Voleybol
Çok özel bir duygu
Çok özel bir duygu 4 kupalı VakıfBank dün basınla buluştu, kaptan gözde kırdar kariyerine nokta koydu.
10.11.2021 Voleybol
Guidetti: "Kalbimizle oynadık"
Guidetti: "Kalbimizle oynadık" VakıfBank Antrenörü Giovanni Guidetti, elde edilen başarının mutluluğunu yaşadığını söyledi.
10.11.2021 Voleybol
Guidetti'den şampiyonluk yorumu!
Guidetti'den şampiyonluk yorumu! Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi play-off final serisinde Eczacıbaşı VitrA'yı 3-2 ile geçerek şampiyon olan VakıfBank'ın başantrenörü Giovanni Guidetti, çok iyi bir mücadele vererek mutlu sona ulaştıklarını söyledi.
10.11.2021 Voleybol
"Lig şampiyonluğunu da istiyoruz"
"Lig şampiyonluğunu da istiyoruz" Eczacıbaşı VitrA’nın 2 orta oyuncusu VATAN’a konuştu:
10.11.2021 Voleybol
"4 kupayı da istiyoruz"
"4 kupayı da istiyoruz" 2016 Rio Olimpiyatları’nın MVP’si, VakıfBank’ın süper yıldızı Zhu Ting, ile Vestel Venus Sultanlar Ligi ve Şampiyonlar Ligi Final-Four’u öncesi konuştuk.
10.11.2021 Voleybol
Sporun Oscarları sahiplerini buldu!
Sporun Oscarları sahiplerini buldu! Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri olan 64. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu.
10.11.2021 Voleybol
"Oynayanları seçtim"
"Oynayanları seçtim" FIVB Voleybol Milletler Ligi öncesi A Bayan Milli Takımı kadrosunu açıklayan Başantrenör Giovanni Guidetti Vatan'a konuştu.
10.11.2021 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Giovanni Guidetti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki giovanni guidetti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.