Gezi Parkı Olayları

Gezi Parkı Olayları

Son dakika Gezi Parkı olayları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gezi Parkı olayları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gezi Parkı olayları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gezi Parkı Olayları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gezi parkı olayları gelişmeleri de dahil olmak üzere 666 gezi parkı olayları haberi bulunmuştur. Tüm gezi parkı olayları haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Palalı Sabri' fuhuş çetesi davasında tutuklu sanıklara tahliye
'Palalı Sabri' fuhuş çetesi davasında tutuklu sanıklara tahliye  Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran ve 'Palalı Sabri' olarak da bilinen Sabri Çelebi'nin Fas-İstanbul arasında "fuhuş hattı" kurduğu iddiasıyla 10 sanığın yargılandığı davada mahkeme, Mehmet Emin Çelebinin de aralarında bulunduğu 5 tutuklu sanığın tahliyesine karar verdi.
7.12.2022 Gündem
Palalı Sabri'nin iddianamesi tamamlandı! 248 yıla kadar hapis...
Palalı Sabri'nin iddianamesi tamamlandı! 248 yıla kadar hapis... İstanbul Taksim'deki Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran Sabri Çelebi hakkında yürütülen soruşturmada iddianame tamamlandı. 'Palalı Sabri' olarak da bilinen Çelebi, Fas-İstanbul arasında "fuhuş hattı" kurmakla suçlanıyor. İddianamede, Fas’tan sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olmak için geldiğini belirten Ahlam Oudar; otellerde kaldığını, garson olarak çalışmaya başladığı ve kulüpte zorla fuhuşa zorlandığını söyledi.
9.07.2022 Gündem
'Palalı Sabri'ye fuhuş çetesi soruşturmasında 248 yıl hapis istemi
'Palalı Sabri'ye fuhuş çetesi soruşturmasında 248 yıl hapis istemi Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki palayla saldıran ve Palalı Sabri olarak da bilinen Sabri Çelebi'nin Fas-İstanbul arasında "fuhuş hattı" kurduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma tamamlandı. Savcılık, firari şüpheli Sabri Çelebi'nin de arasında bulunduğu 10 şüpheli hakkında 2 yıldan 248 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi.
1.07.2022 Yaşam
Necmettin Batırel: Doların yükselişi enflasyondan fazla olmayacak
Necmettin Batırel: Doların yükselişi enflasyondan fazla olmayacak Ekonomist Necmettin Batırel, ''Türkiye 2022 yılında gerçekten uçacak. Yabancı yatırımcılar Türkiye’ye gelmeye başladı. Büyüyen ülkeye sermaye akımı yağar. Türkiye’deki doların yükselişi gördüğüm kadarıyla enflasyondan fazla olmayacak. Enflasyon ne kadar artarsa dolar o kadar artar'' dedi.
29.12.2021 Ekonomi
Numan Kurtulmuş, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi
Numan Kurtulmuş, üniversite öğrencileriyle bir araya geldi AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Türkiye’nin esas meselesinin yatırımı güçlü bir ülke haline gelmesi olduğunu belirterek, Türkiye’nin geçmişle kıyaslandığında sayısız yatırımlar yapıldığını söyledi.
10.12.2021 Siyaset
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluk halinin devamına karar verildi Beşiktaş taraftar grubu Çarşı üyeleri, Anadolu Kültür AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kavala ve firariler eski CIA danışmanı Henri Barkey ile Can Dündar'ın da aralarında bulunduğu 52 sanığın, "15 Temmuz darbe girişimi" ve "Gezi Parkı olayları"na ilişkin iddialar kapsamında yargılanmalarına devam edildi.
8.10.2021 Gündem
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan flaş İdlib açıklaması: Sevkiyat devam edecek Son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Kabine Toplantısı 'ndaki konulara değinerek "Bölgeye askeri tahkimat ve sevkiyatımız devam edecek" ifadelerine yer verdi.
18.02.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu’ndan İstanbul’da ilginç buluşma
Kılıçdaroğlu’ndan İstanbul’da ilginç buluşma CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, önceki akşam İstanbul’da bir grup muhafazakar siyasetçi, emekli bürokrat ve aydının oluşturduğu İstanbul Platformu’nun konuğu oldu.
12.12.2019 Siyaset
Osman Kavala ve Memet Ali Alabora hakkında flaş gelişme!
Osman Kavala ve Memet Ali Alabora hakkında flaş gelişme! Gezi Parkı eylemlerine ilişkin aralarında Osman Kavala'nın da bulunduğu 16 şüpheliyle ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamedeki şüpheliler arasında Can Dündar ve Memet Ali Alabora da yer alıyor. Savcı, 16 sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapsini istedi.
20.02.2019 Gündem
Binali Yıldırım: İstanbul'a borcumu ödeme vakti geldi
Binali Yıldırım: İstanbul'a borcumu ödeme vakti geldi TBMM Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "11 yaşımda bu şehre geldim. Birçoğunuz da benim gibi memleketinden daha güzel bir gelecek için İstanbul'a gelmiş olabilir. Ortaokul, lise ve üniversite okudum. Burada evlendim. Burada yuva kurdum, çocuk ve torun sahibi oldum. 11 yaşındaki Binali'den bugünkü Binali Yıldırım'a gelişimle ilgili her türlü yaşadığım gelişmeleri bu şehre borçluyum. Şimdi Peygamberimizin müjdelediği İstanbul'a borcumu ödeme vaktimin geldiğini düşünüyorum." dedi.
14.02.2019 Siyaset
MHP Lideri Bahçeli'den 'sarı yelekliler' uyarısı: Bedeli ağır olur
MHP Lideri Bahçeli'den 'sarı yelekliler' uyarısı: Bedeli ağır olur MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,"1 Nisan 2019 sabahı Türkiye’nin başına çorap örmek için hazırlık yapan, sarı rüyalar gören kimler varsa karşılarında bizi bulacaklar. Sarı yelek terörüne özenen varsa bedelini çok ağır ödeyeceklerini şimdiden ifade etmek isterim. Sarı yelek giyen çıplak yatmayı göze almalı" dedi.
12.12.2018 Siyaset
Son 5 yılın en iyisi! Geldikçe geliyorlar
Son 5 yılın en iyisi! Geldikçe geliyorlar Ege sahillerinde turistik tesislerin doluluk oranı yüzde 90’ın üzerine çıktı. Üniversite sınavlarının bitmesi ile birlikte tatile çıkan yerli turist turizmcinin yüzünü güldürdü. Turizmciler Bodrum genelinde Belçika, Hollanda, İngiltereli misafirlerde artış olduğunu, Bodrum'un yeniden hak ettiği noktaya gelmeye başladığını söylüyor.
4.07.2018 Yaşam
Numan Kurtulmuş'tan AYM'nin seçimle ilgili kararına ilk yorum
Numan Kurtulmuş'tan AYM'nin seçimle ilgili kararına ilk yorum CNN Türk'te konuşan Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, AYM'nin CHP'nin, siyasi partilerin seçim ittifakı yapmasına imkan tanıyan kanunun seçim güvenliğiyle ilgili hükümlerinin iptali ve yürürlüğünün durdurulması talebi reddetmesiyle ilgili olarak "Anayasa Mahkemesi doğru kararı aldı" dedi.
31.05.2018 Gündem
Eren Erdem'in yurt dışına çıkışına izin verilmedi
Eren Erdem'in yurt dışına çıkışına izin verilmedi CHP'den yeniden aday gösterilmeyen Eren Erdem yurt dışına çıkmak isterken engellendi. Erdem hakkında, 22 yıla kadar hapis istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Erdem, CHP'nin 24 Haziran'daki milletvekili aday listesine de girememişti.
21.05.2018 Siyaset
Oyuna gelmeyin
Oyuna gelmeyin Neredeyse 100 bin puan sınırına geri dönen borsa ile ilgili yorumda bulunan Borsa İstanbul Yönetim Başkanı Himmet Karadağ, “Spekülatörler negatif algı pompalayıp hisseleri ucuza kapatıyorlar. Seçim sonrası yüksek kârla satacaklar. Yatırımcılar uyanık olsun” dedi.
4.05.2018 Ekonomi
"Büyükada" davası başladı
"Büyükada" davası başladı Büyükada'da yapılan toplantıya ilişkin aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 8'i tutuklu 11 sanığın "silahlı terör örgütüne üye olma" ve "silahlı terör örgütüne yardım etme" suçlarından 15'er yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı.
29.09.2021 Gündem
Büyükada iddianamesi kabul edildi
Büyükada iddianamesi kabul edildi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Büyükada'da yapılan toplantıya ilişkin, aralarında yabancı uyrukluların da bulunduğu 8'i tutuklu 11 şüpheli hakkında, "silahlı terör örgütüne üye olma" ve "silahlı terör örgütüne yardım etme" suçlarından hazırlanan iddianame kabul edildi. İlk duruşma 25 Ekim'de Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda yapılacak
29.09.2021 Gündem
Büyükada iddianamesi: 15’er yıl hapis cezası
Büyükada iddianamesi: 15’er yıl hapis cezası Büyükada’da toplantı yaptıkları otelde 5 Temmuz’da gözaltına alınan Uluslararası Af Örgütü Türkiye, Yurttaşlık Derneği ve İnsan Hakları Gündemi Derneği temsilcilerinin de aralarında bulunduğu 8’i tutuklu 11 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi.
29.09.2021 Gündem
Büyükada toplantısıyla ilgili iddianame düzenlendi
Büyükada toplantısıyla ilgili iddianame düzenlendi Büyükada'daki toplantıya ilişkin aralarında Alman vatandaşı Peter Frank Steudtner ile İsveç vatandaşı Ali Ghravi'nin de bulunduğu 8'i tutuklu 11 şüpheli hakkında iddianame düzenlendi. Şüpheliler hakkında "Silahlı terör örgütüne yardım etme" ve "Silahlı terör örgütne üye olma" suçlarından 15'er yıla kadar hapis cezası talep edildi.
29.09.2021 Gündem
Almanya'dan sinsi Türkiye planı!
Almanya'dan sinsi Türkiye planı! Türk düşmanlığının, iç siyasette seçim malzemesi yapıldığı Almanya yeni ajanlar arıyor. İstihbarata sürekli bilgi akışı sağlayacak ajan adaylarının iyi derecede Türkçe ve Kürtçe bilmesi gerekiyor.
5.03.2017 Dünya
'Büyükanıt Erdoğan'a söylemişti'
'Büyükanıt Erdoğan'a söylemişti' Başbakan'ın Başdanışmanı Abdülkadir Özkan, eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'ın Erdoğan'ı Dolmabahçe görüşmesinde FETÖ'yle ilgili uyardığını iddia etti
29.09.2021 Gündem
Akademisyenler tir tir titremiş!
Akademisyenler tir tir titremiş! İzmir’de FETÖ soruşturmasında ifade veren bir tanık, akademisyenlerle Fethullah Gülen’in Pensilvanya’daki malikanesine yaptıkları ziyarette yaşananları anlattı.
29.09.2021 Gündem
O akademisyenler hakkında şok ifadeler!
O akademisyenler hakkında şok ifadeler! İzmir Cumhuriyet Savcısı Ayhan Yılmaz tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesinde ifadesine başvurulan tanık H.O, örgütle temasını ve bu süreçte şahit olduğu bazı olayları anlattı.
29.09.2021 Gündem
‘Şike kumpası Zaman’da planlandı’
‘Şike kumpası Zaman’da planlandı’ ‘Futbolda şike’ soruşturmasında kumpas kurulduğuna ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede Fethullah Gülen bir numaralı sanık olurken, kumpasın Zaman gazetesindeki bir toplantıda planlandığı anlatıldı
29.09.2021 Gündem
DHKP-C’ye özel sorumlu
DHKP-C’ye özel sorumlu FETÖ’nün, terör örgütü DHKP-C ile irtibatını sağlamak için bir sorumlu görevlendirdiği ortaya çıktı. Gizli tanık, örgütün DHKP-C sorumlusunun Mehmet Albayraktar olduğunu deşifre etti.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gezi Parkı Olayları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gezi parkı olayları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.