Gerçek Aşk

Gerçek Aşk

Son dakika gerçek aşk haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gerçek aşk ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gerçek aşk haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gerçek Aşk

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gerçek aşk gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.776 gerçek aşk haberi bulunmuştur. Tüm gerçek aşk haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…'
Ateş ve Leyla yakınlaşıyor! İlk kural: 'gerçekten aşık olmamak…' Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı başrollerinde buluşturan Ya Çok Seversen’in 5’inci bölümünden ilk tanıtım yayınlandı. Çetenin Ateş’le ilgili planları merakla beklenirken tanıtıma Ateş ve Leyla’nın yakınlaştığı sahneler damga vuruyor.
1.08.2023 Televizyon
Dönence izleyicilere gerçek aşkı sorgulatacak!
Dönence izleyicilere gerçek aşkı sorgulatacak! Kanal D’nin, yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi Dönence izleyici ile buluşmak için gün sayıyor.
22.06.2023 Magazin
Ekranın gözde çifti: AsMeh
Ekranın gözde çifti: AsMeh Kanal D’nin, yapımını Most Production, yapımcılığını Gül Oğuz’un üstlendiği beğeni ile izlenen yeni dizisi Veda Mektubu’nun genç aşıkları Aslı ve Mehmet çok sevildi.
19.03.2023 Televizyon
Ebru Şallı'nın kareleri dikkat çekti: 25 gibi 45 daha ne olsun!
Ebru Şallı'nın kareleri dikkat çekti: 25 gibi 45 daha ne olsun! 1995 yılında düzenlenen Queen of Turkey güzelik yarışmasında birinci seçilen Ebru Şallı, sosyal medyayı aktif kullanan ünlü isimler arasında yer alıyor. Şallı, dün 45 yaşına bastı. Eski eşi Harun Tan ile 2013 yılında biten evliliğinden dünyaya gelen 18 yaşındaki oğlu Beren ve oğlunun kız arkadaşı Laçin Terlemez ile poz veren Şallı'nın kareleri dikkat çekti.
16.01.2023 Magazin
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum!
Ebru Şallı'dan itiraf: Çok iğneli işlemlerden tırsıyorum! Güzelliği ile yıllara meydan okuyan Ebru Şallı, önceki gün yeni yıl için alışverişi için Akmerkez'deydi. Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen 45 yaşındaki eski manken, estetik müdahaleler hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu. Ebru Şallı, daha önce yüzüne cerrahi müdahale yapılmadığını, sadece burnunda estetik olduğunu açıklamıştı.
16.12.2022 Magazin
15.15 Saat Anlamı Nedir? 15.15 Çift Saatlerin Yorumu Ve Anlamı...
15.15 Saat Anlamı Nedir? 15.15 Çift Saatlerin Yorumu Ve Anlamı... 15.15 saat dilimi, sevilen kişi hakkında bazı haberler vermektedir. İnsanlar bu haberlerin bir işaret olduğunu düşünmektedir. Bu işaretlere göre hareket eden insanlar, sevdiği insan ile arasındaki bağı güçlendirmektedir. 15.15 saat görüldüğü zaman sevilen kişinin beraber bir yerlere gitmek istediği anlamı çıkmaktadır.
25.08.2022 Yaşam
Ekin Su 'Aşk Adası'nı karıştırdı!  Çılgına dönüp küfür etti...
Ekin Su 'Aşk Adası'nı karıştırdı! Çılgına dönüp küfür etti... İngiltere'de büyük bir ilgi gören 'Love Island' (Aşk Adası) yarışmasına katılıp ortalığı birbirine katan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu adından bahsettiriyor. Güzel oyuncunun son bölümde çılgına dönerek ettiği küfürler ise tüm dikkatleri üzerine çekti.
23.06.2022 Magazin
Model Elif Yılmaz’ın yılbaşı dileği gerçek oldu!
Model Elif Yılmaz’ın yılbaşı dileği gerçek oldu! Model Elif Yılmaz’ın yılbaşı dileği gerçek oldu. 2022’ye girerken aşk dileyen güzel yıldız, Trabzonsporlu futbolcu Batuhan Kör’le ilişki yaşamaya başladı.
15.05.2022 Magazin
Meryem Uzerli: Benim için ideal erkek sevgi dolu...
Meryem Uzerli: Benim için ideal erkek sevgi dolu... Rusya’da ünlü bir markanın yüzü olan Meryem Uzerli, Hello dergisinin Rus baskısına konuştu. Küçük kızı Lily’nin Amerikalı babası ile Berlin’de yaşayan oyuncu “Gerçek aşk nedir?” sorusuna cevap verdi.
7.03.2022 Magazin
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik...
Demet Şener'in tektaş detayı dikkat çekmişti! Evlilik... Eski manken Demet Şener'in, İbrahim Kutluay ile 13 yıllık evliliği olaylı şekilde bitmişti. 2019'da nikah masasına oturduğu Cenk Küpeli ile 19 ay evli kalan Şener, geçtiğimiz günlerde Kapadokya'da tatil yaptığı yeni sevgilisi Tolga Arman'la ilgili sorulara yanıt verdi.
9.11.2021 Magazin
Melisa Şenolsun: Kalıcı mutluluk yok
Melisa Şenolsun: Kalıcı mutluluk yok Oyuncu Melisa Şenolsun, Elle dergisine konuştu. Şenolsun, "Çok sık rüya görürüm. Hayal kurmanın da ruhu beslediğini düşünüyorum" dedi.
5.11.2021 Magazin
Dijital çöpçatanlar: Uyumlu biriyle eşleşmede yapay zeka...
Dijital çöpçatanlar: Uyumlu biriyle eşleşmede yapay zeka... Kaspersky'nin flört ve teknolojinin ilişkiler üzerindeki etkisi üzerine yaptığı uluslararası araştırma, kullanıcıların çoğunluğunun akıllı algoritmaların flört eşleştirmedeki rolünü olumlu algıladığını ortaya çıkardı. Katılanların %44'ü yapay zekanın çöpçatanlık seçimine, %64'ü algoritmaların önerilerine güveneceklerini belirtti.
5.08.2021 Bilim ve Teknoloji
'Aşkın Tarifi'nin alkış toplayan 'ikilileri'
'Aşkın Tarifi'nin alkış toplayan 'ikilileri' Pazartesi akşamı yayınlanan dizide oyuncular uyumlarıyla izleyiciden tam not aldı.
6.07.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi'nde Arda Türkmen sürprizi!
Aşkın Tarifi'nde Arda Türkmen sürprizi! Kanal D’nin beğenilerek izlenen dizisi Aşkın Tarifi’nin pazartesi yayınlanacak 3’üncü bölümüne usta şef Arda Türkmen konuk oluyor.
18.06.2021 Televizyon
Fırat Şef'ten çok özel yemek tarifleri!
Fırat Şef'ten çok özel yemek tarifleri! Kanal D’nin geçtiğimiz Pazartesi (07 Haziran) akşamı ilk bölümü ile izleyicisi ile buluşan ve beğeni toplayan dizisi Aşkın Tarifi’nde dizide pişen yemeklerin tarifleri izleyici ile paylaşılıyor. Dizide Fırat şef karakterine hayat veren oyuncu Kadir Doğulu, Aşkın Tarifi’nin Youtube kanalında bu tarifleri izleyicilere aktarıyor.
13.06.2021 Televizyon
Aşkın Tarifi izleyiciden tam not aldı!
Aşkın Tarifi izleyiciden tam not aldı! Kanal D’nin yeni dizisi Aşkın Tarifi, pazartesi günü yayınlanan ilk bölümüyle izleyiciden tam not alarak, izleyiciyi hem güldürdü hem de duygulandırdı.
8.06.2021 Televizyon
"Metabolizmalarımız bile aynı çalışıyor"
"Metabolizmalarımız bile aynı çalışıyor" Kanal D’nin, 07 Haziran Pazartesi günü izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan dizisi Aşkın Tarifi’nin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ile Serra Arıtürk çekim aralarında keyifli dakikalar geçiriyor
1.06.2021 Televizyon
'Baht Oyunu' yayınlanan tanıtımları ile büyük ilgi gördü!
'Baht Oyunu' yayınlanan tanıtımları ile büyük ilgi gördü! Kanal D’nin yapımcılığını ve proje tasarımını Fatih Enes Ömeroğlu’nun yaptığı, ARC Film imzalı yeni dizisi ‘Baht Oyunu’ yayınlanan tanıtımlarıyla büyük ilgi gördü.
31.05.2021 Televizyon
'Aşkın Tarifi' için kebap hazırladı!
'Aşkın Tarifi' için kebap hazırladı! Aşkın Tarifi’nin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor. Kadir Doğulu’nun set arkası görüntüleri objektiflere yansıdı.
22.05.2021 Televizyon
You dizisinin ikinci sezonu başlıyor
You dizisinin ikinci sezonu başlıyor Geçen sonbahar Netflix'te yayınlanan ve kısa sürede çok izlenen, çok konuşulan 'You' dizisinin ikinci sezonu yolda.
18.11.2019 Televizyon
Betül Demir 'peri' oldu!
Betül Demir 'peri' oldu! Betül Demir, DMC’nin Aşkın Tuna için hazırladığı saygı albümünde yorumladığı Devlerin Aşkı Büyük Olur şarkısına 3 gün boyunca Gürcistan’da klip çekti...
13.05.2019 Kültür Sanat
Kendimizi aşık olmaya programlıyoruz
Kendimizi aşık olmaya programlıyoruz Darısı Başımıza dizisinin iki başrolü Elif Doğan ve Ozan Dolunay ilk başrollerini oynamanın heyecanını yaşıyor. İkili aşk için şöyle diyor; “Kendimizi bir şekilde aşık olmaya programlıyoruz. Fakat aşk öyle kolay bulunmuyor. İnsanlar aşık olduğunu sanıp bir masalda yaşadıklarına kendini ikna ediyor.”
20.07.2018 Arşiv
İlk görüşte aşk uzun ilişkinin garantisi
İlk görüşte aşk uzun ilişkinin garantisi Dünyadaki Tek “Aşk Laboratuvarı”nda çalışan Nöropsikolog Gül Yiğit çiflerle görüştüğü ilk 1.5 dakikada ilişkinin yürüyüp yürümeyeceğini belirliyor.
13.04.2018 Arşiv
'İlk Öpücük' oyuncuları 18 Ekim’de Başkent’te
'İlk Öpücük' oyuncuları 18 Ekim’de Başkent’te Son günlerin çok konuşulan filmi 'İlk Öpücük' oyuncuları, özel gösterim için ANKAmall’da sinemaseverlerle buluşacak.
17.10.2017 Kültür Sanat
Pamela Anderson'dan Assange bombası!
Pamela Anderson'dan Assange bombası! WikiLeaks kurucusu Julian Assange'ı 'tanıdığı en cesur kişi' olarak tanımlayan ABD'li ünlü model ve oyuncu Pamela Anderson, nihayet Assange'la arasında romantik bir ilişki olup olmadığı iddialarını yanıtladı.
20.09.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Gerçek Aşk ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gerçek aşk haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.