Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar

Son dakika Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan genelkurmay başkanı orgeneral hulusi akar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.473 genelkurmay başkanı orgeneral hulusi akar haberi bulunmuştur. Tüm genelkurmay başkanı orgeneral hulusi akar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler
Pompeo'nun iddialarına masadaki Kalın'dan yanıt! İşte tarihi gerçekler ABD’nin Donald Trump dönemindeki Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun Türkiye ile ilgili iddialarına, tüm görüşmelere katılan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın yanıt verdi.
26.01.2023 Gündem
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak
Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkındaki karar yarın açıklanacak FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin merkezi olan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanığın, yaklaşık 3,5 yıl süren yargılamasında sona gelindi. Yarın görülecek 516'ncı celsede sanıklar hakkındaki hüküm açıklanacak.
25.11.2020 Gündem
15 Temmuz'un ilk şehidi kimdir? 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın nasıl öldü?
15 Temmuz'un ilk şehidi kimdir? 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın nasıl öldü? Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin 4. yılında 15 Temmuz Şehitleri anılıyor. FETÖ'nün darbe girişimi gecesinde "ilk kahraman şehit" olarak tarihe adını yazdıran Bülent Aydın merak ediliyor. Peki, 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın kimdir? 15 Temmuz'un ilk şehidi Bülent Aydın nasıl öldü? İşte Bülent Aydın ile ilgili merak edilenler...
15.07.2020 Gündem
AK Parti 18 yaşında!
AK Parti 18 yaşında! Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki "Erdemliler Hareketi" ile 2001 yılında siyaset sahnesinde yerini alan AK Parti, çeşitli engellemelere rağmen reformlar ve seçim başarılarıyla dolu 17 yılı geride bıraktı.
13.08.2019 Siyaset
240 no’lu odadan parmak izi çıktı
240 no’lu odadan parmak izi çıktı FETÖ darbe girişiminin koordinasyonunun yapıldığı Akıncı 4. Ana Jet Üs Komutanlığı’nda bulunan 143. ‘Filonun eski üs komutanı Hakan Evrim’in dinlenme odası olarak kullanılan 240 No’lu odada bulunan belgelerle ilgili yapılan parmak izi incelemesine ilişkin rapor dava dosyasına girdi. Raporda, Evrim’in odasında bulunan bir A4 kâğıdında FETÖ’nün sivil imamı Kemal Batmaz ile Cumhurbaşkanı’na suikast suçundan yargılanan Osman Kılıç’ın parmak izi çıktı. Batmaz savunmalarında 15 Temmuz gecesi Akıncı Hava Üssü’nde bulunmadığını ileri sürmüştü.
10.07.2019 Gündem
Akar'ın eski yaveri Türkkan'a ağırlaştırılmış müebbet
Akar'ın eski yaveri Türkkan'a ağırlaştırılmış müebbet FETÖ'nün darbe girişimi sırasında dönemin Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın yaveri olan eski yarbay Levent Türkkan, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
Ömer Faruk Harmancık'a 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası
Ömer Faruk Harmancık'a 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimine ilişkin "çatı" davasında eski tuğamiral Ömer Faruk Harmancık, "anayasayı ihlal" ve "Cumhurbaşkanına suikast" suçundan birer, 139 şehite ilişkin "kasten öldürmek" suçundan da 139 kez olmak üzere toplam 141 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
20.06.2019 Gündem
Darbe sanıkları inkara devam ediyor
Darbe sanıkları inkara devam ediyor Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yargılamaların devam ettiği davalarda sanıklar inkar taktiğini sürdürüyor.
19.01.2019 Gündem
Hulusi Akar'ın yaptırdığı camiyi Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak
Hulusi Akar'ın yaptırdığı camiyi Cumhurbaşkanı Erdoğan açacak Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın kendisi ve ailesi adına memleketi Kayseri’de yaptırdığı Selçuklu motifleriyle bezenen cami, cumartesi günü kente gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ibadete açılacak. Açılış öncesi camideki son hazırlıklar tamamlandı.
9.10.2018 Gündem
Kumpas mağduru komutanlar da terfi etti
Kumpas mağduru komutanlar da terfi etti Yeni sistemin ilk YAŞ toplantısında daha önce Balyoz ve Ergenekon davasından mağdur olan isimler de terfi etti. Kumpasın ortaya çıkmasının ardınan göreve dönen ve çukur eylemleri sırasında Nusaybin'i 21 günde terör örgütünden temizleyen Tuğgeneral Levent Ergün tümgeneralliğe terfi ederken, Poyrazköy davasında yıllarca cezaevinde yatan Albaylar Ercan Kireçtepe ve Mustafa Turhan Ecevit de tuğamiralliğe terfi eden isimler oldu.
2.08.2018 Gündem
Dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Çolak ABD'de 15 Temmuz'u anlattı
Dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Çolak ABD'de 15 Temmuz'u anlattı Washington DC Merkezli Düşünce kuruluşu Turkish Heritage Oragnization davetlisi olarak Amerika’ya gelen ve 15 Temmuz gecesi derdest edilen dönemin Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak o geceye dair çok çarpıcı detayları ABD kamuoyu ile paylaştı.
17.07.2018 Gündem
729 darbeciye ağırlaştırılmış müebbet hapis
729 darbeciye ağırlaştırılmış müebbet hapis Adalet Bakanlığı’ndan alınan son bilgilere göre darbe teşebbüsünün ardından Türkiye genelinde açılan 289 davadan 184’ü karara bağlandı. Sanıklardan 729’u ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkum edildi. Darbe sanıklarına ayrıca toplam 112 milyon 524 bin 783 liralık tazminat davası açıldı...
15.07.2018 Gündem
Halk demokrasiye kalkan oldu
Halk demokrasiye kalkan oldu Darbeciler ilk hamleyi ne zaman nerede yaptı? Cumhurbaşkanı yurttaşları nasıl meydanlara davet etti? Halk darbeyi nasıl püskürttü? İşte dakika dakika Türkiye’nin ateşten gecesi...
14.07.2018 Gündem
"İlk"lerin zirvesi
"İlk"lerin zirvesi Belçika'nın başkenti Brüksel'de bugün başlayacak NATO Zirvesi birçok ilke sahne olacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin ettikten sonra ilk katıldığı uluslararası zirve, NATO Liderler Zirvesi olacak. Hulusi Akar Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin "Milli Savunma Bakanı"; Berat Albayrak ise "Hazine ve Maliye Bakanı" sıfatıyla ilk kez zirveye katılacak. Zirvede, Orgeneral Yaşar Güler de "Genelkurmay Başkanı" olarak ilk kez yer alacak.
11.07.2018 Gündem
Org. Yaşar Güler Genelkurmay Başkanı
Org. Yaşar Güler Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar Milli Savunma Bakanı oldu. Boşalan Genelkurmay Başkanlığı koltuğuna Kara Kuvvetleri Komutanı Org. Yaşar Güler atandı
10.07.2018 Gündem
NATO Zirvesi birçok ilke sahne olacak
NATO Zirvesi birçok ilke sahne olacak Belçika'nın başkenti Brüksel'de bugün başlayacak NATO Zirvesi birçok ilke sahne olacak. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ilk Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin ettikten sonra ilk katıldığı uluslararası zirve, NATO Liderler Zirvesi olacak
10.07.2018 Gündem
Yeni Genelkurmay Başkanı belli oldu
Yeni Genelkurmay Başkanı belli oldu Orgeneral Hulusi Akar'ın Milli Savunma Bakanlığı'na getirilmesiyle boşalan Genelkurmay Başkanlığı'na, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler atandı.
10.07.2018 Gündem
Daha büyük işler yapacağız!
Daha büyük işler yapacağız! Başkan Erdoğan, Beştepe’de ‘Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni’nde konuştu: Bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. Her alanda çok büyük hamleler yapacağız. Cumhuriyetimizi yeni bir yönetim anlayışıyla şahlandırmanın sözünü veriyoruz
9.07.2018 Siyaset
Hulusi Akar kimdir?
Hulusi Akar kimdir? Halen Genelkurmay Başkanı olarak görev yapan Orgeneral Hulusi Akar kimdir, nerelidir?
9.07.2018 Gündem
Külliye'de tarihi gün! Başkan Erdoğan'dan önemli mesajlar
Külliye'de tarihi gün! Başkan Erdoğan'dan önemli mesajlar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Başkanı Erdoğan TBMM Genel Kurulunda yemin etti. Erdoğan'ın yeminiyle birlikte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen başladı. Başkan Erdoğan yeminin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yabancı devlet başkanlarının da katıldığı törende konuştu. Konuşmasında önemli mesajlar veren Erdoğan, cuma günü ilk kabine toplantısını yapacaklarını da duyurdu.
9.07.2018 Siyaset
Genelkurmay Başkanı Akar, İncirlik Üssü'nü denetledi
Genelkurmay Başkanı Akar, İncirlik Üssü'nü denetledi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İncirlik 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı'nda denetlemelerde bulundu.
8.07.2018 Gündem
Milletvekilleri TBMM'de yemin ediyor!
Milletvekilleri TBMM'de yemin ediyor! 24 Haziran seçimlerinin ardından Meclis, milletvekillerinin yemin töreni için toplandı. İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz, en yaşlı milletvekili sıfatıyla geçici olarak Meclis'e başkanlık ediyor. TBMM'nin ilk oturumu Yılmaz'ın konuşması ile açıldı.Yılmaz konuşmasının ardından yemin eden ilk isim oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yemin töreni için Meclis'e geldi.Milletvekili sayısının 550'den 600'e çıkması nedeniyle bazı milletvekillerinin ayakta kaldığı, bazılarının da komisyon sıralarına oturduğu görüldü.
7.07.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı seçim gecesi Yahya’ya ağladı
Cumhurbaşkanı seçim gecesi Yahya’ya ağladı Seçim akşamı İstanbul’da toplanan kalabalığın içinde bir çocuğun ayağının sıkışmasının Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı çok etkilediğini anlatan Başbakan Yıldırım, “Duygu doruktaydı. Ağlıyordu, telefonda konuştuk. Ne seçim kazanması, ne o coşku... Hepsi gitmiş...” dedi
5.07.2018 Siyaset
Başbakan Yıldırım veda turunda
Başbakan Yıldırım veda turunda Başbakan Yıldırım, veda ziyaretleri kapsamında TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Danıştay Başkanı Zerrin Güngör ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı ziyaret etti.
3.07.2018 Siyaset
Genelkurmay Başkanı Akar, Suriye sınırındaki birlikleri denetledi
Genelkurmay Başkanı Akar, Suriye sınırındaki birlikleri denetledi Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Kilis’te Suriye sınırındaki askeri birliklerde denetlemelerde bulundu.
30.06.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki genelkurmay başkanı orgeneral hulusi akar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.