Genco Erkal

Genco Erkal

Son dakika Genco Erkal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Genco Erkal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Genco Erkal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Genco Erkal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan genco erkal gelişmeleri de dahil olmak üzere 144 genco erkal haberi bulunmuştur. Tüm genco erkal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mehmet Esen kimdir? CHP Adalar Belediye Başkan aday adayı Mehmet Esen’in biyografisi!
Mehmet Esen kimdir? CHP Adalar Belediye Başkan aday adayı Mehmet Esen’in biyografisi! DİSK’e bağlı Sine-Sen Genel Başkanı ve oyuncu Mehmet Esen, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Adalar Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.
1.12.2023 Gündem
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı?
Yalı Çapkını Vahit'i kim oynuyor? Mehmet Esen kimdir, hangi dizilerde oynadı? Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin 20. bölümünden itibaren izleyicinin karşısına çıkacak Vahit karakteri merak ediliyor. Yalı Çapkını Vahit'i oynayan usta tiyatrocu Mehmet Esen'in kim olduğunu araştırmaya başladı. Kilit bir rolde ekrana çıkacak olan Yalı Çapkını Vahit kimdir? Mehmet Esen hangi dizilerde oynadı?
3.02.2023 Televizyon
Genco Erkal sahnede rahatsızlandı, hastaneye kaldırıldı!
Genco Erkal sahnede rahatsızlandı, hastaneye kaldırıldı! Usta tiyatrocu Genco Erkal, KKTC'de 'Şahdamarım' adlı oyunu sergilediği sırada aniden rahatsızlık geçirdi. Hastaneye kaldırılan 84 yaşındaki sanatçının bir süre hastanede gözlem altında tutulacağı öğrenildi.
3.09.2022 Magazin
Genco Erkal hakim karşısında
Genco Erkal hakim karşısında Tiyatro sanatçısı Genco Erkal, "Cumhurbaşkanına hakaret" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Erkal, paylaşımlarında hakaret unsuru olmadığını belirterek beraatini talep etti.
25.11.2021 Magazin
Nazım Hikmet ölümünün 58. yılında anıldı!
Nazım Hikmet ölümünün 58. yılında anıldı! Şair Nazım Hikmet, ölümünün 58. yılında Rusya’nın başkenti Moskova’daki mezarı başında anıldı.
3.06.2021 Gündem
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede?
Nazım Hikmet'in vefatının 58. yılı! Nazım Hikmet kimdir? Nazım Hikmet'in mezarı nerede? Nazım Hikmet Ran'ın vefatının üzerinden 58 yıl geçti. Şair, oyun yazarı, romancı ve anı yazarı Nazım Hikmet Ran ölüm yıl dönümünde anılıyor. Kuvayi Milliye, 835 Satır, Benerci Kendini Niçin Öldürdü? ve Memleketimden İnsan Manzaraları'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda unutulmaz eseri kaleme aldı. İşte dünyaca ünlü şair Nazım Hikmet Ran'ın hayatı, şiirleri ve eserleri...
3.06.2021 Gündem
Genco Erkal "Cumhurbaşkanına hakaret" soruşturmasında ifade verdi
Genco Erkal "Cumhurbaşkanına hakaret" soruşturmasında ifade verdi Tiyatro sanatçısı Genco Erkal, sosyal medya paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan "Cumhurbaşkanına hakaret" soruşturması kapsamında savcılığa gelerek ifade verdi. Erkal, "Twitter'daki 7 tane paylaşımlarım yüzünden oluyor. Hiçbirinde 'Cumhurbaşkanına hakaret' diye bir şey söz konusu değil" dedi.
19.04.2021 Gündem
Genco Erkal ifadeye çağrıldı
Genco Erkal ifadeye çağrıldı Tiyatro sanatçısı Genco Erkal, sosyal medya paylaşımları nedeniyle hakkında başlatılan "Cumhurbaşkanına hakaret" soruşturmasında ifadeye çağrıldı.
16.04.2021 Magazin
Herkes bunu konuşuyor! Gündem: '21.21.21'
Herkes bunu konuşuyor! Gündem: '21.21.21' Bugün 21'inci yüzyılın 21'inci yılı. Saatler 21.21'i gösterdiğinde sosyal medyada '21. 21. 21' en çok konuşulan konu oldu. Birçok ünlü sanatçı, siyasetçi saat 21.21'i gösterdiğinde paylaşımda bulundu
21.01.2021 Gündem
Coşkun Tunçtan vefat etti! Coşkun Tunçtan kimdir, kaç yaşındaydı?
Coşkun Tunçtan vefat etti! Coşkun Tunçtan kimdir, kaç yaşındaydı? Usta tiyatrocu Genco Erkal, 57 yıllık arkadaşı Coşkun Tunçtan'ın corona virüs nedeniyle hayatını kaybettiği duyurdu. Bu haberin ardından Coşkun Tunçtan kimdir, kaç yaşındaydı? soruları aratılıyor. İşte Coşkun Tunçtan'ın hayatı ile ilgili detaylar...
10.04.2020 Gündem
Usta oyuncu Çoşkun Tunçtan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Çoşkun Tunçtan hayatını kaybetti Fransa'da yaşayan usta tiyatrocu, evinde düştüğü için ambulansla hastaneye kaldırıldı. Burada corona virüs bulaşan Coşkun Tunçtan Paris'te hayatını kaybetti.
10.04.2020 Yaşam
Ünlü sanatçı hayatını kaybetti
Ünlü sanatçı hayatını kaybetti Ankara Sanat Tiyatrosu eski oyuncusu tiyatro ve sinema sanatçısı Suat Ülhan (71) hayatını kaybetti.
18.03.2020 Magazin
Füruğ Ferruhzad Yaralarım Aşktandır tiyatro oyunu konusu nedir?
Füruğ Ferruhzad Yaralarım Aşktandır tiyatro oyunu konusu nedir? Füruğ Ferruhzad Yaralarım Aşktandır tiyatro oyunu konusu nedir? sorusu oyunun dün akşam yapılan galasından sonra araştırılmaya başlandı. Ercan Kesal, Perihan Savaş, Salih Kalyon, Genco Erkal, Aras Bulut İynemli, Nur Sürer ve yazar Aydın Ilgaz'ın yanı sıra çok sayıda sanatsever katıldığı oyunun galası Kenter Tiyatrosu’nda yapıldı. İran’ın güçlü kadın şairi Füruğ Ferruhzad’ın hayatının anlatıldığı oyunun yönetmenliğini ise Berfin Zenderlioğlu üstlendi. Peki, Füruğ Ferruhzad Yaralarım Aşktandır tiyatro oyunu konusu nedir?
17.01.2020 Gündem
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı?
Yıldız Kenter'in cenazesinde gerginlik! Burada yapılır mı? Pazar günü yaşamını yitiren tiyatronun duayen ismi Yıldız Kenter dün son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçı için ilk tören Kenter Tiyatrosu’nda düzenlendi. Yakınları, öğrencileri ve sevenlerinin konuşma yaptığı törende gözyaşları sel oldu.
20.11.2019 Gündem
Gülriz Sururi vefat etti
Gülriz Sururi vefat etti Ünlü sanatçı Gülriz Sururi 90 yaşında hayatını kaybetti.
1.01.2019 Magazin
Genco Erkal: “Ben yıllarca Nazım’ın sesi oldum”
Genco Erkal: “Ben yıllarca Nazım’ın sesi oldum” Nazım Hikmet’in şiirlerine sesiyle “Ne Güzel Şey Hatırlamak Seni” eserinde yeniden hayat veren tiyatro sanatçısı Genco Erkal, Kadir Has Üniversitesi tarafından ilk kez düzenlenen Kitap Çalıştayı’nda öğrenciler, öğretim üyeleri, çalışanlar ve mezunlarla buluştu. Ünlü şairin şiirlerini teatral bir yorumla sahneye taşıyan Genco Erkal, gösterdiği performansla uzun süre ayakta alkışlandı. Ünlü şairin pek çok eserini tiyatroya taşıdığını söyleyen Erkal, “Ben yıllarca Nazım’ın sesi oldum, şimdi de onunla ortak bir eserde buluştuk” dedi.
23.10.2018 Kültür Sanat
Eylülde sanat var
Eylülde sanat var Eylül ayı ile kültür sanat dünyası yeniden hareketleniyor. Contemporary İstanbul’dan konserlere, tiyatro sahnelerinden, festivallere dört bir taraf etkinlikle dolup taşacak.
31.08.2018 Arşiv
31 salon 70 tiyatro ile İstanbul’un en büyük sahnesi: Kadıköy
31 salon 70 tiyatro ile İstanbul’un en büyük sahnesi: Kadıköy Çok değil 11 yıl evvel iki özel tiyatronun olduğu Kadıköy’de bugün 70 kadar tiyatro topluluğu 31 farklı sahnede izleyici ile buluşuyor.
27.01.2018 Arşiv
Sahnenin Göçmenler’i
Sahnenin Göçmenler’i Genco Erkal’ın belgesel tiyatro formunda tasarladığı yeni oyunu ‘Göçmenleeeer’, Kenter Tiyatrosu’nda gerçekleşen özel bir gösterimle tiyatroseverlerle buluştu
25.11.2017 Magazin
Tiyatro altın çağını yaşıyor
Tiyatro altın çağını yaşıyor Yeni sezonda 150’den fazla oyun seyirciyle buluşuyor. Özel tiyatroların sayısı 150’yi geçerken duayenler sahnede diriliş dönemi yaşandığını söylüyor.
18.11.2017 Arşiv
Sahnede tiyatro rüzgarı esiyor
Sahnede tiyatro rüzgarı esiyor Tiyatro sezonu açıldı, edebiyat uyarlamalarının yanında, duayenler isimler yeni oyunlarıyla hayranları karşısına çıkıyor. İzleyici sayısı son 10 yılda rekor kırarak üç kat arttı. Özel tiyatrolar ise 5 yıl öncesine göre yüzde 50 artarak sayıları 150’yi geçti!
21.10.2017 Arşiv
'7 Yüz'ün yayın tarihi belli oldu!
'7 Yüz'ün yayın tarihi belli oldu! BluTV'nin yeni dizisi '7 Yüz'ün yayın tarihi belli oldu.
18.09.2017 Televizyon
7YÜZ'le dönüyor
7YÜZ'le dönüyor Türkiye’nin ilk internet televizyonu BluTV’nin yeni dizisi, ‘7YÜZ’ün kadrosuna Belçim Bilgin katıldı. 45-60 dakikadan oluşan 7 bölümlük projenin bir bölümünde Bilgin başrolü oynayacak
25.08.2017 Magazin
'7YÜZ' yakında BluTV'de
'7YÜZ' yakında BluTV'de Türkiye’nin ilk internet televizyonu BluTV, kendi yerli yapımlarını seyircisiyle buluşturmaya devam ediyor. BluTV; 'Masum', 'Sahipli' ve 'Çalınmış Hayatlar'ın ardından yeni projesi '7YÜZ' ile seyircisinin karşısına çıkmayı planlıyor.
11.08.2017 Televizyon
İnternet TV’sinin  yeni yüzleri
İnternet TV’sinin yeni yüzleri BluTV yeni projesi “7YÜZ” ile seyircisinin karşısına çıkmayı planlıyor.
10.08.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Genco Erkal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki genco erkal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.