Gençlik

Gençlik

Son dakika gençlik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gençlik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gençlik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gençlik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gençlik gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.738 gençlik haberi bulunmuştur. Tüm gençlik haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı?
1 Mayıs işçi bayramı üniversiteler tatil mi, üniversiteler 1 Mayıs’ta açık mı? 1 Mayıs Çarşamba günü kapalı mı? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü öncesi üniversite öğrencileri "1 Mayıs'ta üniversiteler tatil mi?" sorusuna yanıt arıyor. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü resmi tatil olarak kutlanıyor. 
26.04.2024 Yaşam
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve Trabzonspor Kulübünün eski başkanlarından Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu.
24.04.2024 Gündem
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu
Adana'da Sanayi temalı Gençlik Koşusu Türkiye'deki organize sanayi bölgeleri içinde birçok ilki hayata geçiren Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB)’nin, bu yıl ulusal çapta 3’ncüsünü düzenleyeceği Türkiye’nin “Sanayi” temalı tek Gençlik Koşusu için başvurular devam ediyor.
24.04.2024 Adana
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri
Sabiha Gökçen Havalimanı’nda 23 Nisan Konseri Adalar Çocuk ve Gençlik Orkestrası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla terminalde konser verdi.
23.04.2024 Gündem
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar
Parkta bayram kutlayan çocukları Türk Bayrakları ve pamuk şekerleriyle karşıladılar! Büyük sevinç yaşadılar Adana’nın Kozan ilçesinde Atatürk Parkında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan çocukları Kozan Ülkü Ocakları Türk Bayrakları ve pamuk şekerler ile karşıladı.
23.04.2024 Adana
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı
Eşini keserle darp ederek öldürdü! Mahkeme 15 ay hapse çarptırdı Antalya'da eşini keserle dövüp, boğduğu belirlenen Ercan Akdağ'a 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis ve 'eşi kasten yaralama' suçundan 15 ay hapse çarptırıldı. Sanık Akdağ,"Olay günü tartıştığımız, itiştiğimiz doğrudur ancak öldürme niyetiyle hareket etmedim" dedi.
23.04.2024 Gündem
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı?
24 Nisan okullar, üniversiteler tatil mi, 24 Nisan’da okul var mı? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşku tüm yurtta kutlanırken bir sonraki gün olan 24 Nisan’da okulların tatil olup olmadığı da sorgulanıyor. Öğrenciler ve velileri 24 Nisan'ın resmi tatil olup olmadığını merak ediliyor. Peki, 24 Nisan okullar tatil mi, 24 Nisan’da okullar ve üniversiteler var mı?
23.04.2024 Yaşam
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi?
Bugün borsa açık mı (23 Nisan), 23 Nisan'da borsa kapalı mı? Borsa bugün tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Salı gününe gelmesi nedeniyle borsanın çalışma durumu sorgulanıyor. Resmi tatil olduğundan salı günü hangi kurumların tatil olup kapalı olduğu merak ediliyor. Peki, 23 Nisan borsa açık mı, kapalı mı, resmi tatil mi?
23.04.2024 Yaşam
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi
TBMM'de 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu gerçekleştirildi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Genel Kurul’da Meclis’in açılışının 104. yılı dolayısıyla “TBMM 23 Nisan Çocuk Özel Oturumu” gerçekleştirildi. Çocuk özel oturumunu 6. sınıf öğrencisi Aysima Arslan yönetti.
22.04.2024 Gündem
Duygu Nebioğlu’nun annesi kim, Suphiye Orancı ne iş yapıyor, oyuncu mu? Metin Akpınar’ın kızının annesi şu an nerede, neden kaçıyor? Orancı’nın filmleri ve gençliği
Duygu Nebioğlu’nun annesi kim, Suphiye Orancı ne iş yapıyor, oyuncu mu? Metin Akpınar’ın kızının annesi şu an nerede, neden kaçıyor? Orancı’nın filmleri ve gençliği Türk sinemanın usta oyuncusu Metin Akpınar'ın 36 yıl sonra gündeme gelen kızı Duygu Nebioğlu'nun annesi Suphiye Orancı merak konusu oldu. Duygu Nebioğlu, Müge Anlı'nın programına başvurarak annesi Suphiye Orancı'nın şu an nerede olduğunu, çıkıp gerçekleri söylemesini istedi. Duygu Nebioğlu ayrıca annesinin gençlik fotoğraflarını da paylaştı. Peki Suphiye Orancı kimdir, kaç yaşında, nereli? Duygu Nebioğlu’nun annesi hangi filmlerde oynadı, ne iş yapıyor, mesleği ne, şu an nerede?
20.04.2024 Yaşam
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek”
Adana'da açık saha tesislerinin toplu açılışı düzenlendi! “Tüm gençlere hizmet verecek” Adana’da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile AB FRIT II Fonu bünyesinde Alman Kalkınma Bankası (KFW) yürütücülüğünde gerçekleştirilen proje çerçevesinde 12 ilde 22 tesisi içeren projelerin eş zamanlı açılışı yapıldı.
19.04.2024 Adana
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü?
22 Nisan okullar resmi tatil mi? Hafta sonu tatili 23 Nisan tatili birleşti mi, 22 Nisan Pazartesi yarım gün mü? Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın tatil olup olmadığı sorgulanıyor. 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. Peki, 23 Nisan öncesi 22 Nisan Pazartesi okullar resmi tatil mi? 22 Nisan okullar var mı, pazartesi günü yarım gün mü?
18.04.2024 Gündem
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmedi
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmedi Roman müziğinin efsane ismi Kobra Murat, Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcının yaptığı paylaşım kısa sürede birçok beğeni ve yorum aldı.
18.04.2024 Magazin
59 yaşında ama tek bir kırışığı yok! Botoks yok, dolgu yok: Meğer gençlik sırrı buymuş!
59 yaşında ama tek bir kırışığı yok! Botoks yok, dolgu yok: Meğer gençlik sırrı buymuş! Yaşlanmaya karşı ilham olan birçok kişiden birisi de TikTok fenomeni Gigi. Kusursuz ve kırışıksız cildi botoks ve dolguyla da bu hale gelmemiş. İşte 59 yaşındaki fenomenin gençlik sırrı....
18.04.2024 Yaşam
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi?
22 Nisan yarım gün mü 2024, okullarda 22 Nisan öğleden sonra tatil mi? 22 Nisan 2024 okullar tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle 23 Nisan günü resmi tatil olarak idrak ediliyor. 23 Nisan’ın bir gün öncesi olan 22 Nisan’ın yarım gün olup olmadığı merak ediliyor. Peki, 22 Nisan öğleden sonra tatil mi, 22 Nisan okullar tatil mi? 22 Nisan yarım gün mü?
17.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Cumhur İttifakı seçimden alnının akıyla çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. 31 Mart yerel seçim sonuçlarını değerlendiren Erdoğan, "Bu ülkenin en dinamik partisiyiz, üye sayısı olarak Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz seçmenin mesajını doğru okuruz, arızaları düzeltir tekrar yola koyuluruz. Gerekli değişimi yaparız. Biz bitti demeden bitmez" dedi.
17.04.2024 Gündem
Kolejon deposunu evde hazırlayın! Çocuklara sağlıklı atıştırmalık, yetişkinlere gençlik hapı
Kolejon deposunu evde hazırlayın! Çocuklara sağlıklı atıştırmalık, yetişkinlere gençlik hapı Artık çocuklarımız için sağlıklı atıştırmalıklar bulmak o kadar da zor değil! Evde gerçek meyvelerden yapılan jelibonlar, işlenmiş ve sağlıksız şeker yüklü atıştırmalıkların yerine harika bir alternatif sunuyor. Hem de yapması da çok kolay!
16.04.2024 Yaşam
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır?
Gençlik çalışanı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gençlik çalışanı alım sonuçları (mülakat sonuçları) ne zaman açıklanır? Gençlik çalışanı mülakat sonuçları en zaman açıklanacak? Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 1071 gençlik çalışanı alımı yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı personel alımı sonuçları, 29 Ocak tarihinde E-Devlet üzerinden açıklandı. Personel alımı başvuruları ardından adaylar sözlü sınava tabii tutuldu. Peki, Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Çalışanı alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
16.04.2024 Çalışma Hayatı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'ye tebrik Cumhurbaşkanı Erdoğan, FIBA Kadınlar Euroleague'de şampiyon olan Fenerbahçe'yi tebrik etti.
14.04.2024 Gündem
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu
Fenerbahçe Alagöz Holding üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadınlar EuroLeague finalinde Fransız temsilcisi Villeneuve d'Ascq LM’yi 106-73 mağlup ederek üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu oldu.
14.04.2024 Basketbol
Borsa ne zaman açılacak, bayram sonrası borsa ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılıyor?
Borsa ne zaman açılacak, bayram sonrası borsa ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul bayramda kapalı mı, bayramdan sonra ne zaman açılıyor? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak 2024, sorusunun yanıtı için sorgulamalar arttı. 9 günlük bayram tatili nedeniyle tüm kamu kurum ve kuruluşları kapalı. Yatırımcılar ise Ramazan Bayramı tatilinin ardından 15 Nisan Pazartesi günü borsaların çalışma durumunu merak ediliyor. Peki, Borsa bayramda kaç gün kapalı, borsa ne zaman açılacak?
13.04.2024 Yaşam
10 Nisan borsa açık mı, Borsa İstanbul bayramda kapalı mı? Borsa ne zaman tatil?
10 Nisan borsa açık mı, Borsa İstanbul bayramda kapalı mı? Borsa ne zaman tatil? Ramazan Bayramı geldi çattı, Borsa açık mı kapalı mı diye merak edenler de arttı. 8-9-10-11-12 Nisan’da borsanın çalışma durumu sorgulanıyor. Borsa bayramda kapalı mı? 10 Nisan borsa açık mı?
6.04.2024 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı kabri başında anıldı! Tören düzenlendi
Dünya ve olimpiyat şampiyonu İsmet Atlı kabri başında anıldı! Tören düzenlendi Dünya ve olimpiyat şampiyonu, Türkiye Gazetesi yazarı İsmet Atlı, vefatının 10. yılında Adana'nın Kozan ilçesindeki kabri başında düzenlenen törenle anıldı.
4.04.2024 Adana
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın
İzinsiz ve kayıtsız işletilen güzellik merkezlerine baskın Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde sosyal medya üzerinden reklamlarını yaparak izinsiz ve kayıt dışı tıbbi işlem yapan 2 güzellik merkezi ile bir eve baskın düzenlendi.
3.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gençlik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gençlik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.