Gemi Karaya Oturdu

Gemi Karaya Oturdu

Son dakika gemi karaya oturdu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gemi karaya oturdu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gemi karaya oturdu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gemi Karaya Oturdu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gemi karaya oturdu gelişmeleri de dahil olmak üzere 102 gemi karaya oturdu haberi bulunmuştur. Tüm gemi karaya oturdu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı Kuvvetli fırtına ve yağışın ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemideki kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor. Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine mesaj attığı ortaya çıktı. Bugün ilk kez bot ve dalgıçlarla gerçekleştirilen gemi ve mürettebatı arama çalışmalarında, gemi batığını yerinin tespit edildiği belirtildi.
21.11.2023 Gündem
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi
Sağanak ve fırtına vurdu! Okullar tatil edildi, cezaevi boşaltıldı, yasak kararı geldi Zonguldak'ta da fırtına nedeniyle gemi ve 12 mürettebatından haber alınamazken kentte bir cezaevinin boşaltıldığı açıklandı.
19.11.2023 Gündem
Almanya'da ‘çifte vatandaşlık’ için yeni tasarı! Türklerin rüyası gerçek oluyor
Almanya'da ‘çifte vatandaşlık’ için yeni tasarı! Türklerin rüyası gerçek oluyor Almanya'daki koalisyon hükümeti Alman vatandaşlığına geçiş koşullarını kolaylaştırıyor. Ülkede yaşayan milyonlarca kişiyi etkileyecek ‘çifte vatandaşlık’ için geri sayıma geçildi. İşte Olaf Scholz hükümetinin yeni tasarısı ile hayata geçecek değişiklikler...
9.01.2023 Dünya
Süveyş Kanalı'nda gemi karaya oturdu
Süveyş Kanalı'nda gemi karaya oturdu Akdeniz'i Kızıldeniz'e bağlayan Süveyş Kanalı'nda gemi karaya oturdu. Kanal hizmetleri ajansı Leth, bir yük gemisinin Pazartesi sabahı Süveyş Kanalı'nda karaya oturduğunu duyurdu.
9.01.2023 Dünya
Kandilli açıklarında makine arızası yapan gemi demir attı: boğaz trafiğe kapandı
Kandilli açıklarında makine arızası yapan gemi demir attı: boğaz trafiğe kapandı İstanbul'dan Ukrayna'ya seyir halindeyken Kandilli açıklarında makine arızası nedeniyle demir atan BRIZA isimli 107 Metre boyundaki kargo gemisi Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Kurtarma botları eşliğinde boğazdan geçirildi. Boğazdaki gemi trafiği bir süreliğine askıya alındı.
3.09.2022 Yaşam
Yangın arkasından koca dehşeti çıktı! Evi asetonla kundakladı
Yangın arkasından koca dehşeti çıktı! Evi asetonla kundakladı Ümraniye'de 16 katlı binada çıkan yangının altından koca dehşeti çıktı. Orhan Yeşilyurt'un boşanmak isteyen eşine öfkelenerek evi asetonla ateşe verdi. Güneş Yeşilyurt, bir süre tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan eşinin kendisini tehdit ettiğini ve peşine adam taktığını söyleyerek yetkililerden yardım istedi.
4.04.2022 Gündem
Haydarpaşa'da gemi karaya oturdu
Haydarpaşa'da gemi karaya oturdu  Haydarpaşa Limanı'na yanaşma manevrası yapan 197 metre boyundaki yük gemisi karaya oturdu.
4.04.2022 Gündem
Zeytinburnu'na sürüklenen gemi karaya oturdu!
Zeytinburnu'na sürüklenen gemi karaya oturdu! Zeytinburnu'na fırtına nedeniyle sürüklenen gemi karaya oturdu. Marmara denizinde şiddetli fırtına etkili oluyor. Fırtına nedeniyle Zeytinburnu açıklarında bir gemi sürüklendi. Gemi kıyıya ulaşarak karaya oturdu.
29.01.2021 Haber
Son Dakika!.. Fırtına nedeniyle sürüklenen gemi karaya oturdu!
Son Dakika!.. Fırtına nedeniyle sürüklenen gemi karaya oturdu! Son dakika gelen habere göre; Zeytinburnu'na fırtına nedeniyle sürüklenen gemi karaya oturdu. Marmara denizinde şiddetli fırtına etkili oluyor. Fırtına nedeniyle Zeytinburnu açıklarında bir gemi sürüklendi. Gemi kıyıya ulaşarak karaya oturdu.
29.01.2021 Gündem
Riva açıklarında gemi karaya oturdu
Riva açıklarında gemi karaya oturdu Riva açıklarında kuru yük gemisi karaya oturdu.
27.01.2021 Gündem
İstanbul Boğazı'nda gemi karaya oturdu!
İstanbul Boğazı'nda gemi karaya oturdu! İstanbul Boğazı'nda gemi karaya oturdu!
27.12.2019 Haber
Kar ve yağmur İstanbul ile Trakya'da etkiliyor oluyor! Bazı illerde okullar tatil edildi...
Kar ve yağmur İstanbul ile Trakya'da etkiliyor oluyor! Bazı illerde okullar tatil edildi... Marmara Bölgesi'nde, Trakya ve İstanbul'un Avrupa Yakası'nın yüksek kesimleri ile batısında yer yer karla karışık yağmur ve kar görülüyor. Sarıyer'de ise Ayazağa Deresi taştı. Taşkın nedeniyle su basan evde mahsur kalan 12 vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı. Arnavutköy'de araçlar su altında kaldı. Sarıyer Ayazağa'da dere taşması nedeniyle yol trafiğe kapandı. Şile'de kargo gemisi, şiddetli fırtına nedeniyle karaya oturdu. Tekirdağ il genelinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 2 gün süreyle ara verildi. Karar gereği hamilelerle engelliler de idari izinli sayılacak.
19.12.2018 Yaşam
Çanakkale Boğazı'nda gemi karaya oturdu
Çanakkale Boğazı'nda gemi karaya oturdu Çanakkale boğazından geçmekte olan Yunan bandıralı KRITISEA isimli gemi, bu sabah saatlerinde Nara burnu açıklarında karaya oturdu.
18.07.2017 Yaşam
Yeniköy'de gemi karaya oturdu
Yeniköy'de gemi karaya oturdu İstanbul Yeniköy'de 189 metre boyundaki Starhamony isimli bir gemi karaya oturdu. Sahil Güvenlik ekiplerinin çalışmaları sürüyor.
21.12.2016 Yaşam
Kartal'da biri Rus 2 gemi karaya oturdu
Kartal'da biri Rus 2 gemi karaya oturdu Kartal sahilde lodosun etkisiyle bir Rus bandıralı kuru yük gemisi dün akşam 21.00 sıralarında karaya oturdu. Gemide mahsur kalan 14 mürettebat kurtarıldı.
3.12.2016 Yaşam
İstanbul'da Rus gemisi karaya oturdu!
İstanbul'da Rus gemisi karaya oturdu! Kartal sahilde lodosun etkisiyle bir Rus kuruyük gemisi "Volgo-Donn 203 Tagarog" 21.00 sıralarında karaya oturdu.
29.09.2021 Gündem
'Dur' ihtarına uymayan gemiye operasyon
'Dur' ihtarına uymayan gemiye operasyon Çanakkale'nin Eceabat ilçesi yakınlarında, Sahil Güvenlik ekiplerinin 'Dur' ihtarına uymayan bir gemiye operasyon düzenlendi...
10.11.2016 Yaşam
Atık toplama gemisi Çanakkale Boğazı'nda karaya oturdu
Atık toplama gemisi Çanakkale Boğazı'nda karaya oturdu Çanakkale Boğazı'nda, atık toplama işleminde kullanılan gemi karaya oturdu
29.09.2021 Gündem
İstanbul Boğazı'nda kargo gemisi karaya oturdu
İstanbul Boğazı'nda kargo gemisi karaya oturdu İSTANBUL Boğazı’nda henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkan ’Crown Emma’ isimli kuru yük gemisi, Kireçburnu’nda kıyıya oturdu. Yaklaşık 2 saatlik çalışmanın ardından arızası giderilen gemi yoluna devam ederken, geminin kıyıdaki akaryakıt istasyonuna çarpmaması ise olası bir facianın önüne geçti
25.11.2015 Yaşam
Çanakkale Boğazı'nda yük gemisi karaya oturdu
Çanakkale Boğazı'nda yük gemisi karaya oturdu Bir yük gemisi, Çanakkale Boğazı'nın Nara Burnu açıklarında karaya oturdu
19.11.2015 Yaşam
Çanakkale Boğazı'nda amonyum sülfat yüklü gemi karaya oturdu
Çanakkale Boğazı'nda amonyum sülfat yüklü gemi karaya oturdu ÇANAKKALE Boğazı'ndan geçmekte olan gübre ve patlayıcı yapımında kullanılan amonyum sülfat yüklü 109 metre uzunluğundaki İbrahim Konan isimli gemi, dümen arızası nedeniyle Kilye Koyu yakınlarında karaya oturdu...
1.07.2015 Yaşam
Gemi karaya oturdu!
Gemi karaya oturdu! İstanbul’dan hareket eden, çelik yüklü, 130 metre uzunluğunda ve 8 bin 320 grostonluk ’Lily Ha’ adlı kuru yük gemisi, dün sabah, makine arızası nedeniyle SOS sinyali verdi...
11.04.2015 Yaşam
Gemi karaya oturdu!
Gemi karaya oturdu! Bozcaada açıklarında demirli yük gemisi, Çanakkale Boğazı ve Kuzey Ege'deki kuvvetli lodosun etkisiyle sürüklenerek karaya oturdu.
29.09.2021 Gündem
Türk gemisi Yunan adasında karaya oturdu
Türk gemisi Yunan adasında karaya oturdu Yunanistan'ın Zakinthos Adası yakınlarında karaya oturan 'Maranthous' isimli Türk kuru yük gemisinde yangın çıktı.
2.12.2014 Yaşam
Gemi karaya oturdu
Gemi karaya oturdu Dün saat 05.15’de Moldova bayraklı seramik taşıyan bin 839 grostonluk gemi karaya oturdu
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gemi Karaya Oturdu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gemi karaya oturdu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.