Geçici İşçi

Geçici İşçi

Son dakika geçici işçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan geçici işçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını geçici işçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Geçici İşçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan geçici işçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.102 geçici işçi haberi bulunmuştur. Tüm geçici işçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
ÇAYKUR işçi alımı 2024 başvuru şartları ve tarihi! İŞKUR ÇAYKUR mevsimlik işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ÇAYKUR işçi alımı kura çekilişi ne zaman açıklanacak?
ÇAYKUR işçi alımı 2024 başvuru şartları ve tarihi! İŞKUR ÇAYKUR mevsimlik işçi alımı başvurusu nasıl yapılır, ÇAYKUR işçi alımı kura çekilişi ne zaman açıklanacak? ÇAYKUR işçi alımı 2024 başvuru duyurusunun yayınlanmasının ardından işçi alımına ilişkin detaylar sorgulanmaya başlandı. Rize İŞKUR Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre mevsimlik olarak istihdam edilmek üzere 930 beden işçisi, 70 çay eksperi, 55 engelli geçici işçi, 17 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplamda 1072 mevsimlik işçi alınacak. Peki, ÇAYKUR işçi alımı başvuruları ne zaman? ÇAYKUR işçi alımı başvuru şartları neler? ÇAYKUR işçi kuraları ne zaman çekilecek?
26.04.2024 Çalışma Hayatı
İşçi alımı! Son tarih 31 Ağustos
İşçi alımı! Son tarih 31 Ağustos Siirt İŞKUR Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı çeşitli alanlarda 30 geçici işçi alımı için 31 Ağustosta kura çekimi yapılacağını duyurdu.
30.08.2023 Çalışma Hayatı
(İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru) TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikaları) personel alımı şartları nelerdir, TÜRKŞEKER geçici işçi alımı ne zaman? Şeker Fabrikası bin işçi alımı başvuru formu
(İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru) TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikaları) personel alımı şartları nelerdir, TÜRKŞEKER geçici işçi alımı ne zaman? Şeker Fabrikası bin işçi alımı başvuru formu TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikası) 1000 geçici işçi alacak. Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Türkşeker AŞ fabrikalarına 1000 geçici işçi alacak. TÜRKŞEKER işçi alımı ilanıyla başvuru şartları ve tarihlerini paylaştı. Söz konusu paylaşımın ardından işçi alımı başvurusu yapacak olan vatandaşlar İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru şartları nelerdir, TÜRKŞEKER (Türkiye Şeker Fabrikaları) personel alımı başvuruları başladı mı, ne zaman? İşte İŞKUR Şeker Fabrikası işçi alımı 2023 başvuru tarihi ve şartları…
11.07.2023 Personel Alımı
Çalışma Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Vedat Bilgin görevi Vedat Işıkhan'a devretti
Çalışma Bakanlığı'nda devir teslim töreni! Vedat Bilgin görevi Vedat Işıkhan'a devretti Çalışma Bakanlığı’nda devir teslim töreni gerçekleşti. Vedat Bilgin, görevi Vedat Işıkhan’a teslim etti. Vedat Işıkhan törende yaptığı konuşmada çalışma hayatına ilişkin önemli bilgiler verdi. Bakan Vedat Işıkhan "Çalışanlarımızın haklarını korumaya devam edeceğiz" dedi.
5.06.2023 Gündem
Tazminat ve fazla çalışma ücreti kararı! Ödenecek tutar belli oldu
Tazminat ve fazla çalışma ücreti kararı! Ödenecek tutar belli oldu Deprem bölgesinde görev yapan kamu çalışanlarıyla ilgili tazminat ve fazla çalışma ücreti karar verildi.
12.05.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci: 26 bin 982 geçici işçinin kadroya geçiş işlemleri başladı
Bakan Kirişci: 26 bin 982 geçici işçinin kadroya geçiş işlemleri başladı TARIM ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, geçici işçi statüsündeki çalışanların kadroya geçiş işlemlerinin başlatıldığını açıklayarak, "Bakanlığımız bünyesinde geçici statüde, işçi statüsünde çalışan 26 bin 982 kardeşimizin sürekli işçi kadrosuna geçişleri, iş ve işlemlerini de başlatmış bulunuyoruz" dedi.
28.04.2023 Ekonomi
TBMM (Meclis) ne zaman kapanacak? TBMM 27. dönem seçimden kaç gün önce kapanır, Meclis seçimden önce ne zaman tatile girecek?
TBMM (Meclis) ne zaman kapanacak? TBMM 27. dönem seçimden kaç gün önce kapanır, Meclis seçimden önce ne zaman tatile girecek? Meclis seçimden kaç gün önce kapanır, TBMM ne zaman kapanacak? Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 14 Mayıs’ta yapılacağının netleşmesiyle Meclis son mesaisini yapmaya hazırlanıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) kapanış tarihi belli oldu. Sağlık alanında düzenlemeleri içeren kanun teklifi, KVK ve TÜRK üye seçimi görüşülmesiyle kapanacak. Peki, Meclis ne zaman kapanacak, TBMM seçimden kaç gün önce kapanır?
6.04.2023 Gündem
Emekli aylıkları ile ilgili teklif Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti
Emekli aylıkları ile ilgili teklif Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçti En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL'ye, emekliye bayram ikramiyesinin 2 bin TL'ye çıkarılması ile geçici işçilerin sürekli işçi kadrosuna alınmasını da içeren kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.
27.03.2023 Ekonomi
'Emekli zam' düzenlemesi Meclis'te! Detaylar belli oldu
'Emekli zam' düzenlemesi Meclis'te! Detaylar belli oldu En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olmasını içerden torba teklif, TBMM'ye sunuldu. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "11 milyona yakın bir vatandaşın bundan faydalanacağını tahmin ediyoruz" dedi. 'Diğer emeklilere zam yapılacak mı?' sorusuyla ilgili olarak Elitaş, "7 bin 500'ün üzerindeki maaşlar aynı kalacak" dedi.
24.03.2023 Emekli
EYT staj ve çıraklık sigortası sayılacak mı? Bakan Bilgin'den net açıklama
EYT staj ve çıraklık sigortası sayılacak mı? Bakan Bilgin'den net açıklama EYT staj ve çıraklık sigortası son dakika gelişmeleri gündemdeki yerini koruyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlara ilişkin kanun teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Böylece prim günü ve sigortalılık süresi şartlarını taşıyanlar. emeklilik hakkı elde edecek. Bu noktada staj mağdurları, staj ve çıraklık sigortasının EYT'de başlangıç kapsamına alınıp alınmayacağı merak ediliyordu. Konuyla ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den açıklama geldi. Peki, EYT staj sigortası başlangıç sayılacak mı, staj yapanlar EYT kapsamına alınacak mı? İşte, EYT staj ve çıraklık sigortası son durum ve gelişmeler…
15.03.2023 Çalışan Hakları
700 bin işçinin kamu sözleşmesi ile ilgili flaş açıklama!
700 bin işçinin kamu sözleşmesi ile ilgili flaş açıklama! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Başkanı Ergün Atalay'ı kabul etti.
9.03.2023 Ekonomi
Geçici işçiler kimler, kimleri kapsıyor? Geçici işçiler kadroya geçti mi, ne zaman kadroya geçecek, 12 ay çalışacak mı? Geçici işçi nedir, hangi statüde, hangi kurumları kapsıyor?
Geçici işçiler kimler, kimleri kapsıyor? Geçici işçiler kadroya geçti mi, ne zaman kadroya geçecek, 12 ay çalışacak mı? Geçici işçi nedir, hangi statüde, hangi kurumları kapsıyor? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçici işçiler ile ilgili düzenlemenin yarın (bugün) Meclis'e sevk edileceğini açıkladı. Peki, Geçici işçiler kimler, geçici işçi nedir? İşte geçici işçilere kadro hakkında merak edilenler…
Kabine toplantısında kritik gündem! Gözler Ankara'da
Kabine toplantısında kritik gündem! Gözler Ankara'da Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Kabine'de İsveç-Finlandiya'nın NATO üyeliği, ekonomi, geçici işçi düzenlemesi ve seçim takviminin ele alınması bekleniyor.
5.02.2023 Gündem
Asgari ücret, EYT, sözleşmelilere kadro! Bakan Bilgin merak edilenleri yanıtladı
Asgari ücret, EYT, sözleşmelilere kadro! Bakan Bilgin merak edilenleri yanıtladı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin canlı yayında gündeme dair merak edilenler soruları yanıtladı. Bakan Bilgin, "Asgari ücrete ara zam olur mu?", "EYT’lilerin ilk maaşı ne zaman yatacak?" sorularına net yanıtlar verdi. İşte detaylar...
26.01.2023 Ekonomi
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? (Din görevlisi,ücretli öğretmen, geçici işçi) Sözleşmeliye kadro Resmi Gazete'de yayınlandı mı?
Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? (Din görevlisi,ücretli öğretmen, geçici işçi) Sözleşmeliye kadro Resmi Gazete'de yayınlandı mı? Sözleşmeliye kadro Meclis'ten geçti. Teklifin yasalaşmasıyla birlikte 458 bin 615 sözleşmeli personel kadro hakkını kullanilir duruma geldi. Sözleşmeli öğretmen, memur, din görevlisi, sağlık görevlisi gibi personel kadroya geçebilecek. Peki sözleşmelilere kadro kimleri kapsıyor, şartları neler? Sözleşmeliye kadro ne zaman yürürlüğe girecek? İşte detaylar...
20.01.2023 Çalışan Hakları
Yüz binlerce işçiye müjde, yeni düzenleme geliyor! Bakan Bilgin tarihi duyurdu
Yüz binlerce işçiye müjde, yeni düzenleme geliyor! Bakan Bilgin tarihi duyurdu Geçici işçilere kadro verilmesine yönelik düzenleme için çalışmalar devam ediyor. Yüz binlerin beklediği çalışma hakkında tarih ise belli oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin düzenlemenin ay sonuna doğru Meclis'e geleceğini açıkladı. Peki geçici işçiye kadro düzenlemesi ne getirecek? Geriden gelen haklar ne olacak? Çalışma ekonomisti Tarkan Zengin, tüm bu merak edilen soruları tek tek yanıtladı. İşte haberin ayrıntıları...
11.01.2023 Çalışan Hakları
Geçici işçiye kadro var mı, gelecek mi? Geçici işçi nedir, kimleri kapsıyor, son durum ne? 300 bin geçici işçilere kadro son dakika 2023 açıklaması!
Geçici işçiye kadro var mı, gelecek mi? Geçici işçi nedir, kimleri kapsıyor, son durum ne? 300 bin geçici işçilere kadro son dakika 2023 açıklaması! Geçici işçiye kadro var mı, geçici işçilere kadro gelecek mi? sorusunun yanıtı sözleşmeliye kadro açıklaması sonra merak ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçici işçilere kadro düzenlemesi ve EYT ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki, Geçici işçi nedir, kimleri kapsıyor, son durum ne? 300 bin geçici işçilere kadro son dakika 2023 açıklaması…
10.01.2023 Çalışan Hakları
Orman Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden geçici işçi alacak! İşte başvuru şartları!
Orman Genel Müdürlüğü İŞKUR üzerinden geçici işçi alacak! İşte başvuru şartları! Orman Genel Müdürlüğü duyurdu! Kimya Laboratuvar Teknisyeni pozisyonunda 19, Matbaa Teknisyeni pozisyonunda 2, Aşçı pozisyonunda 84, Otomotiv Elektrikçisi pozisyonunda 3, Motor İmalat Bakım ve Onarım İşçisi pozisyonunda 4, Otomotiv Şasi ve İskelet İşçisi pozisyonunda 10, Kaynakçı (Oksijen ve Elektrik) pozisyonunda 1, İşletme Elektronik Bakımcısı pozisyonunda 8 olmak üzere toplamda 131 Geçici İşçi alımı yapılacak. Peki, Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Orman Genel Müdürlüğü personel alımı şartları ve ilanın detayları…
29.12.2022 Personel Alımı
Bakan Bilgin'den son dakika EYT açıklaması! 'En kapsamlı düzenleme olacak'
Bakan Bilgin'den son dakika EYT açıklaması! 'En kapsamlı düzenleme olacak' Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TBMM'deki bütçe görüşmelerinde milyonlarca vatandaşı ilgilendiren Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bilgin konu ile ilgili, "En kapsamlı düzenlemeyi yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın." ifadelerini kullandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT ile ilgili düzenlemenin aralık ayı sonu gibi Meclis'e geleceğini belirterek, "EYT konusunda en kapsamlı düzenlemeyi yapacağımızdan kimsenin endişesi olmasın" dedi.
8.12.2022 Ekonomi
Asgari ücret tespit komisyonunun takvimi belli oldu
Asgari ücret tespit komisyonunun takvimi belli oldu Türk-İş Başkanı Ergün Atalay "Asgari ücret tespit komisyonunun takvimi belli oldu. İlk toplantı 7 Aralık saat 14:00'da, ikinci toplantı 14 Aralık saat 14:00'da yapılacak." dedi.
1.12.2022 Çalışma Hayatı
Geçici işçilere kadro var mı? Bakan Vedat Bilgin geçici işçilere kadro açıklaması yaptı mı, son durum ne?
Geçici işçilere kadro var mı? Bakan Vedat Bilgin geçici işçilere kadro açıklaması yaptı mı, son durum ne? Kamuda çalışan geçici işçi statüsünde olan 50 bine yakın işçi kadro verilip verilmediğini merak ediyor. Taşeron işçiler gibi kamuda geçici işçiler de kadro bekliyor. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin geçici işçilere yönelik merak edilen soruya yanı verdi. Peki, Geçici işçilere kadro var mı?
Sözleşmeliye kadro verilecek mi, 600 bin sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak? Sözleşmeliye kadro müjdesi!
Sözleşmeliye kadro verilecek mi, 600 bin sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak? Sözleşmeliye kadro müjdesi! Sözleşmeliye kadro müjdesi sabırsızlıkla bekleniyor. 600 bin sözleşmelinin kadroya geçişini sağlayacak düzenlemede 3+1 formülü öne çıkarken, Bakan Bilgin de sık sık kendi formülleri üzerinde çalıştıklarını aktarıyor. Peki, Sözleşmeliye kadro gelecek mi, sözleşmeliye kadro ne zaman verilecek?
24.10.2022 Çalışan Hakları
Bakan Bilgin'den canlı yayında EYT, asgari ücret ve taşeron işçilerle ilgili önemli açıklamalar
Bakan Bilgin'den canlı yayında EYT, asgari ücret ve taşeron işçilerle ilgili önemli açıklamalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin milyonların beklediği EYT düzenlemesine ilişkin merak edilenleri canlı yayında yanıtladı. Bakan Bilgin, "Staj ve çıraklık sigortası olanlar EYT kapsamında olacak mı?" sorusuna, "Onlar EYT kapsamında değil. Sigorta girişi olanlarda bir sorun yok. 1999 öncesi işe girmiş olanların karşılaştıkları sorunun çözümüne dönük düzenleme hazırlığı içerisindeyiz. Tek tip bir düzenleme. Tam veriler elimizde. Gerçek veriler üzerinden çalışıyoruz." dedi. Bakan Bilgin, asgari ücret için de, "Aralık'ta asgari ücret için yeniden masaya oturacağız." ifadelerini kullandı. Taşeron işçilerle ilgili Bakan Bilgin, "Kasım ayı içinde bu işçilerimiz için olan çalışmalarımızı sonlandırırız. Geçici işçi için ise çalışma farklı. O işçilerimizin hukukunu düzenleyecek bir çalışma yapıyoruz ve onların bu statülerini değiştireceğiz." dedi.
5.10.2022 Ekonomi
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, 90 bin taşeron işçi hangi kurumlar? İşçiler ne zaman kadroya geçecek?
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, 90 bin taşeron işçi hangi kurumlar? İşçiler ne zaman kadroya geçecek? 90 bin taşeron ne zaman kadroya geçecek, 90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor? Soruları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in 90 bin taşerona kadro planlaması yapılacağını açıklamasıyla gündeme geldi. Bakan Bilgin tarafından yapılan açıklamada, "90 bin civarında bir işçi kapsam dışında kaldı. Kamuya kadrolu işçi olarak geçmesi konusundaki bütün çalışmalarımızı tamamladık." İfadelerini kullandı. İşte detaylar.
29.09.2022 Çalışan Hakları
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, kadroya kimler geçecek, hangi kurumlar? Taşerona kadro 2022 şartları neler?
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, kadroya kimler geçecek, hangi kurumlar? Taşerona kadro 2022 şartları neler? 90 bin taşeron işçi kim, taşerona kadro kimleri kapsıyor 2022? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamudaki taşeron işçiler için verdiği müjdede "90 bin civarında taşeron işçinin kamuya kadrolu işçi olarak geçmesi konusundaki bütün çalışmalarımızı tamamladık" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından Taşerona kadro için yapılan aramalar arttı. Peki, kadroya kimler geçecek, taşerona kadro şartları nelerdir, 90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor? İşte 90 bin işçinin kadroya geçirilmesi ile ilgili merak edilenler…
27.09.2022 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Geçici İşçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki geçici işçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.