Gazlı İçecek

Gazlı İçecek

Son dakika gazlı içecek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gazlı içecek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gazlı içecek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gazlı İçecek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gazlı içecek gelişmeleri de dahil olmak üzere 279 gazlı içecek haberi bulunmuştur. Tüm gazlı içecek haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü”
“Tütün kullanımı, kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü” Tütün kullanımının kansere neden olan en önemli önlenebilir risk faktörü olduğunu ifade eden İç Hastalıkları ve Tıbbi Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Serkan Çelik, “Akciğer kanseri başta olmak üzere ağız, gırtlak, yemek borusu, mide, pankreas, böbrek, mesane, rahim ağzı, kalın barsak kanseri gibi en sık görülen kanser türlerine neden olabilmektedir. Sigaranın güvenli bir kullanım seviyesi bulunmamaktadır. Ayrıca sürekli olarak sigara içilen ortamda bulunmak da pasif içicilik bizzat içilmese bile kanser riskini artırabilmektedir” dedi.
4.02.2024 Gündem
Ameliyatsız ve diyetisyene gitmeden 5 ayda 60 kilo verdi
Ameliyatsız ve diyetisyene gitmeden 5 ayda 60 kilo verdi Kartal'da fazla kilolarından rahatsız olan üniversiteli genç, 5 ayda 60 kilo verdi. 21 yaşındaki Yusuf Güzel'i gören yakınları yeni haliyle tanımakta güçlük çekti.
1.10.2023 Yaşam
Turistin odasından çıkanlar pes dedirtti: Otel çalışanları neye uğradığını şaşırdı
Turistin odasından çıkanlar pes dedirtti: Otel çalışanları neye uğradığını şaşırdı Antalya'da bir otelde konaklayan turistin odasına giren görevliler, turistin havlular, şampuanlar, gazlı içecekler, paketli çay çeşitleri, kuruyemiş ve çeşitli yiyeceklere kadar birçok ürünü odasında biriktirdiğini gördü. Odadaki malzemeler cep telefonu kamerasına alınarak tespit edildi.
2.08.2023 Yaşam
Turistin odasından çıkanlar otel çalışanlarını şaşkına çevirdi
Turistin odasından çıkanlar otel çalışanlarını şaşkına çevirdi Antalya’da 5 yıldızlı bir otelde konaklayan turistin odasından çıkan çok sayıda paketlenmiş kuruyemiş, şampuan, havlu ve gazlı içecek otel görevlilerini şoke etti.
31.10.2023 Yaşam
Sertleşme haplarına ve bel çevresindeki yağlanmaya karşı uyarı geldi: Cinsel performansı düşürüyor
Sertleşme haplarına ve bel çevresindeki yağlanmaya karşı uyarı geldi: Cinsel performansı düşürüyor Genel sağlık durumunun cinsel performansı doğrudan etkilediğini söyleyen Prof. Dr. Halim Hattat, risk faktörlerine karşı uyararak önerilerde bulundu. Hattat, cinsel damarların gücünü azaltan risk faktörlerinin başında özellikle bel çevresinde depolanan aşırı vücut yağlarına dikkat çekti.
29.05.2023 Sağlık
28 Ocak A101 kataloğu 2023! A101 kataloğu aktüel ürünler haftanın yıldızları neler? 28 Ocak A101 indirimleri bu haftanın kataloğu!
28 Ocak A101 kataloğu 2023! A101 kataloğu aktüel ürünler haftanın yıldızları neler? 28 Ocak A101 indirimleri bu haftanın kataloğu! 28 Ocak A101 aktüel ürünler kataloğu ile birbirinden cazip ürünler belli oldu. A101 Haftanın Yıldızları kataloğunun yayınlanmasıyla hangi ürünlerin indirimli olduğu araştırılmaya başladı. Hem kesesine uygun hem de evinin ihtiyacı ürünleri almak isteyenler A101 kataloğu indirimlerini kaçırmak istemiyor. İşte 28 Ocak - 3 Şubat Haftanın Yıldızları kataloğu ile A101 indirimleri…
28.01.2023 Ekonomi
6 Ekim 2022 A101 kataloğu! A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? 6 Ekim 2022 A101 kataloğu aktüel ürünler!
6 Ekim 2022 A101 kataloğu! A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? 6 Ekim 2022 A101 kataloğu aktüel ürünler! 6 Ekim A101 kataloğu 2022 aktüel ürünler aramaları başladı. A101 aktüel 6 Ekim 2022 ürünleri belli oldu. A101 4-7 Ekim tarihlerinde geçerli olacak olan indirim kataloğunda harika fırsatlar raflardaki yerini aldı. A101 aktüel ürünler 6 Ekim haftasında HI-LEVEL 55'' Ultra HD Android Smart LED TV 5.699 TL, HI-LEVEL 39'' Uydu Alıcılı LED TV 2.999 TL, Toshiba 32'' Uydu Alıcılı Smart LED TV 3.199 TL, Samsung 43'' 4K Crystal UHD TV 7.899 TL ile satışa sunulacak. Peki, A 101’de bu hafta hangi ürünler indirimli? İşte 6 Ekim A101 kataloğu…
6.10.2022 Ekonomi
Gündeme bomba gibi düşen idam davası! Mahkumun son arzusu 'pes' dedirtti...
Gündeme bomba gibi düşen idam davası! Mahkumun son arzusu 'pes' dedirtti... Georgia eyaletinde görülen bir idam davası ABD'nin gündeme bomba gibi düştü. 46 yıl önce idam cezasına çarptırılan adamın son arzusu ve ardından infazına sayılı saatler yaşanan gelişme duyanlara 'pes' dedirtiyor.
20.05.2022 Dünya
Bayram sofraları için kritik uyarı! Kör ediyor
Bayram sofraları için kritik uyarı! Kör ediyor Oruç sonrası Ramazan Bayramı'yla birlikte yeme alışkanlıklarının yeniden değişmesi başta sindirim olmak üzere pek çok sorunu da beraberinde getirebiliyor. Bayram süresince kontrolsüzce tüketilen tatlı ve yemeklerin özellikle diyabet, hipertansiyon gibi rahatsızlıkları olanlar için büyük bir tehlike yarattığını söyleyen uzmanlara göre sonuç körlüğe kadar gidebilir!
2.05.2022 Sağlık
Oruçluyken susamamak için ne yapmalıyız? İşte Ramazanda susatmayan yiyecekler ve içecekler
Oruçluyken susamamak için ne yapmalıyız? İşte Ramazanda susatmayan yiyecekler ve içecekler 11 Ayın Sultanı Ramazan geldi. Ramazan ayı beslenme alışkanlıklarının değiştiği uzun bir süreç. Gün boyu susamamak için de iftarda ve sahurda yenilen yemeklere özellikle dikkat etmek gerekiyor. Uzun süren oruçluluk halinin yanı sıra sıvı kaybının artmasıyla birlikte, vücut büyük oranda susuz kalabiliyor. Peki, Oruçluyken susamamak için ne yapmalıyız? Ramazan ayında susatmayan yiyecekler ve içecekler nelerdir? Oruçluyken susamamak için sahurda ne yemeliyiz? İşte oruçluyken susamamak için iftarda ve sahurda dikkat edilmesi gerekenler...
1.04.2022 Ramazan
Gıda fiyatlarına yapılan KDV indirimi sonrası flaş açıklama! 'Çok iyi denetlenmeli'
Gıda fiyatlarına yapılan KDV indirimi sonrası flaş açıklama! 'Çok iyi denetlenmeli' Gıda fiyatlarına KDV indirimi geldi, vatandaş market fiyatların yapılacak indirime dikkat kesildi. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "KDV indirimini çok olumlu buluyoruz. Yüzde 7 oranındaki indirimin fiyatlara yansımasını bekliyoruz. Pazartesi gününden itibaren uygulamaya giren KDV indiriminin fiyatlara yansıtılıp yansıtılmadığı çok iyi denetlenmeli" dedi.
12.02.2022 Ekonomi
İlave zam açıklaması! Yüzde 25 fiyat artışı, peynir, yumurta, gazlı içecekler ve...
İlave zam açıklaması! Yüzde 25 fiyat artışı, peynir, yumurta, gazlı içecekler ve... Döviz kurunda görülen düşüş sonrası vatandaşlarda indirim yapılacağı beklentisi oluştu. Özellikle gıda ürünlerinde kur bahanesi ile yapılan fiyat artışlarının geri çekileceği düşünülüyordu. Ancak beklenen olmadı. İlave zamlar geldi. Türkiye Esnaf ve Sanatkar Federasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken, döviz kurlarındaki düşüşün ardından indirim bekleyen vatandaşın, zamlarla karşı karşıya kaldığını ileri sürdü. Palandöken, “Kur yukarı çıkarken günde 4 kere etiket değiştirenlerde 4 gündür ses yok. Son 3-4 gün içinde gazlı içecekler yüzde 25, kaşar peynir ve beyaz peynir yüzde 20, yumurta yüzde 10 ilave zam yedi. Cezalar arttırılmalı ve denetimler sıklaştırılmalı” dedi.
26.12.2021 Ekonomi
İki kadının ilişki oyunu ortaya çıktı! Direkt eve götürdü, sevgilisi...
İki kadının ilişki oyunu ortaya çıktı! Direkt eve götürdü, sevgilisi... Manisa’nın Yunusemre ilçesinde içeceğine uyku ilacı attıkları kişinin parasını çaldığı öne sürülen 2 kadın gözaltına alındı.
3.11.2021 Yaşam
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Yapan yanar, metrobüs, metro, otobüs...
İşçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Yapan yanar, metrobüs, metro, otobüs... Çalışan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Mazeret sayılmıyor. Yapan yanar. İşinizde olabilirsiniz. Mahkeme kararları var… ‘Köprüde trafik vardı’ diyerek geç kalma mazeret olarak kabul edilmiyor. Metro arızası da metrobüs hatları gibi ikamesi olmayan ulaşım araçlarıdır. Bir metro arızasından kaynaklanan gecikmenin telafisini ne yazık ki yaya olarak yerine getiremeyebilirsiniz. Bu gibi durumlarda iş akdi fesih gerçekleşmez, gerçekleşmesi halinde işe iade davasını kazanabilirsiniz. Ancak bir duraklık kullanıyorsanız ve yürüyerek de gidebileceğiniz bir mesafede metrobüsün yapılmasını bekliyorsanız dolaylı yoldan işinizi aksatıyorsunuz anlamına gelmektedir ve ihtar sebebi.
Karın bölgesindeki yağlanma insülin direncini artırıyor!
Karın bölgesindeki yağlanma insülin direncini artırıyor! Karaciğer, kas ve yağ gibi hedef dokularda etkinlik göstererek enerji dengesini kontrol eden bir hormon olan insülinin, hücresel düzeyde işlevinin bozulması sonucu insülin direnci ortaya çıkıyor. Özellikle karın bölgesindeki yağlanmanın artmasıyla birlikte insülin direnci görülme olasılığı da artıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Dr. Tuba Kayan Tapan, insülin direnci ve beslenme konusunda dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.
26.10.2021 Sağlık
Çocuklarda sağlıklı beslenme önerileri!
Çocuklarda sağlıklı beslenme önerileri! Günümüzde yeterli ve dengeli beslenmeyen insan nüfusunun önemli bir bölümü, yanlış beslenme sonucunda meydana gelen hastalıklara karşı maddi ve manevi mücadele veriyor. Çocukların önemli bir yüzdesinin besinlere erişimde güçlük çektiğini ve eğitimsizlik nedeniyle yanlış beslenmeye maruz kaldığını belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Derya Fidan, çocuklarda sağlıklı beslenme ile ilgili tüm merak edilenleri anlattı.
8.08.2021 Sağlık
Kurban Bayramı’nda rahat sindirim için 5 ipucu
Kurban Bayramı’nda rahat sindirim için 5 ipucu Kurban Bayramı’nda sindirim problemlerinin arttığına dikkati çeken Prof. Dr. Esin Korkut, “Dinlenmiş et hem daha lezzetli olur, hem de sindirimi kolaylaşır. Et ile birlikte C vitamininden zengin salata tüketmek demir emilimini artırır. Etleri fırınlanmış, ızgara ve haşlama olarak tüketmek daha uygundur. Eğer mangal yapılacaksa etler kömürden 15 cm uzakta pişirilmelidir. Bol su içilmeli, gazlı içecek yerine soda, ayran ve bitki çayları tercih edilmelidir” dedi.
17.07.2021 Sağlık
'Kalça kırığı olan 4 kadından birini kaybediyoruz'
'Kalça kırığı olan 4 kadından birini kaybediyoruz' Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Asiye Uğraş Dikmen, kadınlarda menopoz sonrası dönemde belirli bir yaştan sonra kemik mineral yoğunluğunun azaldığını, bazen hiç farkında olmadan vücutlarında kırıklar meydana geldiğini söyledi. Uğraş, "Kalça kırığı olan her 4 kadından birisini kaybedebiliyoruz. Bu çok ciddi bir ölüm oranı" dedi.
13.07.2021 Sağlık
Halsizliği gideren ve yazın sıvı ihtiyacını karşılayacak 10 besin
Halsizliği gideren ve yazın sıvı ihtiyacını karşılayacak 10 besin Aşırı yaz sıcakları vücutta sıvı kaybına neden oluyor. Sıcaklarda susuz kalmanın halsizlik, baş ağrısı ve konsantrasyon bozukluğu gibi sorunlara yol açtığına dikkat çeken Beslenme ve Diyet Uzmanı Ayşe Sena Binöz, yazın sıvı ihtiyacını karşılamaya destek olacak 10 besini anlattı.
7.07.2021 Sağlık
Düz bir karına sahip olmak için en etkili 13 bilimsel yöntem!
Düz bir karına sahip olmak için en etkili 13 bilimsel yöntem! Karın bölgesindeki yağları eritmek hem erkek hem de kadınlar için büyük bir savaşa dönüşebilir. Göbek bölgesindeki yağlar, birçok hastalık için büyük bir risk faktörü olmasının yanında psikolojik açıdan da en çok etkileyen sorunların başında geliyor. Yapabileceğiniz bir kaç strateji bel ölçünüzü küçültmenize yardımcı olabilir. Düz bir karına sahip olmak istiyor bir türlü göbek yağlarınızdan kurtulamıyorsanız düz bir karın hedefinize ulaşmanıza yardımcı olacak en etkili bilim destekli yöntemleri sizin için derledik. İşte düz bir karın elde etmenin en etkili yolları...
8.06.2021 Sağlık
Genç nüfusun obezite oranı arttı
Genç nüfusun obezite oranı arttı Obezite hastalığını çağın vebası olarak nitelendiren Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Mazhar Müslüm Tuna, "Erişkin diyabetin yüzde 80'nin nedeni olan obezite, hipertansiyon, hiperlipidemi, kalp ve damar hastalıkları, polikistik over sendromu, eklem sorunları, safra kesesi hastalıkları, karaciğer yağlanması, ruhsal sorunlar ve ileri yaşlarda kanser hastalığına neden oluyor" dedi.
23.05.2021 Sağlık
Marketlerde yeni dönem başlıyor! Sınırlama geliyor
Marketlerde yeni dönem başlıyor! Sınırlama geliyor Marketler ile ilgili flaş karar! Bakanlık harekete geçti. Sınırlama getiriliyor. Ticaret Bakanlığı’nın hazırladığı perakende ticaretin yasasında değişiklik taslağına ilişkin tarafların görüşlerini göndermesi tamamlandı. Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) nüfusu 5 bin nüfusun altında olan yerlerde zincir market açılmamasını, geçen yıl cirosu 50 milyar TL’ye ulaşan özel marka (private label) ürünlerin market satışının yüzde 25 ile sınırlandırılmasını, tüketicide ucuz algısı yaratan gramaj oyunlarına son verilmesi için ambalajların farklılaştırılması şartı getirilmesini önerdi.
17.02.2021 Ekonomi
Gazlı içecekler kemik erimesine neden oluyor
Gazlı içecekler kemik erimesine neden oluyor Gazlı içeceklerin aşırı tüketiminin bir dizi sağlık problemine yol açtığını kaydeden Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Dr. Öğr. Üyesi Mehtap Çerkez, aşırı gazlı içecek tüketen postmenopoz (menopoz sonrası) döneminde olan kadınlarda kalça kırığı ve kemik erimesi saptandığını belirtti.
26.09.2020 Sağlık
'Aşırı soda diş minesini aşındırabilir'
'Aşırı soda diş minesini aşındırabilir' Dr. Öğr. Üyesi Begüm Alkan, ''Maden suyunun daha asidik olduğu için dişleri daha fazla aşındırabileceğini gösteren çalışmalar olduğu gibi, sade suyla aralarında pek de önemsenecek bir fark olmadığını gösteren çalışmalar da vardır. Bazı araştırmalarda ise aromasız maden suyunun, içerdiği yüksek flor sayesinde, çürükten koruyucu özelliği vurgulanmıştır” dedi.
27.08.2020 Sağlık
Pandemi döneminde çocukları okula gönderirken bunlara dikkat!
Pandemi döneminde çocukları okula gönderirken bunlara dikkat! Corona virüs pandemisi nedeniyle haziran ayında okullar kapatılmış eğitim ve öğretim online eğitimle devam etmişti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un yaptığı en son açıklamaya göre 31 Ağustos’ta uzaktan eğitimle yeniden açılacak. 21 Eylül’de ise Bilim Kurulu tarafından tavsiye edilen sınıflarda yüz yüze eğitim başlayacak. Gerekli tüm tedbirlerin alındığı yeni eğitim yılında pek çok düzenleme olsa da ailelerin aklında “Çocuklarımızı nasıl koruyacağız” sorusu yer alıyor. Uzman Psikolog Ceylan Şekerci çocuklarını okula göndermekten yoğun kaygı duyan ebeveynlere tavsiyelerde bulundu. Çocuk Diyetisyeni Dilan Dalgıç Görücü ise çocuklarda bağışıklığı güçlendirmenin yollarını anlattı.
14.08.2020 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Gazlı İçecek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gazlı içecek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.