Gazete İlanı

Gazete İlanı

Son dakika gazete ilanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gazete ilanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gazete ilanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gazete İlanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gazete ilanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 773 gazete ilanı haberi bulunmuştur. Tüm gazete ilanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Vergi affı başvuruları ne zaman, vergi affı başvuru tarihi ne? 2023 vergi affı başvurusu nasıl yapılır?
Vergi affı başvuruları ne zaman, vergi affı başvuru tarihi ne? 2023 vergi affı başvurusu nasıl yapılır? Meclis'ten geçerek Resmi Gazete ilanı ile yürürlüğe giren yasa ile 2 bin TL altı borçlar silinirken diğerleri için de 48 taksit seçeneği sunulacak. Askerlik, köprü ve otoyol cezası, öğrenim kredisi gibi borçları olan vatandaşlar yasanın Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla 2023 Vergi affı başvuruları başladı mı, vergi affı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte vergi affı başvuru tarihi ve süresi…
25.03.2023 Ekonomi
Kerim Kerimol vefat etti! Osman Boyner'den duygusal veda
Kerim Kerimol vefat etti! Osman Boyner'den duygusal veda Türkiye'nin önemli iş insanlarından Kerim Kerimol 95 yaşında hayatını kaybetti. İş hayatında beraber adımlar atan Osman Boyner, Kerimol'u kader arkadaşı olarak betimledi.
2.01.2023 Gündem
Hacizli malların elektronik ortamda satışı 2 Ocak'ta başlıyor
Hacizli malların elektronik ortamda satışı 2 Ocak'ta başlıyor Hacizli malların elektronik ortamda açık artırmayla satılabilmesine imkan sağlayan yeni uygulama, 2 Ocak tarihinden itibaren adliye bulunan tüm il ve ilçelerde hizmete girecek.
1.01.2023 Ekonomi
Üniversite harç ücretleri ne kadar? İşte bölüm bölüm 2022-2023 üniversite harçları!
Üniversite harç ücretleri ne kadar? İşte bölüm bölüm 2022-2023 üniversite harçları! Üniversite kayıtları başlıyor! Milyonlarca öğrenci kayıt işlemleri için hazırlıklarını tamamlarkenn 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nda üniversitelerin harç ücretleri merak ediliyor. Üniversitelerin harç ücretleri Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, Üniversite harç ücretleri ne kadar? irinci öğretim harç ücretleri ne kadar? İkinci öğretim harç ücretleri kaç lira? Üniversite harç ücreti ne zaman yatırılacak? İşte bölüm bölüm 2022-2023 üniversite harçları!
20.08.2022 Eğitim
Yeni Varlık Barışı düzenlemesi neler içeriyor? Varlık Barışı’nda sistem nasıl işleyecek?
Yeni Varlık Barışı düzenlemesi neler içeriyor? Varlık Barışı’nda sistem nasıl işleyecek? Yeni Varlık Barışı düzenlemesi ayrıntılar belli oldu. Düzenleme Resmi Gazete’de yayımlandı. Yurt dışında bulunan para, altın, döviz gibi varlıkların ekonomiye kazandırılması hedeflenenen Varlık Barışı’nda son gün 31 Mart 2023 olarak belirlendi. Peki, Yeni Varlık Barışı düzenlemesi neler içeriyor? Varlık Barışı’nda sistem nasıl işleyecek? Varlık Barışı’nda vergi dairelerinde beyanda bulunulacak mı? Varlık Barışı’nda transfer nasıl gerçekleşecek? Varlık Barışı vergilendirme nasıl olacak? İşte detaylar…
9.08.2022 Ekonomi
'1 milyon 568 bin liramı çaldı' demişti... Mahkeme Harika Avcı için ilan verdi!
'1 milyon 568 bin liramı çaldı' demişti... Mahkeme Harika Avcı için ilan verdi! Bir zamanların popüler oyuncularından Harika Avcı, 2021 yılı başında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak, yatağının altında sakladığı 1 milyon 568 bin liranın yardımcısı Sunay Yanmaz tarafından çalındığını iddia etti. Yardımcısıyla mahkemelik olan Harika Avcı'yı mahkeme adreslerinde bulamadı. Ünlü oyuncuya yardımcısının beraat ettiği Resmi Gazete’de yer alan ilanla duyuruldu.
22.08.2021 Magazin
Hrant Dink cinayeti davasının gerekçeli kararı açıklandı
Hrant Dink cinayeti davasının gerekçeli kararı açıklandı Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin 76 sanığın yargılandığı davayla ilgili gerekçeli karar açıklandı. Kararda, "FETÖ, cinayeti tasarlayıp adım adım yürürlüğe koyup gerçekleştirdi" denildi. FETÖ elebaşı Gülen dahil 11 firari sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi.
14.07.2021 Gündem
Tosuncuk'a bir darbe de eşinden geldi! Nafaka ödeyecek
Tosuncuk'a bir darbe de eşinden geldi! Nafaka ödeyecek Tosuncuk'un eşi Sıla Aydın'ın 22 Haziran'da Mehmet Aydın'ı gıyabında boşadığı ortaya çıktı. Tosuncuk eğer teslim olmasaydı boşanma olayını gazete ilanından öğrenecekti. 'Tek suçum Mehmet Aydın’ın eşi olmamdı' diyen Sıla Aydın'ın aylık alacağı nafaka miktarı ise şaşırttı.
8.07.2021 Yaşam
Hrant Dink davasında firari 13 sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi
Hrant Dink davasında firari 13 sanığın mal varlıklarına el konulmasına karar verildi Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'in öldürülmesine ilişkin davadan dosyası ayrılan FETÖ elebaşı Fetullah Gülen, eski savcı Zekeriya Öz ve gazetecilerin de aralarında bulunduğu 13 firari sanığın yargılandığı davada, 12 sanık hakkında 15 gün içerisinde mahkemeye gelmezlerse kaçak sayılmalarına ve mallarına el konmasına karar verildi.
24.06.2021 Gündem
Baronun tesisine ‘gece kulübü’ baskını
Baronun tesisine ‘gece kulübü’ baskını İstanbul Barosu’nun kullanımında bulunan Boğaz manzaralı tesisle ilgili, Beşiktaş Belediyesi’nin ‘kapatma uyarısında’ bulunduğu ortaya çıktı. Lokanta olarak işletme izni olan tesiste alkollü içki satışı yapıldığı belirlenince belediye ekipleri harekete geçti. Türkiye Barolar Birliği de İstanbul Barosu’na gönderdiği yazıda tesis için ‘Amacının dışında kullanılıyor’ uyarısında bulundu.
19.08.2020 Gündem
Resmi Gazete'de yayımlandı! Kadrolar yeniden düzenlendi
Resmi Gazete'de yayımlandı! Kadrolar yeniden düzenlendi Bazı kamu kurumlarında kadrolar yeniden düzenlendi. Düzenleme Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.
5.08.2020 Gündem
HSK memur alımı başvuruları başladı! HSK personel alımı başvuruları nasıl yapılır?
HSK memur alımı başvuruları başladı! HSK personel alımı başvuruları nasıl yapılır? Hakimler ve Savcılar Kuruluna (HSK), uygulamalı ve sözlü sınav sonucuna göre 10 veri hazırlama ve kontrol işletmeni alınacak. Başvurular bugün başladı. Peki, HSK personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte HSK memur alımı ilanı...
13.07.2020 Personel Alımı
Ülkü Adatepe'nin oğlu gazete ilanıyla avukat arıyor
Ülkü Adatepe'nin oğlu gazete ilanıyla avukat arıyor Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe’nin oğlu Ahmet Kemal Doğançay, annesinin mirasıyla ilgili CHP ve İş Bankası’na açtığı dava için isimsiz gazete ilanıyla avukatlar arıyor. Doğançay “CHP ve İş Bankası’nın yüzlerce avukatına karşı, gönüllü avukatlarla davamızı yürütüyoruz. İyi hukukçular bana ulaşsın diye gazete ilanı vermek zorunda kaldım" dedi.
15.02.2020 Gündem
Bakıcı arayanlara rehber! 5 bin liraya çıkıyor
Bakıcı arayanlara rehber! 5 bin liraya çıkıyor Eğitimli ve güvenilir bakıcı bulmak zor. Bulsanız da fiyatları cep yakıyor. Fiyat bir tarafa aslolan çocuğun emin ellere teslim edilmesi. Bakıcı seçerken iyi araştırma yapmak, tanıdık yoksa kurumsal bir danışmanlık şirketinden destek almakta fayda var...
14.08.2019 Gündem
Yargıtay, "Dubai hayali" istismarının cezasını az buldu
Yargıtay, "Dubai hayali" istismarının cezasını az buldu Yargıtay 15'inci Ceza Dairesi, gazetelere verdiği gerçeğe aykırı iş ilanıyla Dubai'de çalışma vaadinde bulunarak çok sayıda kişiden para alan sanık hakkında "basit dolandırıcılık" suçundan verilen hapis cezasını az bularak hükmü bozdu.
5.08.2019 Gündem
Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı yapıyor! İşte başvuru detayları...
Kara Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı yapıyor! İşte başvuru detayları... Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı, 2019 yılı içinde uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların internet üzerinden alınacağı uzman erbaş alımı için halihazırda sözleşmeli er ya da erbaş olarak görev yapanlar ise başvurularını Kara Kuvvetleri Komutanlığına yapacaklar. Peki kimler uzman erbaş kadrosu için başvuru yapabilir, başvurular ne zaman ve nasıl yapılır? İşte uzman erbaş alımı ile ilgili tüm merak edilenler!
4.02.2019 Personel Alımı
Adnan Oktar ve örgütüne dev operasyon: Çok sayıda gözaltı var
Adnan Oktar ve örgütüne dev operasyon: Çok sayıda gözaltı var Kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik İstanbul merkezli 4 ilde yürütülen soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkartılan 235 şüpheliden aralarında Adnan Oktar'ın da bulunduğu 166 kişi gözaltına alındı.Gözaltına alınanlar arasında Oktar Babuna da var. Çengelköy’deki evine baskın yapılan Adnan Oktar'ın özel arabasıyla Sarıyer'e kadar kaçtığı öne sürüldü. Oktar ve korumalarının emniyet güçlerine mukavemet gösterdiği ve polis tarafından zor kullanılarak gözaltına alındığı öğrenildi. Oktar ve grubuna yapılan suçlamalar arasında organize suç örgütü kurmak, uluslararası ajanlık ve küçük çocuklara taciz, çocuk alıkoyma, iftira, suç isnat etme, dinin inancın suistimaliyle dolandırıcılık, rüşvet ve ruhsatsız silah bulundurma yer alıyor. Soruşturma kapsamında Adnan Oktar ile birlikte 235 şüphelinin mal varlığına el konuldu, şirket, dernek ve vakıflarına kayyum atandı.
11.07.2018 Gündem
Mina Başaran ve arkadaşları son yolculuğuna uğurlanıyor
Mina Başaran ve arkadaşları son yolculuğuna uğurlanıyor Geçtiğimiz Pazar günü İran'da düşen jette hayatını kaybedenler Mina Başaran, Burcu Urfalı, Sinem Akay, Ayşe And, Aslı İzmirli, Jasmin Buruh, Liana Hanenah ve Melike Kuvvet için bugün cenaze töreni düzenlenecek.
15.03.2018 Gündem
CHP’li Murat Hazinedar da görevden uzaklaştırıldı
CHP’li Murat Hazinedar da görevden uzaklaştırıldı CHP’li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ı iki belediye meclis üyesiyle birlikte görevden alan İçişleri Bakanlığı yolsuzluk, FETÖ, usulsüz ihale, görevi kötüye kullanma gibi gerekçeler açıkladı
4.01.2018 Gündem
Atılan polislere PKK'lı muamelesi!
Atılan polislere PKK'lı muamelesi! KHK’den atılan darbeci polisler silahsız askerlik yapacak. Ayrı bir celpte alınacak bu hainler, geri hizmetlerde ve ayrı bölümlerde gereken muameleyi görecek.
29.09.2021 Gündem
İçişleri Bakanlığı'ndan Beşiktaş Belediyesi'ne soruşturma!
İçişleri Bakanlığı'ndan Beşiktaş Belediyesi'ne soruşturma! İstanbul Valiliği: Beşiktaş Belediyesi'ne, 19 Mayıs ile ilgili, toplumu tahrik edici ve kamu düzenini bozan gazete ilanı ve diğer eylemleri nedeniyle İçişleri Bakanlığı'nca soruşturma açılmıştır.
29.09.2021 Gündem
İstanbul'da gazete ilanıyla gelen dehşet!
İstanbul'da gazete ilanıyla gelen dehşet! Gazetelere ilan verip çok sayıda gayrimenkul sahibini dolandırdığı belirlenen 16 kişilik çete çökertildi.
29.09.2021 Gündem
MSB'den Hava Kuvvetleri Komutanlığı astsubay alımlarıyla ilgili açıklama!
MSB'den Hava Kuvvetleri Komutanlığı astsubay alımlarıyla ilgili açıklama! MSB'den Hava Kuvvetleri Komutanlığı ile ilgili beklenen haber geldi. Hava Kuvvetleri Komutanlığı astsubay alımları için 17 Kasım itibariyle başvurular alınmaya başladı. Hava Kuvvetleri Komutanlığı astsubay alımları başvurusu nasıl yapılır? Hangi şartlar gerekli? Tüm bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
‘Darbeyi yöneten Mehmet Dişli’dir’
‘Darbeyi yöneten Mehmet Dişli’dir’ CHP lideri Kılıçdaroğlu darbe girişimiyle ilgili, “Olayı yöneten adam Tümgeneral Mehmet Dişli, TSK’da kıta görevini tamamlamadan Genelkurmay merkeze getirildi. Kimin iradesiyle? Siyasi iradeyle” dedi.
29.09.2021 Gündem
Atalay Filiz'den üniversite açıklaması
Atalay Filiz'den üniversite açıklaması Bugüne kadar üniversite mezunu olarak söylenen Atalay Filiz’in aslında Fransa’da okulunu bitirmeden geri döndüğü, ailesine okulu bitirdiğini söylediği tespit edildi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gazete İlanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gazete ilanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.