Gaybubet Evi

Gaybubet Evi

Son dakika Gaybubet evi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Gaybubet evi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Gaybubet evi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaybubet Evi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaybubet evi gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 gaybubet evi haberi bulunmuştur. Tüm gaybubet evi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya duyurdu! 23 ilde FETÖ operasyonu: 61 gözaltı
Bakan Yerlikaya duyurdu! 23 ilde FETÖ operasyonu: 61 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "23 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'KISKAÇ-8' operasyonlarında 61 şüpheli yakalandı” dedi.
23.02.2024 Gündem
İstanbul'da FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: 18 gözaltı
İstanbul'da FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: 18 gözaltı İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik yürütülen operasyonda, örgüt içinde “gaybubet” olarak adlandırılan hücre evlerinde gizlenen 18 şüpheli yakalandı.
16.06.2023 Gündem
FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyon: 21 gözaltı
FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyon: 21 gözaltı İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, örgüt içinde ‘gaybubet evi’ olarak adlandırılan hücre evlerinde saklanan 21 şüpheli yakalandı.
22.03.2023 Gündem
Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 75 gözaltı kararı
Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 75 gözaltı kararı  Adana merkezli 8 ilde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 75 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
21.11.2022 Gündem
FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon: 18 gözaltı
FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon: 18 gözaltı İstanbul'da haklarında FETÖ soruşturması yürütülen firari durumdaki şüphelilere yapılan eş zamanlı operasyonda 'Gaybubet evi' olarak adlandırılan evlerde saklanan 18 şüpheli yakalandı. 
26.10.2022 Gündem
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı FETÖ üyeliği nedeniyle meslekten ihraç edilen eski emniyet müdürü Hasan Mercan'ın, insan kaçakçılığı yaparak, kendisi gibi FETÖ firarilerini ücret karşılığında yurt dışına geçirip, para kazandığı ortaya çıktı.
26.10.2022 Gündem
FETÖ hükümlüsü eski polisler, ‘gaybubet evi'nde yakalandı! Gülen’e ait kitaplar bulundu
FETÖ hükümlüsü eski polisler, ‘gaybubet evi'nde yakalandı! Gülen’e ait kitaplar bulundu Adana’da polis, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) hükümlüsü ihraç komiser Fatih I. (51) ve polis memuru İbrahim Ş’yi (36) saklandıkları ‘gaybubet evi’ olarak adlandırılan hücre evinde yakaladı. Yapılan aramada hükümlülerin taşıdığı sahte kimlikler, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e ait kitaplar ve bir miktar para ele geçirildi. İki hükümlü adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
20.07.2022 Gündem
FETÖ’nün hücre evlerine operasyon!
FETÖ’nün hücre evlerine operasyon! Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, örgüt içinde ‘gaybubet evi’ diye adlandırılan hücre evlerine baskın düzenlendi. 31 şüphelinin yakalanması için İstanbul'da 33 adrese yapılan baskınlarda çok sayıda örgüt üyesinin yakalandığı belirtildi.
27.05.2022 Gündem
İstanbul’da FETÖ operasyonu! 34 şüpheli gözaltına alındı
İstanbul’da FETÖ operasyonu! 34 şüpheli gözaltına alındı İstanbul’da FETÖ'nün “gaybubet” olarak adlandırılan hücre evlerinde saklanan aralarında örgütte “mahrem sorumlu”, “büyük bölge talebe mesulü”, “ilçe sorumlusu” gibi sorumlu düzeyde kişilerin de olduğu 34 şüpheli gözaltına alındı.
17.02.2022 Gündem
Bursa'da FETÖ/PDY'ye operasyon; 7 gözaltı!
Bursa'da FETÖ/PDY'ye operasyon; 7 gözaltı! Bursa'da, FETÖ-PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalandı, evlerinde yapılan aramada örgütsel dokümanlar ele geçirildi.
8.12.2021 Gündem
FETÖ'nün gaybubet evlerine yönelik operasyonda 20 tutuklama
FETÖ'nün gaybubet evlerine yönelik operasyonda 20 tutuklama İzmir’de FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün gaybubet evleri olarak adlandırdıkları hücre evlerine yönelik operasyonda, aralarında emniyet ve jandarma mahrem yapısı içerisinde bulunan mahrem imamlar, bölge talebe mesulleri, ihraç emniyet müdürü ve ihraç komiserin de bulunduğu şüphelilerden 20'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
26.11.2021 Gündem
Gaybubet Evleri’ne eş zamanlı operasyon: 31 gözaltı
Gaybubet Evleri’ne eş zamanlı operasyon: 31 gözaltı İzmir'de Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, ‘Gaybubet Evi’ olarak adlandırılan hücre evlerine eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, aralarında meslekten ihraç edilen eski emniyet müdürü ve komiser ile emekli asker ve bölge talebe mesullerinin bulunduğu 31 şüpheli gözaltına alındı. 
24.11.2021 Gündem
Ankara merkezli 43 ilde FETÖ operasyonu!
Ankara merkezli 43 ilde FETÖ operasyonu! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün jandarma ve emniyet yapılanmasına yönelik soruşturmalar kapsamında Ankara merkezli 43 ilde 143 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
14.09.2021 Gündem
İzmir'de gaybubet evi operasyonunda 13 tutuklama
İzmir'de gaybubet evi operasyonunda 13 tutuklama İzmir'de FETÖ'nün 'gaybubet evlerine' yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 17 şüpheliden 13'ü tutuklanırken, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bir şüphelinin emniyette işlemlerinin sürdüğü belirtildi.
2.07.2021 Gündem
Firari FETÖ şüphelisi eski öğretmen, 'gaybubet evi'nde yakalandı
Firari FETÖ şüphelisi eski öğretmen, 'gaybubet evi'nde yakalandı 'FETÖ/PDY'ye üye olmak' suçundan 5 yıldır aranan eski öğretmen C.S., Ankara'da 'gaybubet evi'nde yakalanıp, Niğde'ye getirildi.
25.06.2021 Gündem
Ankara'da eski emniyet müdürü Mustafa Memiş yakalandı!
Ankara'da eski emniyet müdürü Mustafa Memiş yakalandı! Ankara'da 2016'dan bu yana aranan firari eski emniyet müdürü Mustafa Memiş, örgütün 'gaybubet evi'ne giderken operasyonla yakalandı.
19.06.2021 Gündem
İstanbul'da kritik operasyon! O ismin eşi de yakalandı
İstanbul'da kritik operasyon! O ismin eşi de yakalandı İstanbul'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmaları kapsamında aranan ve gaybubet evlerinde saklandıkları tespit edilen 9 şüpheliden 7'si yakalandı. Yakalananlar arasında, "Futbolda şike kumpası" davasında 1972 yıl 10 ay hapis cezası alan dönemin Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Nazmi Ardıç'ın eşi Nuray Ardıç da bulunuyor. Operasyonda ayrıca 394 bin 745 lira, 25 bin 995 dolar, 11 bin 800 avro da ele geçirildi.
11.06.2021 Gündem
Ankara'da 2 FETÖ mensubu gaybubet evinde yakalandı
Ankara'da 2 FETÖ mensubu gaybubet evinde yakalandı Ankara'da, FETÖ/PDY'ye üye olmaktan haklarında aranma kaydı bulunan firari, örgütün Jandarma Genel Komutanlığı mahrem imamlarından T.M. ile Yargıtay eski üyelerinden hakim K.K. polis tarafından yakalandı.
4.06.2021 Gündem
İzmir'deki FETÖ operasyonunda 15 tutuklama
İzmir'deki FETÖ operasyonunda 15 tutuklama İzmir'de, FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 'gaybubet evleri'ne düzenelen operasyonda gözaltına alınan 35 şüpheliden 15'i tutuklandı.
21.05.2021 Gündem
Yakalanan FETÖ üyesinden şok eden itiraflar
Yakalanan FETÖ üyesinden şok eden itiraflar Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında sahte kimlikle yakalanıp tutuklanan "FETÖ'nün askeri ataşeler sorumlusu" F.A., etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanmak amacıyla ifade vererek itirafçı oldu. Lise yıllarında tanıştığı örgütte adım adım yükselen F.A., örgüt evlerinde hazırlanarak MİT, Sayıştay denetçiliği ve kaymakamlık sınavlarına girdiğini, müfettiş olduktan sonra da diğer örgüt mensuplarının sınavlara hazırlandığı evlerde görev yaptığını anlattı.
10.05.2021 Gündem
FETÖ'cü İbrahim Tatar yakalandı!
FETÖ'cü İbrahim Tatar yakalandı! Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) sözde Afrika yapılanması kurucusu İbrahim Tatar, İstanbul'da düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
4.05.2021 Gündem
Hücre evlerine şok baskın! Hepsi tek tek yakalandı
Hücre evlerine şok baskın! Hepsi tek tek yakalandı İstanbul'da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmaları kapsamında "gaybubet evi" denilen hücre evlerinde saklandıkları tespit edilen ve firari olarak aranan 34 şüpheliden 29'u yakalandı.
21.04.2021 Gündem
İstanbul'da eş zamanlı operasyon! 30 kişi yakalandı
İstanbul'da eş zamanlı operasyon! 30 kişi yakalandı İstanbul’da, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturmaları kapsamında haklarında gözaltı kararı bulunan ve "gaybubet evi" denilen hücre evlerinde saklandıkları tespit edilen 31 şüpheliden 30’u yakalandı.
17.02.2021 Gündem
Bursa'da FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyonda 6 şüpheli  yakalandı
Bursa'da FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyonda 6 şüpheli yakalandı Bursa'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) hücre evlerine yönelik operasyonda 6 zanlı gözaltına alındı.
21.12.2020 Gündem
Maklube sofrasında yakalanan FETÖ'cüler tutuklandı!
Maklube sofrasında yakalanan FETÖ'cüler tutuklandı! İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) güncel faaliyetlerinin engellenmesine yönelik düzenlenen operasyonda, "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre yapılanmasında yakalanan 6 kişi ile bu şüphelilere yardım ve yataklık ettiği gerekçesiyle gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
13.11.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gaybubet Evi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaybubet evi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.