Gaybubet

Gaybubet

Son dakika gaybubet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan gaybubet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını gaybubet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Gaybubet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gaybubet gelişmeleri de dahil olmak üzere 303 gaybubet haberi bulunmuştur. Tüm gaybubet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Yerlikaya duyurdu! 23 ilde FETÖ operasyonu: 61 gözaltı
Bakan Yerlikaya duyurdu! 23 ilde FETÖ operasyonu: 61 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "23 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'KISKAÇ-8' operasyonlarında 61 şüpheli yakalandı” dedi.
23.02.2024 Gündem
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı
10 ilde FETÖ operasyonu: 32 gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 10 ildeki "Kıskaç-4" operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.01.2024 Gündem
77 ilde FETÖ operasyonu! Detayları Bakan Yerlikaya duyurdu
77 ilde FETÖ operasyonu! Detayları Bakan Yerlikaya duyurdu İçişleri Bakanı Yerlikaya, 77 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı düzenlenen ‘Kıskaç’ operasyonlarında 611 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
24.10.2023 Gündem
İzmir'de FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İzmir'de FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İzmir'de FETÖ/PDY’ye yönelik düzenlenen operasyonda 94 şüpheli gözaltına alındı.
24.10.2023 Gündem
Firari şüpheli bazanın içeresinden çıktı! Polis ekipleri bile şaşırdı
Firari şüpheli bazanın içeresinden çıktı! Polis ekipleri bile şaşırdı İstanbul'da FETÖ'nün hücre evleri olarak bilinen gaybubet evlerine bu sabah operasyon düzenlendi. Operasyonda 21 kişi gözaltına alınırken şüphelilerden birinin bölge ablası olduğu öğrenildi. Şüphelilerden Emine D.'nin baskın sırasında saklandığı koltuk bazasında yakalandı.
20.10.2023 Yaşam
İzmir'de FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon; 20 gözaltı
İzmir'de FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon; 20 gözaltı İzmir'de, FETÖ/PDY'nin 'hücre evi' olarak bilinen gaybubet evlerine yapılan eş zamanlı baskınlarda 20 şüpheli, gözaltına alındı.
17.08.2023 Yaşam
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı
MİT ve Emniyet'ten ortak operasyon: Fethullah Gülen'in yeğeni yakalandı Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Selman Gülen, eşi Nur Gülen, kayınpederi Bekir Öztürk ile kayınvalidesi Mine Öztürk, Sancaktepe'de örgüte ait "gaybubet" evinde, MİT ve İstanbul polisi tarafından yapılan operasyonla yakalandı. 
14.07.2023 Gündem
İstanbul'da FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: 18 gözaltı
İstanbul'da FETÖ'nün hücre evlerine operasyon: 18 gözaltı İstanbul’da Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik yürütülen operasyonda, örgüt içinde “gaybubet” olarak adlandırılan hücre evlerinde gizlenen 18 şüpheli yakalandı.
16.06.2023 Gündem
Yurt dışına kaçış ve gaybubet evine geçiş hazırlığı yapan FETÖ’cülere operasyon
Yurt dışına kaçış ve gaybubet evine geçiş hazırlığı yapan FETÖ’cülere operasyon Adana’da, FETÖ/PDY üyeliğinden haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 kişi ile aranması bulunan 2 kişi operasyonla yakalandı. Şüpheli ve hükümlülerin, örgütün talimatıyla yurt dışına kaçmaya ve gaybubet evlerine geçmeye çalıştığı belirtildi.
9.06.2023 Gündem
Ankara'da FETÖ/PDY ve DEAŞ operasyonu: 32 gözaltı
Ankara'da FETÖ/PDY ve DEAŞ operasyonu: 32 gözaltı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, FETÖ/PDY ve DEAŞ terör örgütlerine yönelik soruşturmaları kapsamında 32 kişi gözaltına alındı.
5.05.2023 Gündem
FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyon: 21 gözaltı
FETÖ'nün hücre evlerine yönelik operasyon: 21 gözaltı İstanbul'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda, örgüt içinde ‘gaybubet evi’ olarak adlandırılan hücre evlerinde saklanan 21 şüpheli yakalandı.
22.03.2023 Gündem
İzmir merkezli 5 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonu: 47 gözaltı
İzmir merkezli 5 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonu: 47 gözaltı İzmir merkezli 5 ilde, FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlenen 'Gazi Turgut Arslan' operasyonunda, örgüte finansman sağlayan ve örgütün güncel yapılanmasında faaliyet gösterdikleri belirlenen 47 şüpheli gözaltına alındı.
18.03.2023 Gündem
Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 75 gözaltı kararı
Adana merkezli 8 ilde FETÖ operasyonu: 75 gözaltı kararı  Adana merkezli 8 ilde, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 75 kişiye yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda çok sayıda şüpheli gözaltına alındı.
21.11.2022 Gündem
FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon: 18 gözaltı
FETÖ'nün gaybubet evlerine operasyon: 18 gözaltı İstanbul'da haklarında FETÖ soruşturması yürütülen firari durumdaki şüphelilere yapılan eş zamanlı operasyonda 'Gaybubet evi' olarak adlandırılan evlerde saklanan 18 şüpheli yakalandı. 
26.10.2022 Gündem
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı
İnsan kaçakçısı, FETÖ'den ihraç edilen eski emniyet müdürü çıktı FETÖ üyeliği nedeniyle meslekten ihraç edilen eski emniyet müdürü Hasan Mercan'ın, insan kaçakçılığı yaparak, kendisi gibi FETÖ firarilerini ücret karşılığında yurt dışına geçirip, para kazandığı ortaya çıktı.
26.10.2022 Gündem
Gaybubet evlerinde gizlenen FETÖ’cüler yakalandı! Altın, gümüş ve paralar ele geçirildi...
Gaybubet evlerinde gizlenen FETÖ’cüler yakalandı! Altın, gümüş ve paralar ele geçirildi... Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, FETÖ/PDY soruşturma ya da davalarında haklarında arama kararı bulunan firari durumdaki 25 örgüt üyesinin yakalanması için çalışma başlattı.
27.08.2022 Gündem
İstanbul ve Ankara merkezli çok sayıda ilde FETÖ operasyonu
İstanbul ve Ankara merkezli çok sayıda ilde FETÖ operasyonu İstanbul merkezli 8 ilde yapılan eş zamanlı FETÖ operasyonunda 42 şüpheli gözaltına alındı. FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütünün güncel finans yapılanmasına yönelik 29 şüphelinin, Ankara merkezli 10 ilde gözaltına alınmalarına karar verildi.
22.07.2022 Gündem
FETÖ hükümlüsü eski polisler, ‘gaybubet evi'nde yakalandı! Gülen’e ait kitaplar bulundu
FETÖ hükümlüsü eski polisler, ‘gaybubet evi'nde yakalandı! Gülen’e ait kitaplar bulundu Adana’da polis, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) hükümlüsü ihraç komiser Fatih I. (51) ve polis memuru İbrahim Ş’yi (36) saklandıkları ‘gaybubet evi’ olarak adlandırılan hücre evinde yakaladı. Yapılan aramada hükümlülerin taşıdığı sahte kimlikler, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’e ait kitaplar ve bir miktar para ele geçirildi. İki hükümlü adliyedeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.
20.07.2022 Gündem
FETÖ’nün hücre evlerine operasyon!
FETÖ’nün hücre evlerine operasyon! Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma çerçevesinde, örgüt içinde ‘gaybubet evi’ diye adlandırılan hücre evlerine baskın düzenlendi. 31 şüphelinin yakalanması için İstanbul'da 33 adrese yapılan baskınlarda çok sayıda örgüt üyesinin yakalandığı belirtildi.
27.05.2022 Gündem
İstanbul’da FETÖ operasyonu! 34 şüpheli gözaltına alındı
İstanbul’da FETÖ operasyonu! 34 şüpheli gözaltına alındı İstanbul’da FETÖ'nün “gaybubet” olarak adlandırılan hücre evlerinde saklanan aralarında örgütte “mahrem sorumlu”, “büyük bölge talebe mesulü”, “ilçe sorumlusu” gibi sorumlu düzeyde kişilerin de olduğu 34 şüpheli gözaltına alındı.
17.02.2022 Gündem
Bursa'da FETÖ/PDY'ye operasyon; 7 gözaltı!
Bursa'da FETÖ/PDY'ye operasyon; 7 gözaltı! Bursa'da, FETÖ-PDY'ye yönelik düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalandı, evlerinde yapılan aramada örgütsel dokümanlar ele geçirildi.
8.12.2021 Gündem
FETÖ'nün gaybubet evlerine yönelik operasyonda 20 tutuklama
FETÖ'nün gaybubet evlerine yönelik operasyonda 20 tutuklama İzmir’de FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün gaybubet evleri olarak adlandırdıkları hücre evlerine yönelik operasyonda, aralarında emniyet ve jandarma mahrem yapısı içerisinde bulunan mahrem imamlar, bölge talebe mesulleri, ihraç emniyet müdürü ve ihraç komiserin de bulunduğu şüphelilerden 20'si çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
26.11.2021 Gündem
Gaybubet Evleri’ne eş zamanlı operasyon: 31 gözaltı
Gaybubet Evleri’ne eş zamanlı operasyon: 31 gözaltı İzmir'de Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, ‘Gaybubet Evi’ olarak adlandırılan hücre evlerine eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda, aralarında meslekten ihraç edilen eski emniyet müdürü ve komiser ile emekli asker ve bölge talebe mesullerinin bulunduğu 31 şüpheli gözaltına alındı. 
24.11.2021 Gündem
'Şikede kumpas' davasının firari sanığı Cemalettin Mutlu tutuklandı
'Şikede kumpas' davasının firari sanığı Cemalettin Mutlu tutuklandı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) avukatlık yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında Eyüpsultan'daki bir gaybubet evinde yakalanan ve “Şikede kumpas” davasının firari sanığı olan Cemalettin Mutlu ile kardeşi Veli Mutlu tutuklandı.
18.09.2021 Gündem
Ankara merkezli 43 ilde FETÖ operasyonu!
Ankara merkezli 43 ilde FETÖ operasyonu! Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün jandarma ve emniyet yapılanmasına yönelik soruşturmalar kapsamında Ankara merkezli 43 ilde 143 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
14.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Gaybubet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gaybubet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.