Garanti Faiz

Garanti Faiz

Son dakika garanti faiz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan garanti faiz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını garanti faiz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Garanti Faiz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan garanti faiz gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.096 garanti faiz haberi bulunmuştur. Tüm garanti faiz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren...
Faizler düşürüldü! Garanti BBVA resmen duyurdu, bugünden itibaren... Garanti BBVA'dan flaş faiz kararı! 1 Aralık tarihinden itibaren geçerli olmak üzere faiz oranları düşürüldü. Dev banka yeni oranları müşterilerine bildirdi. 1.98 olan faiz oranları, yüzde 1.80'e çekildi. Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamada kredili mevduat hesabı faiz oranlarının 1.80'e, gecikme faizlerinin ise yüzde 2.10'a düşürüldüğü duyuruldu.
1.12.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, faizler düşürüldü
Garanti BBVA resmen duyurdu! Flaş kredi kararı, faizler düşürüldü Garanti BBVA harekete geçti. Kamu bankalarının ardından bir faiz kararı da Garanti Bankası'ndan geldi. Garanti BBVA faizleri düşürdüğünü duyurdu. Garanti BBVA rotatif kredi faizini yüzde 18'in üstündeki seviyelerden yüzde 16.75'e çekti.
27.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Avantajlı faiz ve uygun ödeme koşulları sunuluyor
Garanti BBVA resmen duyurdu! Avantajlı faiz ve uygun ödeme koşulları sunuluyor Garanti BBVA harekete geçti. İmzalar atıldı. Yeni karar resmen duyuruldu. Faiz avantajı ve uygun ödeme koşulları sunuluyor. Garanti BBVA, Alba Elektrikli Ulaşım Sistemleri ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında müşterilerine elektrikli bisiklet ürünlerine özel alışveriş kredisi sunuyor.
5.10.2021 Ekonomi
Faizler artıyor! Açıklamalar peş peşe geliyor, acele eden karlı çıkıyor
Faizler artıyor! Açıklamalar peş peşe geliyor, acele eden karlı çıkıyor Milyonlarca kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Bankalar art arda duyurdu. Faiz oranlarında değişikliğe gidiliyor. Ziraat Bankası, Denizbank ve Garanti BBVA tarih vererek müşterilerini SMS ile bilgilendirdi. Yeni faiz oranları belirlendi. Sayılı günler kaldı. Faizler mayıs ayında değişecek. Acil ihtiyacı olan vatandaşlar bu tarihten önce avans hesaplarından nakit çekerlerse karlı çıkacaklar.
28.04.2021 Ekonomi
Garanti Bankası resmen duyurdu! Değişti, faiz oranı...
Garanti Bankası resmen duyurdu! Değişti, faiz oranı... Garanti BBVA'dan flaş faiz kararı! Dev banka yeni kararı tüm müşterilerine duyurdu. Garanti Bankası faiz oranlarını değiştirdi. 1 Mayıs itibarı ile uygulanmaya başlayacak. Yeni faiz oranlarının detayları Garanti müşterilerine SMS ile gönderildi. Garanti BBVA müşterilerine gönderilen mesajda, "Değerli müşterimiz, 01.05.2021 tarihinden itibaren, Avans Hesap aylık akdi faiz oranı %1.98, gecikme faiz oranı ise %2.28 olarak güncellenecektir" ifadeleri kullanıldı.
27.04.2021 Ekonomi
Kredi fırsatı! 100 bin lira... Kefil-teminat yok
Kredi fırsatı! 100 bin lira... Kefil-teminat yok Kredi ile ilgili flaş karar! Bankalar harekete geçti. 100 bin liralık destek kredisi geliyor. Kefil, teminat yok. Ödeme ile ilgili birçok kolaylık sunulacak. Hükümet, Acil Destek Kredisi Programı’na göre bir çalışma başlattı. Daha önce, deprem ve sel felaketi gibi durumlarda KOBİ’ler ve işletmeler için acil destek kredisi kapsamında yapılan çalışmanın bir benzeri, ‘pandemi’ nedeniyle yeniden uygulamaya konulacak. Daha önce KOSGEB aracılığıyla, son olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, 100 bin liralık kadınlara girişim desteği sağlamıştı.
22.04.2021 Ekonomi
Garanti Bankası resmen duyurdu! İlk kez oluyor, avantajlı faiz, indirim...
Garanti Bankası resmen duyurdu! İlk kez oluyor, avantajlı faiz, indirim... Garanti BBVA'dan bir ilk! Dev banka kamuoyuna duyurdu. Avantajlı faiz oranları sunuluyor. Ayrıca indirim de yapılıyor. Garanti BBVA müşterilerine yüzde 5 oranında indirim fırsatı sunuyor. Müşteriler uzun vadede de büyük kazanç sağlayacak. Söz konusu fırsattan yararlanan kişiler elektrik faturası ödemeyecek. Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren bankadan avantajlı kredinin detayları ile ilgili de açıklama geldi. Garanti BBVA'dan yapılan açıklamaya göre, Solarçatı'yla iş birliği yapan Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu hızlı sonuçlanan alışveriş kredisini Bireysel Çatı GES sürecine uyarlayarak kolay bir şekilde yenilenebilir enerji kredisi kullanılmasına imkan veriyor. Böylece çatı tipi güneş enerjisi yatırımı yapmak isteyip de bürokratik süreçlerde zorlanan konut sahibi veya site yöneticilerinin uygulamalarını kolaylaştırıyor.
1.02.2021 Ekonomi
Garanti Bankası 'sonbahar kredisi' fırsatı! Faiz oranı...
Garanti Bankası 'sonbahar kredisi' fırsatı! Faiz oranı... Garanti BBVA nakit ihtiyacı olanlar için harekete geçti. Garanti sonbahar kredisi ile düşük faiz imkanından yararlanmak mümkün. Tüketici kredisi faiz oranları değişti. Garanti faiz oranlarını düşürdü. Sonbahar kredisinden yararlanmak isteyenler internet aracılığı ile başvuruda bulunabiliyor.
23.11.2020 Ekonomi
Garanti Bankası duyurdu... Bugün başladı! Değişen...
Garanti Bankası duyurdu... Bugün başladı! Değişen... Garanti Bankası harekete geçti. Milyonlarca müşteriyi yakından ilgilendiren bir karar alındı. Alınan karar bugün uygulanmaya başladı. GarantiBBVA'nın İstanbul'daki tüm şubelerinde değişikliğe gidildi.
16.11.2020 Ekonomi
0 faizli kredi fırsatı: Paralar anında hesaplarda! Bankalar tek tek duyurdu
0 faizli kredi fırsatı: Paralar anında hesaplarda! Bankalar tek tek duyurdu İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlara bankalardan iyi haber geldi. Sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımı mümkün. Bankalar limitleri ve ödeme koşullarını müşterilerine duyurdu. İsteyenler internet üzerinden mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak da başvurularını tamamlayabilecek. İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bankalar ve ödeme koşulları...
24.04.2024 Ekonomi
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda
Faizsiz kredi fırsatı! Bankalar limitleri tek tek açıkladı: 25 bin TL anında hesaplarda İhtiyaç kredisi kullanmayı planlayanlara bankalardan iyi haber geldi. Sıfır faiz imkanı ile kredi kullanımı mümkün. Bankalar limitleri ve ödeme koşullarını müşterilerine duyurdu. İsteyenler internet üzerinden mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak da başvurularını tamamlayabilecek. İşte faizsiz kredi fırsatı sunan bankalar ve ödeme koşulları...
17.04.2024 Ekonomi
Ev arsa alma zamanı geçti, 1 milyon TL'ye 763 bin! Mevduat faizi uçuyor: İşte en yüksek faizi veren bankalar
Ev arsa alma zamanı geçti, 1 milyon TL'ye 763 bin! Mevduat faizi uçuyor: İşte en yüksek faizi veren bankalar Merkez Bankası'nın 6 aydır sürdürdüğü faiz artışı mevduat faizini uçurdu. 1-3 aylık vadede faiz yüzde 50'yi geçti. Artan rekabet ise bankaları TL mevduatta faiz yarışına soktu. Akbank, Garanti, Ziraat, ING Bank faiz oranları da merak konusu oldu. Ev fiyatlarının özellikle İstanbul'da fahiş rakamlara ulaşması vatandaşı garanti getiri olarak gördüğü mevduat faizine yönlendirdi. Önceden yatırım aracı olarak görülen ev ya da arsa alma hayalleri artık bitti. Parasını mevduata yatıranların hangi vadede ne kadar TL kazanacağı araştırma konusu oldu. Ekonomi yönetiminin aldığı kararlar sonrası hangi banka ne kadar faiz veriyor? İşte en yüksek faizi veren bankaların listesi...
15.12.2023 Ekonomi
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor
Bakan Şimşek flaş açıklama: Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep’in Yıldızları Ödül Töreni’ne katıldı. Törende konuşan Bakan Şimşek, " Orta Vadeli Program başarılı bir şekilde çalışıyor. Risk primimiz düştü, kurdaki dalgalanmalar azaldı, ülkemize yönelik yabancı yatırımcı ilgisi arttı, bankaların ve reel sektörün dış borç çevirme oranları yükseliyor." dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan enflasyon vurgusu: Yeniden tek haneye çekilecek Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi kapsamında Meclis'te konuşuyor. Yılmaz "Dezenflasyon politikalarımızın devamlılığı sağlanarak 2025 yılında istikrar dönemine geçilecek; enflasyondaki gerileme hız kazanacak, öngörülebilirlik artacak ve 2026 yılında enflasyon yeniden tek haneye çekilecektir" dedi.
11.12.2023 Ekonomi
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın
Hepsiburada alışveriş kredisi - Taksit avantajlarıyla bütçenizi zorlamadan alışveriş yapın Teknolojinin hızla ilerlemesiyle birlikte, online alışveriş alışkanlıklarımızı kökten değiştirdi! Bu dijital dönüşümün en önemli avantajlarından biri de, alışveriş yaparken bütçenizi zorlamadan istediğiniz ürünlere sahip olabilme fırsatı sunmasıdır. Hepsiburada Alışveriş Kredisi'nin taksit avantajlarıyla öne çıktığını söylemek mümkün. Hayallerinizdeki ürünlere ulaşmak artık çok daha kolay ve esnek bir hale geliyor. Hepsiburada'nın sunmuş olduğu alışveriş kredisi seçenekleri, ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal bir çözüm sunarken, ödemelerinizi taksitlere bölebilme imkanıyla da finansal konforunuzu gözetiyor. Ani bütçe darboğazları yaşamadan, istediğiniz ürünlere sahip olmanın keyfini sürmek artık elinizde. Hem geniş ürün yelpazesi hem de esnek ödeme seçenekleri ile Hepsiburada, online alışveriş deneyiminizi hem daha keyifli hem de daha ekonomik hale getiriyor.
4.10.2023 Advertorial
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: 'Kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz'
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: 'Kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz' Turkuvaz Medya Grubu tarafından düzenlenen “İstanbul Finans Merkezi Zirvesi" Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin katılımı ile gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 300 milyar dolar vaadine tepki gösteren Bakan Nebati, “Şimdi 300 milyar dolar buldum dedi, bulacağıma dönüştü, sen 300 dolar bulamazsın bu gidişle. Günlük söylemlerinizle vatandaşımız size destek vermeyecek” dedi.
4.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır
Bakan Nebati'den enflasyon açıklaması: Kalıcı düşüşün sağlanması hedefimiz olacaktır Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Mersin İş Dünyası Buluşması'nda konuşuyor. Bakan Nebati "Son dönemde tarihimizin en yüksek seviyesine ulaşan istihdam piyasamızda daha fazla ve daha nitelikli iş imkânları oluşturacağız" dedi. Nebati "Halkımızın refahının artması, sosyal adalet ve gelir dağılımının iyileşmesi için enflasyonda kalıcı düşüşün sağlanması, Türkiye Yüzyılı’nda vazgeçilmez hedefimiz olacaktır" değerlendirmesinde bulundu.
2.05.2023 Ekonomi
Depremzede KOBİ'lere acil destek kredisi! Bakan Varank: 1,5 milyon liraya kadar imkan sağlanacak
Depremzede KOBİ'lere acil destek kredisi! Bakan Varank: 1,5 milyon liraya kadar imkan sağlanacak KOSGEB, deprem bölgesinde hasar gören işletmelerin faaliyetlerine hızla dönmesi amacıyla Acil Destek Kredisi Programı başlattı. Program, deprem bölgesindeki 11 ilde bulunan ve depremden etkilenen yaklaşık 30 bin KOBİ’yi kapsıyor. Bu durumdaki işletmelere ölçeklerine bakılarak 1 buçuk milyon liraya kadar hızlı finansman imkanı sağlanacak. Kredi programı ile 11 milyar liralık kredi hacmi ortaya çıkacak. Oluşacak 3 milyar liralık finansman maliyetinin tamamını KOSGEB karşılayacak. Yani işletmeler sıfır faizli olarak programdan yararlanacak.
24.03.2023 Ekonomi
Kıdem tazminatında izin parası detayı! Hepsi tek tek belli oldu
Kıdem tazminatında izin parası detayı! Hepsi tek tek belli oldu Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için sıcak gelişmelere yaşanıyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde sona yaklaşıldı. Yüz binlerce kişinin maaş alacağı tarih netleşirken EYT'liler alacakları emekli aylıklarını hesaplamaya başladı. EYT ile emekli olacakların alacağı kıdem tazminatında izin parası detayı ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
19.01.2023 Emekli
Bakan Kurum TOKİ konut müjdesi! Ödemelere yüzde 50 indirim
Bakan Kurum TOKİ konut müjdesi! Ödemelere yüzde 50 indirim Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesi kapsamında Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen "Gölbaşı TOKİ Kura Çekimi"ne katıldı. Bakan Kurum "TOKİ Başkanlığımızdan ev alan kardeşlerimiz bu haberi sabırsızlıkla bekliyor. TOKİ memur maaş zammına göre artış yapıyordu. Bu yıl memur maaş zammı yüzde 30 oldu. TOKİ vade artış oranını yüzde 15.40'ta tuttuk. Vade artış oranında yüzde 50 indirim yapmış olduk' dedi. Öte yandan Bakan Kurum'dan 'ikinci el konuta kampanya' açıklaması geldi. İkinci el konutların da vatandaşların alabilmeleri için çalışma yapılacağını belirten Bakan Kurum "İkinci elle ilgili de destek olmak için çalışmalar yapacağız.' dedi.
10.01.2023 Ekonomi
İkinci el konutta yeni kampanya sinyali! Bakan Kurum duyurdu
İkinci el konutta yeni kampanya sinyali! Bakan Kurum duyurdu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan 'ikinci el konuta kampanya' açıklaması geldi. İkinci el konutların da vatandaşların alabilmeleri için çalışma yapılacağını belirten Bakan Kurum "İkinci elle ilgili de destek olmak için çalışmalar yapacağız.' dedi.
10.01.2023 Ekonomi
Konut kredisi faiz oranları düşecek mi? Beklenen açıklama geldi
Konut kredisi faiz oranları düşecek mi? Beklenen açıklama geldi Milyonlarca kişi yeni konut kampanyası ile ilgili detayları merak ediyordu. Yeni Evim Konut kampanyası ile ilgili ayrıntılar netleşti. Evi olmayan vatandaşların konut sahibi olmasını kolaylaştıracak kampanyanın ardından bankaların kredi faiz oranları araştırılmaya başlandı. Çok sayıda kişinin yararlanmasının beklendiği kampanya konut kredisi faiz oranlarını ne yönde etkileyecek? Uzman isim değerlendirdi.
4.01.2023 Ekonomi
Yeni konut kampanyası! Bakan Nebati: Kredi faiz oranı yüzde 1’in altında olacak
Yeni konut kampanyası! Bakan Nebati: Kredi faiz oranı yüzde 1’in altında olacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati enflasyon rakamları hakkında canlı yayında açıklamalarda bulundu. Bakan Nebati, Orta Gelirliye Konut Projesi'nin detaylarını paylaşarak, "Son hazırlıklarımızı yaptık. Oldukça güçlü bir kampanya olacak. Kredi faiz oranı yüzde 1'in altında olacağını söyleyeyim" ifadelerini kullandı.
3.01.2023 Ekonomi
Bakan Bilgin açıkladı! EYT'de tüm süreci tek tek anlattı
Bakan Bilgin açıkladı! EYT'de tüm süreci tek tek anlattı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Bilgin, ekonomi gündemine ilişkin tüm detayları TRT Haber canlı yayınında değerlendirdi. Bilgin, "EYT düzenlemesini ocak ayı içerisinde Meclis'e takdim edeceğiz" dedi. Emekli olacakların ağırlıklı yaş ortalamasının 50'nin üzerinde olduğunu belirtti. EYT'nin maliyetinin 100 milyar liranın üzerinde olduğunu söyledi.
29.12.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu'ndan İmamoğlu'nun metro iddiasına yanıt: Bu bir emek hırsızlığı
Bakan Karaismailoğlu'ndan İmamoğlu'nun metro iddiasına yanıt: Bu bir emek hırsızlığı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen metro hattıyla ilgili İBB Başkanı İmamoğlu'nun iddialarına tepki göstererek "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hiç bir katkısı yoktur. Cevap vermeye değmez, bu bir emek hırsızlığı" dedi. Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı metrosuyla ilgili de tarih verip, "İstanbul Havalimanı - Kağıthane metrosu 1 ay sonra açılacak... Hat tamamlandığında havalimanı ile Taksim 30 dakika olacak..." ifadelerini kullandı.
3.10.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Garanti Faiz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki garanti faiz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.