Garanti Açıklama

Garanti Açıklama

Son dakika garanti açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan garanti açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını garanti açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Garanti Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan garanti açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 761 garanti açıklama haberi bulunmuştur. Tüm garanti açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Garanti BBVA resmen duyurdu! Paralar aynı gün hesaplarda, 2 ay ücret ödenmeyecek
Garanti BBVA resmen duyurdu! Paralar aynı gün hesaplarda, 2 ay ücret ödenmeyecek Garanti BBVA'dan yeni uygulama! Bankadan yapılan açıklamada detaylar paylaşıldı. Ödemeler aynı gün müşterilerin hesaplarına yatırılacak. Ayrıca iki ay ücretsiz. Garanti BBVA CepPOS’tan artık tüm iş yerleri yararlanabiliyor. Böylece işyerleri cep telefonlarından ödeme alabiliyor. 500 TL'ye kadar olan ödemeler şifresiz olarak yapılabiliyor.
14.06.2022 Ekonomi
Garanti BBVA harekete geçti! Türkiye'de ilk kez...
Garanti BBVA harekete geçti! Türkiye'de ilk kez... Garanti BBVA'dan önemli adım. Bankada hesabı olan kredi ya da kredi kartı kullanan tüm müşterileri yakından ilgilendiriyor. Türkiye'de ilk kez uygulanacak. IBM ve Garanti BBVA arasında yapılan anlaşma kapsamında banka, operasyonlarını daha verimli hale getirmek ve müşterileri için uçtan uca dijital kanallar sağlamak amacıyla IBM Cloud Pak for Business Automation çözümünden faydalanacak.
19.10.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Kredi fırsatı, masrafsız, komisyonsuz, faiz...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Kredi fırsatı, masrafsız, komisyonsuz, faiz... Garanti BBVA harekete geçti. Kredi fırsatı tüm vatandaşlara duyuruldu. Masraf ve komisyon alınmıyor. Avantajlı faiz oranları uygulanıyor. Garanti BBVA, enerji kimlik belgesine sahip bina yapıp satanlara yönelik olarak yeşil ticari kredi ürününü hayata geçirdi. Bankadan yapılan açıklamaya göre, yeşil ticari krediden A veya B sınıfı enerji kimlik belgesine sahip yapsatçılar, uygun faiz oranlarıyla, masrafsız ve komisyonsuz faydalanabilecek. Yapsatçılar tarafından inşa edilen A veya B sınıfı enerji kimlik belgesine sahip konutları alanlar da 2017’den beri sunulan Yeşil Mortgage kredisini avantajlı şekilde kullanabilecek.
11.06.2021 Ekonomi
Garanti BBVA resmen duyurdu! Sınır yok, ödeme...
Garanti BBVA resmen duyurdu! Sınır yok, ödeme... Garanti BBVA harekete geçti. Banka müşterilerini çok yakından ilgilendiriyor. Sınırlar kaldırıldı. Büyük kolaylık sağlıyor. Garanti BBVA, Android cep telefonlarını temassız POS cihazına çeviren CepPOS ürününe, temassız ödeme limiti üzerindeki alışverişler için şifreli işlem özelliği ekledi.
2.06.2021 Ekonomi
Garanti BBVA yeni kararı resmen duyurdu! Artık...
Garanti BBVA yeni kararı resmen duyurdu! Artık... Garanti BBVA harekete geçti. İmzalar atıldı. Yüz binlerce kişiyi ilgilendiren karar tüm müşterilere duyuruldu. Bankada hesabı olan kişileri çok yakından ilgilendiriyor. Yeni alınan kararla büyük kolaylık sağlanacak. Artık tek hesaptan yönetilebilecek. Diğer bankalarla da işlem yapan Garanti BBVA müşterileri internet üzerinden tüm hesaplarını yönetebilecek. Dijital bankacılıkta önemli bir adım atılmış olacak. Ayrı ayrı kullanıcı ve şifre bilgisi girilmesine gerek kalmayacak. Dev bankadan esnaf, KOBİ ve ticari müşteriler için önemli hizmet. Anlık olarak tek ekrandan takip edilebilecek. Yeni hizmet ile ilgili detayları paylaşan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Işıl Akdemir Evlioğlu; "esnaf, KOBİ ve ticari müşterilerimizin dijitalleşme süreçlerine destek olmaya devam ediyoruz. Hesap yönetimini kolaylaştıran ve zaman tasarrufu sağlayan bu proje sayesinde müşterilerimiz, diğer bankalardaki kullanıcı bilgilerini ve şifrelerini hatırlamaya gerek kalmadan tüm hesap hareketlerine güvenle Garanti BBVA İnternet üzerinden ulaşabiliyor. Böylece finansal durumlarını anlık olarak tek ekranda takip edebilen müşterilerimizin bankacılık işlemlerini yönetmesi de kolaylaşıyor." diye konuştu.
18.03.2021 Ekonomi
Garanti Bankası resmen duyurdu! İlk kez oluyor, avantajlı faiz, indirim...
Garanti Bankası resmen duyurdu! İlk kez oluyor, avantajlı faiz, indirim... Garanti BBVA'dan bir ilk! Dev banka kamuoyuna duyurdu. Avantajlı faiz oranları sunuluyor. Ayrıca indirim de yapılıyor. Garanti BBVA müşterilerine yüzde 5 oranında indirim fırsatı sunuyor. Müşteriler uzun vadede de büyük kazanç sağlayacak. Söz konusu fırsattan yararlanan kişiler elektrik faturası ödemeyecek. Türkiye'de bir ilki gerçekleştiren bankadan avantajlı kredinin detayları ile ilgili de açıklama geldi. Garanti BBVA'dan yapılan açıklamaya göre, Solarçatı'yla iş birliği yapan Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu hızlı sonuçlanan alışveriş kredisini Bireysel Çatı GES sürecine uyarlayarak kolay bir şekilde yenilenebilir enerji kredisi kullanılmasına imkan veriyor. Böylece çatı tipi güneş enerjisi yatırımı yapmak isteyip de bürokratik süreçlerde zorlanan konut sahibi veya site yöneticilerinin uygulamalarını kolaylaştırıyor.
1.02.2021 Ekonomi
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim'
Şarkıcı Göksel'in konserine gitti hayatı karardı! Duyma yetisini yüzde 65 kaybetti: 'Göksel Hanım'ın menajeri tarafından tehdit edildim' 7 Temmuz 2023 tarihinde Şarkıcı Göksel'in konserine giden 33 yaşındaki spor eğitmeni Selin Gül'ün kafasına, konser sırasında ateşlenen havai fişekler sebebiyle demir parçası düştü. Kaza sonrası sol kulağında yüzde 65 engel oluştuğunu ifade eden Selin Gül, 400 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Gül, "Bu süreçte hiçbir şekilde, İBB Kültür A.Ş.'den, organizasyonu yapan şirketin sahibinden, Göksel Hanım'ın ekibinden hiç kimseden hiçbir şekilde yardım görmedim. Üstüne ilk olarak götürüldüğümüz hastanede yapılan işlemlerden dolayı evime icra kağıdı geldi" diye konuştu. Organizasyon şirketi iddialarla ilgili açıklama yapmazken, İBB Kültüe A.Ş. konser alanındaki sorumluluğun, alanın kiralandığı organizasyon şirketlerinde bulunduğunu belirtti.
5.10.2023 Gündem
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız
Azerbaycan Karabağ'da 24 saatte zafere ulaştı! Fransız haber ajansı: Türkiye varken imkansız Dağlık Karabağ'da başlattığı antiterör operasyonunda zafere 24 saatte ulaşan Azerbaycan dünyada gündem olmaya devam ediyor. Azerbaycan'ın yardım konvoyu bu sabah Hankendi'ye doğru yola çıktı, dünya Karabağ'ı izlerken uluslararası haber ajansı AFP 'yıldırım zafer'in yol açtığı atmosferi çarpıcı cümlelerle servis etti.
22.09.2023 Dünya
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç
İnternette sözde şifacılar! Okuyup üfleyip böyle dolandırıyorlar, ayda 1 milyon kazanç Kendilerini büyücü, hoca ya da medyum olarak tanıtıyorlar. Teknolojik imkânları kullanarak internet dünyasında, 700 ile 4500 lira karşılığında inanç istismarına devam ediyorlar. Dijital üfürükçülerle yazıştık. ‘Eski sevgiliyi geri döndürmek’ için yapacağı muska için 1200 lira, ‘kaynana dilini bağlamak’ için ise 4500 lira istedi.
16.09.2023 Yaşam
Hastaneye kaldırılan Nihat Hatipoğlu'ndan ilk açıklama
Hastaneye kaldırılan Nihat Hatipoğlu'ndan ilk açıklama İlahiyatçı ve TV programcısı Nihat Hatipoğlu, dün tansiyon rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Hatipoğlu, Twitter'dan son durumuna yönelik açıklama yaptı.
19.08.2023 Magazin
Ticaret Bakanlığı etiket denetimi! Ceza yağdı
Ticaret Bakanlığı etiket denetimi! Ceza yağdı Ticaret Bakanlığı tüketicinin korunması ve piyasa gözetimi kapsamında yapılan denetimlerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 2022 ve 2023 yıllarında toplamda 358 milyon 776 bin 876 lira ceza kesildi.
18.08.2023 Gündem
Moody's'ten flaş karar! Türk bankalarının görünümünü yükseltti
Moody's'ten flaş karar! Türk bankalarının görünümünü yükseltti Moody's'ten Türkiye ile ilgili dikkat çeken bir açıklama geldi. Moody's Investors Service, Türk bankacılık sistemi için görünümü negatiften durağana yükseltti.
15.08.2023 Ekonomi
Tete Galatasaray'da! İşte maliyeti
Tete Galatasaray'da! İşte maliyeti Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, son olarak Leicester City forması giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Tete’yi transfer etti.
10.08.2023 Galatasaray
Beşiktaş, Rebic'in maliyetini açıkladı
Beşiktaş, Rebic'in maliyetini açıkladı Beşiktaş, kadrosuna kattığı 29 yaşındaki Hırvat oyuncu Ante Rebic'in maliyetini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
31.07.2023 Beşiktaş
Romain Saiss 2,5 milyon euro karşılığında Al-Sadd'da
Romain Saiss 2,5 milyon euro karşılığında Al-Sadd'da Beşiktaş, Romain Saiss transferini KAP'a bildirdi. Siyah Beyazlı takım bu transferden 2,5 milyon euro bonservis bedeli kazanacak.
24.07.2023 Beşiktaş
Safiye Soyman oğlunun son halini paylaştı!
Safiye Soyman oğlunun son halini paylaştı! Safiye Soyman, yaklaşık 24 yıldır MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun'un son durumunu sosyal medya hesabından paylaştı.
20.07.2023 Magazin
Trabzonspor, Udinese'den Benkovic'i kadrosuna kattı
Trabzonspor, Udinese'den Benkovic'i kadrosuna kattı Trabzonspor, İtalyan ekibi Udinese'den defans oyuncusu Filip Benkovic'i satın alma opsiyonuyla kiraladığını açıkladı.
10.07.2023 Trabzonspor
Ankara'da böcek ilacı faciası! 2 kişi hayatını kaybetti
Ankara'da böcek ilacı faciası! 2 kişi hayatını kaybetti Ankara'nın Keçiören ilçesinde böcek ilacından zehirlendiği belirtilen 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, hastaneye kaldırılan 1'i ağır 5 kişinin tedavisi sürüyor.
16.06.2023 Yaşam
EYT'liye düşük maaş! Dikkat çeken SGK detayı ortaya çıktı
EYT'liye düşük maaş! Dikkat çeken SGK detayı ortaya çıktı EYT düzenlemesinin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından, milyonlarca kişi emeklilik için harekete geçti. Emekliliğe hak kazanıp çalışmaya devam eden bazı EYT'liler ise; düşük maaş şartıyla yeniden işe başladı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Güvenlik Uzmanı Murat Bal, SGK tarafından yapılan açıklamaya dikkat çekerek EYT'lileri düşük maaşla işe başlatan işveren hakkında inceleme başlatılacağını ifade etti.
12.04.2023 Emekli
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs'ın sloganını duyurdu: Doğru adımlarla yola devam Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme dair merak edilen soruları yanıtladı. Seçim kampanyasındaki sloganlarını 'Doğru adımlarla yola devam' olarak belirlediklerini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Hem şahsım, hem teşkilat olarak seçim kampanyamızı yüz yüze yürüteceğiz. Siyasette, 'Erdoğan stili' olarak kabul edilen bir tarz var. Nedir o? Yüz yüze, gönül gönüle ilişki" dedi. Deprem bölgesinde 27 bin 949 konutun inşasına başlandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete tepki göstererek, "Hayatında inşaat nedir görmemiş, kalkmış bizi eleştiriyor, temele çukur diyor" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan kentsel dönüşümle ilgili olarak ise "Biz hocalarımızla beraber çalışıyoruz, yeni dönemde daha detaylı bir şekilde ele alıp yasal çerçevelerde de bir adımı atabiliriz. Artık imar affı düşünemeyiz. Düşünme vakti yok" dedi.
29.03.2023 Gündem
TFF'den resmi açıklama! Süper Lig'de bu sezon 4 takım yerine 2 takım küme düşürülecek...
TFF'den resmi açıklama! Süper Lig'de bu sezon 4 takım yerine 2 takım küme düşürülecek... TFF, Süper Lig'den bu sezon 4 takımın yerine 2 takımın düşürüleceğini açıkladı.
22.03.2023 Süper Lig
Süper Lig'in geri kalanı için karar verildi! İşte TFF'nin yol haritası
Süper Lig'in geri kalanı için karar verildi! İşte TFF'nin yol haritası Türkiye Futbol Federasyonu yönetimi, Süper Lig'de hayata geçirilecek kararları belirledi. Bu kapsamda Hatayspor ve Gaziantep FK'nın durumu belli olurken yabancı kontenjanı konusunda da yeni olanaklar tanınacak. TFF'nin resmi sitesinden de alınan kararlarla alakalı resmi bir açıklama yapıldı.
12.02.2023 Şampiy10
Kıdem tazminatında izin parası detayı! Hepsi tek tek belli oldu
Kıdem tazminatında izin parası detayı! Hepsi tek tek belli oldu Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) için sıcak gelişmelere yaşanıyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinde sona yaklaşıldı. Yüz binlerce kişinin maaş alacağı tarih netleşirken EYT'liler alacakları emekli aylıklarını hesaplamaya başladı. EYT ile emekli olacakların alacağı kıdem tazminatında izin parası detayı ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin detayları...
19.01.2023 Emekli
EYT'de son dakika! EYT'lilerin maaş alacağı ilk tarih belli oldu
EYT'de son dakika! EYT'lilerin maaş alacağı ilk tarih belli oldu Emeklilikte Yaşa Takılanlar'ın (EYT) merakla beklediği haber geldi. Milyonlar EYT düzenlemesinin Meclis'e gelmesini bekliyor. EYT düzenlemesiyle ilk maaşın ne zaman hesaplara yatacağı araştırılıyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu "EYT en geç haftaya Meclis'e sunmayı planlıyoruz" diyerek EYT'lilerin ilk maaş alacağı tarihi açıkladı. Peki EYT ilk maaş tarihi belli oldu mu, ilk maaş ne zaman yatacak? İşte detaylar...
17.01.2023 Çalışma Hayatı

Benzer Haber Etiketleri

Garanti Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki garanti açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.