Galatasaray Kulübü

Galatasaray Kulübü

Son dakika Galatasaray Kulübü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasaray Kulübü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasaray Kulübü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Kulübü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray kulübü gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.609 galatasaray kulübü haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray kulübü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu?
Galatasaray Başkanlık seçimi ne zaman? Galatasaray Başkan adayları kim oldu? Galatasaray’da seçim tarihi belli oldu. Mevcut başkan Dursun Özbek’in adaylık açıklamasının ardından seçim tarihi ile ilgili araştırmalar hızlandı. Sarı-kırmızılı taraftarlar ise başkanlık seçimleri için alternatif adaylar olup olmadığını sorguluyor. Peki, Galatasaray Başkanlık seçimleri ne zaman?
27.04.2024 Şampiy10
Galatasaray'da Dursun Özbek aday olduğunu duyurdu
Galatasaray'da Dursun Özbek aday olduğunu duyurdu Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, 25 Mayıs'ta yapılacak başkanlık seçiminde yeniden aday olduğunu açıkladı.
27.04.2024 Süper Lig
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu Galatasaray Kulübü, olağan seçimli genel kurulun 18 Mayıs'ta, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 25 Mayıs'ta yapılacağını duyurdu.
20.04.2024 Galatasaray
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak?
Adnan Öztürk'ten Fenerbahçe önerisi: Galatasaray 10-0 yense ne olacak? Galatasaray Kulübü'nün eski başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe'nin Süper Kupa kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki: Vicdanınıza sığıyor mu?
Galatasaray'dan PFDK sevklerine sert tepki: Vicdanınıza sığıyor mu? Galatasaray Kulübü, Trabzonspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili PFDK sevklerine ilişkin bir açıklama yaptı.
2.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan Ali Koç'a sert yanıt: Psikolojide yansıtma
Galatasaray'dan Ali Koç'a sert yanıt: Psikolojide yansıtma Galatasaray Kulübü, basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un açıklamalarına cevap verdi.
13.03.2024 Futbol
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu
Galatasaray'da seçim tarihi belli oldu Galatasaray'da sezon sonunda yapılacak başkanlık ve yönetim kurulu seçiminin tarihi belli oldu.
12.03.2024 Futbol
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt
Aziz Yıldırım'dan Dursun Özbek'e sert yanıt Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün yaptığı açıklamalara yazılı bir metin paylaşarak cevap verdi. Yıldırım yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe camiası, Dursun Özbek ve benzerleri korkup, sinerken, onların suyuna giderken FETÖ'ye savaş açmış ve kazanmış bir camiadır. O gün FETÖ'nün değirmenine su taşıyanlar malumdur. Bunlar arasında Galatasaray'ın eski başkanları ve mensupları da vardır. FETÖ'ye karşı verilen mücadelede ortada olmayan bu kişiler benim nazarımda FETÖ yandaşıdır" dedi.
27.02.2024 Futbol
Ali Koç'tan Dursun Özbek'e resmen meydan okudu: Tabii yüreğiniz yetiyorsa…
Ali Koç'tan Dursun Özbek'e resmen meydan okudu: Tabii yüreğiniz yetiyorsa… Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in açıklamalarına sert bir yanıt geldi.
6.02.2024 Fenerbahçe
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz
Dursun Özbek'ten transfer açıklaması: Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Bugün Florya'daydım. Çok güzel bir ekibimiz var. Scout ekibimiz, Erden Bey, Ayhan Bey ve hocamızın yoğun çalışması var. Galatasaray için en iyisini yapmak istiyorlar. Bu çalışmalara da devam ediyorlar. Galatasaray için en iyi transferleri yapma peşindeyiz” dedi.
31.01.2024 Futbol
Galatasaray'dan 33.7 milyon euroluk rekor satış! Dursun Özbek açıkladı
Galatasaray'dan 33.7 milyon euroluk rekor satış! Dursun Özbek açıkladı Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulundu.
24.01.2024 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Mağduru oynamayı bırak, kim seni şampiyon yapmayacak!
Dursun Özbek'ten Ali Koç'a: Mağduru oynamayı bırak, kim seni şampiyon yapmayacak! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek yaptığı basın toplantısında gündemdeki konulara açıklık getirdi. Erden Timur'un da yer aldığı toplantıda Özbek, Ali Koç'un, "Ben başkan olduğum sürece bizi şampiyon yapmayacaklar" sözüne atıfta bulundu. İşte haberin detayları...
12.01.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'da bomba Mauro Icardi iddiası! Ayrılık kararı aldı, büyük şok yaşadı
Galatasaray'da bomba Mauro Icardi iddiası! Ayrılık kararı aldı, büyük şok yaşadı Galatasaray Kulübü dün resmi internet sitesinden Arjantinli golcünün bir süre oynamayacağını açıkladı. İtalyan basınından deneyimli santrfor ile ilgili flaş iddia ortaya atıldı.
7.01.2024 Şampiy10
Sakatlık bahane ayrılık şahane! Deprem gibi haber; Icardi ayrılık kararı aldı
Sakatlık bahane ayrılık şahane! Deprem gibi haber; Icardi ayrılık kararı aldı Galatasaray'da son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray Kulübü dün resmi internet sitesinden Arjantinli golcünün bir süre oynamayacağını açıkladı. İtalyan basınından deneyimli santrfor ile ilgili flaş iddia ortaya atıldı.
6.01.2024 Fenerbahçe
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte o tarih
Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak? İşte o tarih Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanması planlanan Galatasaray - Fenerbahçe maçı ileri bir tarihe ertelenmişti. Dev maçın ne zaman oynanacağı merak konusu olurken Süper Kupa’nın akıbeti netleşmeye başladı. Maçın oynanacağı tarih için 2 ihtimal bulunuyor. İşte detaylar...
1.01.2024 Fenerbahçe
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza
PFDK'dan Süper Lig'de 6 kulübe ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig'deki 6 kulübe çeşitli cezalar verdi.
28.12.2023 Futbol
Yılın transfer bombası! Fenerbahçe altyapısındaydı, Erden Timur Galatasaray'a getiriyor
Yılın transfer bombası! Fenerbahçe altyapısındaydı, Erden Timur Galatasaray'a getiriyor Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Galatasaray'da ara transfer çalışmaları dört bir koldan devam ediyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda temaslarını hızlandıran sarı kırmızılılardan sürpriz bir hamle geldi. Devre arasında flaş isimleri kadrosuna katacak olan Cimbom, Fenerbahçe altyapısında yetişmiş o yıldız için devreye girdi...
29.11.2023 Galatasaray
Ali Koç itiraf etti! Metin Öztürk sözleri: Hiç ilgisi yok, artık bitsin
Ali Koç itiraf etti! Metin Öztürk sözleri: Hiç ilgisi yok, artık bitsin Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Metin Öztürk ile aralarında geçen 'Dursun Özbek diyaloğu hakkında dosya hazırlattığı' yönündeki iddialarla ilgili bir açıklama yaptı. İşte Ali Koç'un o açıklamaları...
5.08.2023 Fenerbahçe
Dursun Özbek ve Okan Buruk neye uğradığını şaşırdı: Bu yaşta oyuncumu Galatasaray'a göndermem
Dursun Özbek ve Okan Buruk neye uğradığını şaşırdı: Bu yaşta oyuncumu Galatasaray'a göndermem Galatasaray Kulübü muhabirlerden Burhan Can Terzi, 'Kontra' programında çok özel açıklamalarda bulundu. Sarı Kırmızılı yöneticilerin transfer gündemi hakkında detaylı bilgiler paylaşan Terzi'nin 'Rashica, Gravenberch, Kerem Demirbay, Fred' istihbaratları oldukça dikkat çekti.
30.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması
Galatasaray'da yeni sponsorluk anlaşması Galatasaray Kulübü, GKN Kargo ile sponsoruk anlaşması imzaladı.
27.07.2023 Galatasaray
Cedric Bakambu Galatasaray'a hayırlı olsun! İcardi'nin alternatifi
Cedric Bakambu Galatasaray'a hayırlı olsun! İcardi'nin alternatifi Süper Lig'de Bursaspor'da oynayan daha sonra Villarreal, Marsilya ve Olympiakos gibi kulüplerde forma giyen Cedric Bakambu Galatasaray'da...
20.07.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan sponsorluk açıklaması
Galatasaray'dan sponsorluk açıklaması Galatasaray Kulübü, son günlerde sponsorluk ile ilgili ortaya atılan iddialar ile ilgili açıklama yaptı.
18.06.2023 Galatasaray
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ı kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Süper Lig şampiyonu Galatasaray’ı kabul etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2022-2023 sezonunda Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Galatasaray Kulübü'nü kabul etti.
16.06.2023 Galatasaray
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması!
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sezon başında kiralık olarak gönderilen futbolcuların geri döneceğini belirtti ve İcardi ile Anderson Talisca transferleri hakkında çok önemli ifadeler kullandı.
13.06.2023 Galatasaray
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu
Sporun Oscar gecesi! 69. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri sahiplerini buldu 69. Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreni Volkswagen Arena’da yapıldı. Görkemli gecede 2022 yılının en başarılı isimleri belli oldu.
3.05.2023 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Kulübü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray kulübü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.