Mourinho

Mourinho

Son dakika mourinho haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mourinho ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mourinho haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mourinho

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mourinho gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.745 mourinho haberi bulunmuştur. Tüm mourinho haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fenerbahçe, Zenit ile hazırlık maçı yapacak
Fenerbahçe, Zenit ile hazırlık maçı yapacakFenerbahçe, kasım ayında liglere verilecek milli arada Rus temsilcisi Zenit ile özel maçta karşı karşıya geleceğini açıkladı.
22.10.2024Fenerbahçe
Mourinho 'her gün aynı soruları soruyorsunuz' deyip fena tersledi! Tepkiler çığ gibi, kriz patlak verdi
Mourinho 'her gün aynı soruları soruyorsunuz' deyip fena tersledi! Tepkiler çığ gibi, kriz patlak verdiFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe’ye büyük beklentilerle gelen Portekizli çalıştırıcı, Samsunspor beraberliğinin ardından hem demeçleri hem ilk 11 tercihleriyle sorgulanmaya başladı. Lider Galatasaray’ın 8 puan gerisinde kalınması taraftarda hayal kırıklığı yarattı.
22.10.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de suçlu Mourinho! İsmail Kartal'ı mumla aradılar, bomba gerçek ifşa oldu
Fenerbahçe'de suçlu Mourinho! İsmail Kartal'ı mumla aradılar, bomba gerçek ifşa olduFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe, Samsun karşılaşmasıyla beraber 2. kez skoru koruyamayıp beraberlikte kaldı. Fenerbahçe’de geçen sezon İsmail Kartal ile bu yılın aynı Mourinholu dönemi kıyaslandığında çarpıcı bir gerçek ortaya çıktı. İşte detaylar
22.10.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de hüsran! 8 milyon euroya 31 dakika oynadılar
Fenerbahçe'de hüsran! 8 milyon euroya 31 dakika oynadılarSüper Lig'de Samsun'da 88. dakikada yediği golle 2 puan bırakan Fenerbahçe'de büyük para harcanan yeni transferlerin forma şansı bulamaması eleştiri konusu oldu.
21.10.2024Fenerbahçe
'İsmail Kartal'dan özür dilemek için sıraya gireceğiz!' Köşe yazarları Samsunspor Fenerbahçe maçını değerlendirdi
'İsmail Kartal'dan özür dilemek için sıraya gireceğiz!' Köşe yazarları Samsunspor Fenerbahçe maçını değerlendirdiSüper Lig’in 9’uncu haftasında Fenerbahçe, deplasmanda karşılaştığı Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Sarı-lacivertlilerin 88. dakikada yediği golle 1 puana razı olduğu maçı spor yazarları köşe yazılarında değerlendirdi.
21.10.2024Şampiy10
Sergen Yalçın, Jose Mourinho'ya canlı yayında patlayarak ilginç bir iddiada bulundu!
Sergen Yalçın, Jose Mourinho'ya canlı yayında patlayarak ilginç bir iddiada bulundu!Fenerbahçe Samsun'dan 1 puanla döndü. Jose Mourinho okları üzerine çekti. Jose Mourinho için Sergen Yalçın canlı yayında flaş ifadeler kullandı.
21.10.2024Fenerbahçe
Jose Mourinho isyan etti! 'Çok şey söyleyebilirim ama... Göreceğiz!'
Jose Mourinho isyan etti! 'Çok şey söyleyebilirim ama... Göreceğiz!'Trendyol Süper Lig'in 9. hafta maçında Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Samsunspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından konuşan Jose Mourinho, müsabakaya dair çarpıcı ifadeler kullanırken verilen kararlara isyan etti.
21.10.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe, Samsun'dan ağır yaralı dönüyor
Fenerbahçe, Samsun'dan ağır yaralı dönüyorSüper Lig'in 9. haftasında oynanan Samsunspor-Fenerbahçe maçı gol düellosuna sahne oldu. 88. dakikada Soner Aydoğdu'nun golüne engel olamayan Jose Mourinho yönetimindeki Kanarya, sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrılarak zirve yarışında yara aldı. Sezonun flaş takımı olan Thomas Reis'li Karadeniz ekibi ise yenilmezlik serisi 5 maça yükseldi.
20.10.2024Futbol
Fenerbahçe, Samsunspor'a konuk oluyor! Mourinho'nun 11'i netleşti
Fenerbahçe, Samsunspor'a konuk oluyor! Mourinho'nun 11'i netleştiTrendyol Süper Lig’de ikinci sırada bulunan sezonun flaş ekibi Samsunspor bugün evinde, dördüncü basamaktaki Fenerbahçe’yi konuk edecek.
20.10.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe kapının önüne koydu! Ryan Kent'e bir darbe daha, resmen ortada kaldı
Fenerbahçe kapının önüne koydu! Ryan Kent'e bir darbe daha, resmen ortada kaldıFENERBAHÇE HABERLERİ... Geniş kadrosuyla bu sezon Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, uzun süredir beklenen ayrılığı gerçekleştirdi ve Jose Mourinho'nun gözüne giremeyen İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent'in sözleşmesini feshetti. Bu ayrılığın ardından 27 yaşındaki futbolcuya İskoçya'dan da kötü haber geldi. İşte detaylar...
19.10.2024Fenerbahçe
Mourinho, Samsunspor maçında kadroyu değiştiriyor! İsmail Yüksek ve Fred kararı
Mourinho, Samsunspor maçında kadroyu değiştiriyor! İsmail Yüksek ve Fred kararıFenerbahçe maçsız geçen 16 günlük aranın ardından yarın Samsunspor deplasmanıyla birlikte çok zorlu bir sürece giriyor. Sarı-Lacivertliler, 22 günde 4’ü lig ve 2’si Avrupa olmak üzere 6 maça çıkacak. Kritik viraj öncesi Samandıra’da keyifler yerinde. Futbolcuların ve Jose Mourinho’nun morali yüksek. Birçok sakatın takıma dönmesiyle kadro da genişledi. Kanarya, zorlu periyodu en az hasarla geçmeye kararlı.
19.10.2024Fenerbahçe
Mourinho 'bizim için gol at' dedi, milli yıldız cevabı yapıştırdı: İnşallah...
Mourinho 'bizim için gol at' dedi, milli yıldız cevabı yapıştırdı: İnşallah...FENERBAHÇE SON DAKİKA HABERLERİ... Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu ve milli yıldız, kulüp televizyonuna dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tecrübeli isim Mourinho'yla özel görüşmesinin detaylarını açıklayarak bombayı patlattı.
17.10.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Paul Pogba bombası patladı! Transferi açıkladılar: Ali Koç bunu yapar
Fenerbahçe'de Paul Pogba bombası patladı! Transferi açıkladılar: Ali Koç bunu yaparFENERBAHÇE HABERLERİ... Doping cezasında indirime gidilen Paul Pogba, 2025 yılının ilk çeyreğinde yeşil sahalara dönmeye hazırlanıyor. Son verdiği röportajda Jose Mourinho ile ilişkisine dair konuşan Fransız orta saha oyuncusu hakkında İngiltere ve İtalya'dan Fenerbahçe açıklaması geldi. İşte son dakika Paul Pogba-Fenerbahçe haberi...
17.10.2024Fenerbahçe
Samsunspor maçı öncesi Fenerbahçe'de alarm! Mourinho 2 yeni transferi birden kesti
Samsunspor maçı öncesi Fenerbahçe'de alarm! Mourinho 2 yeni transferi birden kestiFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe son maçına 3 Ekim’de Twente karşısında çıkmıştı. 17 gün sonra Süper Lig'de Samsunspor ile karşılaşarak sahalara dönecek olan Sarı-Lacivertliler’de Jose Mourinho’nun ilk 11’de değişiklikler yapması bekleniyor. İşte pazar günü sahaya çıkması beklenen kadro...
17.10.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'den ayrıldılar, forma yüzü göremediler
Fenerbahçe'den ayrıldılar, forma yüzü göremedilerFenerbahçe'nin sezon başında kiralık olarak gönderdiği Omar Fayed, Emre Mor ve Miha Zajc gibi oyuncular takımlarında forma şansı bulamıyor. Bu da teknik direktör Mourinho'nun kararının ne denli doğru olduğunu gösterdi.
16.10.2024Fenerbahçe
Jose Mourinho inadından vazgeçti! İrfan Can Kahveci yeni transferi yedek bırakacak, Tadic'in yeri değişiyor
Jose Mourinho inadından vazgeçti! İrfan Can Kahveci yeni transferi yedek bırakacak, Tadic'in yeri değişiyorFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de Mourinho'nun gelişiyle birlikte yedek kulübesine çekilen İrfan Can Kahveci'nin A Milii Takımımızın Uluslar Ligi'nde oynadığı Karadağ ve İzlanda maçlarında performansı büyük beğeni topladı. Sarı-lacivertlilerde Jose Mourinho bu noktada flaş bir karar aldı. İşte detaylar...
16.10.2024Fenerbahçe
Barcelona'nın yıldızı devre arasında Fenerbahçe'de! Ali Koç, Mourinho'nun gözdesini kiralık getirecek
Barcelona'nın yıldızı devre arasında Fenerbahçe'de! Ali Koç, Mourinho'nun gözdesini kiralık getirecekFENERBAHÇE TRANSFER HABERLERİ... Devre arası çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'de gündem Barcelona'nn yıldızına çevrildi. Oynamak istediği bir kulübe gitmek isteyen İspanyol futbolcuyu Ali Koç yönetimi kiralık olarak getirmenin yollarını arıyor.
15.10.2024Fenerbahçe
Fred ve Amrabat sonrası kadro dışı kaldı! Avrupa devi Mourinho'dan milli yıldızı istedi
Fred ve Amrabat sonrası kadro dışı kaldı! Avrupa devi Mourinho'dan milli yıldızı istediFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezondan bu yana sarı-lacivertli formayla gösterdikleri performansla adlarından söz ettiren pek çok oyuncuya Avrupa'dan talipler kapıdaydı. Bunlardan biri de mili yıldız. Benfica, Atletico Madrid derken İsmail Yüksek'e bir Avrupa daha devi kancayı taktı. Ellini çabuk tutan o kulüp teknik direktör Jose Mourinho ile de direkt temasa geçti. İşte detaylar.
14.10.2024Fenerbahçe
Cengiz Ünder arıza çıkardı! İsteğini Mourinho'ya söyleyip resti çekti: Başka takıma giderim
Cengiz Ünder arıza çıkardı! İsteğini Mourinho'ya söyleyip resti çekti: Başka takıma giderimFENERBAHÇE HABERLERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Büyük umutlarla transfer olan Cengiz Ünder, beklentileri karşılayamadığı Fenerbahçe’de Jose Mourinho’nun gözüne girmeye son derece kararlı görünüyor. Yıldız oyuncu bu noktada Mouriho'dan tek bir isteği var. İşte detaylar...
14.10.2024Fenerbahçe
Hocası yüzüne bakmıyor, Mourinho'nun yeni prensi olacak! Fenerbahçe'nin ilk ara transferi belli oldu
Hocası yüzüne bakmıyor, Mourinho'nun yeni prensi olacak! Fenerbahçe'nin ilk ara transferi belli olduFENERBAHÇE HABERLERİ... Mourinho transfere kafayı taktı! Fenerbahçe'den Ocak için transfer teklifi ortaya çıktı. Jose Mourinho sezon başında alamadığı eski futbolcusunu Ocak ayında takıma katmak istiyor. İşte detaylar...
14.10.2024Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Mourinho transfere kafayı taktı! Ocak'ta teklif yapılacak
Fenerbahçe'de Mourinho transfere kafayı taktı! Ocak'ta teklif yapılacakJose Mourinho sezon başında alamadığı eski futbolcusunu Ocak ayında takıma katmak istiyor. Tottenham futbolcusunun satışına sıcak bakıyor.
14.10.2024Şampiy10
Dusan Tadic'e geri dön çağrısı! Sürpriz gelişme
Dusan Tadic'e geri dön çağrısı! Sürpriz gelişmePerformansıyla dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'nin Sırp yıldızı Dusan Tadic, milli takımının yetkililerini harekete geçirdi.
13.10.2024Şampiy10
Fenerbahçe'de Mourinho'dan yönetimden sürpriz talep! Maaşlara zam istedi
Fenerbahçe'de Mourinho'dan yönetimden sürpriz talep! Maaşlara zam istediFenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, takım içerisindeki dengeleri sağlamak için harekete geçti ve sarı-lacivertli ekibin yönetiminden taleplerde bulundu.
13.10.2024Şampiy10
Jose Mourinho'nun kızı görkemli düğünle evleniyor
Jose Mourinho'nun kızı görkemli düğünle evleniyorFenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü, kızı Matilde'yi bugün evlendiriyor. Bazı misafirlerin özel jetlerle katılım sağlayacağı düğün, Portekiz'de 'yılın düğünü' olarak adlandırılıyor.
12.10.2024Fenerbahçe
Ortalığı karıştıracak sözler: Adı Mourinho olmasa 4 haftada kovulurdu
Ortalığı karıştıracak sözler: Adı Mourinho olmasa 4 haftada kovulurduTeknik Direktör Yılmaz Vural, hem milli takım hem de Fenerbahçe ile ilgili gündem olacak açıklamalarda bulundu.
11.10.2024Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Mourinho ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mourinho haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.