Galatasaray Beşiktaş Derbisi

Galatasaray Beşiktaş Derbisi

Son dakika Galatasaray Beşiktaş derbisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Galatasaray Beşiktaş derbisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Galatasaray Beşiktaş derbisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Galatasaray Beşiktaş Derbisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan galatasaray beşiktaş derbisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 551 galatasaray beşiktaş derbisi haberi bulunmuştur. Tüm galatasaray beşiktaş derbisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mustafa Denizli, Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası uyardı! "Böyle devam edemez"
Mustafa Denizli, Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrası uyardı! "Böyle devam edemez" G.Saray’ı da Beşiktaş’ı da şampiyon yapan Mustafa Denizli yazdı. Galatasaray öyle veya böyle şampiyonluk yarışında büyük bir yara almaktan belki de şansının yardımıyla kurtuldu diyebiliriz. Oyunda daha fazla hücum ve pozisyon bulması anormal değildi ama ‘Bunlar da kaçar mı’ dediğin pozisyonu yok. Beşiktaş zaten yarışta geri kalmış. Psikolojik olarak maç öncesi sorunları olan bir takımdı. Özellikle yönetimde olan olaylar takıma da yansır.
22.10.2023 Şampiy10
Kimse Samandıra'dan çıkmayacak! Fenerbahçe'den Galatasaray-Beşiktaş derbisi kararı
Kimse Samandıra'dan çıkmayacak! Fenerbahçe'den Galatasaray-Beşiktaş derbisi kararı Fenerbahçe'de son dakika gelişmeler yaşanıyor. Süper Lig'in 9. haftası Galatasaray-Beşiktaş derbisine sahne olacak. Bu mücadelenin skoruyla yakından ilgilenen Fenerbahçe de sürpriz bir karar aldı. İşte detaylar...
21.10.2023 Fenerbahçe
Derbi iptal edildi mi? Galatasaray Beşiktaş maçı iptal mi edildi? Milli yas sonrası gözler TFF'de!
Derbi iptal edildi mi? Galatasaray Beşiktaş maçı iptal mi edildi? Milli yas sonrası gözler TFF'de! Galatasaray Beşiktaş maçı iptal mi edildi sorusu taraftarların merak konusu oldu. Türkiye'de 3 günlük milli yas ilan edildi. Karar sonrası diziler yeni bölümlerini ekrana getirmedi. Süper Lig maçları da bu gelişme sonrası araştırılmaya başlandı. 21 Ekim Cumartesi oynanması planlanan Galatasaray Beşiktaş derbisi de ertelenme riskiyle karşı karşıya kaldı. Türkiye Futbol Federasyonu derbi için kararını verdi. Peki GS BJK derbisi iptal mi edildi? İşte detaylar..
19.10.2023 Futbol
Galatasaray-Beşiktaş derbisinde deplasman seyircisi yasağı kalktı
Galatasaray-Beşiktaş derbisinde deplasman seyircisi yasağı kalktı Süper Lig'de 9. haftasında oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisinde deplasman seyircisi yasağı kalktı.
18.10.2023 Galatasaray
Galatasaray - Beşiktaş derbisinde Icardi'den müthiş gol!
Galatasaray - Beşiktaş derbisinde Icardi'den müthiş gol! Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray NEF Stadı'nda ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk etti. Derbi mücadelesinde Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin attığı golle ilgili ilginç bir detaya ulaşıldı. İşte detaylar...
5.11.2022 Galatasaray
Galatasaray-Beşiktaş derbisinin muhtemel 11'leri
Galatasaray-Beşiktaş derbisinin muhtemel 11'leri Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında dev derbi heyecanı yaşanacak. Zirve mücadelesi veren Galatasaray ile Beşiktaş NEF Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Okan Buruk kredisini yükseltmek, Şenol Güneş ise iyi başlangıcı sürdürmek için zafer peşinde. Beşiktaş derbisine Sarı-Kırmızılı taraftar yoğun ilgi gösterdi.
5.11.2022 Galatasaray
Galatasaray ile Beşiktaş derbisine geri sayım başladı! Yılmaz Vural 'zamanı var' deyip çarpıcı gerçeği açıkladı
Galatasaray ile Beşiktaş derbisine geri sayım başladı! Yılmaz Vural 'zamanı var' deyip çarpıcı gerçeği açıkladı Süper Lig’in 13. haftasında ezeli rakipler Galatasaray ile Beşiktaş kozlarını paylaşacak. Tüm Türkiye’nin merakla beklediği karşılaşma öncesi Yılmaz Vural, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
5.11.2022 Futbol
Galatasaray Beşiktaş maçı hangi statta, Beşiktaş Galatasaray maçı kimin sahasında oynanacak?
Galatasaray Beşiktaş maçı hangi statta, Beşiktaş Galatasaray maçı kimin sahasında oynanacak? Galatasaray Beşiktaş maçı nerede oynanacak, Beşiktaş Galatasaray maçı hangi statta? Galatasaray, Süper Lig'in 13. haftasında Beşiktaş'la derbi maçına çıkıyor. Derbi maçı hazırlıkları devam ederken maçı stadyumdan izlemek isteyenler GS-BJK derbisi nerede, hangi statta oynanacak? Sorularına yanıt arıyor. Peki, Beşiktaş Galatasaray maçı kimin sahasında oynanacak?
5.11.2022 Şampiy10
Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray'da Okan Buruk'tan Kerem Aktürkoğlu kararı...
Beşiktaş derbisi öncesi Galatasaray'da Okan Buruk'tan Kerem Aktürkoğlu kararı... Süper Lig'de kritik Beşiktaş derbisi öncesinde Galatasaray’da birlik-beraberlik yemeği organize edildi. Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, sarı kırmızılı teknik heyet ve futbolculara, Sarıyer’de moral ve destek yemeği verdi.
3.11.2022 Galatasaray
Halil Umut Meler ilk kez Galatasaray - Beşiktaş derbisinde düdük çalacak
Halil Umut Meler ilk kez Galatasaray - Beşiktaş derbisinde düdük çalacak FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, kariyerinde ilk kez Galatasaray - Beşiktaş derbisinde görev alacak.
2.11.2022 Galatasaray
Galatasaray Beşiktaş derbisinin hakemi kim oldu?
Galatasaray Beşiktaş derbisinin hakemi kim oldu? Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak olan Galatasaray Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu. Dev maçı Halil Umut Meler yönetecek.
2.11.2022 Şampiy10
Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi ayrılık! Okan Buruk resmen açıkladı: Antrenmanlarda bile kötü
Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi ayrılık! Okan Buruk resmen açıkladı: Antrenmanlarda bile kötü Süper Lig'in 13.haftasında NEF Stadı'nda Beşiktaş'la karşılaşacak olan Galatasaray'da Okan Buruk'un yaptığı açıklamalar bomba etkisi yarattı. Gökhan Dinç'in sorularını yanıtlayan Buruk; İcardi, Boey, Mertens hakkında övgü dolu sözler kullanırken, genç teknik adamın takımdaki bir oyuncunu hiç beğenmemesi ise ayrılık iddialarını da beraberinde getirdi.
1.11.2022 Galatasaray
Galatasaray Beşiktaş maçı biletleri ne kadar, ne zaman satışa çıkacak? BJK GS maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte derbi zamanı ve saati…
Galatasaray Beşiktaş maçı biletleri ne kadar, ne zaman satışa çıkacak? BJK GS maçı biletleri satışa çıktı mı? İşte derbi zamanı ve saati… Galatasaray Beşiktaş maçı biletleri satışa çıktı mı, Galatasaray Beşiktaş biletleri ne zaman satışa çıkacak? Süper Lig'in 13. haftasında Galatasaray ve Beşiktaş mücadele edecek. Maçın biletleri ise taraftarlar tarafından araştırılıyor. Peki, Galatasaray Beşiktaş maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak?
31.10.2022 Şampiy10
Okan Buruk Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi cezayı kesti! Sana yedek kulübesi yolu gözüktü
Okan Buruk Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi cezayı kesti! Sana yedek kulübesi yolu gözüktü Süper Lig'in 12.haftasında Fatih Karagümrük'ü deplasmanda Emre Taşdemir ve Mata'nın golleriyle 2-0 yenen ve 2 günlük iznin ardından Beşiktaş maçı hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da flaş bir gelişme yaşandı. Oynadığı futbol ve attığı gollerle Okan Buruk'un yeni Visca'sı lakabını alan oyuncunun bonservisi için yönetimin harekete geçtiği öğrenilirken, Erden Timur'un İngiliz kulübüyle görüşmelere başladığı bildirildi.
31.10.2022 Galatasaray
Atilla Karaoğlu kimdir? Derbinin hakemi Atilla Karaoğlu nereli, kaç yaşında? Hayatı hakkında merak edilenler!
Atilla Karaoğlu kimdir? Derbinin hakemi Atilla Karaoğlu nereli, kaç yaşında? Hayatı hakkında merak edilenler! Süper Lig'de bu akşam Galatasaray-Beşiktaş derbisi heyecanı yaşanacak. Maç hakkında araştırılan konulardan biri de maçın hakemi Atilla Karaoğlan oldu. Peki Atilla Karaoğlan kimdir, nereli kaç yaşında? Atilla Karaoğlan hangi takımlı, hangi maçları yönetti? Atilla Karaoğlan hayatı….
15.03.2022 Futbol
Süper derbiye yakışan süper oranlar
Süper derbiye yakışan süper oranlar Galatasaray-Beşiktaş derbisi için geri sayım başladı... Dev buluşmada süper oranlar yine misli.com'da!
14.03.2022 İddaa
Derbi erteleniyor mu? İki kulüp ve TFF'den flaş açıklama
Derbi erteleniyor mu? İki kulüp ve TFF'den flaş açıklama Pazartesi NEF Stadı'nda oynanacak olan Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesinde olumsuz hava koşulları sebebiyle sarı kırmızılı yöneticiler maçın ertelenmesi için TFF'ye başvurdu. TFF topu Beşiktaş'a atarken, Emre Kocadağ'dan flaş bir açıklama geldi.
11.03.2022 Galatasaray
Galatasaray'dan TFF'ye 'derbi ertelensin' başvurusu!
Galatasaray'dan TFF'ye 'derbi ertelensin' başvurusu! UEFA Avrupa Ligi'nde Barcelona ile 0-0 berabere kalan Galatasaray tur için avantajını korudu. Sarı-kırmızılılar rövanş öncesi Süper Lig'de Beşiktaş ile karşılaşacak. Aslan, Türkiye'de yaşanan olumsuz hava koşulları sebebiyle maçla ilgili TFF'ye başvuruda bulundu.
11.03.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'nin de bir derbi planı var!
Fenerbahçe'nin de bir derbi planı var! Ankagücü ile kritik bir maça çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'nin derbi planı var!
7.05.2021 Fenerbahçe
Fatih Terim: Bizden haber bekleyin, maçlar ertelenecektir!
Fatih Terim: Bizden haber bekleyin, maçlar ertelenecektir! Galatasaray - Beşiktaş derbisi sonrası soyunma odasında oyuncularına iki gün izin veren Fatih Terim, “Sakin olun, merak etmeyin. Sağduyu galip gelecektir. İki gün ailenizle beraber dinlenin, bizden haber bekleyin. Dünyanın her yerinde olduğu gibi maçlar ertelenecektir” dedi.
17.03.2020 Galatasaray
Galatasaray - Beşiktaş maçı seyircisiz mi oynanacak? Süper Lig maçları ligi seyircisiz mi kapatacak?
Galatasaray - Beşiktaş maçı seyircisiz mi oynanacak? Süper Lig maçları ligi seyircisiz mi kapatacak? Galatasaray Beşiktaş maçı Süper Lig’de şampiyonu belirleyecek. Şampiyonluğu belirleyecek derbi maşı Süper Lig’in en kritik maçlarından biri. Corona virüsü tedbirleri kapsamında birçok önlem alınırken, gözler Galatasaray Beşiktaş maçına çevrildi. Galatasaray Beşiktaş maçı seyircisiz mi?
14.03.2020 Gündem
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Galatasaray - Beşiktaş derbisi seyircili oynanacak
TFF Başkanı Nihat Özdemir: Galatasaray - Beşiktaş derbisi seyircili oynanacak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, "Galatasaray-Beşiktaş derbisi seyircili oynanacak. Gerekli tüm önlemleri aldık." dedi.
12.03.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Beşiktaş Derbisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki galatasaray beşiktaş derbisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.