G7

G7

Son dakika g7 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan g7 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını g7 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

G7

haberleri sayfasında son dakika yaşanan g7 gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.920 g7 haberi bulunmuştur. Tüm g7 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kana susamış İsrail durdurulamıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kana susamış İsrail durdurulamıyorCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Teşkilatları ile bayramlaştı. Erdoğan, "Tam 76 yıldır işgal, zulüm ve sistematik katliama maruz kalan Filistin halkı, bir bayramı daha yine buruk geçiriyor; barışa hasret bir şekilde geçiriyor" dedi.
17.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadele mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyonla mücadele mesajı!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya-İtalya dönüşü gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan enflasyon hedefleriyle ilgili konuşarak, "Yılın son çeyreğini bekleyeceğiz. Yılın son çeyreğinde inşallah bunlar tam manasıyla görünecek. Şu anda işi sıkı tutuyoruz. Ama bütün mesele yine geliyor, faiz olayına dayanıyor. İnşallah faizde atacağımız adımlarla enflasyonu son çeyrekte çok daha olumlu bir konuma taşımış olacağız. Nitekim ekonomide dengelenmeye yönelik politikalar meyvelerini veriyor. Cari işlemler açığı önemli ölçüde azaldı. Mayıs itibarıyla yıllık ihracatımız 260 milyar doları aştı. İthalatımızdaki düşüş aynı şekilde sürüyor." dedi.
15.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G7 Zirvesi aile fotoğrafı çekiminde
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G7 Zirvesi aile fotoğrafı çekimindeCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya'da düzenlenen G7 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin ikinci gününde aile fotoğrafı çekimine katıldı.
14.06.2024Gündem
İtalya Başbakanı Meloni'nin ABD Başkanı Biden'ı beklerken sıkıldığı anlar böyle kaydedildi
İtalya Başbakanı Meloni'nin ABD Başkanı Biden'ı beklerken sıkıldığı anlar böyle kaydedildiİtalya Başbakanı Giorgia Meloni, ev sahipliği yaptığı G7 Zirvesi kapsamında dün Fasano kentindeki Borgo Egnazia’da ülke liderlerini karşıladı. Meloni’nin ABD Başkanı Joe Biden’ı yaklaşık 20 dakika boyunca beklerken sıkıldığı anlar kameralara yansırken Meloni, bu sırada gazetecilerle selfie çektirdi.
14.06.2024Vatan TV
G7 Zirvesi'ne damga vuran anlar: Bir kadın bu kadar bekletilmez
G7 Zirvesi'ne damga vuran anlar: Bir kadın bu kadar bekletilmezİtalya'da düzenlenen G7 Zirvesi dün başladı, ilk günün konusu Rusya-Ukrayna savaşı olurken bugün Avrupa'ya yönelik düzensiz göç ve Gazze konusunun masaya yatırılması bekleniyor.
14.06.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan G7 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi için İtalya’da! İslam dünyasına Gazze çağrısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan G7 Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi için İtalya’da! İslam dünyasına Gazze çağrısıDünyanın en büyük 7 ekonomisinden oluşan G7 ülkelerinin liderleri, bu yıl dönem başkanı İtalya'nın ev sahipliğinde Puglia bölgesindeki Borgo Egnazia'da bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G7 Liderler Zirvesi Afrika ve Akdeniz/Yapay Zeka ve Enerji Konulu Yüksek Düzeyli Oturumu’na katılmak üzere gittiği İtalya’da oturum öncesi ülkelerin liderleriyle ayaküstü sohbet etti.
14.06.2024Gündem
G7'de ikinci gün başladı! Erdoğan zirveye özel davetli olarak katılıyor
G7'de ikinci gün başladı! Erdoğan zirveye özel davetli olarak katılıyorDünyanın en büyük 7 ekonomisinden oluşan G7 ülkelerinin liderleri, bu yıl dönem başkanı İtalya'nın ev sahipliğinde Puglia bölgesindeki Borgo Egnazia'da bir araya geldi. Dün başlayan ve 3 gün sürecek zirveye özel davetli olarak katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın G7 liderlerine Gazze için çağrıda bulunması ve ikili görüşmeler gerçekleştirmesi bekleniyor.
14.06.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya liderlerine seslenecek: Gündem Gazze'deki katliam
Cumhurbaşkanı Erdoğan dünya liderlerine seslenecek: Gündem Gazze'deki katliamCumhurbaşkanı Erdoğan, bugün G7 Liderler Zirvesi'ne özel davetli olarak katılacak. Erdoğan, G7 yüksek düzeyli zirve oturumunda dünya liderlerine seslenecek. Gündeminde İsrail'in 8 aydır Gazze'de sürdürdüğü katliam olacak.
14.06.2024Gündem
Avrupa’da Erdoğan’dan Eurofighter hamlesi!
Avrupa’da Erdoğan’dan Eurofighter hamlesi!Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İspanya ile İtalya’da yapacağı ikili görüşmelerin gündeminde, Eurofighter savaş uçağı alımının önemli bir yer tutması bekleniyor. Türkiye, hava gücünde bir zaafiyet oluşmaması için 40 Eurofighter jetini, Yunanistan’ın F-35 savaş uçaklarına sahip olmasından önce envanterine katmayı istiyor.
13.06.2024Dünya
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024Dünya
Ukrayna, barış formülünün 10 şartını açıkladı
Ukrayna, barış formülünün 10 şartını açıkladıUkrayna Dışişleri Bakanlığı, Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin açıkladığı barış formülüne ilişkin 10 şartı tüm detaylarıyla paylaştı. Bu şartlar arasında enerji ve gıda güvenliği, Rusya’nın Ukrayna topraklarından çekilmesi, Ukrayna’nın toprak bütünlüğünün tanınması maddeleri yer aldı.
24.09.2023Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçe'ye tebrik mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Fenerbahçe'ye tebrik mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyon olan Fenerbahçe'yi tebrik etti.
11.06.2023Gündem
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepki
Çavuşoğlu'ndan, Stuttgart'taki kundaklama girişimine tepkiDışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya'nın Stuttgart kentindeki Türk seyahat acentesine yönelik kundaklama girişimine tepki gösterdi.
19.05.2023Gündem
Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida'ya sis bombalı saldırı! Patlama sesi büyük panik yarattı
Japonya Başbakanı Fumiyo Kişida'ya sis bombalı saldırı! Patlama sesi büyük panik yarattıJaponya Başbakanı Fumiyo Kişida, Wakayama vilayetindeki Saikazaki limanında konuşma yapmaya hazırlandığı sırada yanına sis bombası atıldı. Başbakan hızla olay yerinden uzaklaştırılırken şüphelinin yaka paça gözaltına alındığı görüldü.
15.04.2023Dünya
Zelenskiy, Rusya-Ukrayna savaşının yıldönümünde halka moral verdi
Zelenskiy, Rusya-Ukrayna savaşının yıldönümünde halka moral verdiRusya'nın Ukrayna'yı işgale başlamasının üzerinden bir yıl geçti. 24 Şubat 2022'de sabah saatlerinde Ukrayna'nın başkenti Kiev'de ilk patlamaların duyulmasıyla, İkinci Dünya Savaşı sonrası Avrupa topraklarında görülen en büyük savaş başladı.
24.02.2023Dünya
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandı
Deprem felaketinde 15. gün! Son durum açıklandıAFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 41 bin 156’ya yükseldi.
20.02.2023Gündem
Büyük felakette 14. gün! Deprem bölgesinden dakika dakika gelişmeler
Büyük felakette 14. gün! Deprem bölgesinden dakika dakika gelişmelerAFAD'ın verilerine göre, 6 Şubat Pazartesi saat 04:17'de 7.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan deprem, yerin 7 kilometre altında gerçekleşti. Aynı gün saat 13.24'te ise merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Yapılan son açıklamaya göre; can kaybı 40 bin 642’ye yükseldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 10 ilde yeni yerleşim alanlarına ilişkin yerlerin belirlendiğini duyurdu. Öte yandan depremin 296. saatinde iki kişi daha enkazdan sağ olarak çıkarıldı.
18.02.2023Gündem
Putin, tavan fiyat uygulayan ülkelere petrol satışını yasakladı
Putin, tavan fiyat uygulayan ülkelere petrol satışını yasakladıRusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, AB ve G7 ülkelerinin Rus petrolüne getirdiği tavan fiyat uygulamasına dahil olan ülke ve şirketlerin Rus petrolü ve petrol ürünlerini almasını yasaklayan kararnameyi imzaladı.
27.12.2022Dünya
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bölgesel istikrar için yaptırımların kaldırılması elzemdir
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Bölgesel istikrar için yaptırımların kaldırılması elzemdirCumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Türk-Amerikan İş Dünyası Ödül Töreni'nde video mesaj yöntemiyle bir konuşma gerçekleştirdi.
12.12.2022Siyaset
Rusya Devlet Başkanı Putin'den sert uyarı: Düşmandan geriye hiçbir şey kalmaz
Rusya Devlet Başkanı Putin'den sert uyarı: Düşmandan geriye hiçbir şey kalmazRusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'li basketbolcu Brittney Griner ile silah kaçakçısı Viktor Bout’un takas edilmesinin ardından "ABD ile yeni mahkum takası mümkün" dedi. Minsk Anlaşması'na atıfta bulunup 'ihanete uğradık' diyen Putin, Rusya'ya nükleer silahlarla saldırmaya cüret eden her ülkenin yeryüzünden silineceğini belirtti.
9.12.2022Dünya
Rusya’ya çok ağır petrol darbesi!
Rusya’ya çok ağır petrol darbesi!Avrupa Birliği, G7 ülkeleri ve Avustralya, Rus petrolüne tavan fiyat uygulanması konusunda uzlaştı. Pazartesi itibarıyla Rus petrolüne karşı 60 dolar tavan fiyat uygulanacak.
4.12.2022Dünya
Zelenskiy'den Rus petrolüne getirilen tavan fiyat uygulamasına eleştiri
Zelenskiy'den Rus petrolüne getirilen tavan fiyat uygulamasına eleştiriUkrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Avrupa Birliği ve G7'nin Rus petrolüne tavan fiyat getirilmesi kararının ciddi bir sonucu olamayacağını söyledi.
3.12.2022Dünya
Bakan Dönmez'den gaz merkezi açıklaması: Üzerinde çalışıyoruz
Bakan Dönmez'den gaz merkezi açıklaması: Üzerinde çalışıyoruzBakan Dönmez, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki kabine toplantısının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Dönmez, Putin'in enerji merkezi teklifiyle ilgili çalışmaların devam ettiğini söyledi.
25.10.2022Ekonomi
Zelenskiy'den bomba iddia: Putin bir ülkeyi daha savaşa çekmek istiyor
Zelenskiy'den bomba iddia: Putin bir ülkeyi daha savaşa çekmek istiyorG7 zirvesine çevrimiçi olarak katılan Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, “Rusya, Ukrayna'da ve tüm demokratik dünyada kaosu kışkırtmak istiyor” ifadelerini kullanarak, “İstihbaratımıza göre (Rusya) İran'dan 2 bin 400 İHA sipariş etti” dedi. Zelenskiy ayrıca, "Rusya, Belarus'u bu savaşın içine çekmeye çalışıyor" ifadelerini kullandı.
11.10.2022Dünya
G7 ülkeleri Rus petrolüne tavan fiyat getirme konusunda anlaştı
G7 ülkeleri Rus petrolüne tavan fiyat getirme konusunda anlaştıG7 ülkelerinin maliye bakanları, Rus petrolüne tavan fiyat uygulanması konusunda anlaşmaya vardı.
2.09.2022Dünya

Benzer Haber Etiketleri

G7 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki g7 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.