G-20 Zirvesi

G-20 Zirvesi

Son dakika G-20 zirvesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan G-20 zirvesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını G-20 zirvesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

G-20 Zirvesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan g-20 zirvesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 g-20 zirvesi haberi bulunmuştur. Tüm g-20 zirvesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AB Konseyi Başkanı ile görüştü G-20 zirvesi için İtalya'nın başkenti Roma'da bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan AB Konseyi Başkanı Charles Michel ile görüşmeye başladı.
31.10.2021 Gündem
Beyaz Saray'dan Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin açıklama! Gözler G-20 Zirvesi'nde!
Beyaz Saray'dan Erdoğan-Biden görüşmesine ilişkin açıklama! Gözler G-20 Zirvesi'nde! Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Joe Biden arasındaki muhtemel görüşmeye ilişkin Biden'ın Avrupa ziyareti programı üzerinde son çalışmaların devam ettiğini belirtti.
26.10.2021 Dünya
Kaşıkçı cinayeti sonrası ilk yurt dışı ziyareti
Kaşıkçı cinayeti sonrası ilk yurt dışı ziyareti Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman’ın, Arjantin’deki G-20 Zirvesi’ne katılacağı açıklandı.
20.11.2018 Dünya
Kıymeti harbiyesi yok!
Kıymeti harbiyesi yok! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamburg’daki G-20 zirvesine giderken uçakta önemli açıklamalar yaptı. AP’nin Türkiye’nin tam üyelik müzakerelerinin askıya alınması yönündeki kararı için böyle dedi, ekledi: Bu karar bizi bağlamaz...
29.09.2021 Gündem
Almanya'dan flaş Türkiye açıklaması
Almanya'dan flaş Türkiye açıklaması Reuters haber ajansı, Alman hükümet sözcüsünün yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'önemli bir misafir' olduğunu dediğini aktardı. Sözcü, Erdoğan'ın 7-8 Temmuz'da Hamburg'da düzenlenecek G-20'ye katılımının Alman hükümeti tarafından memnuniyetle karşılandığını açıkladı.
30.06.2017 Dünya
G20 yol, su, elektrik olarak geri döndü!
G20 yol, su, elektrik olarak geri döndü! Antalya’da gerçekleştirilen G20 Liderler Zirvesi, hem Türkiye’nin tanıtımı hem de bölge ekonomisi açısından önemli kazanımlar sağladı...
17.11.2015 Ekonomi
Sağında Cinping solunda Obama
Sağında Cinping solunda Obama ANTALYA’da 15-16 Kasım tarihlerinde G-20 Zirvesi’nin yapılacağı salonda liderlerin oturacağı koltuklar belirlendi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın solunda ABD Başkanı Barack Obama, sağında ise Çin lideri Şi Cinping oturacak.
29.09.2021 Gündem
Kral’dan önce yatağı geldi
Kral’dan önce yatağı geldi G-20 Zirvesi’nde Mardan Palace’ı 3 günlüğüne kapatan Suudi Arabistan Kralı Salman ve heyetinin bardaktan yatağa özel eşyası 16 kamyonla Antalya’ya getirildi. 65 adet özel yapım Mercedes de Mardan Palace Hotel’e nakledildi.
8.11.2015 Ekonomi
IŞİD’e G-20 operasyonu!
IŞİD’e G-20 operasyonu! Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, IŞİD ile bağlantılı olduğu öne sürülen kişilere yönelik dün sabah erken saatlerde operasyon için düğmeye bastı...
29.09.2021 Gündem
Erdoğan: Nobel siyasi!
Erdoğan: Nobel siyasi! Cumhurbaşkanı, Türkiye’nin 2,5 milyon sığınmacıyı ağırlamasına karşın başkalarının mülteciler konusunda Nobel adayı olmasına tepki gösterdi: “Sistem siyasallaştı...”
29.09.2021 Gündem
Kral G-20’de 15 bin euroluk villada kalacak
Kral G-20’de 15 bin euroluk villada kalacak Antalya’nın ev sahipliği yapacağı G-20 Zirvesi, Mardan Palace’la Belek Bölgesi dışına taşındı. 1.4 milyar dolara Kundu’da inşa edilen Mardan Palace, 2 ay önce G-20 Zirvesi için gelen ve tüm otelleri gezen resmi delegasyon yetkililerinin tercihi oldu.
15.10.2015 Ekonomi
65 trilyon $’lık zirve
65 trilyon $’lık zirve Küresel ekonominin 65 trilyon dolarlık büyüklüğünü temsil eden G-20 zirvesi, 15-16 Kasım tarihlerinde Belek’te gerçekleştirilecek. ‘Kırmızı bölge’ ilan edilen ilçeye, akredite olmayan hiç kimse alınmayacak. Liderler, gecelik fiyatları 30 bin dolara kadar çıkan ultra lüks kral daireleri ve villalarda kalacak. Obama için kurşun geçirmez camlar kullanılan iki villa hazırlanırken, gemide de kalabileceği bildirildi
18.07.2015 Ekonomi
G-20'de soğuk savaş!
G-20'de soğuk savaş! Gerginlik G-20 zirvesinin oturma planını bile değiştirtti.
29.09.2021 Gündem
'Suriye konusunda en şahin isim'
'Suriye konusunda en şahin isim' Wall Street Journal, Türkiye ile Rusya arasındaki bağların Suriye konusunda gerildiğini ancak hayati, ticari ve stratejik ilişki nedeniyle bir diplomatik krizin önlendiğini yazdı...
29.09.2021 Gündem
Afişten onu silip Erdoğan'ı eklediler!
Afişten onu silip Erdoğan'ı eklediler! G-20 Zirvesi için hazırlanan afişten Sarkozy'i silip Erdoğan'ı koydular.
29.09.2021 Gündem
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak
Bakan Dönmez'den flaş açıklama! 4 milyon haneye 3 milyar TL doğal gaz desteği yapılacak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, TBMM Genel Kurulu'nda, bakanlığının 2023 Yılı Bütçe sunumunu yaptı. Doğal desteğiyle ilgili konuşan Bakan Dönmez, "Isınma yardımı alan hanelere verilen desteklere doğal gaz desteği de dahil edilmiştir. Buna göre, yaklaşık 4 milyon haneye senelik 3 milyar TL'lik yardım yapılacak " dedi.
7.12.2022 Ekonomi
FED faiz kararı bugün belli oluyor! Flaş açıklama, 'jumbo boy faiz artışı' hazırlığı...
FED faiz kararı bugün belli oluyor! Flaş açıklama, 'jumbo boy faiz artışı' hazırlığı... ABD Merkez Bankası Fed'in faiz kararı merakla bekleniyor. ABD'de enflasyonun yüzde 9,1 ile 41 yılın zirvesine çıkmasının ardından piyasalar Fed'in bugün yapılacak temmuz toplantısına odaklandı. Temmuz ayı toplantısını yapan Fed'in faizde kaç puanlık artış yapacağı merak ediliyor. Ekonomist Enver Erkan tahminini açıkladı ve jumbo boy faiz artışı hazırlığının yapıldığını belirtti. Peki faizde ne kadar artış bekleniyor? İşte Fed faiz kararına ilişkin flaş açıklamalar...
27.07.2022 Ekonomi
Küresel piyasalarda gözler ABD'den gelecek enflasyon rakamlarında! 41 yılın zirvesini gördü, resesyon endişesi pik yaptı
Küresel piyasalarda gözler ABD'den gelecek enflasyon rakamlarında! 41 yılın zirvesini gördü, resesyon endişesi pik yaptı ABD enflasyon verisi piyasalar tarafından yakından takip ediliyor. ABD'de mayıs enflasyonu yüzde 8,6 ile beklentileri aşmıştı. Beklenti, mayısta da enflasyonun nisanda olduğu gibi yüzde 8,3 olmasıydı. Küresel piyasalar bugün ABD'de açıklanacak olan haziran ayı enflasyon verilerini takip edecek. Peki ABD haziran ayı enflasyon rakamaları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sürpriz veriye piyasa tepkisi nasıl olur? Altın yatırımcısı hangi seviyeleri takip etmeli? İşte menrak edilen soruların yanıtları...
13.07.2022 Ekonomi
İhracat rakamları tüm zamanların rekorunu kırdı! Bakan Muş açıkladı
İhracat rakamları tüm zamanların rekorunu kırdı! Bakan Muş açıkladı Ticaret Bakanı Mehmet Muş, haziran ayı ihracatının geçen yılın aynı ayına göre yüzde 18,5 artarak 23,4 milyar dolar olduğunu söyledi. Bakan Muş, "Memnuniyetle belirtmek isterim ki bu rakam, tüm zamanların en yüksek aylık ihracat rakamıdır. Böylelikle, 2022 yılının ilk altı ayının tamamında, en yüksek aylık ihracat değerine ulaştık ve altıda altı yaptık" dedi.
2.07.2022 Ekonomi
Enflasyon, petrol fiyatları, TL, dolar ve KDV ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu: 250 milyar dolar...
Enflasyon, petrol fiyatları, TL, dolar ve KDV ile ilgili son dakika açıklaması! Bakan Nebati duyurdu: 250 milyar dolar... Enflasyon, petrol fiyatları, TL, dolar ve KDV ile ilgili son dakika açıklaması! "21. yüzyıl Türkiye'nin olacak" diyen Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Çok daha iyi haberler gelecek, Türkiye fırsatlar ülkesi" açıklamasında bulundu. Bakan Nebati, "Üçüncü ayın sonundayız öncü göstergelerimiz iyi. Satın alma gücü paritesi çok iyi, PMI çok iyi, elektrik tüketimi gayet iyi, fabrikalar çalışıyor ve ihracatımız artarken iç tüketim de devam ediyor. Büyüme aynı şekilde yolunu sürdürüyor” dedi.
19.03.2022 Ekonomi
Bakan Karaismailoğlu: Akıllı ulaşım sistemleri için imkanlarımızı seferber ediyoruz
Bakan Karaismailoğlu: Akıllı ulaşım sistemleri için imkanlarımızı seferber ediyoruz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, akıllı ulaşım sistemlerindeki yerli ve milli çözümlerin artması için tüm paydaşlara çok büyük iş düştüğünü belirterek, "Kamu-özel sektör, üniversiteler ve sivil toplum örgütleri ile birlikte tüm imkan ve kaynaklarımızı seferber ediyoruz" dedi.
9.03.2022 Ekonomi
Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde 50 düşüş! Bitcoin, Ethereum, Doge, Shiba...
Kripto para fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! Yüzde 50 düşüş! Bitcoin, Ethereum, Doge, Shiba... Kripto para ile ilgili son dakika gelişmesi! Kripto para piyasalarında Rusya-Ukrayna gerilimi, ABD enflasyonunun yüksek gelmesi, altın fiyatlarının tırmanışa geçmesi etkili oluyor. Kripto paralar toparlanma eğilimi göstermeye başlasa da olumsuzluklar yine satışlara neden oldu. Kripto paraların yüzü gülmeye başlasa da riskler yine satışları canlandırdı. Bir süredir ayı piyasasında olan ve neredeyse tarihi zirvelerinden yüzde 50 aşağıda işlem gören Kripto Para piyasaları güçlenemiyor. Bitcoin 41 bin 771 dolara kadar geriledi. Saat 10:38 itibarıyla yüzde 3 oranında düşüşle 42 bin 22 dolardan alıcı buluyor. Bitcoin tarihi zirvesi olan 69 bin dolardan yüzde 40 aşağıda işlem görüyor.Ethereum’a bakıldığında güçsüz seyir yine devam ediyor. Ethereum saat 10:38 itibarıyla yüzde 6 oranında kayıpla 2908 dolar seviyesinde işlem görüyor. Dogecoin yüzde 7 oranında düşüle 0.1423 dolar seviyesinde bulunuyor.
12.02.2022 Ekonomi
Altın fiyatları yükseliyor! Gram altın fiyatı...
Altın fiyatları yükseliyor! Gram altın fiyatı... Haftanın ilk işlem gününde altın fiyatları merak ediliyor. Geçen hafta cuma günün kapanış gününde altın piyasasında, en düşük 409 bin lirayı, en yüksek ise 412 bin 500 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,8 azalışla 409 bin liradan tamamlamıştı. Kapalıçarşı'da 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,49 artışla 411,20 lira olmuştu. Kapalıçarşı'da işlem gören 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı bu hafta yüzde 1,74 kayıpla 411,20 liraya, Cumhuriyet altınının satış fiyatı da yüzde 1,73 azalışla 2.729,00 liraya gerilmişti. Bugün sabah saatlerinden itibaren altında yukarı yönlü hareketlilik gözlemleniyor. Peki, Bugün altın fiyatlarında son durum ne? Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Canlı altın yorumları ve 8 Mart altın fiyatları....
8.03.2021 Ekonomi
Gram altın 261 lira seviyelerinde
Gram altın 261 lira seviyelerinde Gram altın 260,9 lira, çeyrek altın 426 lira ve Cumhuriyet altını 1.743 liradan işlem görüyor.
27.06.2019 Gündem
Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! 32 terörist öldürüldü...
Milli Savunma Bakanlığı açıkladı! 32 terörist öldürüldü... Milli Savunma Bakanlığınca terörle mücadele operasyonlarında son bir haftada 32 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
7.12.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

G-20 Zirvesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki g-20 zirvesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.